Translate

kävijäpiikki

Mielenterveyslakia vähiten rikkomatta

Elävöidyin kun aloin kirjoittaa päiväkirjaa. Kiitti vain osastolääkäri. Mulla on kauhea jano, kun luen ääneen tuota päiväkirjaa, se on niin kuivaa tekstiä. Kurkkua kuivaa. Siinä ei ole paljoakaan päätä eikä häntää. Aika vihainen olin että jouduin sinne osastolle. 100 askelta käytävän pituus. Hoitajille, poliisille, lääkäreille, sukulaisille, jokaiselle joka rallatteli tai huuteli että mua tullaan hakemaan. Syötetään paranoidisuutta jättämällä yksin syrjäytyteksi. Sama asia. Stigma on voimakas kaikkia 1% mielenterveys potilaita vastaan...
Ainoa sairaus mikä mulla oli 2009, oli mun mielestä akne. Halusin luottaa omaan aivotoimintaan. Mulla oli jotain laihdutusgeeliä. Painoin alle 70kg. En käyttänyt silmälaseja vaikka mulla oli jotain -3 etten nähnyt kauas jonka lisäksi hajataittoa. Lähinnä lopetin käyttämästä silmälaseja, koska luin Dianeetikan kirjasta että se on hoidettavissa. Mokoma uskonlahko skientologia.

Etsiskelin eilen netistä kenkiä. Mulla on latteat isot jalat. Laihduttaminen ainoa hoitokeino sen lisäksi että leikkauttaisi jalan luita. Naisten koot loppuu 41:een.
Yksikin vamma vielä oikeesti?

Olin hetken livenä live.me sovelluksella. Siellä oli yksi tuttukin toivottamassa "huomenta". Viime päivät menneet ohi nukkumalla vaikka pitäisi pakata ja siivota koko kaksion kaapit ja hormit lattiat jne. Eilen vain puhdistin viemäriä etikka+ruokasooda yhdistelmällä. Nenäkarvat taisi myös käpristyä kun käytin ihan kaiken etikan ja soodan.
Pitäisi jaksaa olla söpö. Varmaan olenkin. Kuka muu olisi minä, jollen itse. Ääh. No mutta uusi jakso on laitettu podcastiin. As a matter of fact!

the torture was fine you bitter harpy's

Mieleni pahoitin. Ajattelin että en ikinä enää bloggaa. Ei se varmaan niiden naisten syytä ollut. Instagram elämä ei muka ole todellista elämää ja mitä nyt sanottiinkaan, kun uskalsin, ensinnäkin viedä miittiin mun blogista kootun kirjan.
Tänään tilasin pitsaa, sain kuponkiedulla ilmaisen juoman... ja löhönnyt tai katsellut läppäriltä sarjoja tai pelannut puhelimella pelejä, mutta yritin minä kun heräsin, venytellä kirjan (liiankin) helppojen ohjeiden mukaan, ja olla kuntopyörällä hetken.
Huomiseksi muka mennä Akateemisten pelaajien pikkujouluihin. Ehkä en halua mennä olemaan epämukavan hiljainen uudessa seurassa tjsp. Pelaan kyllä äänekkäästi jos seura on tuttua tai muuten tuntee olonsa hyväksi. Ääh, ei oikein jaksaisi seurustella ihmisten kanssa. Pettymystä ja pahaa mieltä jakoon. Olen voittajatyyppiä, älkää siitä huolehtiko.
Viikonloppuna joku tulee irrottaa mun pöydästä jalat kun ne on jotenkin ihmeellisesti.
No niin, riitautetaan tässä nyt sitten mun nettiostoja. Olisin halunnut hupparin jossa vetoketju edessä, mutta en ehtinyt sitä hakea postista kun olin muualla. Periaatteessa se tuli, myohempään kuin luvattuna ajankohtana, vaikka ne lähettikin sen pikana. Sain siitä rahat amazonilta takas, nyt vaan toinen paypalin kautta.
En viitsi mainita mikä vuoden jäsenyys, kun en voi suositella. Melkein kuin airbnb ja olen yrittänyt poistaa listaustani sieltä jo pari kertaa mutta aina vaan sinne hakee joku. Tänään tuli sähköposti heiltä jokin muistutus olevinaan.
Pahoittelut että pyyntöni poistamiseen ei ole mennyt läpi ja että tili on jo poistettu käytöstä, eivätkä he ota uudelleen yhteyttä. Rahat kanssa, kiitän. Mitään en saanut.

Kellään ei ole syytä helpottaa sun elämää ellei ne jollain tapaa rakasta sua ja aiheuta sulle jo itsessään kärsimystä

Käyty katsomassa Rise of Skywalker. Pelattiin myös lautapelejä deittiseuran kanssa jonkin aikaa. Se tarjosi kaljan ja pelimaksun kummaltakin. Multa meni silti rahaa omiin syömisiin ja maksoin oman lippuni elokuviin joulun superlipuilla. Sinänsä pitkä elokuva että oli aueta muutkin kun kyynelkanavat, ja aivastin peräti pari kertaa ettei tullut housuihin...
Kuulemma kun joskus keväällä ei nähty vaan se tuli kipeäksi ja esti mut kaikissa some kanavissa, niin sillä oli jokin ihastus ja se ajatteli että se oli sit siinä mutta lähdin kuitenkin ex tempore tänään sen kanssa sitten. Ja muutenkin se taisi todella pitää mun tuttikuvista. Kukapa mies ei hähhä? Pidän itsekin mun tutista. Sitten sen suukot oli varsin jalat alta vieviä. Se on sitä tyyppiä, että se varmaan hankkisi kielikorun.
Mun on pitänyt pestä hiukset taas kun multa lähtee ihan himona hilsettä. Täytyy varmaan jotain rasvaa laittaa korvanlehteenkin kun raavin sen verille. Aamuyöllä heräsin johonkin karseaan vatsakipuun. Sitten se lähti yhtäkkiä kun, yritin oksentaa mutta ei tullut mitään, jos se oli vaan jotain ilmavaivojen tapaista. Jäänyt hanuriin jokin herne. Ei voi tietää.
Leffassa olo tuntui samalla lailla päästä varpaisiin kun oli hyvä äänentoisto.
Äitini kysyi asunko Ylöjärvellä ja se joka kirjoittaa mulle vuokrasopimusta tekee monimutkaisesti asioita. Ei varmaan olisi pitänyt muuttoilmoitusta jo rustata mutta onhan minulla suullinen sopimus jo ja se pitää, ollaan tehty näyttö, kaikki okei– mutta jos nyt vaikka jotain muka pystyisi jokin osapuoli mennä munaamaan asioita, niin mähän olisin sitten asunnoton jne. En tiedä uskaltaako maksaa tän kuun vuokraa vai säästänkö tulevaan takuuvuokraan että kikkailisiko jotenkin vai ei niiden takuuvuokrien kanssa. Kelalta menee kuitenkin 4vk kun ne päättää asumistuista ja ne tulee vasta takautuvasti, viimeksi meni joku 46 päivää kun ne jotain pidätti multa niitä tukia. Ulosotto voisi kai viedä multa kuukaudessa satkun jos sinne menee jotain joskus ja loppuelämä kärsiä taas.
Eksä kieltäytyi taas maksamasta mulle yhtään rahaa, pyysin 25e että saisin maksettua Elisaan kuukausieriä, eli se on varastanut multa kaksi puhelinta jo, joista se ei ole maksanut mulle, hajottanut vain. Sama juttu yhden mielenterveystyypin kanssa. Aina kun näen sen äidin kävelyttävän niiden koiraa niin mietin ottaa puheeksi että tietääkös rouva että sen poika on maksanut vain puolet mulle siitä puhelimesta joka hänellä on.
Älyn lahjat on heikot mulla, olisi vaan pitänyt olla kovana ja esittää kyyneleitä miten mua on huijattu asioissa. tori.fi huijarilta yritin velkoa takaisin sataa euroa mutta ne paperit tuli postissa takaisin sekä viesti että ei ole saanut toimittamiani papereita (lähetys oli 2e enkä alkanut skannaa sitä törkeää listaa ihmisistä joita se oli huijannut). Saavat kuulemma paljon postia ne ulosottoihmiset, joten antaa olla. Ikinä saa omiaan takaisin. Kyllä huijaus on se mikä kannattaa. Lupailtu mulle tänään että ostaa mulle askin, kun se mun seuraksi poltti tupakkia. Ehkä ostaakin, en osaa sanoa.

Be with me±May the Force be with you

‘Syön sanani’ kuulostaa että mun kirjoitusdieetti pysyy?™

Mitä mä teen hereillä?????????????????????? Hapan röyhtäisy. Kertoisinko hennoista partakarvoista vai kirjamiitistä jonne menossa ylihuomenna mukanani vapautettavia kirjoja taas. Se on kylläkin samaan aikaan terapian alun kanssa.
Nukuin tänään koko päivän yli kello kolmeen. Ihmetellyt maailmaa, lähikaupassa ruokaostoksilla käteisellä.
Sarjoja jokunen jakso (See, Charmed) katsonut. Käsikopelolla toimia täällä valon maailmassa. Sokea joillekin asioille joita tekee varmaan automaatiolla enkä enää muistakaan, että tein sen jo. Katselee sivilisaatiota jossa on pelkästään sokeita, kunnon dystopiaa.
Sarjaa jossa pahuuden lähde valikoituu ottamaan itselleen yhden noitasisarista. Vanhassa Siskoni on noita, Belthazorista tuli se pahuuden lähde, vanha kunnon Cole, yhden sisaruksista miesystävä.
Power of three witch, resurrected and, source of all evil, so bad to the bone, demon?! "born to die" good person
Söin jauheesta tehtyä perunamuusia ja lohikalapyöryköitä sekä sipsejä pussin ja 1,5l pirkka light colaa. Mun vaaka ei sisällä paristoa enää joten jos nousee jonnekin 130 kiloon paino niin siinäpähän sitten nousisi.
Muistaisi vaan juoda vettä. Täällä lunta, maastopaloja toisella puolen palloa. Luksus on kallista köyhyyttä.
Vuodan. Varsin kökkö olo. Jotain selfieitä sentään. Kuu on niin kaunis kun se nousee. Mitähän tässä oikein kirjoitan kun aika menee noin nopeaan.
Kärsin loppuelämäni siitä että pelastin jonkun toisen elämän. Tajusin tänään miten eka poikaystäväni varmaan tuhosi mut taloudellisesti. Tekisin saman jollekin toiselle. Ei kiitos. §√πΩ†µ≈¶
hih aloin tutkailemaan erikoismerkkejä kun vahingossa painoin jotakin nappulaa x∂
Ehti mennä jo tiistain puolelle. Loppiainen joulun lopettaa mutta silti tuli kutsu pikkujouluihin. Odotan että arki sujuisi normaalisti taas... mutta muuta, yhtä asiaa, niin jokin efekti varmaan että mikään muu enää ikinä tunnu samalta kuin ennen.

ajatustenlukijaa ja ennustajaa minusta ei saa... munasolu on isoin sukusolu ja siittiöt niitä pienimpiä joten kummalla on merkitystä, ei ainakaan yhdelläkään sun aivosolulla. Koska milloin viimeksi ne välitti toisistaan? Ei synny uutta ei

kauas ihmisyys minusta

Tinder on aika karsea paikka. Olen pikemminkin poikkeus kuin sääntö... mutta ainakin ne tietää mitä ne haluaa. Elämäänsäkyllästyneen sekoilevan joka päivä selfieitä ottavan jne tietävät mitä eivät halua mutta jäljellä jää unelmoivat tyypit jotka kuvittelee että ne saisi jonkun oikeasti tai muuten ansaitsisivat parempaa.

Pilasin sunnuntai-iltani onneksi. Olen koko päivän siivonnut ja järjestellyt. Onhan tässä vielä viikkoja muuttoon mutta silti.

Mun ei pitänyt tänään kirjoittaa mutta loppui paristo pelihiirestä. En voi skrollata ylös ja alas.

Toisaalta kehutaan että olen parasta mitä internetissä on kuultu ikinä tai mun keho on jotain ihmeellistä, mutta ehkä sekin on suurta väärinkäsitystä heidän osaltaan.