mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

keskiviikko 21. elokuuta 2019

Sillä etteikö todellisuus olisi varsin masentava peikko

Kävin hakemassa loput tavarat pois kipparilta. Tuli hiki. Jäätyisin kylmänhikeeni jos ei olisi tää neule.
Mietin kävisikö vielä uudestaan siellä sanomassa että pöytääni eksyneet pari juttua eivät olleet mun. En kyllä jaksaisi mitään enää tänään. Ehkä olisi voinut laittaa puoleen hintaan loput jutut mutta en jaksanut.
Nukuin ja ajattelin kaikkea ihanaa. Kaikkea satunnaista hullua mitä ei hereillä ollessa pystyisi tekemään, mutta ei muistaisikaan. Ei olisi kannattanut herätä. Kävin ostamassa askin röökiä kun päivän olin ilman.
Tulee kyllä mieleen että voisi järjestellä tän mun oman keittiössäni olevan pöydän. Meikit yhteen laatikkoon. Ehkä sit voisi hemmotella itseään uudella sampoolla. Nyt tässä on läppärin mentävä aukko ja käsivarsi hioo pohjustusvoiteeseen.
Yritin antibakteerisella laventeliöljyllä eilen hieroa naamaa kun finnejä ilmestyy vaan jostain. Sitä ei suositella suoraan iholle.
Siellä alkaa varmaan satelee pian. Toisaalta ei haluaisi mitään tehdä. Raamattu käski naisten puuhastelemaan kotona kaikkea pysyen kiireisenä sillä välin kun mies tekee työtä. En nyt muista missä kohtaa mutta en ota rippiraamattua käteen tai ala googlettaa. On vain tylsää, olen miehetön ja muutenkaan tiedä mitä sitä oikein tekisi ruoaksi.
Instagramista lähti muutamakymmentä kuvaa taas pois. Miksei voisi vain luovuttaa - kun on annettu niin huonot alkupalat, elämänpeliin

Toisaalta olisi energinen ja toisaalta nukuttaisi. Miltä lie kuulostan. Olisi edes siltä väliltä humalatila. Mksi kaikki on niin vaikeaa.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy