Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

spoilaa sun juoni meillekin te mahtavat käsinkirjoittajat ja muut stratosfääriset oliot

Oli kivaa!!! Juttelin monta tuntia. Psykoterapiaa ensin ja sitten yhden beijing babyn kanssa kahvilla ja yksillä kaljoilla. Oon aika hyvä improvisoimaan. Kaivoin mielestä jotain kulttuurishokki kaavioita kun itsemurhasta alettiin puhuu... miten voi noin nopeaa jutella vakavia. Häpeällistä jossain maissa, tuottaa tuskaa enemmän kuin toinen eri asia täällä, jos laittaa järjestykseen asteikolle. Ja se oli vege piirrostaiteilija. Selitin lihan hinnasta, eu-tuesta maanviljelijöille ja työpaikoista, lehmien laitumista, ja se puhui feikkilihasta ja mä otin esille, että menisikö läpi valheenpaljastintestissä, ettet syönyt lihaa. Sen kakkupala ja kahvi maksoi saman verran kuin aski röökiä, niin mä sit tarjosin, tumman porterin tms pienen 5e kaljan sille. Lämmitti. Kaikki kirpparit oli jo kiinni. Puhuttiin myös sarjoista. South Park ja Sabrina teininoita ym mainittiin ja siitä päästin pakanaskeneneen. Maapallo, tekniikka tänä päivänä, tekoäly, ihmisen tulevaisuus!!! Siinä unohtaa helposti oman mitättömyytensä isossa mittakaavassa. Mutta siis...okei. Näitä asioita mä muistan. En maininnut että hiustenvaalennus aiheuttaa rintasyöpää. Puhuttiin geeneistä. Se halasi mua kun menin bussiin. Tulin kotiin, ryntäys vessaan, mun lemppari skorpioni julkkis amerikassa julistaa taas jotain maanantaita livenä instagramissa, unohdin että annoin yhden peilin pois kun lähdin jätin sen rappukäytävään jollekin haettavaksi joka oli kysellyt kokovartalopeiliä roskalavalla ?!!!
Syön levitteitä lusikoin suuhun ja söin puuroa hillolla. Mun piti mennä syömään johki subwayhin yms mutta en sitten kerennyt. Tuplapisteet lisätäytteillä eiku.
On mulla siis paljon asioita mutta jouluhan oli just.

Sama englanniksi???????? Get your fucking own app for that. Basically, eco-friendly deep&small talk with no-Finnish-accent that's understandable and proficient.

Cheers and salùt

I wish I could care, to hide my ass from the world and it's, mood of where the wind blows next...

Spent ~3000€ on food last year. That carbon footprint equals to 3000km by car, according to the app of a grocery store's statistics. What can she do when she must eat and have hygiene and also smokes. Last two days spent in same clothes. Started cleaning after assesment of flat's condition had been come by to been looked at (and pre-approved). Is stressed about the cleaning and the moving out date. Relatives are not home during the weekend that would have been agreable to all parties, and want to make it earlier so they, could offer their help. Dish washer is still not taken out of the flat, replaced with the shelf. Has eaten some overnight oats and done binge eating yesterday on sandwiches etc ready meals. Has a pretty empty food pantry and fridge. Was putting on makeup and done short videos for social media. Content is King. Paypal is supposed to give her a return on some undelivered items. Mentions about the social security system carefully calculating her income but that she could have used the money she used on food to her debt. Power of the mind. She has places to go, people to see, and stuff to reuse and recycle. Waste no time, supreme ruler.

Suomeksi:
Mielenvirtaa. Noh, imuroin asuntotarkastajan käynnin jälkeen vähän ja siirsin pyykkitelineeltä pyykkejä matkalaukkuun. Vaihdoin vaatetta. Ollut samat verkkarit ja paita päällä pari päivää. Kaikkea sitä pitäisi hommailla.

Ei ole edes minusta kiinni tuo astianpesukoneen rahtaus pois. Loppusiivoukset tehdä hyvin, kantaa nämä tavarat pois, puhdistaa ilmastointiaukkoja ja viemäreitä. Se jolla on pakettiauto hankki itselleen menoja mun muuttoviikonlopulle. Että pitäisi jo 30. päivä tehdä muutto että suvaitsevat tulla. Eipä tässä minulla juuri mitään väliä ole, hankaloittaa vain mun elämää, ja nostaa stressitasoa. Ihan kuin mulla pitäisi olla jostain 500e että saisin muuttofirman hommiin. Kelakin auttaisi vain 120eurolla jos saisin toimeentulotukea.
Söin loput mansikkahillot pari päivää jääkaapissa lilluneiden kaurahiutaleiden kanssa. Muutama omena on, pari kananmunaa, tölkki tonnikalaa. Oikein mitäään siis. Ostin eilen liikaa herkkuja ja söin kerralla. Leipää lähinnä ja muuta valmisruokaa. Kauppaan mennyt vuodessa kolme tonnia :D On se lähikauppa kallis. Kumma ettei hiilijalanjälkeni ole juuri mitään. Kilometri autoilua per euro. Varmaan voinut sijoittaa jonnekin muualle nekin rahat. Velkojen maksuun. Minkäs teet kun pitää syödä ja käyttää tamponeja ja polttaa syöpätikkuja. Laitoin eilen jotain meikkiä ja otin selfieitä ja videota jotain... en siis tubettanut, lähinnä instan karuselliin tai tiktokkiin jotain lyhyttä. Sisältöä. Tilasin muutaman kirjankin sitten. Paypal ilmoitti maksavansa takaisin yhden maksun kun myyjästä ei kuulunut mitään. Tulisipa tilille pian.
Mitäköhän sitä. Menoja.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King