ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

keskiviikko 28. elokuuta 2019

Yleistiedollahan ei tee mitään (Kaikki suomalaiset nussivat poroja)


Lukenut about 150 sivua tuosta kirjasta jonka ostin 2011.  Kirjailijalta on jo uusi äänikirjana oleva historiallinen teos elämän kehityksestä.

Joko käytän krediittini siihen LeDouxin uusimpaan, tai Benedict Cumberbatchin lukemana jonkun teoksen ajasta joka on fysiikan ilmiönä varmaan aika tuttu.

Äidinkielen ope joskus alkoi kanssani väittää ettei kukaan tiedä mitä aika on vaikka melko varma että se on tarkalleen määre jota voi mitata esim. sekunneissa ym. Sama ope ei tajunnut miten jossain Juoksupussikalja romaanissa voi miehen näkö alkaa sumeta. Siihen vastaus että oisko kyyneleet. Silmät on ainoa elin joka ottaa hapen suoraan ilmasta. Vaikka en ole edes optikko ja väitin joskus että kaikki jolla on silmälasit on sairaita.

Vitun neurologia. Ei mulla ole aikaa lukea biologiaa, tieteellisiä julkaisuja psykologiasta puhumattakaan. Kolmannella luokalla jäin kerran kiinni kun en ollut tehnyt läksyjä vaikka en tehnyt matematiikan tehtäviä koko vuotena. Vihko muka jäänyt kotiin. Laskin ne päässä vaan kun tuli vuoroni.
Silloinkin olin kipeä kun opeteltiin luita sekä kolmen kertotaulu ja englannissa miten o'clock käytetään. Taisin kyllä olla pois paljon. EN MÄ MUISTA.

Oppia kaikki ihmeellinen kaikessa iässä. Mitä millään edes tekee elämässään. Samaa epäjärjestystä tämä mulla on edelleen ja muuta muistikatkosta miksi edes olen olemassa.

Yritän kovasti kehittää itseäni rakkaat hipokampukset ja glutamiinit ja kalsiumit ja LTP:t mutta silti jään vähän vajakiksi joskus? En edes muista neuroplastiikan keksijän nimeä. Kaikki tutkimustieto on varsin uuttakin vielä... siis jos 1950 mennessä keksitty nuo synapsien kiihdyttämiset.

Siis toiset menee merenpohjaan, toiset Plutoon, jotkut keksii mikrobien sielunelämästä juttua.... joita ihmisessä on 2kg muutes.... Faktaa.... Kaikki yhtä lähellä eli kaukana mitattavissa ja hyvää elämää, mielipideasioita tai sanoja mutta määriteltäviä juttuja. Minustako muka filosofian maisteria tai englantia osaisin jopa. Epäilen. Englannissakaan mun essee etiikan tunneille, eläinten oikeuksista muistuttanutkaan esseetä, lauseet ei olleet lausetta nähnytkään, eikä siinä ollut edes lopputulosta johon olisin päätynyt. Vaikka Brittein historian essee oli 9 (B) vaikka en tiennyt mitään koko historiasta mutta laissez faire vaan

Vittu kun kaikki tieto on niin spesifiä ettei ne koskaan muka menisi päällekkäin. Sosiaalipornoa kun yritän itseparannella jotain emt... miks g-spot orgasmi sattuu ja sit alkaa menkat no vittu en tiiä mikä on A-spot... varmaan jotain gynegologista. Bioloogista. Ja sit syön vaan jotain hollantilaista juustoa missä on kovia rasvoja enimmäkseen. Ravinto-opasta minimalismia jotain kertokaa millä aloittaa päivänsä kun herää puoli 11 ja sit ei jaksa keittää teetä vaan menee suoraan youtubea selailee ja mä en edes ole koskaan juoksua harrastanut.

En vaan osaa internet... Häpeän kuulemma naapuriani tjtn. En osannut vastata siihen mitään kun pidettiin tuijotuskilpailua, eilen ja käskin sen viihdyttää mua ja fbskin; se on estänyt mut että mitähän lähestymiskieltoa oikeesti -jos mietin kaksi tuntia asioita mitä puhuin sen kanssa kun en saanut unta vaan nousin keskiyöllä ylös tasan 00.00 kelloa katsoin ja tajusin vaan olin juonut 1,5 L cokista toki -mikä selittäisi miksei edes Spotifyn sävelet, tuudittaneet mua uneen,. Mutta nyt levännyt ja silti turhaan jotkut feederismi fetissi tyypit whatsapissa haluaisi seksiä kyselyitä ja mun avujeni kommentointia jonka pyysin lopettaa kun ei mulla ole pientä persettä ja pehmeys häpykummussa vitun se ja sama pitäkää fetissinne saatana... Miksi edes vaivaannun vastata tai siis. MITKÄ VITUN SEKSIVIESTIT.

Tuun kipeeksi kun aivastelen. Toi oli jo toka haisukajsun aivopieru tänään. Toinen julkaistu kirjoitus. Edellisen tein aamulla jo meikkeihin liittyen. Tämä yritti olla kirjaviisastelua mutta lukupään jos haluaisi säilyttää sen keskittymisen, niin mitä opimme? Häiriötekijät pois...