ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

perjantai 16. elokuuta 2019

yy kaa koo nee vii kuu sei kasi ysi KYMMEN.... kuka pelkää ettei kate riitä?

Haudoin lohikäärmeen ja syötin sen täyteen ja nyt voin ratsastaa sillä?? Vähänkö kauniin violettikin vielä. Olen maaginen ja omien tapojeni sankari.

Aamun aloitin klo 10-10.30 polkemalla kuntopyörää. Minuutti meni siihen kun olin kuulevinaan että joku soitti ovikelloa olisi tullut valittaa tosta melusta mitä tulee kun lattia tärisee kun täysiä poljen, mutta ei siellä ollut ketään ja ehkä kuvittelin.

Käyty suihkussa ja oikeastaan mun piti mennä jo kirpparille tavaroita viemään ja kattelee millainen hurja meno siellä taas onkaan...

Kattoo nyt jos jakselee. Juonut kahvia teetä syönyt puuroa jne
Eiliseltä laitoin jääkaappiin fazerin sinisen levyn kun menin naapurille ja sinne tuli lisää naapureita ja mun piti hakea vaan röökiä ja se yksi pyysi tuomaan sipsejä kaupasta, niin sit viimeiset rahat meni kaikki taas ja mulla on saman verran kuin aiemminkin taas kolikoita hieromassa toisiaan vasten.

Köyhät pysyy köyhinä.

Erityisherkkänä mua huolettaa miks mun vasen käsi tuoksuu sipulilta. Siitä on jo aikaa kun paistoin sipulia. Ehkä täytyy dipata se sitruunaan ja sit paistaa käsi pannulla nälkäänsä. Laihtuisi.

No vittu mitä skitsoa skeidaa. En edes tuntenut mun persettä sen jälkeen kun puoli tuntia kauhoin menee isoisän tunturipyörää. Se on paras. Tuun liikkuu joka päivä. Aloitin 2x vartti ja nyt jaksoin jo sen 30 min.... hankala miettii jos vaikka huomenaamusta vetäsisi uudestaan puokki tuntii

Kaloreita... no niitä on vitun vaikea laskea mutta jos normipainoisella (70kg?) kuluu 120 kaloria 5 min niin melko varmana kaikella periaatteella pitäisi kyllä laihtua nopeeta tätä menoa... Tosin nyt en oo varma kilojoulet voi mennä taas sekaisin ja tavoitepaino voi olla liian alhainen. Mutta melko rääkkiä jos nyt saa hien lattialle asti pisaroimaan.