ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

keskiviikko 21. elokuuta 2019

Pari tonnia vaivaa mua? Pitäisi ehkä vaivata! Laittakaa mun rikokselle hintalappu, jos olette ton kusipään puolella

puhelimet 400e vieläkin käytössä (paitsi toinen jonka rikkoi), liittymä hyvin toimii mutta minä kuulemma, häiriköin! Saanko muistuttaa että sen maksumuistutukset tulee mulle maksettavaksi! TAAS! Taas luvattu maksaa, vaikka ei ole maksanutkaan mitään
esim.
useamman kuukauden puolet vuokrasta 350e kun tyyppi nosti tililtään käteisenä 400e pikkuhiljaa sen sijaan että olisi maksanut minulle ja jouduin nostelee vippejä että pärjättäisi.
250e kela peri takaisin koska hän ansaitsi liikaa ja oltiin saatu asumistukea. Muutenkin piti aina hakea toimeentulotukea sen sijaan että hän olisi mitään maksanut.
Punainen auto 300e maksamatta 450 eurosta (hävitti auton koska oli asunnottomana ym minkä olisi ihan hyvin voinut laittaa mun nimiini.) Äidilleni 200e ja isälle 100 läppärinkorjaus/eläinlääkäriin lainaa
Henkiset kärsimykset olla ilman sänkyä kun mun piti tehdä reklamaatio viallisesta sängystä askoon

Velkaa mulle lupaillut maksella, elänyt täysin siivellä, nyt uusi raiskattava narttu kierroksessa, varokaa temperamenttia ja huijaria liikkeellä

Persoonallisuutta kannattaa varoa. Ulkonäkö ei ole mitään. Koko ajan töissä ja vaihtoi firmaa kuin paitaa. Ostin sille vaatteitakin. esim. noi sortsit.

verenpaine, diabetes, ärtynyt vatsa, kuulovamma, kolesteroli, työhulluus, lukivaikeudet ja erektiovaivat kyllä maksaa ne varmaan jotain. Tulisi valtiolle hyödyllisemmäksi tappaa pois tollaset turhanpantit jaskajokuset.