ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

torstai 15. elokuuta 2019

Kymppi on vähän niin kuin mun kirpparipöydän numero mutta itsehän olen myös täyden vaivan arvoinen

No ensinnäkin vittu lol. En enää ikinä vie mitään kirpparille. Kamaa häviää kyllä. Myyty niistä varmaan osa. Jos laitan 1-2 euron väliin per esine niin pitäisi kyllä pystyä maksaa kenen vaan. Joku myyjä menkkapäissään kuitenkin heittelee mun tavarat lahjoituskoriin tai jotain. Ei ne nyt niin paskoja ole.

Vien huomenna leffaa, romantiikkahömppää, lautapelin, patalappuja, jääkaappimagneetteja sekä piparimuotteja jos vaikka ne mun kaulimetkin tajuaisi joku ottaa mukaansa.

Pitäisi vaan surutta heittää pois jotain asioita joille ei ole enää käyttöä kellään. Mun kirja on 8e ja kristallinen karkkikippo haukan mallinen on 6e kalleimmat. Harry Potter lautapelin laitan 20e vaiks siinä ei olekaan ohjeita mukana ja jonka pelilauta on itsetehty mitä leikkelin ja rikoin pienemmäksi että se mahtuu sinne lootaan(oikeasti taittuisi 4 osaan)...... Koitin etsiä jos olisi jostain saanut mukaan ne mutta etsin keskustelut ja chatit mistä olin ne joskus saanut eikä ollut tallessa. ääh. Lauantaina eräs tuttu tulee hakee omat w.i.t.c.h lehtensä ja annan sille mukaan samaa sarjaa kirjan ja pinssin 1,5e

Kauheeta näpräystä pikkurahojen kans. Mutta on mulla jo 12,5 egee tähän mennessä myytynä tuotteita siellä järjestelmässä. Sehän on jo tappiotakin enää vähän yli puolet.

Saasta. Sitä pitäisi hyväksyä että kun ostaa jotain niin se raha on jo menetetty. :D:d Kirpputori kirppu kirpaisee. Muttah. En osaa kuitenkaan hinnoitella. Oma työ pitäisi kyllä saada veks. Hintalappu tarrroja sain 60, niitä on 20 vielä. Mun pöytävaraus loppuu tiistaihin(ko)? Täytyy käydä kysymässä tänään oli vasta eka päivä!

Kumilenksut, minigrip pussit, teippi, klemmarit. Niistä se hinnoittelu tehty on enimmäkseen. Ihmiset ei kyl osta vaatteita sika säkissä että kai mä huomenna vapautan vaikka ne huutava tiikeri legginsit pussistaan ja ripustan. Onesize fits all.