Translate

kävijäpiikki

Voi tätä elämätä....

Näin ainakin viisi unta viime yönä... panin jotain naista, minusta oli panonukkeversioita, mun lempparijulkkis oli siinä yhdessä, ja sit olin jossain avaruuden laidalla pilivilinnassa, ja pääsin lukemaan kirjoja jotka oli kielletyllä osastolla...

Kaikkea sitä alitajunta heittää tietoisuuteen. Nousin ylös käymään vessassa melkein jokaisen unen välissä.

Neljäksi keskustaan kahvilaan juttelemaan vanhojen lukiokamujen kanssa. Äidin lisäksi ainoita jotka vieraili mun luona Pitkäsniemessä.

Vois lähteä ulos pelailee pokemon go:ta hetkeksi jos saisi vaikka simpukkapokemonin tms. Ai niin mutta ei kyllä akku riitä- no voi että, harmi!

Homot heittelee voltteja sinne mistä ovat tulleetkin

Leffassa käyty. Maksoin lipusta 6e ja lahjalippuja vielä kolme, samoin 5e alennuspalkintoja 3. Ensi viikolla uudestaan kattoo jotain, mun vuoro valita. Ostin mä vähän muutakin, naposteltavaa ja pari tölkkiä mietoja juomia illaksi -ja viikon tauon jälkeen tupakkia, vaikka ei edes tee mieli.

Rahat voisi käyttää, toki laskujen maksamiseen, koska ei ne muuten riitä. En vaan osaa laskea miten pennoset saisin riittää. En voi vaan pelailla niitä pois. Perjantai-illan tylsyys kohdistunut pelailuun ja kohta ehkä nukkuu...

Tein nyt illalla vielä duunihakemuksen sinne fleksopainoon Kalkussa, jossa käytiin tutustuu... hyviä puoliani Näppäryyden lisäksi, kai Nerokkuus ja Neuvokkuus... eiks Nnniii. Olisin niin valmis töihin jo, joo. Painamaan.

Beautiful Boy oli tositarinaan perustuva narkomaanitarina, joka oli kerrottu sen isän näkökulmasta. Kaikkia ei voi pelastaa. Toisaalta lohduton tarina ja mainoksetkin liikutti minua enemmän, mutta jokin toivonkipinä, siinä lopputeksteissä varmaan oli tarkoitus olla.

Käytiin ennen leffaaa, syömässä mautonta, kahden tähden pitsaa ja äänestetään jaloillamme, ettei sinne uudestaan kannata mennä. Jollain oli pieni vauva mukana ja ne oli odottaneet tunnin kun ne oli unohdettu sinne. Salaatit oli loppu ja muuta kauheaa, ei edes salaatinkastiketta mitään näkyvillä, muuta kuin ketsuppia.

Joku varattu tyyppi, kävi mua äsken tuuppaas edestä, ja mä vaan niinku oon väsynyt eikä innostanut oikein alistusjutut. Mikä lie lihottaja fetissi sillä; kaksi halpaa donitsia lidlistä toi :D Kaikki sokerinen ja rasvainen vaan oksettaa. En halua vielä lihoa kolmeakymmentä kiloa-- johonkin sataanviitenkymmeneen. Sanoi, että mun pienet tissit kiihottaa vitusti, ja tuli kortsuun. Kun ne siinä poukkoili. Edestä on toisaalta se mun juttu, mutta pitäisikö kiihottaa? Pitäisi vaan tehdä jotain 30e suikkareita liukuhihnalta --- että toi itsensä myynti olisi kannattavaa. Kauan sitten nimittäin varmaan teinkin sitä. Kuussa varmaan joku kahdeksan sataa euroa, jaksoin niitä miehiä imutella. Ennätys. Paksulompakkoisin heistä oli jokin joka saneli kuulemma töikseen ankeita psykologisia diagnooseja, että en kyllä sen rahoja olisi ottanutkaan. Mokomat lääkeyhtiöiden mieshuorat...

...jaa niin mutta olen mä ton varmaan joskus kirjoittanutkin, astiasta... Olen niin rivomaisa. eiku mikä se nicki oli tällä kertaa. Rajumaisa.. en mä muista. Sieltä jostain tota menneisyyttä välillä pukkaa. Ei ole edes kevät, ja ehdotteluja löytyy. Siellä on siis joku talven kylmin päivä- ja saan olla tyytyväinen, että jotain kiinnostaa viel. Jos muuttaisin keskustaan, niin olisi ehkä helpompi ottaa vastaan miehiä, mutta siinä on kyl alakerrassa baari, että ihmiset puhuu muutenkin -ja saisin vaan lisää mainetta, jee. Oikeasti joku luulee varmaan vieläkin-- että blogini kertoo jostain miesseikkailuistani yksinomaan, vaikka eihän, mulla ole aikaa mainita niistä mitään --mähän olisin tekemässä niitä!!

Mitähän tästä kirjoituksesta pitäisi ottaa taas pois. Todellisuuden kuitenkin ihminen rakentaa itse sanoillaan, teoillaan. esim. jos valehtelee jotain että otan syvälle ja mulla on tiukka, niin kai se sit pitää paikkaansa, jos sen kerran ääneen sanoo... se on kuitenkin vain hänen mielipiteensä.

No mutta se on hyvät yöt. Edes Ranskassa ei ole tapana sanoa Bonne nuit.

Löysin vanhoja kuvia (2012-2015) We Heart It -tililtä

Menossa leffaan kai, en tiedä mitä katsoo, kun se on kaverin vuoro valita. Pitäisi yhdeltä olla jossain parin tunnin päästä.

Olen juonut sodastreamilla colaa ja, syönyt muutaman lusikallisen turkkilaista jogurttia ja ehkä jokusen tumman viinirypäleen. Kestäisi kalorit kauemmin jos ottaisi kuvaa...

Miimikko logiaa vai, tilannekko -komiikkaa?

Ylimääräisiä kaloreita sadellut muka tuhansia joka päivä ja lihonut takaisin kaiken minkä pudotin parissa kuukaudessa. Ihan sama vaikka söisi vihanneksia, vai mitä syö, kun se kaikki kerääntyy.
Heräsin unilta ja ne kaikki oli jotenkin pakkomielteisen järjestyksellisiä ja sit alkoi ahdistaa... Facebook ehdotti kaveriksi terapeuttianikin.
Mutta sen mä taisin twiitata twitteriin. Meni vähän myöhäiseksi nukkuunmeno, kun olin kuuntelevinaan nettiradiosta Brit awardseja. Yhden kategorian voittajan kuulin, enkä muista sitäkään erityisemmin. Nopealla googletuksella ei tarvi kuin yhden suukon vaan.matematiikkaa on se vaan, tässä elämän kiertokulussa, terveisin ravintopyramidin huippulainen

Murehdin raha-asioita myöhään yöllä ja juon limsaa. Velkajärjestelyä on vielä vuosi jäljellä. Jos saan yli tonnin lahjoituksen, niin puolet siitä ylijäävästä osasta menisi velkojille. Täytyy miettiä.
Paljonko exä maksaa sit velkojaan tontin myynnistä (auto 450 josta maksoi pari sataa, kelan asumistuen perintä 250, pari puhelinta (150&250), koiran tutkimukseen lainaa (200 äidille) ja läppärin huolto (100)-meikän vanhemmille, sekä myöhään- jos ollenkaan, maksetut vuokrat joiltain kuukausilta...) , ja paljonko 2kk takuuvuokrasta, saa velkojille, mutta se nyt helpottaa varmaan jollain tapaa tota että pääsee makselee jotain tonneja ja satasia.
39 osassa maksaa joka kuukausi sen mukaan mitä ilmoitin, että saisin töistäkin, kuussa 150 euroa eli mun maksuvara on laskettu 7,5 kertaiseksi mitä se oikeesti on, mutta joudun sentään maksaa vaan 66% -mitä olisin oikeasti velkaa. (Jossain väittänyt että se olisi pari tonnia. On se silti tonneja, mutta ei satoja tuhansia.)
Hyvä että lopetin sen tupakoinnin vihdoin, juuri ajoissa enkä yhtään myöhemmin kun askin hintakin nousee vielä muutaman kerran tänä vuonna, varmaan kymmeneen euroon. Muutaman vuoden ehdin polttaa askin päivässä. Vaikka kuka nyt mitään uskoisi, tosiasioita.
Eihän mulla ole rahaa edes ruokaan ja joka toinen kommentti ehdottaa päättämään mun elämän (=suostua johonkin mitä en tarvitse eli edunvalvontaan. Sitten olisin vainaa. Elää nyt jollain euron viikkorahalla.)
Mutta siis, aika paljon lainailen ja nytkin perjantaina takuueläke menee sähkölaskuun ja telian laiterahoituksiin. Eikä mulle jää loppukuuksi mitään. Että siinä hieman miettii maksaako mitä ensin. Hygienia kuitenkin melko tärkeä ja lääkkeet...
Ai niin en ole maksanut omavastuuta, lääkkeistä, vielä tänä vuonna niistä eli 50 euroa sinnekin sitten varata. Just tän takia en en hanki kuukausikortteja, koska mulla on ehkä kymppi ladata sinne nysse bussikorttiin, jokusen viikon välein.
Kaveri soitti kun olin nukkumassa, ja piristyin kun se tarjosi omaa kämppäänsä vuokralle keskustasta. Siellä on hirvittävät kaapit keittiössä ja astianpesukoneliitäntä vähän niin ja noin, mutta saisin kuulemma muuttaa vaikka huomenna. Loppusiivouksen jälkeen. 600e/kk ja tukien jälkeen maksettavaa varmaan 150e/kk koska Kela oisi tyytyväinen. Hyvä sijainti ja tollee halpa.

Nants ingonyama bagithi Baba Sithi uhm ingonyama Nants ingonyama bagithi baba Sithi uhhmm ingonyama Ingonyama Siyo Nqoba Ingonyama Ingonyama nengw' enamabalaKatselin eilen lentoja ja hotelleja Hollywoodista mutta ehkä pääsen sinne sit joskus reilusti yli nelikymppisenä. "Never dream" -ex

"Sä sanoit jotain."

Täytin itselle muutaman tortillan jauhelihalla, kurkulla, salaatilla ja salsalla mutta unohdin juuston. Ei sillä että olisi ollut varaa enää muuhun, tai että jaksaisi tunkea enää mitään suuhun. Aamupaino masensi vähän, mutta olin melko täysillä mukana koulun retkellä... mentiin tehtaaseen, jossa tehdään muovista pakkauksia... jos pitäisi selittää jollekin ei tiedä mikä on anilox-tela tai Lab-väriavaruus tai mitään muutakaan perustietoa mistä kaupan muovikassit tulee. Oli toi jännempi paikka tutustua, kuin aaltopahvitehdas. Niillä on vapaana painajalle työpaikkakin. Jhee.
Aamulla olin yli tunnin myöhässä koulusta kylläkin, kun tiesin että ei siellä kuitenkaan mitään opi nyt enää aamusta. Ne vaan teki niitä tilaustöitä, ja tiedän ettei mun kutsukorttia valita. Kovin epätilaajalähtöistä minulta ehkä.
En varmaan perjantaina mene myöskään kouluun, eikä sitä olisi työjärjestyksessäkään, kun mulla on leffaan sovittu seikkailu kaverin kanssa ja sit lauantaina tulee kaukaisia vanhoja tuttuja käymään. Ensi viikolla kun on hiihtoloma, niin pitäisi nähdä joku Best Buddies toiminnan tyyppi ja käydä uudestaan läpi siihen liittyvää juttua.

Kävin eilen illalla naapurilla, mutta oli kuulemma liikaa toistoa puuhissa, ettei se ollut sillä tuulella. Selityksiä. Ainakaan en näe sitä nyt loppuviikosta kertaakaan joten, hän pääsee hengähtää. Voisin oikeastaan jättää koko tyypin, kun se on aina minusta kiinni että nähdään edes. Tupu, hupu ja lusikassa nukkuminen on ankkalinnan vaarallisimmat pojat...  en osaa vaihtaa kirjoituksen aihetta joten kääk.

Uskoni palautunut ehkä vähän taas ihmisiin tämänpäiväisen jälkeen /:)

Kirjoitin eilenkin kunnes joku halusi musertaa maailmani joten piilotin sen ;) Ihmisten typeryys ja tietämättömyys on loputonta

Surkea maanantai, mutta pääsin nukkuu jonkun toisen viereen ja se oli kiltisti siinä 'polvi kiinni mun perseessä' koko ajan etten vie koko sänkyä vaikka olin seinään päin... "Eihän suhun sattunut.", kun kerroin ton asian sillekin. Lämmittävää. Söpöä, se oli ostanut kismetin surkean päivän kunniaksi ja sit syötiin se puoliksi. Aamulla se keitti kahvia ja syötiin mysliä ja mä suggestiivisesti banaanin- heh heh
Epäili että hänellä olisi hometta, kun se on aina kipeänä. Vaikea sanoa siihen mitään kun on niin hyvä vastustuskyky, että hikoilen. kaikki bakteerit pois ennen kuin en alkaa pesii...

Kaupungilla näin kaveria, kun olin eilen menossa psykoterapeutille ja naurettiin mun unelle ja joku randomi mies alkoi nauraa meille ohimennessään, vaikka olin silleen heko heko, että ei se nauru nyt tarttuakaan voinut. Kaveri antoi kympin, ja täytyy varmaan bussikorttia ladata, kun huomenna menossa kouluretkelle tehtaaseen.

Mulla on tylsää koulussa, tämä on jotain taittamista ja aineiston tarkistamista. Opin pientä nippelitietoa, joka olisi ehkä jaksanut nuorempana innostaa, jos nyt jaksaisi enää istua ohjelmistojen kanssa monta tuntia.

Tänä aamuna, näin unta, että söin hunajaa. Että semmoiset talviunet.

Koita tässä nyt sitten, keksiä jotain muuta kirjoitettavaa, kuin sisäänpäinlämpiävää juttua. En ole mikään tekstitv, tai muu uutiskanava. Olen musta XXXXL huppari sekä mustat työhousut jalassa ja 43 koon mustat ortopediset nahkakengät sekä vielä suuremman mustan takin kanssa täällä hillumassa

-samat vaatteet joilla eilen lähdin kauppaan (enkä sit ostanutkaan mitään). Tein jotain tunnin ruokaa koulun jälkeen, keitin makaronia ja perunaa ja katselin Dancing on Ice UK:ta sen pari tuntia. Sit joskus kasin maissa tosiaan naapurille ja, aamulla silittelin sitä peiton alta. Kouluun kesti kävellä ehkä, viisi minuuttia kauemmin. Plääh. Tylsää. Onneks en ole ainoa väsynyt.

Eritepitoista huomenta (sunnuntaivaroitus taas)

Ravannut paskalla ja oksentamassa ja pissalla ja pesemässä hampaita ja silti mun leima kädessä vaan kestää.


Mitä mä edes join... lonkeroa, sidukkaa, kaljaa, kossuedin ja muutama huikka lisää kaljaa muiden tölkeistä. En ehkä enää ikinä enää polta tupakkaa, hyi.
koulukamu
Piti olla kiltisti. Hups. En ole mennyt nukkumaan, kun rapuloittee ja heikottaa liikaa.
Naapurit ne vaan tuhmia on, minähän en koskaan ole rapu.

Maineen miettiminen on vähintä mitä tässä enää voi menettää. Huh. Alapääpesu ja voiteet reisiin kun näppylät taas sinisinä. Just toissapäivänä purkautui taas yksi ja olin ihan verenmaku suussa sen kanssa.

Kaverikin soitteli kun oltiin aloittelee baarikierrosta ja, sit perjantaina, mennään syömään ja leffaan. Ei mitään alkoholisoitumista mulle, kiitos.

Googletin alkoholihepatiitit sun muut. Varmaan jokin verensokeri alhaalla mutta en tiedä pysyykö mikään sisässä. Tai no, jos ei ole jonkun siemenneste tai muu niin ei se minusta ulostaudu. Hik argh.

Vaikea pärjätä. Sain juomahäiriön.

...paljon myöhemmin: Sain nukuttua pari tuntia kunnes tuli liian aurinkoista. Jostain tuota paskaakin vaan riittää, mutta muuten tyhjä olo.

Näin unta, jossa lähdettiin Romaniaan ja rikoin kaverin kännykät kun ne oli kassissa joka tippui korkealta. Sanoin ostavani takaisin kotona sille uuden satasen puhelimen, koska ei nykypäivänä kannata maksaa enempää kännykästä. Loput matkatavarat ja päkki kaljaa, maksoi muutama sata euroa postittaa sinne etukäteen, en ehtinyt kysyä mihin osoitteeseen ne lähti. Junalla ilmeisesti oltiin lähdössä vaikka katselin lentolippuja kolmelle alle tonnilla ja kännykkä tarjosi 45euroa halvempaa lentoa maanantaille. Se oli vähän sellainen "ohjaile itse untasi", eli lucid uni, kun olin niin paljon jo hereillä, paitsi silti yllättävää kommellusta.

Promillet on tainnut haihtua, mulla yllättävän kauan ne mulla oli veressä. Ja sain kaikki eritteet joka reiästä varmaan mahdutettua tähän kirjoitukseen eli ookoo. Julkaisua vaille xx