ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

sunnuntai 25. elokuuta 2019

Sorkistani on moneksi käpäläksi

Oli huono olo. Istuin 3,5 tuntia. Nyt päätä särkee. En voi voittaa. Aamulla how-old.net robotti arvioi mun iäksi 27-29 sen 56-vuotiaan sijasta. En siis pilannut aamuani. Muutenkin oisi ehkä pitänyt oikeasti liikkua eikä vaan nopeeta käydä tsekkaa noroviruksen selättämää naapuria ja hakea kaupasta... oho niin no nyt kyllä taisi unohtua laittaa jääkaappiin ostokset...  mut siis euron roiskeläppä sekä maitoa. Mun huonoon oloon auttoi energiajuoma hetkeksi. Jokin uusi maku EDiä.
Tungin tukkaan kiinalaista värivahaa. Väritin kulmat, laitoin maskaraa ja jonkinsortin kiinalaista bb-voidetta. Ihan turhaan. Ulkonakin vaan hikoilisi ne pois.
Kävin mun pelin kanssa Arboretumissa. Ei se erityisemmin mun peliä edistänyt. Avasinpahan taas päivän 20 lahjaa edes. Eilen varmaan edes avannut peliä, mutta keskimäärin tunti 48 min päivässä tulisi pelattua muka. Potterin vastaava peli jäänyt pelailematta tyystin. Mulla on niin huono netti, ajattelin.
Puolitoista viikkoa elää vielä jotenkin. Sitten tulee asumistuki. Pohdin usein miten tästä asunnosta pääsisi pois kun vuokra on liikaa meikäläiselle ja tilaa liikaa ja tuun hulluksi neljän seinän sisään. Nukun vain pois elämäni kai. Huomenna sit kaupungille hoitaa asioita. Jos tää pää särkee vielä niin hankkia lisää särkylääkettä jotenkin?
Huono olo. Ei mikään maailmanlopun yksinäisyys meininki vaan fyysinen olipas pahaa ruokaa pakastimesta jota edes lämmittänyt kunnolla. Pitäsi kai keittää kahveja useimmin? En kyllä välitä kahvista jos olisi energiajuomaa. Sokeria ja kofeiinia ja muuta vitamiineja tiivistetymmässä muodossa. Se makukin on ihan seuraavaa tasoa.
Mulla on vielä yksi rööki ja en ole ostanut viikonloppuna röökiä kun siis nukuin yms. Tai jos vedin röökin, menin takaisin maate. Eilen illalla katsoin syömähäiriö dokumentteja ja mainoksia proana ryhmäläisten kanssa. En juuri kommentoinut mitään. Nytkin kauheat valkovuodot taidan mädäntyä oikeasti.
Jaa.a. jaksaisi jos jaksaisi sanoi Jaska ja jaksoi vain. Katsoin jonkun Pentagaram leffankin. Siedettävää mutta juonessa melko jättimäisiä aukkoja ja hieman epäreilu asetelma.
Mitä mä tiedän epäreiluudesta?