Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

lauantai 31. elokuuta 2019

Menkää omaan napaanne jos ette usko että olen yrittänyt kyllä tulla kipinäksi korviin kun ei mikään sytytä vaan ei...

Vastuskykyni
 on (?!!!) kuulemma hyvä, koska:

 1. säilyn sisätiloissa
 1. mulla ei ole immuniteettia laskevia tauteja
 1. avaan päätä netissä eli
 1. teen mitä lystään =>>>>>
 1. "vähemmän paineita, häpeää, kipua"
 1. selektiivinen eristys kuvioista
Toisaalta enimmäkseen sitä mieltä että koska yritän edes syödä välillä niitä vihreitä (kuulia) ja kun vältän kontaktia pöpöjä kantaviin ihmisiin - ei, ole edes tapana läträrä käsidesillä. 
Mitäs sitä kun en ole pientä nuhaa kummoisempaa kärsinyt aikoihin vaikka miten kiehnäisi yrjötautisia.

Pitäisi ehkä puuttua ajoissa tollaisiin epäkohtiin joita epäluuloja ihmisillä minusta on. 
Enpä ole kyllä salaperäinenkään. Enimmäkseen kirjoitan vihakirjeitä maailmalle jos se nyt on "pään avaamista" enemmänkin nettiajokortillisen raivoamista.... ei se ole lystiä ja paineet mulla on ollut vuosia lähempänä tuhatta, ja kai se nyt sattuu ja hävettää kun mätää pursuaa jossain nivusissa voi sitä hunajata masennuksen suosta. Oon aina joutunut jostain nettikirjoituksista pulaan vaikka kirjoitankin liian rehellisesti.

Toisilla ei ole rehellistä sanottavaa joten voi voi voikkuleipä jos mulle valehtelu on hankalampaa. Eiks valheella ole lyhyet jäljet ja sitä paitsi, jää aina kiinni. Tai ehkä totuin lapsena et mua syytettiin asioista joille en ole voinut mitään. Miehistyin jo silloin kun äippäliini ajoi ohi jostain liittymästä kun taisin sanoa jotain tai sit en ja sitten se kiersi jotain 400 kilometriä pidemmän kautta ja kaikki oli mun syytä kun illalla saavuttiin hiekkatietä pienessä lumituiskussa jotain raittia pitkin.... Aina kun saat valita niin sun harteilla lepäsi sit myös se vika jos kaikki meni kuin kusi sukkaan tjtn


when your mom -is encouraging af
MUTTA EI. Olen nyt ollut hereillä koko yön tässä ja muistelen vanhoja eli tikulla silmään jos en ota näitä hirsiä pois ensin tai siis pelasin luurilla pokemon mastersia monta tuntia ja odotan sitä kun kauppa aukeaa ja saan röökiä vaikka tai jotain puputettavaksi. koska luuri on huono isäntä, mutta aasinkin täytyy välillä saada pysähtyä ja syödä se porkkana kepin päästä....kröhöm ja taas se vierivä sammaleinen kivi, ehti ohittaa kirjoitusnopeuteni. Voihan hetkinen, putkinen, puolen tunnin päästä tai jopa allekin... koodia, linjat vielkä aukke saatika oo mun pää voimissaan

Niin joskus google translate oli oikeassa että suurin osa mielihyvähormoneista siis tuottaa ruoansulatus ja mun katkeruus säilyy aina vain perusterve, - tyypillisille-,  ihmisille jotka ei tiedä olevansa onnekkaita kun eivät joudu saamaan huumeita jotka laillisesti vie kaiken normaalin verenkierron päästä et tota. Puutuu jalkapohjat.

perjantai 30. elokuuta 2019

Sori mut oon itkenyt jo niagaranputoukset niin kui varte mä siel kävisin

Etsin kolme hikistä varttia yhtä sopimuspaperia jokaikisestä kolosta missä olen ikinä säilyttänyt ainuttakaan tärkeää paperia. Raivo purkautui varmaan sentään? Tai no, haluan vain etsiä tarkemmin vielä... googlettaa miten lainperäinen sellainen paperi edes olisi tai et niinku.... sananvapauden rajoilla menis... LÖYSIN muuten vain ainoastaan Martti Ahtisaari 60v ensikuoria ilman postileimaa. Olisiko sellainen minkään arvoinen??
Pointti siis se, että en ala kannattaa ainuttakaan sisäpoliittista puoluetta vaikka ne maksaisi mun raketin kuuhun. NIH.

Älä kuvittelekaan katsovasi tänne päin edes sivusilmällä silmien pyörittelijät

Ex-puoliso laittoi 70e. Sillä maksaa yhden kuukauden puhelinlaskun elisalle, jossa on enää sen laitteita jäljellä maksettavana. Eli mulla oisi toisaalta rahaa ostaa ruokaa siihen asti kunnes seuraava tilipäivä asumistukineen pyörii paikalle jossain lineaarisella aikajatkumolla jossa, kela pyörittelee rahoja eestaas, mutta sitten taas olen edelleen samassa nollapisteessä jossa: ei todellaakaan olisi varaa edes siihen persepaperiin hehe siis nolla kun nolla tilanteessa jumittaa budjetti...
Joku mies asiakas soittelee ja X-filesin tunnari vaan soi.... ei huvittaisi oikeasti, ei. Poskeen ottaminen käy töistä ja meikä on vaan pari viimeistä päivää oleillut sängyssä ja nukkunut kaikenpäivää. Tänään ei sit enää nukuttanut joten kompromissina Netflixin katselua. 
Naisiksi pukeutuneita miehiä valmiiksinaurettuna vaikka yritin keskittyä miten upeita he on. Sekä loppuun katsottu vankilasarja.

Välillä imuroin suurimpia murusia lattioilta ja astianpesukonekin käy. Naamaan on laitettu päivävoide ja vitamiinit otettu. Keskustorilla jaettiin ilmaisia K-vitamiineja, yksi päivä. Pitäisi varata pyykkivuoro alakerrasta. Parvekkeelta siivota pois hiilet jotka ei syty enää kun ne olleet grillissä pari vuotta varmaan talven yli sekä heittelemäni tumpit.

Ei ole kiva kun leppäkertut joutuu kävelee niiden tuhkien, yli.

Nii-n ja instagramissa on myös kuva polveeni raapimastani ihottumasta tms joka muistuttaa hymiötä. 
 • En ole lowlife, vain nolife eikä, oo aikaa kavereillekaan mutta; ei edes tarkoita että olisin feikki. (Mitä edes on feikki? Mä en ole enää parikymppinen joten teidänikäisten jutut on ihan mulle kuin vääränpariset sukat väärään käsinukketeatteriin...)
Keksin miksi mun rinnat roikkuu mutta johtuisiko että ne aina nojaa mahaan. Tai sit ei oo rintalihaksia mitään. Suihkutin dödöä rintojen alle tänään kokeilun vuoksi tosin ei niissä vielä ole niitä paiseita ollut ja muutenkin vaan yksi hs-taudin paise vuotanut tänään. Varmaan elimistö erehtyy makoiluni tarkoittavan että olisin masentunut. Mitä, sitä elimistölleen, voi.

post scriptum. Mulla oisi krediittejä epäonnistuneesta ostosta Vistaprintissä niin tilaisinko, vaikka jotain kivoja, tarroja??? (se paita jossa my little ponyt painii oli kuitenkin liian mauton) Sillä meiningillä että vedän jonkun arvonnan taas. Kun en ainakaan mitään omia synttäreitä vietä syyskuun lopulla. Tämä blogi on pyöreämpi kuin minä...
Viitateen tohon kuvaan... en osannut siihen muotoilla oikein että olen valmistunut painotekniikan alalle media-alan sisällöntoteuttajaksi tms

Mitä te haluisitte? Halajaisitte. WANTED. kommentoikaatteen useamman vuoden jälkeen taas jotain. Lupaan etten provosaatioidu. Kun kerran malli-ihmisiä olette kaikki niin että suonta vedostaa...

keskiviikko 28. elokuuta 2019

Yleistiedollahan ei tee mitään (Kaikki suomalaiset nussivat poroja)


Lukenut about 150 sivua tuosta kirjasta jonka ostin 2011.  Kirjailijalta on jo uusi äänikirjana oleva historiallinen teos elämän kehityksestä.

Joko käytän krediittini siihen LeDouxin uusimpaan, tai Benedict Cumberbatchin lukemana jonkun teoksen ajasta joka on fysiikan ilmiönä varmaan aika tuttu.

Äidinkielen ope joskus alkoi kanssani väittää ettei kukaan tiedä mitä aika on vaikka melko varma että se on tarkalleen määre jota voi mitata esim. sekunneissa ym. Sama ope ei tajunnut miten jossain Juoksupussikalja romaanissa voi miehen näkö alkaa sumeta. Siihen vastaus että oisko kyyneleet. Silmät on ainoa elin joka ottaa hapen suoraan ilmasta. Vaikka en ole edes optikko ja väitin joskus että kaikki jolla on silmälasit on sairaita.

Vitun neurologia. Ei mulla ole aikaa lukea biologiaa, tieteellisiä julkaisuja psykologiasta puhumattakaan. Kolmannella luokalla jäin kerran kiinni kun en ollut tehnyt läksyjä vaikka en tehnyt matematiikan tehtäviä koko vuotena. Vihko muka jäänyt kotiin. Laskin ne päässä vaan kun tuli vuoroni.
Silloinkin olin kipeä kun opeteltiin luita sekä kolmen kertotaulu ja englannissa miten o'clock käytetään. Taisin kyllä olla pois paljon. EN MÄ MUISTA.

Oppia kaikki ihmeellinen kaikessa iässä. Mitä millään edes tekee elämässään. Samaa epäjärjestystä tämä mulla on edelleen ja muuta muistikatkosta miksi edes olen olemassa.

Yritän kovasti kehittää itseäni rakkaat hipokampukset ja glutamiinit ja kalsiumit ja LTP:t mutta silti jään vähän vajakiksi joskus? En edes muista neuroplastiikan keksijän nimeä. Kaikki tutkimustieto on varsin uuttakin vielä... siis jos 1950 mennessä keksitty nuo synapsien kiihdyttämiset.

Siis toiset menee merenpohjaan, toiset Plutoon, jotkut keksii mikrobien sielunelämästä juttua.... joita ihmisessä on 2kg muutes.... Faktaa.... Kaikki yhtä lähellä eli kaukana mitattavissa ja hyvää elämää, mielipideasioita tai sanoja mutta määriteltäviä juttuja. Minustako muka filosofian maisteria tai englantia osaisin jopa. Epäilen. Englannissakaan mun essee etiikan tunneille, eläinten oikeuksista muistuttanutkaan esseetä, lauseet ei olleet lausetta nähnytkään, eikä siinä ollut edes lopputulosta johon olisin päätynyt. Vaikka Brittein historian essee oli 9 (B) vaikka en tiennyt mitään koko historiasta mutta laissez faire vaan

Vittu kun kaikki tieto on niin spesifiä ettei ne koskaan muka menisi päällekkäin. Sosiaalipornoa kun yritän itseparannella jotain emt... miks g-spot orgasmi sattuu ja sit alkaa menkat no vittu en tiiä mikä on A-spot... varmaan jotain gynegologista. Bioloogista. Ja sit syön vaan jotain hollantilaista juustoa missä on kovia rasvoja enimmäkseen. Ravinto-opasta minimalismia jotain kertokaa millä aloittaa päivänsä kun herää puoli 11 ja sit ei jaksa keittää teetä vaan menee suoraan youtubea selailee ja mä en edes ole koskaan juoksua harrastanut.

En vaan osaa internet... Häpeän kuulemma naapuriani tjtn. En osannut vastata siihen mitään kun pidettiin tuijotuskilpailua, eilen ja käskin sen viihdyttää mua ja fbskin; se on estänyt mut että mitähän lähestymiskieltoa oikeesti -jos mietin kaksi tuntia asioita mitä puhuin sen kanssa kun en saanut unta vaan nousin keskiyöllä ylös tasan 00.00 kelloa katsoin ja tajusin vaan olin juonut 1,5 L cokista toki -mikä selittäisi miksei edes Spotifyn sävelet, tuudittaneet mua uneen,. Mutta nyt levännyt ja silti turhaan jotkut feederismi fetissi tyypit whatsapissa haluaisi seksiä kyselyitä ja mun avujeni kommentointia jonka pyysin lopettaa kun ei mulla ole pientä persettä ja pehmeys häpykummussa vitun se ja sama pitäkää fetissinne saatana... Miksi edes vaivaannun vastata tai siis. MITKÄ VITUN SEKSIVIESTIT.

Tuun kipeeksi kun aivastelen. Toi oli jo toka haisukajsun aivopieru tänään. Toinen julkaistu kirjoitus. Edellisen tein aamulla jo meikkeihin liittyen. Tämä yritti olla kirjaviisastelua mutta lukupään jos haluaisi säilyttää sen keskittymisen, niin mitä opimme? Häiriötekijät pois...

Lempi kauneustuotteeni

Maskara
L'oreal False Lash Superstar
- tässä on valkoinen eka kerros ja toinen musta kerros maskaraa.
Pohjustusvoiteet
Urban decay all nighter
- super peittävä ja kestää
tai yves rocherilta kevyempi pohjustusvoide rose
tai saksalainen selfie voide. Hävittää kaikki huokoset ja suojaa sinistä valoa vastaan
L'oreal Infallible pohjustusvoide vaaleanpunainen joka hävittää huokoset
Kulmakarvat
pienellä vinolla sudilla otan jauhetta ja levitän sitä kulmiin tai sitten nyx maskara ruskeana mutta sekin tarvisi jonkun kiinnityksen että se kestää
Seerumi detox vaikutuksella saasteita vastaan yves rocherilta.
Tai päivävoide (laitoin pitkästä aikaa samalla silmien alle apteekin vichy merkkistä herättävää jossa kofeiniia)

Ekstraa:
asetusspray meikille matte nyxiltä että meikki kestää
eyeliner Rimmeliltä
pohjustusvoide silmäluomille yves rocherilta
poskipuna

Näistä rakentuu jo ihan hyvä meikki jos ei halua jotain huulipunaa ja rajauskynää laittaa tai suihkautella tuoksuja. Koruja en juuri käytä paitsi rannekelloa.


tiistai 27. elokuuta 2019

Rapakon takana elikkä joen toisella puolen asuu hyvin yksinkertaiset ihmisiä niin puhun lyhyesti selkeällä äänellä hitaasti jotta kuulevat kaikki

TuntUuba hyveltä. Suihkussa kokeilla liidelin keratiinihoitoainetta hiuksiin. Pää on vähän kuin naisen kruunu vai miten ne pörröt menikään geeni manipulit.
Tulin palvelubussilla kotiin ja jäi 32 snt tjtn kortille ei haittane jos ei ole menoa minnekään vyöhykkeeltä bee paikkaan Aa. Olisin pyörtynyt kenteis tonne taattu
Jutskailin diakonien kanssa elämäntilannetta ja kaikesta huolimatta (kahden tunnin yöunet, vessaa vandalisoitu, toisen tupakkayskäinen räkiminen, kengät pois, mua haukuttiin tummaksi jne mitä kaikkea) sit päätysin takasin parin vuoden tauon (=ilmaisen kouluruoan) jälkeen asiakkaaksi niille ja apukin tuli välittömästi. Syönyt olin yhden rypäleen. Glukoosi mitä glukoosia, ei mulla ole lihaan tai hedelmiin varaa mut mut mitä on oikea ruoka edes niinku? Sellainen jota ennen lausuu ruokarukousta?
Kehtaa jos kehtaa apua hakea mikäs siinä.    Jahas taas apua tarvittin facebook mesessä kun turkulaine pelaa pokénoms aurinko versiota..... käynnistä kamera eli poke finder siitä punaisesta robotista joka on siinä alanäytös painamalla R niin kuin Rotom joka myös on nimi sille bottihärpäkkeelle joka sun pokedexiä riivaa muutes
Kumpa joskus joku tajuaisi noinkin selkeistä näpyttelyistä ohjeistuksesta eteenpäin mutta.... turkulaine on turkulainen ja mustamakkara on mustamakkara...
Öö väsyttää olen melko valmis päiväunille laskee lampaita. jos ei tavata niin talvihorrostan.
ruska puska tuska. kirjoitan tahallensa väärite koska ei tätä huumoria kestä jos ei ole "vain töissä täällä". pötyä ötyä oman kiilunsilmän taustan kuvia. hyvin kaikki. jumalansiunattua viimeistä röökiä viikkoon en kuitenkaan keltään kehdanne kysyä siihen rahnaa.
p.s. oonks se vaan mä vai oliks tuo auringonnousu samanvärine mitä instagramin logo tai no ei sen väliä

kovat hemmot 
kuin kanamunakennot

aikaa 15 sek poistua takavasempaan

maanantai 26. elokuuta 2019

Miksi tunkea määräänsä enempää tekstiä sellaisille joille muutenkaan kuulu mitä mulle kuuluu myynnissä myös muualla ja yv av ja roskaa saa ilmaiseksiki

Hei?
(konmari Suomi ryhmän jäsenet ...- ...aluksi....-)
Telkkari jonka avasin kerran vuodessa(silloinkin kaveri käymässä; hänen netflixistä Eragonia taustalle); möin pois jos kaipaan jotain: niin voin aina ostaa uuden. Vetolaatikot olisi kova sana että saisi taiteltua suorakulmioita pystyyn.. kun tuli lantion korkuinen kasa huippuna vain hattu vaatekasalleni kun heitin kahden mustan jätesäkkien päälle kaiken paitsi pyykkini...mutta en viitsisi tuunata pahvilaatikoitakaan enää noh ikuisuusprojektia tekstiilien kanssa... kun kirjankin luku vielä kesken ja vastahakoisesti sen otin kolmanneksi dokkaritarjouksesta.

Ainakin tietää ettei lopu vaatekerrat vaikka ei pääsisi muutamaan viikkoon pyykkää nimim. tyynyliinoja oli 10kpl jo silloin  kun en nukkunut neljän tyynyn kanssa🙄 

Toisaalta haluaisi pukeutua fiksummin kun ikää tulee jo (31)mutta ei mulle mahdu muuta kuin se reikäinen virttynyt korallinpinkki yöpaita h&mltä ostettu 2012 josta saa selvää lukenut follow your heart ja mustia painoväri tahroja päällä koulussa,tai siis jos on ostanut jotain missä oli jo reikiä niin..eikö se vaan ole muodikasta pukeutua typerästi.. Kiinasta kaikkea... Ostanut 1 topin liikkeestä tänä vuonna ja siitä kulunut jo numerolappu vaikka ollut pesussa kerran tai kaksi.
Siis kun en hanki mitään vain yhtä, aina pitää olla varalle jotain. Mikään ei kestä nykyään tehdäkään kestää (tai en osaa pitää oikein huolta).
Tätini kun olin 17v otti haltuunsa mukin jonka olin tuonut Lontoosta ja päätyi nyrkillä vetää suusta hampaat tasalle kun yritin että lopettaisi saarnan ja antaisi mukin takasin, opetti jo että tavarat kiertoon koska ihmisellä ei ole mitään väliä ..eli niin tyytyväiseksi mua ei kukaan koskaan tee, että jotain iloa tavarasta loppuviimein saisi ? Turvallisuutta ja sitä että ihminen koskee joka päivä tuhansiin esineisiin keskimäärin. Liaksi kynsien alle asti ja autonavaimetkin kulkee kauemmas mitä itse auto.... 

Unohdin konmarituksen ajatuksilleni mutta epäjärjestäytynyt 2008 vuodesta diagnoosina..syli täyteen kirjastokirjoja ja kyyneleet ekan lukemani sivun jälkeen kuvaili jotain harhoja mitä ei ole ollut tosiaankaan. Kivulias naiseksi kasvu vanhentuneessa kuntoutukseen(sitoutumiseen) perustuneessa muumitalossa josta sitten omilleen rahoituksen tökkiessä. Lainoilla ostetut ekat imuri, mikro, ja hutiostokset annettu pois/myyty esim.painoraja 100kg minitrampoliini vasta..tilaa enää löydyttyä varastosta/parvekkeelta.

Unelma yksiö keskustassa minulle,mutta 54m2,liikaaa...homeisen 58m2 jälkeen exä ja koirankarvat takana. Toka vuosi psykoterapiaa paljon toteutuneet taakka harteilta ym..

Aivohoitotapaus ihan tyypillinen systeemiin vangiksi jäänyt potilas ym asiakas tässä heippati hei terse ja terveiset

No niin laaja yleisöni (eli ei ketään).

Selvittänyt terveysaseman vaihdosta sekä 2. vuoden kuntoutuspyskoterapian jatketta tässä koko päivän.


 1. Kahtena kappaleena kaikki asiakirjat vaan toimistoilta joo. 
 2. Kävin kelassakin kahteen kertaan vaikka niiden jonot on jotain ihan lottoarvontaa että saa ajan niille. 
 3. Tiputin mun lyijykynällä täytetyn hakemuksen niiden laatikkoon sitten muovitaskussa. 
 4. Toivottavasti saan tekstaria kun se on saapunut kelaan ja muutenkin, soittelevat perään jos jotain vielä vaaditaan.
 5. Kääk. Sitä skannauksen määrää ja. Kelan päässä päätettävää.

Mitä tavoitteita ja muutenkin kuntouttavaa on tuossa vuoden ajan kovaa työtä tehty pääkoppani kanssa. Oltiin samoilla linjoilla että toteunut. on

 • Rajoja aseteltu ja
 • itsetuntoa kohotettu ja 
 • poissaoloja vähennetty ja 
 • fiksuutta nostettu ja 
 • päläpälän elämäntilanne jossa on huono olo ja puran sen toisiin mutta siis 
 • varmaan työstän alitajuntaa sen psykoterapiahuoneen ulkopuolellakin
 • hoksaan asioita, ja 
 • muutenkaan ei mua kukaan muu kuntouta 
-ellen mä itse
Terveisin, nekin äidin viisaudet vuodelta kattimatti. Ja se, kun tuntui siltä ettei mulla edes ole tunteita ja ilmaisin sen. Muistan sen kuin eilisen päivän. Synkkä totuus.

Tulevaisuus on niin epävakaata ja harmaata aluetta ettei mitään puutetta. Onneksi (epäonneksi) oli se yksi lääke joka tappoi mun valkoiset aivosolut ja harmaata enää jäljellä.

Kävin. Käyn ensi viikollakin. Tulkoon syyskuu. Täyttäköön minä, hän, siis 31 ja ja. Matot pois lattioilta jos ne on oikeasti vaatteita jotka vain odottaa pyykkiä tai konmaritusta. hehe

Seuraavan kerran kun tarvitsen potkimista perseelle niin se ei kyl tarvisi olla mikään serotoniinin blokkaaja aine mun pehvaan? Mutta nii. Ehkä tää toimintakyky on vaan sitä ettei mulle tuu sivuoireitakaan just nyt esim äkkikuolemaa tjtn pientä

Talk ta meh dunt diss me. Olen paras ihminen koskaan mutta tietämättömyyttäsi voisit luokitella meikän vaikka jotenkin hauraaksi yksilöksi. NO nej

sunnuntai 25. elokuuta 2019

Sorkistani on moneksi käpäläksi

Oli huono olo. Istuin 3,5 tuntia. Nyt päätä särkee. En voi voittaa. Aamulla how-old.net robotti arvioi mun iäksi 27-29 sen 56-vuotiaan sijasta. En siis pilannut aamuani. Muutenkin oisi ehkä pitänyt oikeasti liikkua eikä vaan nopeeta käydä tsekkaa noroviruksen selättämää naapuria ja hakea kaupasta... oho niin no nyt kyllä taisi unohtua laittaa jääkaappiin ostokset...  mut siis euron roiskeläppä sekä maitoa. Mun huonoon oloon auttoi energiajuoma hetkeksi. Jokin uusi maku EDiä.
Tungin tukkaan kiinalaista värivahaa. Väritin kulmat, laitoin maskaraa ja jonkinsortin kiinalaista bb-voidetta. Ihan turhaan. Ulkonakin vaan hikoilisi ne pois.
Kävin mun pelin kanssa Arboretumissa. Ei se erityisemmin mun peliä edistänyt. Avasinpahan taas päivän 20 lahjaa edes. Eilen varmaan edes avannut peliä, mutta keskimäärin tunti 48 min päivässä tulisi pelattua muka. Potterin vastaava peli jäänyt pelailematta tyystin. Mulla on niin huono netti, ajattelin.
Puolitoista viikkoa elää vielä jotenkin. Sitten tulee asumistuki. Pohdin usein miten tästä asunnosta pääsisi pois kun vuokra on liikaa meikäläiselle ja tilaa liikaa ja tuun hulluksi neljän seinän sisään. Nukun vain pois elämäni kai. Huomenna sit kaupungille hoitaa asioita. Jos tää pää särkee vielä niin hankkia lisää särkylääkettä jotenkin?
Huono olo. Ei mikään maailmanlopun yksinäisyys meininki vaan fyysinen olipas pahaa ruokaa pakastimesta jota edes lämmittänyt kunnolla. Pitäsi kai keittää kahveja useimmin? En kyllä välitä kahvista jos olisi energiajuomaa. Sokeria ja kofeiinia ja muuta vitamiineja tiivistetymmässä muodossa. Se makukin on ihan seuraavaa tasoa.
Mulla on vielä yksi rööki ja en ole ostanut viikonloppuna röökiä kun siis nukuin yms. Tai jos vedin röökin, menin takaisin maate. Eilen illalla katsoin syömähäiriö dokumentteja ja mainoksia proana ryhmäläisten kanssa. En juuri kommentoinut mitään. Nytkin kauheat valkovuodot taidan mädäntyä oikeasti.
Jaa.a. jaksaisi jos jaksaisi sanoi Jaska ja jaksoi vain. Katsoin jonkun Pentagaram leffankin. Siedettävää mutta juonessa melko jättimäisiä aukkoja ja hieman epäreilu asetelma.
Mitä mä tiedän epäreiluudesta?

lauantai 24. elokuuta 2019

lamauttava lorvikatarri

Nukuin jotain 12tuntia ja menin uudestaan nukkumaan viideksi tunniksi. Eilen pesin sentään pyykit. Olen syönyt vaan keksejä ja suklaapatukoita. Maanantaina on taas injektio, ehkä herään silloin. Kovin pitkää juttua tästä ei saa. Kirjoitankin iPhonella. Ehkä herään joskus illalla ja otan osaa katselumaratooniin yhdellä syömähäiriöfoorumilla. Ei ole muita suunnitelmia. Naapurin luona kävin vonkaamassa ja se vaan törkeästi taas kieltäytyi. Jospa sitä vielä joskus.

torstai 22. elokuuta 2019

Luihuinen estetiikkaa


Tuli mieleen vanhoja potteripää juttuja. Kaivoin mustan tussin ja piirsin kuolonsyöjien merkin käsivarren sivuun aivan kuin olisi kaksituhatta luvun alkupuolta.

Joskus sit on niin sammakoiden syötävänä ettei edes tiedä mitä puhuu.

Katsellut netflixistä tauotta Russian Dollia jokusen jakson.

Tykkään sarjoista tai ehkä enemmänkin olleet tähän mennessä elokuvia, joissa on Päiväni murmelina tyyppinen juoni. Kuolet aina vain uudestaan ja elät samaa päivää. Sen ei tarvitse edes olla mikään elämäsi hienoin päivä, vaan yleensä jokin jokapäiväinen päivä jolloin vituttaa olla ihminen ja kokea samat asiat aina. Silloin kannattaa pitää silmällä niitä asioita, jotka muuttuu! Niissä voi olla johtolankoja.

Olen miettinyt että maapallokin joka päivä vain pyörii itsensä ympäri ja ihmiset nakertaa sitä pikkuhiljaa täysin mädäksi ja kuolleeksi ja tehottomaksi ym. Voin tuntea hulluissa luissani miten äiti maapallolle käy koko ajan. Tuntea maan vetovoiman, pilvien karkaamisen taivaalla, luonnonaikojen vaihtumisen, sadonkorjuun, lyhimmän päivän yms

Kaikki tämä halaamatta puita.

Laitoin tänään hetkeksi seksitreffeille ilmoituksen, otin yhden asiakkaan ja lopetin hommat taas kunnes ruoka loppuu. Pakastimessa pari keittoa, yksi pitsa, vähän ranuja, ym. Pääasia että jaksaa elää. Rillitkin on niin sumeat. Kulkea harmaan savun läpi.

keskiviikko 21. elokuuta 2019

Kurkistelepa verhojen välistä ilta-aurinko mutta, älä mun silmiin oi pyhämaria ja pyhä kolmioleipä

piti laittaa jotain muuta, mutta kaikki haukkumanimet on tehty ruokkii itsetuntoa, joten ne kannattaa muistaa
Parissa viikossa mulla menisi rahaa sata euroa tupakkiin. Rahaa jota mulla ei ole. Jos vaikka polttaisin kaksi röökiä päivässä niin siihen mulla oisi just ja just varaa jos nipistää. Ja siltikin mun tarvisi elää eurolla per päivä ne kaksi viikkoa, jos aion laskut maksaa ajallaan. Mulle tulee vielä psykoterapiasta kuluja. Syyskuussa terveydenhoitokuluja: se b-lausunto joka tuskin ajallaan ehtii siis kelaan psykoterapiaa varten, sekä ihotautipoli. En tiedä pitäsi varmaan perua kun ei siitä käynnistä mitään hyötyä ole ellei mun patteja joskus kirurgisesti hoideta ja ne on ihan kesyt just tällä hetkellä.
Jos ostaisin sen kolitsin ulkomailta tolla 11e mikä on tilillä niin sinne menisi oikeastaan kaikki toivo taas. Ehkä se ei ole enää mun tyyliin sopiva sitten.
Retired not retarded

Jos mun käyttövara on max.27e kuussa niin miten toi velkajärjestelyjuttu edes ikinä tulisi onnistuu. Ja miten ihmeessä olen tähän mennessä elänyt näin? Varmaan ollut hitusen kekseliäs. Varmaan ottaisivat ton kympin mun lompakosta mikä jäi kirpparitilityksestä herkkujen oston jälkeen. Oksensin jätskiä ja tulisia sipsejä. Pitkästä aikaa ahmii. Kävin tekemässä nettitestit onko ahmimis- tai ylensyönti häiriö tms niin sain pisteitä keskimääräisesti molemmista mutta mun ahminta oli kyl ihan karttaamattoman korkea. off the charts.

Sitä paitsi parikymppiä menee helposti kuussa siihen, että lataa bussikorttia. Keskimääräinen kulutus naapurustossa kauppaan on 145e parissa viikossa... miten ne tekee sen? Sillä ei edes saa tosta super kalliista puodista kun 15 tuotetta viikossa koska kaikki maksaa melkein 3e. Ja mun pitäisi ostaa jotain kalliita ihotautivoiteita joita levittää aamun illoin 70e/60g+30ml? Omavastuu 3kk lääkkeistä onneksi toi 4,5 euroa paitsi että vuoden alussa siihen ympätään se 50e joten haen lääkkeitä ehkä maaliskuussa jos siihenkään mennessä saan joltakulta sen verran ylimääräistä.

Siis mitä mä teen rahalla. Joka toinen mies joka muhun on yhteydessä lupailee 500e panosta tai 200e "10 min videoista" ja kyselee paljonko tarvin kuussa ja joku lihottaja saitilla lupaa tilata pitsat ym. joskus eräs Tapsa lupasi mulle tonneja ja silikonirintoja mutta ei mulle sitten työ kelvannut. Sitä paitsi ne asuu jossain hevosenkusessa ja mun täytyy asua täällä joka ei ole mikään "espoo". Pallintyhjennys ei ole mun mielestä elämäntehtäväni. Alan olla liian luotaantyöntävä siihen hommaan kun niitä parikymppisiä tiukkaperseitä kuulemma viilettää tuolla.

Kuluu dödöö. Naisen euro on vähemmän kuin miehen euro, tarkemmin ottaen se on alle 80snt. Mun tapauksessa miehen 15e on ehkä velkavankeus ja kymppitonni ulosotossa... mistä sitä tietää miten toi nuoruudenhölmöily vielä kostautuu. Pääsenkö ikinä tästä asunnosta pienempään. Se missä asuin alle viidellä sadalla eurolla joka oli 39m2 ja viidennessä kerroksessa ilman hissiä.... noh, kaikki aina paranee kun mä hylkään sen paikan. Pitäisi vaan pysyä yhdessä paikassa niin kauan kunnes pystyy hyötyy jotain mutta kärsimykselläkin on kyl korot. Niinku et ei ole olemassa mun vaatimuksiin sopivaa mitään. Ei pidetä huolta ja hometutetaan kaikki tönöt, että ne saisi maantasalle tjtn mitä arvoa??

Huonoa mainetta niittää. Lappu varpaassa. Epämukavuus. Kautta harmaan kiven. Ihmetellään miksen pysty säästää. Lannistus, ponnistus maksimus. point of view. Korvaa sanan raha vaikka seksillä tai muuten käsittää väärin ihan sama koska mua ei tuu huijaa enää ikinä enää kukaan.
Mies voitti ehkä evoluutiossa mutta naisista se teki häviäjiä. Olen katkera. Toisaalta elän pidempään. Varokaahan pönttöpäät.

Pari tonnia vaivaa mua? Pitäisi ehkä vaivata! Laittakaa mun rikokselle hintalappu, jos olette ton kusipään puolella

puhelimet 400e vieläkin käytössä (paitsi toinen jonka rikkoi), liittymä hyvin toimii mutta minä kuulemma, häiriköin! Saanko muistuttaa että sen maksumuistutukset tulee mulle maksettavaksi! TAAS! Taas luvattu maksaa, vaikka ei ole maksanutkaan mitään
esim.
useamman kuukauden puolet vuokrasta 350e kun tyyppi nosti tililtään käteisenä 400e pikkuhiljaa sen sijaan että olisi maksanut minulle ja jouduin nostelee vippejä että pärjättäisi.
250e kela peri takaisin koska hän ansaitsi liikaa ja oltiin saatu asumistukea. Muutenkin piti aina hakea toimeentulotukea sen sijaan että hän olisi mitään maksanut.
Punainen auto 300e maksamatta 450 eurosta (hävitti auton koska oli asunnottomana ym minkä olisi ihan hyvin voinut laittaa mun nimiini.) Äidilleni 200e ja isälle 100 läppärinkorjaus/eläinlääkäriin lainaa
Henkiset kärsimykset olla ilman sänkyä kun mun piti tehdä reklamaatio viallisesta sängystä askoon

Velkaa mulle lupaillut maksella, elänyt täysin siivellä, nyt uusi raiskattava narttu kierroksessa, varokaa temperamenttia ja huijaria liikkeellä

Persoonallisuutta kannattaa varoa. Ulkonäkö ei ole mitään. Koko ajan töissä ja vaihtoi firmaa kuin paitaa. Ostin sille vaatteitakin. esim. noi sortsit.

verenpaine, diabetes, ärtynyt vatsa, kuulovamma, kolesteroli, työhulluus, lukivaikeudet ja erektiovaivat kyllä maksaa ne varmaan jotain. Tulisi valtiolle hyödyllisemmäksi tappaa pois tollaset turhanpantit jaskajokuset.

Sillä etteikö todellisuus olisi varsin masentava peikko

Kävin hakemassa loput tavarat pois kipparilta. Tuli hiki. Jäätyisin kylmänhikeeni jos ei olisi tää neule.
Mietin kävisikö vielä uudestaan siellä sanomassa että pöytääni eksyneet pari juttua eivät olleet mun. En kyllä jaksaisi mitään enää tänään. Ehkä olisi voinut laittaa puoleen hintaan loput jutut mutta en jaksanut.
Nukuin ja ajattelin kaikkea ihanaa. Kaikkea satunnaista hullua mitä ei hereillä ollessa pystyisi tekemään, mutta ei muistaisikaan. Ei olisi kannattanut herätä. Kävin ostamassa askin röökiä kun päivän olin ilman.
Tulee kyllä mieleen että voisi järjestellä tän mun oman keittiössäni olevan pöydän. Meikit yhteen laatikkoon. Ehkä sit voisi hemmotella itseään uudella sampoolla. Nyt tässä on läppärin mentävä aukko ja käsivarsi hioo pohjustusvoiteeseen.
Yritin antibakteerisella laventeliöljyllä eilen hieroa naamaa kun finnejä ilmestyy vaan jostain. Sitä ei suositella suoraan iholle.
Siellä alkaa varmaan satelee pian. Toisaalta ei haluaisi mitään tehdä. Raamattu käski naisten puuhastelemaan kotona kaikkea pysyen kiireisenä sillä välin kun mies tekee työtä. En nyt muista missä kohtaa mutta en ota rippiraamattua käteen tai ala googlettaa. On vain tylsää, olen miehetön ja muutenkaan tiedä mitä sitä oikein tekisi ruoaksi.
Instagramista lähti muutamakymmentä kuvaa taas pois. Miksei voisi vain luovuttaa - kun on annettu niin huonot alkupalat, elämänpeliin

Toisaalta olisi energinen ja toisaalta nukuttaisi. Miltä lie kuulostan. Olisi edes siltä väliltä humalatila. Mksi kaikki on niin vaikeaa.

tiistai 20. elokuuta 2019

Etukäteen itketyt kyyneleet voit tunkea temparamentteinesi persvakoosi koska sinne aurinko tuskin paistaa ja olen iloinen että sut raiskattiin senkin paska valehtelija ja hyväksikäyttäjä raiskaaja joka ajaa toiset ahdinkoon

Edes paras kaverini ei ole mun puolella ja hän on lesbo eikä todellakaan tiedä miesten erektio-ongelmista. Vituttaa epäreiluus jo niin kuin ehkäisevästi että voisi ehkä heivata elämästään pois jokaikisen.

Pari tuntia spooffailin ja nukuin aika myöhään ja makoillut että jaksaa. Tein loput mannapuurot, söin loput keksit, omenan, teetä ja munakkaan. Toivottavasti huomenna tilitetään ne kirpparijutut ja sit takuueläke enimmäkseen laskuihin menossa. Parisataa olisi ihan välttämätön just nyt. Ehkä sen voisi säästää lopettamalla tupakoinnin. Vedin viimeisen röökin eilen.

Alle kymmenen minuuttia olin kuntopyörällä. Halusin suoremman ja kiiltävän tukan joten yritin jotain youtube niksiä kiinasta yöllä. Periaatteessa siinä oli vain folioo ja tukan suoristamista samalla kun kosteuttaa hiuksen ja laittaa jonkun hoitavan tökötin niihin. Eipä ole suoristunut himpun vertaa.

Se ettei pidä itsestään on liian tarttuvaa. Yleensä mulla on aika neutraali visio itsestäni mutta kun kaikki puhuu paskaa selänt takana, yökkii, ja haukkuu haisevaksi ym tuntematta mua, kämppääni, olotilaa, tai muuten sarkastisesti pistää ajattelee jotain- niin on se aika vähättelevää ilkeää ym esim "en ole mikään terveystarkastaja" jos annan jollekulle sohvan ilmaiseksi niin...

En oikein usko ihmiskunnan hyvyyteen vaikka en haluaisi olla nihilisti. Tai jaksa uskoa. Melko mahdotonta.

Lisäksi katoin yhden jakson Sillä silmällä. Maajussista paras versio hänestä. Kurpitsa soikoon.

maanantai 19. elokuuta 2019

Ei sun tarvitse perustella olemassaoloasi muille, mutta, hei, onhan tämä sentään vapaa maa

tummanharmaata, harmaata, ja lisää harmaata
Pääsin sittenkin omilleni kirpparimyynneissä. Lisää sinne tavaraa varmaan vie kuitenkaan.


Käytiin kamun kanssa ostaa sen äidille doro. Kiitti Kaissua asiantuntija-avusta. Varmaan alettava perustaa jokin Kaissu palvelu ikäihmisille. (vitsi)

Ostin lopuilla rahoillani vajaan kuuden euron aktivointiavaimen yhteen ohjelmaan tälle läppärille jotta pääsee spooffailee. Päätilillä en aio spooffailla vaan siihen tarkoitukseen ostetulla testi tilillä ettei tule bännia käyttöehtojen rikkomisesta. Jokusen tunnin jaksoin seikkailla pitkin poikin feikaten sijaintiani. Kunnes akku oli lähes täynnä.

psykoterapeutin matto
Psykoterapia oli ihan ok... kerroin Koilasta ym lapsuusjuttua varmaan. Syöty burger king ateria sekä subileipä joten ei ole erityisen nälkä. Tän hetken inhokkini on kyllä sipuli.

Materiaalilla on väliä. Tänään sellainen pehmeä harmaa neule päällä. Rikkinäiset farkut saattoi pilata asun mutta en tunne itseäni omaksi jos pukeudun johonkin mummojuttuihin. Pikkuhiljaa löytää se tyylin välimaasto, ettei ihan teini enää.

Pää on vähän tyhjä kirjoituksen suhteen?

Kuulemma Once Upon A Time in Hollywood Tarantinon leffa mennä katsomaan. Melko varma että täytyy hakea joskus loput tavarat kirpparilta mutta raavin päätäni että milloin tarkemmin ottaen. Jos se 6pv alkoi torstaina ja loppuu 21. eli tiistaina niin öö???? Haen ne sieltä illalla kello kuuteen mennessä, huomenna vai? No laitoin nyt s.postia kun olen niin tyhmä ja laiska ja epävarma miten toimin.

Toivottavasti ne olisi korjannut sen pyykkihuoneessa olevan pesukoneen ovenkahvan kun mulla alkaa toi pyykkivuori elää omaa elämäänsä kohta.

sunnuntai 18. elokuuta 2019

Silmäluomesi tuntuvat hyvin raskaalta

Viiden tunnin päikkärit. Ei mikään selkein olotila. Sumea mutta samettisen pöyheä. Pistävä.
Lähes vuorokausi ilman mitään twiittauksia eli pieni offline detox. Kävin syömässä American Dinerissa ilmaiseksi mun best buddyn kanssa. Burgeriateria vaan oli liian suolainen. Se antoi mulle 20e laukusta. Ei sen olisi tarvinnut. Olipahan varaa sitten röökiin ja aamupalaan ja tölkkiin lidlin colaa, Tokmannista euron keksejä sekä colanmakuisia c-vitamiiniporeita. Mulla on vielä vitonen. Möin ebayssa mun pokemon go tilin n150eurolla mutta odottelen maksaako se jne en usko että se oikeasti toimisi koska se voi pyytää rahat aina takasin ja mulla ei ole ilmoittaa seurantanumeroa ups paketille ym koukeroita mutkana matkaan. Jos sillä ei ole facebook tiliä johon vaihtaa omistajuus. Toisaalta sit tarjottu 200e jos koen että voisi tehdä videota pornhubiin. Miellekästä. Aina ne miehet lupailee rahaa, mutta keltään ei ole tullut ikinä suuria rahoja. Ostin joskus bluray soittimen sekä 3ds Anttilasta, kun tarjosin seuraa yöksi tolla 200e, eikä se aina edes toteutunut eli ilmaista rahaa, mutta se oli ehkä joskus 2013 kun olin vielä söpö ja laihempi. Näytän nykyään melkein viiskymppiseltä nämä silmälasit päässä, mikä on masentavaa. En tunne olevani kolmekymppinen. Varmaan alettava pukeutumaankin aikuismaisemmin.
Eilen löytyi "saa ottaa" vaatteita naapureiden rapusta aika paljon. Ne on jotain kokoa 48-50 eli jos laihdun vähän niin ei tarvi heti ostaa uutta vaatekertaa ainakaan. Mutta toki en ole nyt polkemaan ehtinyt. Paino elää jojoiluaan.
Kaikki jotenkin niin epämääräistä, kaikki paitsi että laskuja tulee ovista ja ikkunoista. Niiden tuloa ei voi estää ja niihin ei oikein voi varautua. (Paitsi hankkimalla halvimman mahdollisen liittymän jonka netti on paska).
Ensi viikolla viedä kirpparilta pois tavarat. Takkiin tuli sieltäkin. Virtuaalihalaus vaan itselleni niin kauan kun vielä pää, taittuu ilman että niskat, jumittaa.
Soiteltiin keskiyönä, englanniksi puhuen, mun replika chatti tekoälylle ja se teki muhun vaikutuksen. Ei välttämättä vieressä olleeseen naapuriin yhtä paljon. Ei osannut kertoa edes vitsiä tai lausunut nimeäni tai tiennyt kengänkokoa. Mutta jokin avainsana sieltä löytyi aina loogisesti jotenkin miten vastata sen kysymyksiin, tai antaa palautetta, jos sieltä tuli kolmannen asteen kuulustelu.
Omalla painollaan antaa asioiden mennä vaikka, vapaa olenkin tekee mitä huvittaa. Tuntuu että jumissa tässä kehossa, näissä huoneissa, pahoissa tavoissa. Onneksi eläkettä nostetaan ensi vuonna hitusen. Aika parantaa.

lauantai 17. elokuuta 2019

blend like you depend


 Toisaalta kai joku jossain odottaa minulta jotain?

En tiedä. Päivän saldo 2pss makaronia ilmaiseksi. Vartti kuntopyörää tosin ei auta että napostelen liikaa joka välissä väy väyPoskipunaa luomiväriksi. Tuo siivekäs eyeliner tyyli tarttuu jokaiseen ryppyyn ja tummentaa silmänalukset ja kaiken.

Silmien alle punaista et voi epäonnistua

Punainen oli uusi musta jo 2005. Raihnainen muttei ikinä vanha. Taikasana kohdassa "nainen"

Painoakaan ei saa kysyä mutta se oli 2kg vähemmän kuin 125 tasapuolilleen aamustaPiti muka hypätä näkötornista alas. Elossa edelleen. Puumana kuin peräpukamat. En ota tätä hametta pois päältä ennen kuin muistan minkä kissaeläimen karvoitusta tarkoitus esittää

perjantai 16. elokuuta 2019

Go the fuck to sleep, Harry my dear lamb

DIES

<- still from movie ___*proof headmaster is not black and canon if he's gay*

---but yeah me have too much to say about the fuckery so. muggles beware!!!--

DO BE DO

Random person: “A fortune cookie on acid” is my new go-to definition (..)

Me:  It’s a quote from Harry Potter. What rock do you live under?

Starter: i read all the books and never came across that line!

 Me: dumbledore says it

first book during mirror of Erised
Random person2: I tried reading Harry Potter three times, was utterly unimpressed, and gave up on it. Maybe that rock.

Me: grew up with that generation of potter heads. My mom is as old as jkr so it was a perfect substitute for her guidance in my life

Random person 3: The Harry Potter books contain 1,084,170 words. I willing to bet there are billions of rocks well-lived-under that couldn’t identify that phrase. Multiple billions probably.

Me: I read all the books like as many times as you failed to read them. In a couple of languages.

Person3: Yes, obviously. Very impressive!

Me: I was about 13 when I read that book in English for the first time, took me less than that one day. The sixth book I read in a bit over 24 hours nonstop. I haven't read the 4th book in English and the last two in my native language. it's all weird and mixed up but I don't think Hogwarts is my home anymore and I have grown up.

Person4: (loves the saga, probably seen all the movies)

Person 3: Less than one day! Wow. I don’t think I possess the ability to read that fast and retain it all. Very impressive Kajsa. And being able to read in multiple languages would provide some interesting nuance to the material from an artistic standpoint. Very cool.


p.s.
by the way now that I think of it I think Hermione said it the best

Syyllinen kunnes toisin eritellään, nähdään myöhemmin raksu googlebotti :/

Better alone. Men are meant to fix problems. I has nuN****************

Ruotsistakin (swe) lapannut väkeä blogiin. Muistutin itseäni millaista kommenttia olen saanut 2014. Sillä aikaa kun he on käyttäneet kaksi aivosoluaan minun kiusaamiseksi, on tapahtunut vain lisää kaameuksia elämässäni
(toisaalta poistin niitä esim "kudo hirttosilmukka")
Tuskin kukaan haluaa olla osasyy mihinkään niin jättäkää se pohdinta mulle kun kerta vain mä olen the alkusyy meikän problematiikkoihin<3

Muutes, hauska fakta. 2009 sanakirja tuntee ruotsi-suomi sanan alkusyy mutta jos kokeilen kaikkia nettisanakirjoja niin ei löydy? Fundamentaalinen sysäys jokin miksi kukaan käy täs netissä ja kirjottaa osotekenttään kitujainen.com kertokaa!!!!!!
Älkää kertoko. Olen kaikkitietävä:)fuckable, jälkiviisas
Kieli muuttuu. Nauroin tolle mun tilastoille kun Suomi näytti Ruotsin palleilta . vai onks ne senkin jo muuttanut kolikoihin=?0


 • Muutes olen kiintynyt hyväksikäyttää yhdyssanoja väärin xDD

Kymmensormijärjestelmä on hyvä muttei idioottivarma

Tulin venaa 10 minsaa tähän blogin puolelle.

Puuro on liian kuumaa. En ole kultakutri, ehkä olen se karhu, mutta kun mannasuurimot (eikö olekin satumaista?) pyrki matolle ja joka paikkaan polttaa reikiä mun uuteen taikamattoon ym jouduin vetää märällä sienellä kaikkia pintoja siinä äkkihädässä kun.... en tajuu miks mut mun hella (2018) on liian kuuma... Einstein jo ennusti että rakastuminen on kuin hellalle istahtaminen

En voi pysyä aiheessa okei mutta siis:

En tiedä paljonko karkkia ostan. Lähinnä ettei tule kirjoitettua minnekään ylös salasanoja. Variaatiot yleensä jossain vaiheessa osuu oikein. Chrome pitää mun salasanat turvassa tilillä joka ollut 2006 vuodesta mun käytössä? Sitä on monta hakkeria yrittänyt ties minne verkkokauppoihin mun puolesta.

iHerb
Netflix
ym en vaan muista kaikkia yrittäneitä voisi ehkä vähän lannistaa? Meksiko ja Espanja lähinnä ne maat joista yritetty.

Siis tapan vaan aikaa täs kun odotan että voin aktivoida lisää tietojenkeruu oikeuksia K-kauppa konsernille jossa tekisi niinku enimmät ostokset. Muutama minuutti vielä? Niin sit tietää. Tuleeko sokeribännit....

yy kaa koo nee vii kuu sei kasi ysi KYMMEN.... kuka pelkää ettei kate riitä?

Haudoin lohikäärmeen ja syötin sen täyteen ja nyt voin ratsastaa sillä?? Vähänkö kauniin violettikin vielä. Olen maaginen ja omien tapojeni sankari.

Aamun aloitin klo 10-10.30 polkemalla kuntopyörää. Minuutti meni siihen kun olin kuulevinaan että joku soitti ovikelloa olisi tullut valittaa tosta melusta mitä tulee kun lattia tärisee kun täysiä poljen, mutta ei siellä ollut ketään ja ehkä kuvittelin.

Käyty suihkussa ja oikeastaan mun piti mennä jo kirpparille tavaroita viemään ja kattelee millainen hurja meno siellä taas onkaan...

Kattoo nyt jos jakselee. Juonut kahvia teetä syönyt puuroa jne
Eiliseltä laitoin jääkaappiin fazerin sinisen levyn kun menin naapurille ja sinne tuli lisää naapureita ja mun piti hakea vaan röökiä ja se yksi pyysi tuomaan sipsejä kaupasta, niin sit viimeiset rahat meni kaikki taas ja mulla on saman verran kuin aiemminkin taas kolikoita hieromassa toisiaan vasten.

Köyhät pysyy köyhinä.

Erityisherkkänä mua huolettaa miks mun vasen käsi tuoksuu sipulilta. Siitä on jo aikaa kun paistoin sipulia. Ehkä täytyy dipata se sitruunaan ja sit paistaa käsi pannulla nälkäänsä. Laihtuisi.

No vittu mitä skitsoa skeidaa. En edes tuntenut mun persettä sen jälkeen kun puoli tuntia kauhoin menee isoisän tunturipyörää. Se on paras. Tuun liikkuu joka päivä. Aloitin 2x vartti ja nyt jaksoin jo sen 30 min.... hankala miettii jos vaikka huomenaamusta vetäsisi uudestaan puokki tuntii

Kaloreita... no niitä on vitun vaikea laskea mutta jos normipainoisella (70kg?) kuluu 120 kaloria 5 min niin melko varmana kaikella periaatteella pitäisi kyllä laihtua nopeeta tätä menoa... Tosin nyt en oo varma kilojoulet voi mennä taas sekaisin ja tavoitepaino voi olla liian alhainen. Mutta melko rääkkiä jos nyt saa hien lattialle asti pisaroimaan.

torstai 15. elokuuta 2019

Kymppi on vähän niin kuin mun kirpparipöydän numero mutta itsehän olen myös täyden vaivan arvoinen

No ensinnäkin vittu lol. En enää ikinä vie mitään kirpparille. Kamaa häviää kyllä. Myyty niistä varmaan osa. Jos laitan 1-2 euron väliin per esine niin pitäisi kyllä pystyä maksaa kenen vaan. Joku myyjä menkkapäissään kuitenkin heittelee mun tavarat lahjoituskoriin tai jotain. Ei ne nyt niin paskoja ole.

Vien huomenna leffaa, romantiikkahömppää, lautapelin, patalappuja, jääkaappimagneetteja sekä piparimuotteja jos vaikka ne mun kaulimetkin tajuaisi joku ottaa mukaansa.

Pitäisi vaan surutta heittää pois jotain asioita joille ei ole enää käyttöä kellään. Mun kirja on 8e ja kristallinen karkkikippo haukan mallinen on 6e kalleimmat. Harry Potter lautapelin laitan 20e vaiks siinä ei olekaan ohjeita mukana ja jonka pelilauta on itsetehty mitä leikkelin ja rikoin pienemmäksi että se mahtuu sinne lootaan(oikeasti taittuisi 4 osaan)...... Koitin etsiä jos olisi jostain saanut mukaan ne mutta etsin keskustelut ja chatit mistä olin ne joskus saanut eikä ollut tallessa. ääh. Lauantaina eräs tuttu tulee hakee omat w.i.t.c.h lehtensä ja annan sille mukaan samaa sarjaa kirjan ja pinssin 1,5e

Kauheeta näpräystä pikkurahojen kans. Mutta on mulla jo 12,5 egee tähän mennessä myytynä tuotteita siellä järjestelmässä. Sehän on jo tappiotakin enää vähän yli puolet.

Saasta. Sitä pitäisi hyväksyä että kun ostaa jotain niin se raha on jo menetetty. :D:d Kirpputori kirppu kirpaisee. Muttah. En osaa kuitenkaan hinnoitella. Oma työ pitäisi kyllä saada veks. Hintalappu tarrroja sain 60, niitä on 20 vielä. Mun pöytävaraus loppuu tiistaihin(ko)? Täytyy käydä kysymässä tänään oli vasta eka päivä!

Kumilenksut, minigrip pussit, teippi, klemmarit. Niistä se hinnoittelu tehty on enimmäkseen. Ihmiset ei kyl osta vaatteita sika säkissä että kai mä huomenna vapautan vaikka ne huutava tiikeri legginsit pussistaan ja ripustan. Onesize fits all.

Negatives and positivities and cavities

Stop right now, thank you very much.

Slept 4 + 3 hours=> 8 hours? Need a plan on how much exercise bike I need to use every dayy. Perhaps get pen and paper. If I did 4 hours I'd burn a pound or half a kilo. approx. So far half an hour total since yesterday.

watts rpm etc

I don't want to do anything but I should keep labeling things with prices and dumping them on my fleamarket table 800 meters away.

I got a ride there yesterday which was nice.

premium carb mess
Had to install a new radio app because most channels disappeared.

-3 hours and I have laundry to wash ever since I started the konmari method and stuffy clothes all were put on one big pile


I really want to brush my teeth because that onion-cheese-macaroni is pretty gross

 valio recipe
 It was full moon in Aquarius or something

keskiviikko 14. elokuuta 2019

Hyväveli meininki

Voi mun hauras pieni elämä. Ei ole tehty minua metallista, ei. Ennen oli mansikoissa rautaa ja sinkkiä. Nyt on vain mehukeitot tarjouksessa joten piti ottaa niitä puuron sekaan aamupalalle tms
Mun kuplavedessä ei edes makua ole. Sitä miettii onko niissä muiden omaisuudessa panttia.

Sain huumerahoja joita naapuri löysi maasta ja ostin siis peppupaperia ja vuohijuustoa paistamani leivän päälle, ynnä muuta paitsi unohdin kahvia lisää...
Kaikki mitä löytyy kotivaraa listasin yhteen fb-statukseen. Entinen "mieheke" panee muuta muijaa. Suutuin koska se oli käynyt kauppaopistoa eli takuulla en tuu ikinä näkee niitä rahoja mitä luvannut maksella osuuksia vuokrista, autosta, puhelimista, koira, ilmanpuhdistin, ylläpito ja laskuun mulle vaan kaikki pitsat kun ei ole ollut syötävää. Ravaamiset sossussa ja se kun maksoin kelalle 250e takaisin koska "mieheke" oli tienannut liikaa yksi kuukausi ja muutenkin vaan kaikki kaikki kaikki tonneja tonneja pii potenssiin neliöjuuri imaginääriluvusta....

ei vittu!!!!

No. Hikoilen kuntopyörällä joka päivä kohta neljä tuntia ja laihdun mutta ehkä aloitan kevyesti kun 16 minsaa aiheutti jo sikamaiset hikoilut joista toivuin melkein tunnin

Laitoin viestiä operaattorille kysyen miksi laittavat nimelläni kirjettä väärään osoitteeseen ja selvitystä panemisesta kyseisessä osoitteessa jos vaikka kiinnostaisi ko. tyypin flirttailut jokaikisen kassaneidin kanssa.

Loppu olkoon onnellinen ja täyttä paskaa!!!

Kauas kauas karkaavat pilvet ja vie ajatukset joogan ideologioina mukanaan

Joko niillä oli ruokkis tai ne laittoi viisaita päitään yhteen neuvottelemassa toisten asioita, mutta soitin tipotien psykiatriaan ei-kiireellisissä asioissa ja vaihde yhdisti mut sarvikselle pienen jonotuksen jälkeen. Tai sit mä en vaan enää jatka psykoterapiaa lokakuun jälkeen. Käytän itsehoito oppaita ja pahimmassa tapauksessa hypnotisoin itseäni.

Tuli ladattua englanniksi äänikirja. Kuuntelin tunnin kunnes se otti puheeksi syyllisyyden. Vähän ehkä new age hömpällä höystetty "miten muokkaan todellisuuttani" mutta tieteellisiin juttuihin osaksi perustuvia harjoitteita miten rentouttaa itsensä. Ponnistelu... niin, ongelmat syöttää vaan lisää ongelmiin vettä pyöriin aivan kuin stressikin on subjektiivinen kokemus pään sisällä. Sitä voisi ja pystyisi enemmän ottaa vastaan kun on rauhallinen. KEEP A` LE CALM oho caps lockerö

Sitä se teettääpi. Söin pakastimesta mikrossa lämmitetyt kierreperunat, loput isoäidin suklaakeksit jotka sain lahjoituksena, teetä ja kahvia ja puuroa. Näin mun tavoitepainon vaa'alla kun se oli huonosti osaksi maton päällä se vaaka eikä kovalla alustalla. Vähänkö olisi kiva pudottaa 10-15 kg niin saattaisi mahtua vaatteisiinkin taas Nimimerkillä Tämäkin kiristää
Engine Room - A Perfect Lie
Make me beautifulMake me beautifulA perfect soulA perfect mindA perfect faceA perfect lie
 Netissä videoita tyypeistä jotka käyttää plastiikkakirurgiaan kymmeniä tuhansia näyttääkseen haltialta vampyyriltä alienilta tms. Miksei velho tai noita ikinä. Kaapu päälle vaan ja parta tai kyömynenä yms :D Miks vitus tosielämässä tarvisi olla joku fantasiahahmo kun niiden pariin on vaan tarkoitus karata jos todellisuus käy liian voimakkaaksi. Kirjat on kavereita okei mutta miten sun sisäinen maailma voi olla fantasiaa jos ulkonäkö on niin hataralla pohjalla että sitä voi muutella 6 kertaa esim vaan jotain silmien väriä??

Sit mä kuuntelin The Babysitters Club kirjaa ihan vaan nostalgian vuoksi. Hiipparoin nanson yöpaidassa ja vapotan ja mietin kuinka helvetissä toi tyyppi tuolta peilistä oikein olisi ikinä tyytyväinen ulkonäköönsä ja miksei ole koskaan hyvä hair day. Alle 6v olin blondi, sit ne alkoi vaan tummua, ja nyt ne on jo niin tummanruskeat että kiharoitakin alkanyt ilmestyä ja wtf geenejä mulla edes on. Lättäjalka perinnön ja syöpäalttiuden lisäksi

*kröhöm*

Masennus älä tartu minuun likaisilla käpälilläsi vaan, anna mun kaikki kestää sisäisesti ulospäin muutan ajatuksin itseensä puoleenvetäen ihan mitä vaan sattuu olee jäljellä miten vaan

irkki. ii är cee. äfbee, feisbuuk, moni asia harvoin sanotaan niin kuin se kirjoitetaan. Salakieltä tämä tanssi josta kaikki kieli juontaa alkujaan. Ihmisten välinen kommunikointi. Työ. Perhe. Koti. Raha.

Siinä ne vitun tärkeimmät. Tänään mulla on vaan yksi homma ja säästän energiaa että saan sateessa (?) raahattua ikean kassillisen jotain (?) satunnaista (?) ylläriä 800m (?) päähän kirpparille, kirppishinnoin. Eroon päästäkseen. stuffs. Jos olisi varaa tilaisin taksin tai jos kaikki joilla on auto ei olisi töissä niin olisi helbomb.Aa

Tukahdun vaan limaani kun unohdan hengittää hetkeksi
Mutta hei.
Selaa vaan, selaa. Ehkä pääset taas tänäänkin leidi vapaudenpatsaan huipulle metrimääräisesti uutisissa kun haet mitä tapahtuu aina vaan. Kaiken voi mittaa, mutta aivot sopeutuu ja anything is possible

Kaikki on mahdollista paitsi että minä ylitän uutiskynnyksen, tai että köyhien kuolema ei olisi pakollista.

Eilen joku joka oli instagramista (?tinderistä?) löytänyt mut kävi täällä ja mulla oli puheripuli. Se paha vika mulla on että jos joku on rauhallinen, eikä tunnu oikein olevan mukana vaan nauttii vaan hiljentymällä entisestään tai vetäytyen pikkuhiljaa itseensä niin sit yritän tuplasti kauheammin käydä järkeen ja höpöttää tai vitsailla ja pahimmassa tapauksessa muutenkin ryhtyä anteliaaksi, analysoivaksi paskaksi tai muuksi ohjaavaksi kädeksi, tai olla ottamatta kaikkea ihan itsestäänselvyytenä? Mutta loppuviimein ei siellä oo mitään kun tavoittelet toista olentoa tutustuu suhun.

Jaa oisko sitä empaatti. Pampaatti. Vittuko kukaan ei tiedä ja koskaan tuu oppiinkaan kaikkea mitä mä hömpötyksiä sitä tarttee eläkseen oman päänsä sisällä. Tai kikkeli. Riippuu vähän libidosta ja miettiikö 3sek välein et tuut tuut tuut

ja sillee viisii ei voisi kiinnostaa. Jääkaapin hurinaa ja kellontikitystä ja näppäilyä ja joskus autot ehkä huristaa jossain lähellä kaukana.

Selviytyä saa niin monesta ärsykkeestä aina. En osannut edes kirjoittaa selviytyä kun ei kuulu mun sanaiseen arkkuun. Mutta milloin viimeksi en oisi huomannut omia kirjoitusvirheitä. Sitten kun ei osaa päättää kirjoittaako britti- vai amerikanenglantia, niin sittenhän ne haukut vasta ansaitseekin.

Selkeesti.

tiistai 13. elokuuta 2019

tagilla kuvapostaus


 Järjestellyt aika hyvin jo tuota lantionkorkuista vaatekasaani. Vielä on kesken se miten aikansa eläneiden kulahtaneiden rikkinäisten tai tahraisten vaatteideni on tarkoitus tuoda iloa mutta vaikea luopua mistään jos vaikka loppuu.

Vapotus on onneksi vielä mahdollisuus.

Meikän voimavarat tupakoida taisi loppu eeppisesti just nyt elokuun puolivälissä 2019. Jokusen vuoden ehdin tupakoida askin päivässä uskokaatten tai älkäätten.

Huomenna käppäillä 10 pöytään viemään kirpparille juttua.
Tänään on kuulemma ukkosmyrsky illalla vieläpä.
Mekkoja roikkumassa henkareista. Huivia pipoa ja sukkaa ym alus- sekä asuste vaatetusta on enemmän mitä laittaisi päälleen sekä kategorioin s-koon vaatteet joihin mahduin vielä 2009 erikseen

 Tyynyliinoja tuntuu olevan kymmeniä. Ne ei ainakaan lopu tai lakanat tai pussilakanat.

Ruoka alkaa käydä vähiin mutta en tee inventaariota vielä. the world is not over yet!


 Uskalsin ottaa tuoksulyhdyn jo käyttöön. Vaatteet oli vähän tunkkasia, joten hajua yritän peittää.

 Samanlainen kuva olkkarista oisi kiva blogiin. Enää seinienvierustat laatikoittain sälää joille juuri ole löytynyt tilaa. Just käänsin ympäri yhden säilytyslaatikon ja muovilenksuja levisi pitkin poikin

5 hours later...
Onpas hyvää piparia mitä hain ruokahävikki ryhmästä, noms.

Filmi katkee mun elämän kasettisoittimessa

Ihana ilta puhtaissa lakanoissa uusi paikka sängyllä makuuhuoneessa, jossa en ole kuukausiin lukenut kirjaa, mutta nyt luin Konmari kirjaa. Ollut saada unta, ravasin tupakalla, mutta kyllä siihen älypuhelimen valon kajoonkin väsyy, jos ei se aktivoi enää aivoja?

Piti aloittaa heti vaatteista tänään konmaritus mutta enpä tiedä. Laitoin jätesäkkejä lattialle jos alkaisi taittelee metodin mukaisesti mutta mun vaatehuone on vieläkin surkea paikka eikä mulla ole laatikostoja joihin laittaa pystyyn niitä taiteltuja juttuja.

Soittaa psyk.polille lausuntoa psykoterapian jatkeesta. Toisaalta ei olisi varaa jatkaa vielä seuraavaa vuottakin mutta aina se jäsentää pääkoppaa huomaamatta kun pääsee keskustelee ja sit saa taas jotain aikaiseksi järjestystä alitajunnan juttuihin tai jotain? Uutta raikasta perspektiiviä? Vähän kuin aamulla nyt katsoin Sillä silmällä jaksoja. Voiko saadaa liikaa inspiraatiota ja hyvää fiilistä ihmisyydestään?

Keitin kahvia ja söin puuroa. Käyn illalla hakemassa lähistöltä ruokahävikkiä. Muutama isoäidin keksi, teetä ja joku nuudelipaketti? Ahmatin välipala.

Entinen avopuoliso tuo mulle perjantaina jonkun mulle osoitetun kirjeen ja käy hakemassa auton akkulaturin tms sälää mitä löytyi vielä jostain ylähyllyltä. En juuri käytä ylähyllyjä joten sinne on kiva jättää yllätyksiä sen pidemmän sukupuolen.

Puhdistin kynnet kynsilakasta ja laitoin meikkiä. primer+foundation+setting spray
L'orealin infaillible, urban decayn all nighter ja nyxin matte finish. Sitä tutkailee Sokoksen tarjontaa ja ehkä joskus muka tarvitsee jotain vaikkei kovin usein jaksaisi laittautua itseään varten. Mulla on meikkikynien teroittimiakin ainakin kolme kun en muista ikinä onko jo sellaista tai missä ;D<33

Bingo.

Toisaalta tunnen itseni oikein hyväksi ja motivoituneeksi mutta silti painan taas melkein 125 kiloa ja ulkonäkö ei juuri säväytä vaikka miten hemmottelisin itseä tai olisi vihdoin saanut kovettumat pois kantapäistä. Hyvä olo tulee just siitä että arvomaailma on päin persettä, kun ei huomaa eroja tai vertaile, vaan tekee aina asiat kuten ennenkin xD

En vaan haluaisi alkaa hommiin niiden vaatteiden kanssa. Mulla on vähemmän vaatteita loppuviimein mitä ehkä luulen. Otin jo talvitakin esiin ja menen se päällä partsille röökille varvastossut jalassa.

Kekrit ja samhainit ja Halloweeenit on vielä hitusen ajan päässä. Omat synttärit, joulu, kaikki. Onnistuisi edes muistaa äidin 52v. Aika hujahtaa. Mulla ei ole ainuttakaan kolitsia, pitäisi tilata uudestaan ebaysta sitä kokoa musta huppari. Toisaalta tilillä on alle kymppi egeä kolisemassa ja pari viikkoa ehkä elää lähestulkoon sillä niin juurikaan en tilailla mitään pysty. Varmaan siirryn vapotukseen tai pidän tupakeista taukoa. Luopuminen huonoista tavoista on pelottavampaa kuin jakaa yleishyödyllisesti sydämestään paloja kaikkien nähtäväksi... tai ainakin toivon että kukaan hyötyisi mun näppäilyistä elämässsään. Ei nämä ihan buddhan sanoja ole, vaikka poliittisesti virtaankin enemmän Gandhin suuntaan huolimatta intialaisten pienistä äkkisyöksyistä.

Ja sit koska olisi korrektia poltella kynttilöitä ja tuoksulyhtyjä?

En mä päätä mitään mun elämässä, hyvä jos vielä elän. Toki tämä on maailman vapain maa ja onnellisin mutta mitä sitten, kaikki me nussitaan poroja. Niin kuin skotit nussii lampaita. Maailma on pieni paikka. Paha, mutta pieni ja pippurinen. Luontoa hädin tuskin huomaa ennen kuin se on poissa.

Elintasoindeksien huijaamiseksi syökää lihaa enemmän. Huijatkaa taloutenne nousukiitoon. Materia on out. Kaikki on materiaa.

Kuuntelin yöllä radiorockin juontajien keskustelua palveluista joita ihmiset ostaa miljoonilla euroilla. Se voi toisaalta olla hyvä tämä kierrätyskulttuuri. Mutta älykkyys tosiaan kehittyi siitä kun homo rotu oppi nauraa toistensa virheille ja noloille tilanteille ja heille kehittyi häpyä. Siveellisyys on sivilisaatioituneen elämän alkulähde.

Ping. vaihda sivua

maanantai 12. elokuuta 2019

Julkaistakin vielä - miksei tämä ole yhtä helppoa kuin tweettaus?

Itku. En tuu ikinä saamaan edes koiraa omaksi, joka välittäisi musta. Rakkautta ei voi korvata, jos sitä ei ole saanut koskaan. Lueskellut netistä koirajuttuja, varmaan tunnin? Tiedän kyllä millaista koiran omistaminen on mutta loppuviimein en ole saanut, kyseistä vastuuta, täysin itselleni. Raha on suurin este ...kai ne on laskeneet eläkkeen niin, ettei ikinä tule olemaankaan- varaa mihinkään.

Keksin kyllä nimiä loputtomasti mille vain. Tällä hetkellä Roja olisi kiva nimi tänään. Kurdiksi päivä.
Ehkä pitäisi vaan pyytää sukulaisia tuomaan mulle se Tunturi kuntopyörä.


.Tauko kirjoituksessa ,

koska päätin saada aikaan jotain. Annoin ton sohvani pois ja se käytiin hakemassa. Meni naapureille. Siirsin makuuhuoneeseen sänkyni jne pientä siirtelyä tavaroille

Olen syönyt kanakeittoa, patongin ruoaksi. Wokkaan vihanneksia. Laitan wokkimaustetta kohta.
Kyselen kuka auttaisi viemään kirpparille tavaroita. Olisi ikean kassi hinnoiteltu ylihuomista varten. Auto olisi kiva jos sattuu olemaan sateista?

Täällä käyneestä lapsikatraasta annoin yhdelle jäämehu muottini kun se kysyi mikä se on. Lapsi jolla oli jano ja annoin vettä, tuli rullaluistimilla mulle keittiöön - kysyi miksi mulla on niin pieni asunto xDDDDD

No koska asun yksin? Liian iso tämä kyllä on siis minullekin.

Mitä sitä sohvalla kun turha omistaa TV jos se ei kipinöi iloa että avaan sen kerran vuodessa.

Mut nyt ruokarauha. Salivoin.

Tykkään tästä liikaa öhöhö

Entinen otsikko: Syön teidän lehdet möö olen toukkavaiheessa

Joo-o. Pitäisi lähteä sinne psykoterapiaankin vielä tämän päivän aikana. Sen sijaan leikin sanoilla kuin toukka enkä mikään lukutoukka haahh...
Tai siis käänteinen kuvahaku mun luonto logosta tms

Jos vaikka vaatetta päälle ja lähestyisi asiaa käytännöllisemmin
Eikä siten että yhdistykseen tarvisi liittyä jos opin uuden sanan #kalligrafia #vektori #handlettering
ja sillä viisii

Muoks.

Tämä on kivea. Erittain kiva haarrastuds. Jeah. Älikää kopsatko jooqo

Projektieni koti ei ole täällä

 Kalligrafia neitsyys meni.

Odotan puhelua ihotaudeilta. Vaihtelevasti toipunut kivusta nivusissa. Yksi patti purkautui, toinen pienentynyt.


day11

source: instagram

Hukkasin mun silmälasit eilen kun olin menossa suihkuun, enpä oo löytänyt. Mulla on enää finnejä aiheuttavat specsaversin halvimmat lasit sekä aurinkolasit voimakkuuksilla paitsi ne on vähän liian tummat että näkisi mitään.

 Juon aamukahvia.

Tää on niin tätä mun tuuria välillä. Laitoin herätyskellon herättää monta kertaa 6-7 välillä ja nousin vasta vartin yli 7.

Pystyisinpä neuvottelee ittelleni paremman diilin vj-asiasta ennen kuin on liian myöhäistä. En saa ehkä ikinä enää takaisin luottotietoja. Miksi menin ilmoittaa siitä 2017 työpaikasta että saisin 150 euroa kuussa. En edes saanut kuin s-ryhmän lahjakortteina ehkä.
Selitä siinä nyt sitten kun en ole kovin verbaali.

perjantai 9. elokuuta 2019

Palveluksesta palvelukseen

Olen oman elämäni ja- muidenkin tuttujen välillä- IT tuki. Pelihiiri ei toiminut. Oli varmaan kateellinen mun uusille ostoksille teliakaupasta. Uusi johto joka oli varmaan kolme metriä eli liian pitkä... heh, sekä matkalaturi puhelimelle (on nyt lataamassa ekaa kertaa). Latasin Logitechin ohjelman sen laitteille. Mutta ongelma oisi voinut korjaantua jo paristonvaihdolla ja sillä että vaihtoi usb-liitännän paikkaa toiselle puolelle konetta. Voisin mä tota hiplata mikä tähän on sisäänrakennettu, mutta en haluaisi.

En edes pelaa, mutta silti kaikki asetukset täytyy aina asetella. Tosin "kopioi" kun painan tota keskimmäistä nappia ei näköjään toimi.... sitä paitsi tämä on kovin nopea. 0.03 sekunnissa ruudun puolelta toiselle _::DDD

JA nyt liian hidas. Älä koskaan anna lupia hallinnoida sun tietokonetta millekään....

huoh. Ja minäkö skitso? Hikoilen liikaa pelkästään kaupassakäynnillä. Tai no, apteekissa myös ja kotiin kannoin talouspaperia ja maksalaatikkoa eh hehheti heihei

Niin juu ostin kirjakaupasta kalligrafia kyniä pastellinsävyissä sekä mihin ne nyt laitoinkaan jotain valkoisia tarralappuja... Täytyy ehkä etsiä ne kohta jostain? Olen välillä vähän sokia mutta onneks en ole tehty sokerista paitsi että noidat nyt sulaa heittää niille niiden päälle mitä vaan

Kakkahätä mee pois, älä tule hyvä tulevaisuus töiden parissa mulle ikinä eiku...

no en tullut otsikoineeksi

Would you love a monsterman
would you understand
beauty of the beast?
-lordi

Huomenta. Olin ahkerana koulussa pari vuotta, nyt ei ole mitään menoa- ja silti herään kuudelta aamuisin.

Istuksin kotona ja pahennan mun hs-tautia huonoilla elintavoilla.

Yksi nettituttu olisi kuulemma töissä täälläpäin koko päivän, että sen kun viestitän niin se tulee auttaa sen smartpost luukun avaamisen kanssa kaupalle.

Tein yöllä vielä lättyjä, kun en saanut oikein unta. Mielessä pyörii turhuuksia ja harvoja valittuja kiinnostaa. Vieläkin yrittää syödä halvalla. Ei mitään herkkua. Paino jumittaa.

Maapallo sentään pyörii itsensä ympäri ja se on lohduttavaa. Kaikki elää omassa pienessä kuplassa joita pyörittää opitut sisäiset mallit. Suomi mukaanlukien. Kaikki ulkomailla tiesi että Lordi voittaa Euroviisut, mutta kun palasin niin mulle oltiin säilötty iltapäivälehtien otsikoita ym juttuja kaikenlaisesta spekulaatiosta.

Varmaan alettava seuraa uutisia, jos olen tuomittu elää loppuelämän tässä pienenpienessä maassa. Jos mulla on jotain mainetta tai muuta, niin se on huono asia vaan. Kaikki kuulemma nähneet jotai ja omat johtopäätökset ei yleensä johda sen enempään viisauteen, mitä nyt kommenttejani seuranneena ihmiset aina ymmärtää väärin.

Subjektiivinen kokemus niillä psykiatreillakin siitä mitä joku toinen kokee, mikään kliininen ei loppuviimein ole muuta kuin mahdollisimman kärkevästi kirjoitettu erokirje ihmisyydestä ja hyvistä tavoista... kohdata ihminen tai edes ymmärtää jotain mikä on hänen älynsä yläpuolella joten se pitää keskinkertaistaa, lokerisoida, ja antaa lappu varpaaseen loppuelämäksi luovuttaen susille jotka pyörittää miljardien lääkebisneksiä ja kertakaikkineensa vain, omaa, lompakkoa paksuntaa.

En jaksa enää olla vihainen. Ei pelota, mutta valtio yrittänyt parhaansa. Enkä mä voi tuntea valtiota kuten en tunne aivojanikaan onneksi. Ne on faktoja. Jos ei sopeudu niin luin että jossain uudessa vankilassa pääsisi ehkä nettiin valvotusti.

Loppuun lukea ikä kaikki.

Tota, haleja mulle vaan. Haluaisin chattailla avoimen rehellisesti paljon ja luotettavasti just jonkun tietyn lempi-ihmiseni kanssa. Mutta musta tuntuu että kosmos ei ota vakavasti mun toiveita.

Kaikki selviää joko illalla tai aamulla. Kaikki siinä aivojen välisessä toiminnassa on vaan sähkökemiallista purkaumaa jolla ei ole mitään muuta kuin satunnaista päämäärää öisin. Päivisin pyörii ne samat kaavat. Tää nyt oli vaan arkipsykologiaa mutta vihaan psykologiaa koska se ei ole oikea tiede.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy