Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Kurkistelepa verhojen välistä ilta-aurinko mutta, älä mun silmiin oi pyhämaria ja pyhä kolmioleipä

piti laittaa jotain muuta, mutta kaikki haukkumanimet on tehty ruokkii itsetuntoa, joten ne kannattaa muistaa
Parissa viikossa mulla menisi rahaa sata euroa tupakkiin. Rahaa jota mulla ei ole. Jos vaikka polttaisin kaksi röökiä päivässä niin siihen mulla oisi just ja just varaa jos nipistää. Ja siltikin mun tarvisi elää eurolla per päivä ne kaksi viikkoa, jos aion laskut maksaa ajallaan. Mulle tulee vielä psykoterapiasta kuluja. Syyskuussa terveydenhoitokuluja: se b-lausunto joka tuskin ajallaan ehtii siis kelaan psykoterapiaa varten, sekä ihotautipoli. En tiedä pitäsi varmaan perua kun ei siitä käynnistä mitään hyötyä ole ellei mun patteja joskus kirurgisesti hoideta ja ne on ihan kesyt just tällä hetkellä.
Jos ostaisin sen kolitsin ulkomailta tolla 11e mikä on tilillä niin sinne menisi oikeastaan kaikki toivo taas. Ehkä se ei ole enää mun tyyliin sopiva sitten.
Retired not retarded

Jos mun käyttövara on max.27e kuussa niin miten toi velkajärjestelyjuttu edes ikinä tulisi onnistuu. Ja miten ihmeessä olen tähän mennessä elänyt näin? Varmaan ollut hitusen kekseliäs. Varmaan ottaisivat ton kympin mun lompakosta mikä jäi kirpparitilityksestä herkkujen oston jälkeen. Oksensin jätskiä ja tulisia sipsejä. Pitkästä aikaa ahmii. Kävin tekemässä nettitestit onko ahmimis- tai ylensyönti häiriö tms niin sain pisteitä keskimääräisesti molemmista mutta mun ahminta oli kyl ihan karttaamattoman korkea. off the charts.

Sitä paitsi parikymppiä menee helposti kuussa siihen, että lataa bussikorttia. Keskimääräinen kulutus naapurustossa kauppaan on 145e parissa viikossa... miten ne tekee sen? Sillä ei edes saa tosta super kalliista puodista kun 15 tuotetta viikossa koska kaikki maksaa melkein 3e. Ja mun pitäisi ostaa jotain kalliita ihotautivoiteita joita levittää aamun illoin 70e/60g+30ml? Omavastuu 3kk lääkkeistä onneksi toi 4,5 euroa paitsi että vuoden alussa siihen ympätään se 50e joten haen lääkkeitä ehkä maaliskuussa jos siihenkään mennessä saan joltakulta sen verran ylimääräistä.

Siis mitä mä teen rahalla. Joka toinen mies joka muhun on yhteydessä lupailee 500e panosta tai 200e "10 min videoista" ja kyselee paljonko tarvin kuussa ja joku lihottaja saitilla lupaa tilata pitsat ym. joskus eräs Tapsa lupasi mulle tonneja ja silikonirintoja mutta ei mulle sitten työ kelvannut. Sitä paitsi ne asuu jossain hevosenkusessa ja mun täytyy asua täällä joka ei ole mikään "espoo". Pallintyhjennys ei ole mun mielestä elämäntehtäväni. Alan olla liian luotaantyöntävä siihen hommaan kun niitä parikymppisiä tiukkaperseitä kuulemma viilettää tuolla.

Kuluu dödöö. Naisen euro on vähemmän kuin miehen euro, tarkemmin ottaen se on alle 80snt. Mun tapauksessa miehen 15e on ehkä velkavankeus ja kymppitonni ulosotossa... mistä sitä tietää miten toi nuoruudenhölmöily vielä kostautuu. Pääsenkö ikinä tästä asunnosta pienempään. Se missä asuin alle viidellä sadalla eurolla joka oli 39m2 ja viidennessä kerroksessa ilman hissiä.... noh, kaikki aina paranee kun mä hylkään sen paikan. Pitäisi vaan pysyä yhdessä paikassa niin kauan kunnes pystyy hyötyy jotain mutta kärsimykselläkin on kyl korot. Niinku et ei ole olemassa mun vaatimuksiin sopivaa mitään. Ei pidetä huolta ja hometutetaan kaikki tönöt, että ne saisi maantasalle tjtn mitä arvoa??

Huonoa mainetta niittää. Lappu varpaassa. Epämukavuus. Kautta harmaan kiven. Ihmetellään miksen pysty säästää. Lannistus, ponnistus maksimus. point of view. Korvaa sanan raha vaikka seksillä tai muuten käsittää väärin ihan sama koska mua ei tuu huijaa enää ikinä enää kukaan.
Mies voitti ehkä evoluutiossa mutta naisista se teki häviäjiä. Olen katkera. Toisaalta elän pidempään. Varokaahan pönttöpäät.

Pari tonnia vaivaa mua? Pitäisi ehkä vaivata! Laittakaa mun rikokselle hintalappu, jos olette ton kusipään puolella

puhelimet 400e vieläkin käytössä (paitsi toinen jonka rikkoi), liittymä hyvin toimii mutta minä kuulemma, häiriköin! Saanko muistuttaa että sen maksumuistutukset tulee mulle maksettavaksi! TAAS! Taas luvattu maksaa, vaikka ei ole maksanutkaan mitään
esim.
useamman kuukauden puolet vuokrasta 350e kun tyyppi nosti tililtään käteisenä 400e pikkuhiljaa sen sijaan että olisi maksanut minulle ja jouduin nostelee vippejä että pärjättäisi.
250e kela peri takaisin koska hän ansaitsi liikaa ja oltiin saatu asumistukea. Muutenkin piti aina hakea toimeentulotukea sen sijaan että hän olisi mitään maksanut.
Punainen auto 300e maksamatta 450 eurosta (hävitti auton koska oli asunnottomana ym minkä olisi ihan hyvin voinut laittaa mun nimiini.) Äidilleni 200e ja isälle 100 läppärinkorjaus/eläinlääkäriin lainaa
Henkiset kärsimykset olla ilman sänkyä kun mun piti tehdä reklamaatio viallisesta sängystä askoon

Velkaa mulle lupaillut maksella, elänyt täysin siivellä, nyt uusi raiskattava narttu kierroksessa, varokaa temperamenttia ja huijaria liikkeellä

Persoonallisuutta kannattaa varoa. Ulkonäkö ei ole mitään. Koko ajan töissä ja vaihtoi firmaa kuin paitaa. Ostin sille vaatteitakin. esim. noi sortsit.

verenpaine, diabetes, ärtynyt vatsa, kuulovamma, kolesteroli, työhulluus, lukivaikeudet ja erektiovaivat kyllä maksaa ne varmaan jotain. Tulisi valtiolle hyödyllisemmäksi tappaa pois tollaset turhanpantit jaskajokuset.

Sillä etteikö todellisuus olisi varsin masentava peikko

Kävin hakemassa loput tavarat pois kipparilta. Tuli hiki. Jäätyisin kylmänhikeeni jos ei olisi tää neule.
Mietin kävisikö vielä uudestaan siellä sanomassa että pöytääni eksyneet pari juttua eivät olleet mun. En kyllä jaksaisi mitään enää tänään. Ehkä olisi voinut laittaa puoleen hintaan loput jutut mutta en jaksanut.
Nukuin ja ajattelin kaikkea ihanaa. Kaikkea satunnaista hullua mitä ei hereillä ollessa pystyisi tekemään, mutta ei muistaisikaan. Ei olisi kannattanut herätä. Kävin ostamassa askin röökiä kun päivän olin ilman.
Tulee kyllä mieleen että voisi järjestellä tän mun oman keittiössäni olevan pöydän. Meikit yhteen laatikkoon. Ehkä sit voisi hemmotella itseään uudella sampoolla. Nyt tässä on läppärin mentävä aukko ja käsivarsi hioo pohjustusvoiteeseen.
Yritin antibakteerisella laventeliöljyllä eilen hieroa naamaa kun finnejä ilmestyy vaan jostain. Sitä ei suositella suoraan iholle.
Siellä alkaa varmaan satelee pian. Toisaalta ei haluaisi mitään tehdä. Raamattu käski naisten puuhastelemaan kotona kaikkea pysyen kiireisenä sillä välin kun mies tekee työtä. En nyt muista missä kohtaa mutta en ota rippiraamattua käteen tai ala googlettaa. On vain tylsää, olen miehetön ja muutenkaan tiedä mitä sitä oikein tekisi ruoaksi.
Instagramista lähti muutamakymmentä kuvaa taas pois. Miksei voisi vain luovuttaa - kun on annettu niin huonot alkupalat, elämänpeliin

Toisaalta olisi energinen ja toisaalta nukuttaisi. Miltä lie kuulostan. Olisi edes siltä väliltä humalatila. Mksi kaikki on niin vaikeaa.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King