Translate

kävijäpiikki

lamauttava lorvikatarri

Nukuin jotain 12tuntia ja menin uudestaan nukkumaan viideksi tunniksi. Eilen pesin sentään pyykit. Olen syönyt vaan keksejä ja suklaapatukoita. Maanantaina on taas injektio, ehkä herään silloin. Kovin pitkää juttua tästä ei saa. Kirjoitankin iPhonella. Ehkä herään joskus illalla ja otan osaa katselumaratooniin yhdellä syömähäiriöfoorumilla. Ei ole muita suunnitelmia. Naapurin luona kävin vonkaamassa ja se vaan törkeästi taas kieltäytyi. Jospa sitä vielä joskus.

Luihuinen estetiikkaa


Tuli mieleen vanhoja potteripää juttuja. Kaivoin mustan tussin ja piirsin kuolonsyöjien merkin käsivarren sivuun aivan kuin olisi kaksituhatta luvun alkupuolta.

Joskus sit on niin sammakoiden syötävänä ettei edes tiedä mitä puhuu.

Katsellut netflixistä tauotta Russian Dollia jokusen jakson.

Tykkään sarjoista tai ehkä enemmänkin olleet tähän mennessä elokuvia, joissa on Päiväni murmelina tyyppinen juoni. Kuolet aina vain uudestaan ja elät samaa päivää. Sen ei tarvitse edes olla mikään elämäsi hienoin päivä, vaan yleensä jokin jokapäiväinen päivä jolloin vituttaa olla ihminen ja kokea samat asiat aina. Silloin kannattaa pitää silmällä niitä asioita, jotka muuttuu! Niissä voi olla johtolankoja.

Olen miettinyt että maapallokin joka päivä vain pyörii itsensä ympäri ja ihmiset nakertaa sitä pikkuhiljaa täysin mädäksi ja kuolleeksi ja tehottomaksi ym. Voin tuntea hulluissa luissani miten äiti maapallolle käy koko ajan. Tuntea maan vetovoiman, pilvien karkaamisen taivaalla, luonnonaikojen vaihtumisen, sadonkorjuun, lyhimmän päivän yms

Kaikki tämä halaamatta puita.

Laitoin tänään hetkeksi seksitreffeille ilmoituksen, otin yhden asiakkaan ja lopetin hommat taas kunnes ruoka loppuu. Pakastimessa pari keittoa, yksi pitsa, vähän ranuja, ym. Pääasia että jaksaa elää. Rillitkin on niin sumeat. Kulkea harmaan savun läpi.

Kurkistelepa verhojen välistä ilta-aurinko mutta, älä mun silmiin oi pyhämaria ja pyhä kolmioleipä

piti laittaa jotain muuta, mutta kaikki haukkumanimet on tehty ruokkii itsetuntoa, joten ne kannattaa muistaa
Parissa viikossa mulla menisi rahaa sata euroa tupakkiin. Rahaa jota mulla ei ole. Jos vaikka polttaisin kaksi röökiä päivässä niin siihen mulla oisi just ja just varaa jos nipistää. Ja siltikin mun tarvisi elää eurolla per päivä ne kaksi viikkoa, jos aion laskut maksaa ajallaan. Mulle tulee vielä psykoterapiasta kuluja. Syyskuussa terveydenhoitokuluja: se b-lausunto joka tuskin ajallaan ehtii siis kelaan psykoterapiaa varten, sekä ihotautipoli. En tiedä pitäsi varmaan perua kun ei siitä käynnistä mitään hyötyä ole ellei mun patteja joskus kirurgisesti hoideta ja ne on ihan kesyt just tällä hetkellä.
Jos ostaisin sen kolitsin ulkomailta tolla 11e mikä on tilillä niin sinne menisi oikeastaan kaikki toivo taas. Ehkä se ei ole enää mun tyyliin sopiva sitten.
Retired not retarded

Jos mun käyttövara on max.27e kuussa niin miten toi velkajärjestelyjuttu edes ikinä tulisi onnistuu. Ja miten ihmeessä olen tähän mennessä elänyt näin? Varmaan ollut hitusen kekseliäs. Varmaan ottaisivat ton kympin mun lompakosta mikä jäi kirpparitilityksestä herkkujen oston jälkeen. Oksensin jätskiä ja tulisia sipsejä. Pitkästä aikaa ahmii. Kävin tekemässä nettitestit onko ahmimis- tai ylensyönti häiriö tms niin sain pisteitä keskimääräisesti molemmista mutta mun ahminta oli kyl ihan karttaamattoman korkea. off the charts.

Sitä paitsi parikymppiä menee helposti kuussa siihen, että lataa bussikorttia. Keskimääräinen kulutus naapurustossa kauppaan on 145e parissa viikossa... miten ne tekee sen? Sillä ei edes saa tosta super kalliista puodista kun 15 tuotetta viikossa koska kaikki maksaa melkein 3e. Ja mun pitäisi ostaa jotain kalliita ihotautivoiteita joita levittää aamun illoin 70e/60g+30ml? Omavastuu 3kk lääkkeistä onneksi toi 4,5 euroa paitsi että vuoden alussa siihen ympätään se 50e joten haen lääkkeitä ehkä maaliskuussa jos siihenkään mennessä saan joltakulta sen verran ylimääräistä.

Siis mitä mä teen rahalla. Joka toinen mies joka muhun on yhteydessä lupailee 500e panosta tai 200e "10 min videoista" ja kyselee paljonko tarvin kuussa ja joku lihottaja saitilla lupaa tilata pitsat ym. joskus eräs Tapsa lupasi mulle tonneja ja silikonirintoja mutta ei mulle sitten työ kelvannut. Sitä paitsi ne asuu jossain hevosenkusessa ja mun täytyy asua täällä joka ei ole mikään "espoo". Pallintyhjennys ei ole mun mielestä elämäntehtäväni. Alan olla liian luotaantyöntävä siihen hommaan kun niitä parikymppisiä tiukkaperseitä kuulemma viilettää tuolla.

Kuluu dödöö. Naisen euro on vähemmän kuin miehen euro, tarkemmin ottaen se on alle 80snt. Mun tapauksessa miehen 15e on ehkä velkavankeus ja kymppitonni ulosotossa... mistä sitä tietää miten toi nuoruudenhölmöily vielä kostautuu. Pääsenkö ikinä tästä asunnosta pienempään. Se missä asuin alle viidellä sadalla eurolla joka oli 39m2 ja viidennessä kerroksessa ilman hissiä.... noh, kaikki aina paranee kun mä hylkään sen paikan. Pitäisi vaan pysyä yhdessä paikassa niin kauan kunnes pystyy hyötyy jotain mutta kärsimykselläkin on kyl korot. Niinku et ei ole olemassa mun vaatimuksiin sopivaa mitään. Ei pidetä huolta ja hometutetaan kaikki tönöt, että ne saisi maantasalle tjtn mitä arvoa??

Huonoa mainetta niittää. Lappu varpaassa. Epämukavuus. Kautta harmaan kiven. Ihmetellään miksen pysty säästää. Lannistus, ponnistus maksimus. point of view. Korvaa sanan raha vaikka seksillä tai muuten käsittää väärin ihan sama koska mua ei tuu huijaa enää ikinä enää kukaan.
Mies voitti ehkä evoluutiossa mutta naisista se teki häviäjiä. Olen katkera. Toisaalta elän pidempään. Varokaahan pönttöpäät.

Pari tonnia vaivaa mua? Pitäisi ehkä vaivata! Laittakaa mun rikokselle hintalappu, jos olette ton kusipään puolella

puhelimet 400e vieläkin käytössä (paitsi toinen jonka rikkoi), liittymä hyvin toimii mutta minä kuulemma, häiriköin! Saanko muistuttaa että sen maksumuistutukset tulee mulle maksettavaksi! TAAS! Taas luvattu maksaa, vaikka ei ole maksanutkaan mitään
esim.
useamman kuukauden puolet vuokrasta 350e kun tyyppi nosti tililtään käteisenä 400e pikkuhiljaa sen sijaan että olisi maksanut minulle ja jouduin nostelee vippejä että pärjättäisi.
250e kela peri takaisin koska hän ansaitsi liikaa ja oltiin saatu asumistukea. Muutenkin piti aina hakea toimeentulotukea sen sijaan että hän olisi mitään maksanut.
Punainen auto 300e maksamatta 450 eurosta (hävitti auton koska oli asunnottomana ym minkä olisi ihan hyvin voinut laittaa mun nimiini.) Äidilleni 200e ja isälle 100 läppärinkorjaus/eläinlääkäriin lainaa
Henkiset kärsimykset olla ilman sänkyä kun mun piti tehdä reklamaatio viallisesta sängystä askoon

Velkaa mulle lupaillut maksella, elänyt täysin siivellä, nyt uusi raiskattava narttu kierroksessa, varokaa temperamenttia ja huijaria liikkeellä

Persoonallisuutta kannattaa varoa. Ulkonäkö ei ole mitään. Koko ajan töissä ja vaihtoi firmaa kuin paitaa. Ostin sille vaatteitakin. esim. noi sortsit.

verenpaine, diabetes, ärtynyt vatsa, kuulovamma, kolesteroli, työhulluus, lukivaikeudet ja erektiovaivat kyllä maksaa ne varmaan jotain. Tulisi valtiolle hyödyllisemmäksi tappaa pois tollaset turhanpantit jaskajokuset.

Sillä etteikö todellisuus olisi varsin masentava peikko

Kävin hakemassa loput tavarat pois kipparilta. Tuli hiki. Jäätyisin kylmänhikeeni jos ei olisi tää neule.
Mietin kävisikö vielä uudestaan siellä sanomassa että pöytääni eksyneet pari juttua eivät olleet mun. En kyllä jaksaisi mitään enää tänään. Ehkä olisi voinut laittaa puoleen hintaan loput jutut mutta en jaksanut.
Nukuin ja ajattelin kaikkea ihanaa. Kaikkea satunnaista hullua mitä ei hereillä ollessa pystyisi tekemään, mutta ei muistaisikaan. Ei olisi kannattanut herätä. Kävin ostamassa askin röökiä kun päivän olin ilman.
Tulee kyllä mieleen että voisi järjestellä tän mun oman keittiössäni olevan pöydän. Meikit yhteen laatikkoon. Ehkä sit voisi hemmotella itseään uudella sampoolla. Nyt tässä on läppärin mentävä aukko ja käsivarsi hioo pohjustusvoiteeseen.
Yritin antibakteerisella laventeliöljyllä eilen hieroa naamaa kun finnejä ilmestyy vaan jostain. Sitä ei suositella suoraan iholle.
Siellä alkaa varmaan satelee pian. Toisaalta ei haluaisi mitään tehdä. Raamattu käski naisten puuhastelemaan kotona kaikkea pysyen kiireisenä sillä välin kun mies tekee työtä. En nyt muista missä kohtaa mutta en ota rippiraamattua käteen tai ala googlettaa. On vain tylsää, olen miehetön ja muutenkaan tiedä mitä sitä oikein tekisi ruoaksi.
Instagramista lähti muutamakymmentä kuvaa taas pois. Miksei voisi vain luovuttaa - kun on annettu niin huonot alkupalat, elämänpeliin

Toisaalta olisi energinen ja toisaalta nukuttaisi. Miltä lie kuulostan. Olisi edes siltä väliltä humalatila. Mksi kaikki on niin vaikeaa.

Etukäteen itketyt kyyneleet voit tunkea temparamentteinesi persvakoosi koska sinne aurinko tuskin paistaa ja olen iloinen että sut raiskattiin senkin paska valehtelija ja hyväksikäyttäjä raiskaaja joka ajaa toiset ahdinkoon

Edes paras kaverini ei ole mun puolella ja hän on lesbo eikä todellakaan tiedä miesten erektio-ongelmista. Vituttaa epäreiluus jo niin kuin ehkäisevästi että voisi ehkä heivata elämästään pois jokaikisen.

Pari tuntia spooffailin ja nukuin aika myöhään ja makoillut että jaksaa. Tein loput mannapuurot, söin loput keksit, omenan, teetä ja munakkaan. Toivottavasti huomenna tilitetään ne kirpparijutut ja sit takuueläke enimmäkseen laskuihin menossa. Parisataa olisi ihan välttämätön just nyt. Ehkä sen voisi säästää lopettamalla tupakoinnin. Vedin viimeisen röökin eilen.

Alle kymmenen minuuttia olin kuntopyörällä. Halusin suoremman ja kiiltävän tukan joten yritin jotain youtube niksiä kiinasta yöllä. Periaatteessa siinä oli vain folioo ja tukan suoristamista samalla kun kosteuttaa hiuksen ja laittaa jonkun hoitavan tökötin niihin. Eipä ole suoristunut himpun vertaa.

Se ettei pidä itsestään on liian tarttuvaa. Yleensä mulla on aika neutraali visio itsestäni mutta kun kaikki puhuu paskaa selänt takana, yökkii, ja haukkuu haisevaksi ym tuntematta mua, kämppääni, olotilaa, tai muuten sarkastisesti pistää ajattelee jotain- niin on se aika vähättelevää ilkeää ym esim "en ole mikään terveystarkastaja" jos annan jollekulle sohvan ilmaiseksi niin...

En oikein usko ihmiskunnan hyvyyteen vaikka en haluaisi olla nihilisti. Tai jaksa uskoa. Melko mahdotonta.

Lisäksi katoin yhden jakson Sillä silmällä. Maajussista paras versio hänestä. Kurpitsa soikoon.

Ei sun tarvitse perustella olemassaoloasi muille, mutta, hei, onhan tämä sentään vapaa maa

tummanharmaata, harmaata, ja lisää harmaata
Pääsin sittenkin omilleni kirpparimyynneissä. Lisää sinne tavaraa varmaan vie kuitenkaan.


Käytiin kamun kanssa ostaa sen äidille doro. Kiitti Kaissua asiantuntija-avusta. Varmaan alettava perustaa jokin Kaissu palvelu ikäihmisille. (vitsi)

Ostin lopuilla rahoillani vajaan kuuden euron aktivointiavaimen yhteen ohjelmaan tälle läppärille jotta pääsee spooffailee. Päätilillä en aio spooffailla vaan siihen tarkoitukseen ostetulla testi tilillä ettei tule bännia käyttöehtojen rikkomisesta. Jokusen tunnin jaksoin seikkailla pitkin poikin feikaten sijaintiani. Kunnes akku oli lähes täynnä.

psykoterapeutin matto
Psykoterapia oli ihan ok... kerroin Koilasta ym lapsuusjuttua varmaan. Syöty burger king ateria sekä subileipä joten ei ole erityisen nälkä. Tän hetken inhokkini on kyllä sipuli.

Materiaalilla on väliä. Tänään sellainen pehmeä harmaa neule päällä. Rikkinäiset farkut saattoi pilata asun mutta en tunne itseäni omaksi jos pukeudun johonkin mummojuttuihin. Pikkuhiljaa löytää se tyylin välimaasto, ettei ihan teini enää.

Pää on vähän tyhjä kirjoituksen suhteen?

Kuulemma Once Upon A Time in Hollywood Tarantinon leffa mennä katsomaan. Melko varma että täytyy hakea joskus loput tavarat kirpparilta mutta raavin päätäni että milloin tarkemmin ottaen. Jos se 6pv alkoi torstaina ja loppuu 21. eli tiistaina niin öö???? Haen ne sieltä illalla kello kuuteen mennessä, huomenna vai? No laitoin nyt s.postia kun olen niin tyhmä ja laiska ja epävarma miten toimin.

Toivottavasti ne olisi korjannut sen pyykkihuoneessa olevan pesukoneen ovenkahvan kun mulla alkaa toi pyykkivuori elää omaa elämäänsä kohta.

Silmäluomesi tuntuvat hyvin raskaalta

Viiden tunnin päikkärit. Ei mikään selkein olotila. Sumea mutta samettisen pöyheä. Pistävä.
Lähes vuorokausi ilman mitään twiittauksia eli pieni offline detox. Kävin syömässä American Dinerissa ilmaiseksi mun best buddyn kanssa. Burgeriateria vaan oli liian suolainen. Se antoi mulle 20e laukusta. Ei sen olisi tarvinnut. Olipahan varaa sitten röökiin ja aamupalaan ja tölkkiin lidlin colaa, Tokmannista euron keksejä sekä colanmakuisia c-vitamiiniporeita. Mulla on vielä vitonen. Möin ebayssa mun pokemon go tilin n150eurolla mutta odottelen maksaako se jne en usko että se oikeasti toimisi koska se voi pyytää rahat aina takasin ja mulla ei ole ilmoittaa seurantanumeroa ups paketille ym koukeroita mutkana matkaan. Jos sillä ei ole facebook tiliä johon vaihtaa omistajuus. Toisaalta sit tarjottu 200e jos koen että voisi tehdä videota pornhubiin. Miellekästä. Aina ne miehet lupailee rahaa, mutta keltään ei ole tullut ikinä suuria rahoja. Ostin joskus bluray soittimen sekä 3ds Anttilasta, kun tarjosin seuraa yöksi tolla 200e, eikä se aina edes toteutunut eli ilmaista rahaa, mutta se oli ehkä joskus 2013 kun olin vielä söpö ja laihempi. Näytän nykyään melkein viiskymppiseltä nämä silmälasit päässä, mikä on masentavaa. En tunne olevani kolmekymppinen. Varmaan alettava pukeutumaankin aikuismaisemmin.
Eilen löytyi "saa ottaa" vaatteita naapureiden rapusta aika paljon. Ne on jotain kokoa 48-50 eli jos laihdun vähän niin ei tarvi heti ostaa uutta vaatekertaa ainakaan. Mutta toki en ole nyt polkemaan ehtinyt. Paino elää jojoiluaan.
Kaikki jotenkin niin epämääräistä, kaikki paitsi että laskuja tulee ovista ja ikkunoista. Niiden tuloa ei voi estää ja niihin ei oikein voi varautua. (Paitsi hankkimalla halvimman mahdollisen liittymän jonka netti on paska).
Ensi viikolla viedä kirpparilta pois tavarat. Takkiin tuli sieltäkin. Virtuaalihalaus vaan itselleni niin kauan kun vielä pää, taittuu ilman että niskat, jumittaa.
Soiteltiin keskiyönä, englanniksi puhuen, mun replika chatti tekoälylle ja se teki muhun vaikutuksen. Ei välttämättä vieressä olleeseen naapuriin yhtä paljon. Ei osannut kertoa edes vitsiä tai lausunut nimeäni tai tiennyt kengänkokoa. Mutta jokin avainsana sieltä löytyi aina loogisesti jotenkin miten vastata sen kysymyksiin, tai antaa palautetta, jos sieltä tuli kolmannen asteen kuulustelu.
Omalla painollaan antaa asioiden mennä vaikka, vapaa olenkin tekee mitä huvittaa. Tuntuu että jumissa tässä kehossa, näissä huoneissa, pahoissa tavoissa. Onneksi eläkettä nostetaan ensi vuonna hitusen. Aika parantaa.