ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

tiistai 13. elokuuta 2019

Filmi katkee mun elämän kasettisoittimessa

Ihana ilta puhtaissa lakanoissa uusi paikka sängyllä makuuhuoneessa, jossa en ole kuukausiin lukenut kirjaa, mutta nyt luin Konmari kirjaa. Ollut saada unta, ravasin tupakalla, mutta kyllä siihen älypuhelimen valon kajoonkin väsyy, jos ei se aktivoi enää aivoja?

Piti aloittaa heti vaatteista tänään konmaritus mutta enpä tiedä. Laitoin jätesäkkejä lattialle jos alkaisi taittelee metodin mukaisesti mutta mun vaatehuone on vieläkin surkea paikka eikä mulla ole laatikostoja joihin laittaa pystyyn niitä taiteltuja juttuja.

Soittaa psyk.polille lausuntoa psykoterapian jatkeesta. Toisaalta ei olisi varaa jatkaa vielä seuraavaa vuottakin mutta aina se jäsentää pääkoppaa huomaamatta kun pääsee keskustelee ja sit saa taas jotain aikaiseksi järjestystä alitajunnan juttuihin tai jotain? Uutta raikasta perspektiiviä? Vähän kuin aamulla nyt katsoin Sillä silmällä jaksoja. Voiko saadaa liikaa inspiraatiota ja hyvää fiilistä ihmisyydestään?

Keitin kahvia ja söin puuroa. Käyn illalla hakemassa lähistöltä ruokahävikkiä. Muutama isoäidin keksi, teetä ja joku nuudelipaketti? Ahmatin välipala.

Entinen avopuoliso tuo mulle perjantaina jonkun mulle osoitetun kirjeen ja käy hakemassa auton akkulaturin tms sälää mitä löytyi vielä jostain ylähyllyltä. En juuri käytä ylähyllyjä joten sinne on kiva jättää yllätyksiä sen pidemmän sukupuolen.

Puhdistin kynnet kynsilakasta ja laitoin meikkiä. primer+foundation+setting spray
L'orealin infaillible, urban decayn all nighter ja nyxin matte finish. Sitä tutkailee Sokoksen tarjontaa ja ehkä joskus muka tarvitsee jotain vaikkei kovin usein jaksaisi laittautua itseään varten. Mulla on meikkikynien teroittimiakin ainakin kolme kun en muista ikinä onko jo sellaista tai missä ;D<33

Bingo.

Toisaalta tunnen itseni oikein hyväksi ja motivoituneeksi mutta silti painan taas melkein 125 kiloa ja ulkonäkö ei juuri säväytä vaikka miten hemmottelisin itseä tai olisi vihdoin saanut kovettumat pois kantapäistä. Hyvä olo tulee just siitä että arvomaailma on päin persettä, kun ei huomaa eroja tai vertaile, vaan tekee aina asiat kuten ennenkin xD

En vaan haluaisi alkaa hommiin niiden vaatteiden kanssa. Mulla on vähemmän vaatteita loppuviimein mitä ehkä luulen. Otin jo talvitakin esiin ja menen se päällä partsille röökille varvastossut jalassa.

Kekrit ja samhainit ja Halloweeenit on vielä hitusen ajan päässä. Omat synttärit, joulu, kaikki. Onnistuisi edes muistaa äidin 52v. Aika hujahtaa. Mulla ei ole ainuttakaan kolitsia, pitäisi tilata uudestaan ebaysta sitä kokoa musta huppari. Toisaalta tilillä on alle kymppi egeä kolisemassa ja pari viikkoa ehkä elää lähestulkoon sillä niin juurikaan en tilailla mitään pysty. Varmaan siirryn vapotukseen tai pidän tupakeista taukoa. Luopuminen huonoista tavoista on pelottavampaa kuin jakaa yleishyödyllisesti sydämestään paloja kaikkien nähtäväksi... tai ainakin toivon että kukaan hyötyisi mun näppäilyistä elämässsään. Ei nämä ihan buddhan sanoja ole, vaikka poliittisesti virtaankin enemmän Gandhin suuntaan huolimatta intialaisten pienistä äkkisyöksyistä.

Ja sit koska olisi korrektia poltella kynttilöitä ja tuoksulyhtyjä?

En mä päätä mitään mun elämässä, hyvä jos vielä elän. Toki tämä on maailman vapain maa ja onnellisin mutta mitä sitten, kaikki me nussitaan poroja. Niin kuin skotit nussii lampaita. Maailma on pieni paikka. Paha, mutta pieni ja pippurinen. Luontoa hädin tuskin huomaa ennen kuin se on poissa.

Elintasoindeksien huijaamiseksi syökää lihaa enemmän. Huijatkaa taloutenne nousukiitoon. Materia on out. Kaikki on materiaa.

Kuuntelin yöllä radiorockin juontajien keskustelua palveluista joita ihmiset ostaa miljoonilla euroilla. Se voi toisaalta olla hyvä tämä kierrätyskulttuuri. Mutta älykkyys tosiaan kehittyi siitä kun homo rotu oppi nauraa toistensa virheille ja noloille tilanteille ja heille kehittyi häpyä. Siveellisyys on sivilisaatioituneen elämän alkulähde.

Ping. vaihda sivua