kävijäpiikki

Translate

perjantai 3. tammikuuta 2020

Missä kakunmuruseni on? Kehon kuuntelua ja antaa laitteiden kertoa puolestaan

Lataan vanhaa versiota iTunesista. Odotan että mulle tuodaan iPhone4 kaapeli kotiin ilmaiseksi!!!! Roskalava ryhmä on paras!!! Mulle puuhaa. Vieläkö toimii ja ehkä ladata siihen mp3sia siihen jostain!!!  :o
Vartin päästä pyykkivuoro

Kyseessä siis tämä soitin joita saa torista muutamalla kympillä. Sain joskus pisteillä jostain ilmaiseksi mikälie pointshop.

2010 on jo melko retroa
Sit yksi fb-kamu ilmoitti että sillä olisi kuivakakkua lahjoittaa ja se asuu lähimain. Tosin se tuli kipeäksi?

Muoks. vanha iTunes ei käynyt mutta sopi kyllä uusin versio Music sovellusta MacOs Catalinaa. Kaksi kappaletta ja yksi äänikirja löytyi kirjastostani #notamusiclover

Mutta tuli puhetta nokian vanhoista musapuhelimista ja 2004 Justin Timberlaken SexyBack ja J.Lo:n On the Floor oli silloin kuumaa settiä kun mulla oli rajattomat kuuntelut melkein vuoden.

Ja tosiaan tämä vauveli on jo myyty!!Kohta pääsen sanelee kun saletisti alan menemään

Kenties mulla on se autistinen logiikka, kun mua rauhoittaa tutkailla asetuksia monta tuntia facebookista. Toki poltin pari röökiäkin, ehkä sekin rentouttaa mt-potilasta sisälläni. Kohta lähteä pois näistä helmoista. Nukahdin vasta kolmen jälkeen yöllä. Digitaalikello pöydällä pari tuntia edellä näytti varmaan aamun tunteja. Meni kaikki tahdonvoima etten hilsepaakkuja enempää rapsutellut.
Silmät menee rusinoiksi.
Näin unia, jonkun mielestä "long numbers" oli hauska nimi ranskalaisille. Viittasi ehkä golden longseihin, ehkä vielä enemmän elintarvikkeiden lisäaine numeroihin. Sitten siinä oli pokemonin peluuta ja glitch kyseisessä maailmassa.
happypancake.comissa löysin mun 2013 -tilin. Kajsazhor.
Juttelin yhdelle miehelle, liityin tinderiin takas, ja kaikki lähti vaan siitä että piti esitellä itseni Pirkanmaan sinkut ryhmään johon joku ehkä lisännyt mut joskus enkä vaan ole viitsinyt poistua.
Kaikki odottaa jotain chattia minuutin ja sitten poistaa osuman heti ja jos en muuten kiinnosta ihmisenä. Turha ottaa nekkuunsa verta keltään ja vaikka maksaa tuosta mitään kultaista tiliä D:
Tuossapa tuo geneerinen kirjoitus inhvoo

  • merkkejä sai olla 500?

Tein jotain väärin ja unelmieni mies jätti. ESIM.:
1. huudahdin parkkipaikalla, "vittu!" ja tyyppi säikähti vaihdekepillään
2. liian vanhaksi haukuin
3. Ei ollut enää mitään miten olisin voinut helpottaa toisen elämää. KYYNEL.
Jos haluat olla onneton niin vie mut vihille tuomiokirkossa KIINNOSTUKSET
Grunge+Sulkapallo+Blogin kirjoittaminen 
Paino ja pituus 164 cm, 120 kg
Silmien väri: Harmaat
Lapsia: Ei
🌞vaaka 🌙härkä ⬆️skorpioni
Joululahjaksi sain pokemon shieldin ja URSAN novellikokoelman+🧦🍫


ei ole fry vaan dry :P:P
Joku lisäsi snäpissäkin kaveriksi. En käytä snäppiä koska en ole tarpeeksi nuori. Tai siis joskus 2016-2017 ehkä tehnyt sellaisen tilin. Muutenkin jo väittää että käsitellyt kuvat silloin kun ei edes ole ellei iphone11 tee jotain omin voimin.

Perjantai ja Robinson Crusoekin kaipaa pitsaa. Mulle tulis jauhelihasoppaa. Sama tuo kun suussa on jo paskan maku.

nuorena vitsa väännetään

repost

ASTROLOGIAA Suuri risti Sinun kartallasi planeetat muodostavat erään astrologian eniten väärinymmärretyistä kuvioista. Kun vähintään...