Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Olen se yksi prosentti "yhdestä prosentista" netin nurkkauksessani kylmässä ja eristetyssä minne jäänyt ikuisiksi ajoiksi unohdettuna

herra monopoli potkitaan vankilasta ulos
Facebook, on eri asia kuin sovellusten käyttö joissa, lukee selkeästi "from/by Facebook".
Etsin itseäni hakuhistoriani mukaan. Tositarkoituksella.
Jokaisella on varjoprofiili siellä jos käyttää whatsappia tai instagramia tai muuten omistaisi ihosäkin, hermoston, luut, näkökyvyn tai todistuksen kansalaisuudesta. Toisaalta eräs mies kerran mut ilmiantoi ja poistettiin jo silloinen tilini. Siinä kuvassa taisin nojata perseellä lavuaariin Pitkäniemen vessassa.
Ei ne sentään ehkä vainoa mua poiskaan tuolta mutta tiliä tilin perään ole luomassakaan.
Mutta kuitenkin jotenkin kuollut paikka. Luulin että ne media-alan opiskelijat vitsaili, kun sanoi ettei edes henkäys käy.
En osaisi nimetä pikkusiskoni kavereista yhtäkään. En löytäisi ketään koulukavereista Karinaisista, Isojoelta, Honkajoelta, Ylöjärveltä, Tampereelta, Wightin saarelta. Tai nettituttuja, entisiä opiskelijoita, avopuolisoita, askartelijoita, taiteilijoita, lääkäreitä ja siivoajia.
Ei maailma nyt niin pieni ole. Miksi edes on luokkakokouksia kun jää vaan kauhea ikävä. Ja loput ajasta ihmiset ei on tervetulleita vain talutushihnassa.
Facebook eli the naamakirja?
En tunnistä keitä se ehdottaa. Menen jumiin kun painan rasteja kaikkien profiilikuvien nurkassa. Siellä taisi puoli vuotta olla samat naamat ja ehdotukset mutta en lähettänyt kutsuja, ja ahdistaa jo muutenkin mitä ihmiset päättävät näyttää julkisesti </3
Eikä se tiedonkeruu käyttäjistä haittaa mua mutku en edes ole töissä niille jotka käsittelee sitä tietoa tai muuten paranoidisesti ajattele asiaa. Paitsi kun hankaloittaa sitä, miten yksinäiseltä tuntuu elämä?
Ainoat jotka pysyy on ehkä vanhemmat kunnes nekin poistuu keskuudesta. Eikä mun edes kehityspsykologisesti pitäisi ajatella moista vielä tässä iässä.
Koittaa nyt sitten samanikäistä ja samalla aaltopituudella olevaa ihmistä koittaa tavoittaa?
Laitoin ystävyyssuhteet julkiseksi, annoin boteille, lupia mainostaa tai tallentaa välimuisteihinsa profiiliani. Mitä tahansa että joku. olemassaoltaisiin ... jaa-a
Vähän pitkä mutta "elämä on".Tässä osio Wikipediaa(= johon voi luottaa 70-80%)


On selvinnyt että Facebook rakentaa "varjoprofiileja" myös ihmisistä jotka eivät ole edes liittyneet palveluun. Palvelun toimitusjohtaja Mark Zuckerberg sanoi Yhdysvaltain kongressin kuulemisessa ettei tiedä mitä tarkoitetaan eikä palvelussa käytetä tätä nimitystä.Packet Storm Security -tietoturvayhtiö on todistanut ei-käyttäjistä luotujen profiilien olemassaolon jo 2013.
Tiedonkeruu tapahtuu ilmeisesti Facebookin skannatessa ihmisten puhelinten yhteystietoja ja puhelinnumeroita ja muiden yrityksen omistamien verkkosivustojen kuten Instagramin ja WhatsAppin tietoja.
On anekdoottisia epäilyjä siitä että Facebook kuuntelee matkapuhelinten mikrofoneja ja kohdistaa mainoksia puhutun perusteella. Tätä ei ole voitu aukottomasti todistaa. Palvelu on vuonna 2016 antanut lausunnon ettei se tee tätä.
Keväällä 2018 paljastui tapaus, jossa Cambridge Analytica -yhtiö oli hyödyntänyt 87 miljoonan Facebook-käyttäjän tietoja poliittiseen mainontaan. Cambridge Analytica oli saanut datan tavalla, joka rikkoi Facebookin käytäntöjä. Tiedosta rakennettiin profiileja, joille kohdistettiin poliittista mainontaa Yhdysvaltain vuoden 2016 presidentinvaalien ja BrExit-äänestyksen aikaan.
Syyskuussa 2018 Facebook vahvisti joutuneensa tietomurron kohteeksi, jossa 50 miljoonan käyttäjän tiedot ovat vaarantuneet.
Heinäkuussa 2019 Facebook sai Yhdysvalloissa viiden miljardin dollarin sakot käyttäjien yksityisyyden loukkaamisesta. Federal Trade Commission tutkii myös yhtiön yrityskäytäntöjä ja sitä, onko se käyttänyt väärin määräävää markkina-asemaansa.
Elokuussa 2019 selvisi että Facebook on tallentanut käyttäjien Facebook Messenger -palvelussa käymiä äänikeskusteluja. Keskusteluja on jaettu sadoille alihankkijoille, jotka ovat litteroineet keskustelut tekstiksi. Yhtiön mukaan tarkoituksena oli kehittää tekoälyn kykyä tulkita puhetta. Facebookin mukaan käyttäjät ovat antaneet tähän luvan. Puheluiden kuuntelu lopetettiin kun se tuli julkiseksi.


by the way miksi tämä näyttö itsekseen kirkastuu ja haalistuu

MIHIN KAIKKI PERUSTUU!!!! annan kätellessä sähköiskuja (hankaussähköä) ja jos menen valotolpan ohi niin niitä sammuu tai välkkyilee.
onnenpotku vai ihan tsägää. Ehkä jotkut lukee vaikka iltasaduksi kun, eihän tällaisen paskan kanssa, tarvitse pitää yhteyttä.

Jos ajatella saattaa mitä tuleman pitäisi, ei heikompi pää kestäisi

Kaipa sitä vuoden ekana viikonloppuna voisi olla jo kotona. Heräillyt kymmenen maissa aamulla pari viikkoa ja mennyt puolenyön jälkeen nukkumaan. >>>Pihalla käymiset rajoittuneet ja ruutuajat paukkuneet niin hedari on vähän koko ajan.<<<
Ruokia riittää kuulemma. Mua ei erityisemmin nappaa syöminen enää.

Näen kaveria lauantaina keskustassa ja mennään katsomaan uutta kämppää ja toivottavasti ne kirjoittaa mulle jonkun asuntotarjouksen, jos ei vielä vuokrasopimusta voi. Koska sitten kela päättää taas tukiasioita.

Olen pelannut joululahjani jo kaksi kertaa onnellisesti loppuun, the end.

Vielä puuttuu pokemoneja, ym mihin kuluttaa tuntikausia aikaa säätöä, tappeluita ja munien hautomista, raiditappeluita, kokkailua... mulla ei vielä ole edes 100 levelistä pokemonia mutta eipä sitä voi nostaakaan sen statseja joka on jo 90.

Niin pelaan vaan yhden pokemonin taktiikalla. Nimesin sen Dracopultin Dracoenatoriksi. Sillä on lohikäärme, ötökkä, ja kummitus liikkeitä jonka lisäksi tuo ampuu itsestään pikkulohikäärmeitä. Annoin sille amulet coinin että saan tuplasti rahaa kaikista tappeluista.
Legut on kiinni saatu, vielä pitää päihittää Leon battle towerissa. 250/400 pokemonia on kerinnyt evolvoida ehkä vajaa 100 niitä.
>>>Pelannut nyt sen 40 tuntia. <<<
Launtaina alkaa uusi kausi tappeluita joita voi voittaa muita vastaan? /redditin mukaan

Olen pelannut puhelimellakin paljon. Somen lisäksi vähän yli tunnin selannut tarroja, joita kerryttää omaan näppäimistöönsä, myynyt ylimääräisiä, ostanut itseltäni niitä toisella puhelimella, ottanut kuvia taustalle myynti-ilmoituksiin, mainosten katselulla rahoittanut sitä että se sovellus ottaa myyntipalkkiota tarroista. Siellä on vaikka mitä funkoja, gameofthronesia, buffya, salaisia kansioita, marvelia mutta myös tietyt tarrat kuten disneyn -ja osa sarjakuvista joita on nähnyt vaan satelliittikanavilla, tai nalle puh... ei saa keräillä tästä maasta käsin, Euroopan alueella.

kajsa blomin joulunajat applen laitteilla ja vähän nintendonkin. [tulisi hyvä otsake]

mut ruokitaan ja pyykkini pestään. Juustosämpylöitä on tarjolla 247. Melkein sama virvokkeissa.
Vähän liiaksi hemmottelua siihen verrattuna mitä on odotettavissa. Muuttopuuhat, loppusiivoukset, kantamiset, loput pakkaamiset. Tietenkin myös viralliset hakemukset. Sitten kun on kaikki vähä vanhassa yksiössä, niin ei helpotu.
Itsepalvelupesulaa mahdollisesti, sekä Prismalle kävelyä 2 kilometriä jos haluaa ruokaa. En edes pyöräile. Ja sekin että kerran kuussa matkattava terveysasemalle hervannan keskustaan lähes vuosi koska mennyt vaihtaa terveysasemaa.
Ei edes tiedä mitä busseja kulkee, vaikka ei eksyisikään.
Joka viikkoinen psykoterapian jatke...

En mä tiedä. Jotenkin vaan. Nähtävää, koettavaa, jaksoi tai ei, satoi paistoi- tai lakkaa satamasta. Askeleita onpi eteenpäin, ei kerran pukin kavion verran heittelehtimällä ja hyppelehtimälläkään ja muita persuuksiin puskien. >:(

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King