Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Idioottikin tajuaisi että punaisilla valoilla EI MENNÄ

vihaan tätä viestiä, mun selaimessa, enemmän kuin mitään
Teliaan soittoa, josta maksoin, niin 25 minuuttia puhelimessa. Toiset ekat, 25min ihaillen, mun uutta lainamodeemia (joka on varmaan rikki). Ei sillä, että olisin ikinä laajakaistani kautta päässyt nettiin! Vuosi sitten muutin, MacBook Air on korkeintaan pari vuotta vanha. Edellisessä asunnossa kävi asentajakin ihmettelemässä meidän huonoja nopeuksia. Tällä nykyisellä yhteydellä ei toimi kuin korkeintaan mun TV. (En katso tv:tä.)
Haluan googlettaa ja katsoa s.postin ja kirjoittaa ja selata somea... sitä normaalia latausta ja lähettämistä. Tiätteks? En edes lataile laittomuuksia. Tai kommentoi jotain paskaa muiden elämästä, ettenkö ansaitsisi verkkoon pääsyä tms siis, onhan toi nyt ihmisoikeus... tässä maassa. Päästä nettiin. Ei ole maksamattomia laskujakaan.
Ahdistaa, kun täytyy aina ottaa netti iPhonesta ja akku loppuu. Elisan verkko on parempi 100%
Nimesin mun yhteyden, ja kaikkea, kunnes resetoin tehdasasetukset ja resetointinappiakin vielä painoin. Kävin ylläpitää yhteyttä, joka on viallinen
Kuulemma pitäisi odottaa yön yli, että toi löytää itsensä verkkoon, "siinä voi joskus kestää todella kauan." Linja ylhäällä, vai onko kenties häiriö, koko verkko. Zyxel toimi joo, se haki ittensä verkkoon... mutta miksei sitä yhteyttä riitä ikinä selaimeen asti? Mihin se hukkuu? Miksi joudun ottaa joka kerta iPhonesta yhteyden?
Miksi mä saan aina ne laitteet, jotka ei mene verkkoon, muuten vaan huijaa, että niiden, langaton yhteys toimii? Mulla oli se lainamodeemi joskus joulunpyhinä päivän, ja se antoi ihan hyvät nopeudet, en vaan ehtinyt nauttia niistä kuin jokusen tunnin korkeintaan?
Palautan kohta ton paskan ja irtisanoudun Teliasta! Tässä on jo vuosi kärsitty ilman nettiä. Maksan jotain 100 megaa vaikka lähempänä nollaa! "Et ole yhteydessä internettiin." Ja dinosauruksen kuvaa päälle. 
Se Wi-Fi salasana pohjassa, oli jotain FAT555 ja mulle nauraa, jonotusäänetkin. Se äänentunnistus tossa jonottaessa, on hieno, mutta pyyhin perseeni jollain äänentunnistuksilla ja "I See Fire" Ed Sheeranin kappaleilla - ei rauhoita yhtään niiden ymmärrys. Lähtökohtaisesti en ole pitkävihainen, enkä valita ikinä mistään, mutta ei minuakaan, voi tästä perseeseen panemisesta laskuttaa ikuisesti.

Kiitos tyhjästä nyhvääjät

Niille joita se koskee, niin läppäisen takaraivoon ja käsken istumaan uunin levyllä

En tuijottele blogini tilastoja, tai kyttää mistä käyttäjät on, mutta yleensä aloitan tyhjältä ruudulta vilkuilematta aikaisempiin kirjoituksiin. Tiedän että mun kirjoituksella on 15 lukijaa per postaus ja jos jokin roikkuu kuukauden tossa, niin voi olla yli sata sillä..?

Kirjoitin jotain pientä koulussa tänään. Ei tämä koti niinkään oppimisympäristönä ole yhtä häiriötekijäinen/virikkeellinen.

(Kirjoitin jokusen lauseen Ihaa aasista, Villi Vaellus -kirjasta jne mutta myös paikoista, tunnelmista, aamuisesta kahvin keittämisestä, ja mitä ympärillä tapahtui (5min ajastin piti olla).)
En varmaan oppinut mitenkään pdf-tiedostoa korjaa, vaikka yritin, niin en vaan näe jotain vikaa, niissä ellei niitä sit tulostaisi? *mutisee jotain läpinäkyvyydestä*

Kävin -00 syntyisen tyttösen kanssa pari kertaa tupakalla. Sekin on lohikärmes, tosin nuorempi ja kauniimpikin ehkä. Mun itsetunto on niin poljettu alas ja latistettu, että ei mitään todellista, rajaa.

Selviydyin kotiin, ja sit söin bbq sipsejä, join aamuisen jäähtyneen kahvin, tein Sodadstream vettä jne kuuntelen musaa. Kehottaa siirtymään exästä eteenpäin toi "thank u, next"? Enkä kyllä jatka tulen jahtaamista. exä oli tulilohikärmes vesimies ja sain tarpeeksein siitä unelmasta.

Kaikkea järkevää taasen puheluita tuntemattomista numeroista jne. Omituista miten selviydyn jollain hulluntuurilla vaan päivästä toiseen ilman sen kummempaa huijatuksi tulemista tai muuta. Kuolema korjaa sit, tuurivelat. *voittaa aina kaikki* Ego on ainakin suuri. Muutes, eilen oli todella kiire päivä ja menin aikaisin nukkumaankin taas maailman peitonneena (=vihaisena). Kolmipäiväinen viikonloppu, my ass... pesin pyykit, pesin parvekkeen, olin psykoterapiassa, kävin ottaas pyllyyn älypiikin (??) jne vaan pakko päästä nukkumaan, kun verorahoista osataan kyllä valittaa! nimim. en ansaitse elää

Aamupaino oli 118,8. Siihen se sit ehkä jää mun laihdutustulos. En vaan jaksa enää, vaikka ei mulla olekaan varaa mitään. Stressi on kuviteltu hamsterinpyörä, joka on vaan hengessä mukana kun mantelitumake erittää kortisolia ja muuta hormoneita.

Seuraava kappale sisältää kolme lausetta mun napakarvojen nyppimisestä :D Mulla oli koko päivän huivi kaulassa. En ehkä kestä tätä paksua kaulaani, joten, miks muiden pitäisi sitä kärsiä katella.

Otsikosta:
Einstein vertasi rakastumista kuumalla liedellä istumiseen. Mun vanhin veli, kysyi onko se liesi kuuma, kun tein jotain nuudelia ja käskin kokeilee kädellä ja hän piti sitä siinä liian kauan. Toinen veli, nuorempi jonka kiveksetkään varmaan laskeutuneet sillon vielä, taas katseli Fröbelin palikoita ja yritti jotain kaivella muniaan! Eli läppäisin sitä takaraivoon ihan vinkkinä ohimennen.

pssst.
Sinkkuus on kirous sekä elämäni helmi ja merisuola.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King