ihmisoikeudet

Ehkä sä haluat pitää sen (isän koulukaveri laiterahoituksesta jota edelleen makselen)

Olen silmittömän vihainen kaikenmaailman rahan lainaajille jotka valehtelevat sovituista asioista. Lowellille olen maksanut vuokrasaatavan j...

Translate

keskiviikko 21. elokuuta 2019

Kurkistelepa verhojen välistä ilta-aurinko mutta, älä mun silmiin oi pyhämaria ja pyhä kolmioleipä

piti laittaa jotain muuta, mutta kaikki haukkumanimet on tehty ruokkii itsetuntoa, joten ne kannattaa muistaa
Parissa viikossa mulla menisi rahaa sata euroa tupakkiin. Rahaa jota mulla ei ole. Jos vaikka polttaisin kaksi röökiä päivässä niin siihen mulla oisi just ja just varaa jos nipistää. Ja siltikin mun tarvisi elää eurolla per päivä ne kaksi viikkoa, jos aion laskut maksaa ajallaan. Mulle tulee vielä psykoterapiasta kuluja. Syyskuussa terveydenhoitokuluja: se b-lausunto joka tuskin ajallaan ehtii siis kelaan psykoterapiaa varten, sekä ihotautipoli. En tiedä pitäsi varmaan perua kun ei siitä käynnistä mitään hyötyä ole ellei mun patteja joskus kirurgisesti hoideta ja ne on ihan kesyt just tällä hetkellä.
Jos ostaisin sen kolitsin ulkomailta tolla 11e mikä on tilillä niin sinne menisi oikeastaan kaikki toivo taas. Ehkä se ei ole enää mun tyyliin sopiva sitten.
Retired not retarded

Jos mun käyttövara on max.27e kuussa niin miten toi velkajärjestelyjuttu edes ikinä tulisi onnistuu. Ja miten ihmeessä olen tähän mennessä elänyt näin? Varmaan ollut hitusen kekseliäs. Varmaan ottaisivat ton kympin mun lompakosta mikä jäi kirpparitilityksestä herkkujen oston jälkeen. Oksensin jätskiä ja tulisia sipsejä. Pitkästä aikaa ahmii. Kävin tekemässä nettitestit onko ahmimis- tai ylensyönti häiriö tms niin sain pisteitä keskimääräisesti molemmista mutta mun ahminta oli kyl ihan karttaamattoman korkea. off the charts.

Sitä paitsi parikymppiä menee helposti kuussa siihen, että lataa bussikorttia. Keskimääräinen kulutus naapurustossa kauppaan on 145e parissa viikossa... miten ne tekee sen? Sillä ei edes saa tosta super kalliista puodista kun 15 tuotetta viikossa koska kaikki maksaa melkein 3e. Ja mun pitäisi ostaa jotain kalliita ihotautivoiteita joita levittää aamun illoin 70e/60g+30ml? Omavastuu 3kk lääkkeistä onneksi toi 4,5 euroa paitsi että vuoden alussa siihen ympätään se 50e joten haen lääkkeitä ehkä maaliskuussa jos siihenkään mennessä saan joltakulta sen verran ylimääräistä.

Siis mitä mä teen rahalla. Joka toinen mies joka muhun on yhteydessä lupailee 500e panosta tai 200e "10 min videoista" ja kyselee paljonko tarvin kuussa ja joku lihottaja saitilla lupaa tilata pitsat ym. joskus eräs Tapsa lupasi mulle tonneja ja silikonirintoja mutta ei mulle sitten työ kelvannut. Sitä paitsi ne asuu jossain hevosenkusessa ja mun täytyy asua täällä joka ei ole mikään "espoo". Pallintyhjennys ei ole mun mielestä elämäntehtäväni. Alan olla liian luotaantyöntävä siihen hommaan kun niitä parikymppisiä tiukkaperseitä kuulemma viilettää tuolla.

Kuluu dödöö. Naisen euro on vähemmän kuin miehen euro, tarkemmin ottaen se on alle 80snt. Mun tapauksessa miehen 15e on ehkä velkavankeus ja kymppitonni ulosotossa... mistä sitä tietää miten toi nuoruudenhölmöily vielä kostautuu. Pääsenkö ikinä tästä asunnosta pienempään. Se missä asuin alle viidellä sadalla eurolla joka oli 39m2 ja viidennessä kerroksessa ilman hissiä.... noh, kaikki aina paranee kun mä hylkään sen paikan. Pitäisi vaan pysyä yhdessä paikassa niin kauan kunnes pystyy hyötyy jotain mutta kärsimykselläkin on kyl korot. Niinku et ei ole olemassa mun vaatimuksiin sopivaa mitään. Ei pidetä huolta ja hometutetaan kaikki tönöt, että ne saisi maantasalle tjtn mitä arvoa??

Huonoa mainetta niittää. Lappu varpaassa. Epämukavuus. Kautta harmaan kiven. Ihmetellään miksen pysty säästää. Lannistus, ponnistus maksimus. point of view. Korvaa sanan raha vaikka seksillä tai muuten käsittää väärin ihan sama koska mua ei tuu huijaa enää ikinä enää kukaan.
Mies voitti ehkä evoluutiossa mutta naisista se teki häviäjiä. Olen katkera. Toisaalta elän pidempään. Varokaahan pönttöpäät.