ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

maanantai 19. elokuuta 2019

Ei sun tarvitse perustella olemassaoloasi muille, mutta, hei, onhan tämä sentään vapaa maa

tummanharmaata, harmaata, ja lisää harmaata
Pääsin sittenkin omilleni kirpparimyynneissä. Lisää sinne tavaraa varmaan vie kuitenkaan.


Käytiin kamun kanssa ostaa sen äidille doro. Kiitti Kaissua asiantuntija-avusta. Varmaan alettava perustaa jokin Kaissu palvelu ikäihmisille. (vitsi)

Ostin lopuilla rahoillani vajaan kuuden euron aktivointiavaimen yhteen ohjelmaan tälle läppärille jotta pääsee spooffailee. Päätilillä en aio spooffailla vaan siihen tarkoitukseen ostetulla testi tilillä ettei tule bännia käyttöehtojen rikkomisesta. Jokusen tunnin jaksoin seikkailla pitkin poikin feikaten sijaintiani. Kunnes akku oli lähes täynnä.

psykoterapeutin matto
Psykoterapia oli ihan ok... kerroin Koilasta ym lapsuusjuttua varmaan. Syöty burger king ateria sekä subileipä joten ei ole erityisen nälkä. Tän hetken inhokkini on kyllä sipuli.

Materiaalilla on väliä. Tänään sellainen pehmeä harmaa neule päällä. Rikkinäiset farkut saattoi pilata asun mutta en tunne itseäni omaksi jos pukeudun johonkin mummojuttuihin. Pikkuhiljaa löytää se tyylin välimaasto, ettei ihan teini enää.

Pää on vähän tyhjä kirjoituksen suhteen?

Kuulemma Once Upon A Time in Hollywood Tarantinon leffa mennä katsomaan. Melko varma että täytyy hakea joskus loput tavarat kirpparilta mutta raavin päätäni että milloin tarkemmin ottaen. Jos se 6pv alkoi torstaina ja loppuu 21. eli tiistaina niin öö???? Haen ne sieltä illalla kello kuuteen mennessä, huomenna vai? No laitoin nyt s.postia kun olen niin tyhmä ja laiska ja epävarma miten toimin.

Toivottavasti ne olisi korjannut sen pyykkihuoneessa olevan pesukoneen ovenkahvan kun mulla alkaa toi pyykkivuori elää omaa elämäänsä kohta.