Translate

kävijäpiikki

tiistai 20. elokuuta 2019

Etukäteen itketyt kyyneleet voit tunkea temparamentteinesi persvakoosi koska sinne aurinko tuskin paistaa ja olen iloinen että sut raiskattiin senkin paska valehtelija ja hyväksikäyttäjä raiskaaja joka ajaa toiset ahdinkoon

Edes paras kaverini ei ole mun puolella ja hän on lesbo eikä todellakaan tiedä miesten erektio-ongelmista. Vituttaa epäreiluus jo niin kuin ehkäisevästi että voisi ehkä heivata elämästään pois jokaikisen.

Pari tuntia spooffailin ja nukuin aika myöhään ja makoillut että jaksaa. Tein loput mannapuurot, söin loput keksit, omenan, teetä ja munakkaan. Toivottavasti huomenna tilitetään ne kirpparijutut ja sit takuueläke enimmäkseen laskuihin menossa. Parisataa olisi ihan välttämätön just nyt. Ehkä sen voisi säästää lopettamalla tupakoinnin. Vedin viimeisen röökin eilen.

Alle kymmenen minuuttia olin kuntopyörällä. Halusin suoremman ja kiiltävän tukan joten yritin jotain youtube niksiä kiinasta yöllä. Periaatteessa siinä oli vain folioo ja tukan suoristamista samalla kun kosteuttaa hiuksen ja laittaa jonkun hoitavan tökötin niihin. Eipä ole suoristunut himpun vertaa.

Se ettei pidä itsestään on liian tarttuvaa. Yleensä mulla on aika neutraali visio itsestäni mutta kun kaikki puhuu paskaa selänt takana, yökkii, ja haukkuu haisevaksi ym tuntematta mua, kämppääni, olotilaa, tai muuten sarkastisesti pistää ajattelee jotain- niin on se aika vähättelevää ilkeää ym esim "en ole mikään terveystarkastaja" jos annan jollekulle sohvan ilmaiseksi niin...

En oikein usko ihmiskunnan hyvyyteen vaikka en haluaisi olla nihilisti. Tai jaksa uskoa. Melko mahdotonta.

Lisäksi katoin yhden jakson Sillä silmällä. Maajussista paras versio hänestä. Kurpitsa soikoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena ja asiallisena ja kiinnität huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

PERSONALITY

Sensible
Emotionally versatile
Open
Industrious
Communicative
Gentle
Innovative
Resourceful
Perceptive
Supportive
Introspective
Idealistic
Well-organized
Charismatic
Energetic
Distant
Understanding
Observant
Dependable
Efficient
Practical
Entrepreneurial
Outgoing
Logical
Friendly
Dark
Fiery
Artistic
Rational
Experiential
Perfectionist
Analytical
Independent
Introvert
Unique
Intelligent
Structured
Creative
Dreamy

Vanhat