Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Myytti on totuutta sankempaa T. lohikärmes-maa-plussa-naikkonen-joka-myös-harmoniaan-pyrGi$

- Koske mun pehmoleluun ja puukotan sinut ^^o !! "-"

Sen nimi on Koila. Se näyttää silti aasilta enemmän. Se kuuluu mulle. Sain sen ehkä jo synnytyssairaalassa. Äiti osti sen joltain joka oli sen käsityönä tehnyt. Siitä on monta tarinaa, että se oisi ennen kuulunut jollekin muulle jne. -millä mua kiusattiin lapsena.

Olen syönyt = lutkuttanut, siltä korvat, silmät, ja "halinut" siitä täytteet pihalle. Tätä rakkautta ei voi kopioida.

Pites mennä nuqq, mutta kello on paljon ja kuuntelen äänikirjeä.

Sache la verite - tuntekaa totuus

! !

Muttah, tuossa oisi pari kuvaa jotka otin. En nyt jaa tänne 2017 aprillipäivän kuvaa.


Kaikki on jotenkin sumuisaa. Oppikaas kirjoista, ettei tarvitse heittää menee sit kun sivut kellastuu <3333

Myy mulle tämä, kynä? -the wolf on wall street

HYI YÖK. Kajsa, mitä mä taas menin tekee???!!!! Mähän lupasin, etten osta mitään koko vuonna?!!! Ehkä tota ei lasketa... hmm. Perjantaille ostin lipun itselleni Tammerfestiin... KRÖHÖM. Sit meinaan juhlitaan. Sitä jotain että olisin valmistunut perustutkintoon, myös.
No, mutta joo. Ehkä mä sit.. vaan.. tota, aion vielä olla elossa heinäkuussa, jos ei pahemmin satu käymään. ARGH. Mä en ehkä kestä. Sinne meni sekin lupaus sitten, ja nyt on vasta helmikuun kuudes päivä. heko heko.
Toin koulusta eripariväriset kuulosuojaimet, mitä ne napit nyt onkaan, mitkä ei edes mahdu mun korvakäytävään kuin poikittain... niitä oli ainakin 707 siinä Teollisuusliiton edellisessä julkaisussa. Tänään tuli pelkästään vammaisliiton tukikaverien kutsupostia, eikä ne edes parittaneet mua kellekään ongelmaiselle, joka tahtoo soluttautua yhteiskuntaan --- koska, mä olisin siihen melko täydellinen valinta, yksilöksi
Kestän ja jaksan, ja jee... huomenna koulun jälkeen on joo, ja sit, tota perjantaina vaikka ei ole koulua niin tulee, pitkä päivä, pidempi kuin koulupäivä taas; sosialisointia!

Luin LinkedInistä että oltiin sijoitettu vähittäiskauppiaiden hävikkiin miljoonia jostain ulkomailta jotain, tilastotiedettä vissii... onhan toi nyt jäätävää täällä päässä minne kaikki päätyy yleensä...
  1. ilmainen jätehuolto 
  1. ilmainen vesihuolto 
  1. pienet palkat
  1. muuten halpaa kaikki!!!!
  2. ja sit joku muistikortti oli löytynyt norpanpaskan joukosta, että tota...
  3.  jatkuu...

LÖYTÄJÄ PITÄKÖÖT
"finder's keepers"

Taas tätä mun tuplapenetraatiota eli silmienväliä, DP, reseptiä

Asioihin tottuu nopeasti. Pahoihin hajuihinkin ehkä 3sek ennen kuin sitä edes huomaa.
Ei sillä että mun kämpässä haisisi pahalta, päin vastoin. Onhan mulla nyt toi ilmanpuhdistin.

Menin eilen todella ajoissa nukkumaan, ja herännyt vaan ajoissa itsekseni. Voisi vaikka vetää puurot tossa vielä massuun --- niin jokin pitäisi mua paikoillaan. En liihottelisi ajatuksissani vaan koko päivää. Sanoo, ehkä mun jalkapohjat.

Kaduttaa- jotkin kirjoitusvirheet vieläkin, mutta vain koska olen perfektionisti ja vaadin itseltä liikoja jne. Keskimääräisen hyvä kaikessa edelleen. Joskus asiat vaatii nopeaa reagointia ja joskus taas tarvitsee miettiä kauan ja hinkata jotain samaa juttua kunnes se kelpaa. Riippuu missä tuotannon vaiheessa ollaan...

Voisi viedä roskat, mutta se on eri suunnassa mihin yleensä lähden aamuisin. Melko varma että tämä rakennus on jossain itä-länsi akselilla. Oikein voi pitää mitään kukkia tai elävää täällä, koska en löydä niille paikkaa, mikä ei olisi liian aurinkoinen. Huomenna maksaa vuokraa eläkkeestäni, en tiedä jääkö käteen taaskaan mitään. Kai ne on laskeneet sen niin, että mulle ei jää. Voisi myydä television pois, enhän mä sellaista passiivista toimintaa harrasta ollenkaan. Nukkuminen on niinku se juttu. Ei mikään politiikan ja uutisten seuraaminen. Vaikka tiedänkin, mitä se Putin puuhaa, vaikka itse olen tällainen Gandhin seuraaja.

Aamukahveet juotu. Jos lähtisi viime tipassa vasta koululle. Kävelen sinne kymmenessä minuutissa näköjään.

Oman elämänsä ekspertti, niinkö. Kaikki sosiaaliset mediat vaan hattuun. Turhan tiedon unohtaa muutenkin.

Kajsa ei ole mikään koodaaja. Blogit kuolee (ei, se on vaan google+). Avoimuus ei ole trendikästä työtä.

Mitähän valheita ihmiset kertoo itselleen selviytyäkseen taas tästäkin päivästä. Mun kirjoitukset ei edes ole mun, koska ne tavallaan on jollain bloggerin alustalla ja loput elääkin sit valhetta. Jos kääntää englanniksi, niin siinähän yllättyvät merkityksistä. Tai, niiden puutteesta, minä ainakin.

Joisko tummanharmaasta Iittala mukista vai tosta kiinan TRUST SNAPE kulahtaneesta mukista. Näitä valintoja nyt. Aina huomaa jotain uutta paskaa jossain, ja pitäisi rientää siivoamaan. Mä olen ollut hetken siivoajana itsekin jollain pajalla kun olin kymppiluokalla. Ei se tee minusta siistimpää ihmistä. Tyydytystä saa siitä paljonko saa lähtemään likaa. Kaikki riippuu niin paljon paljonko antaa aikaa ja miten välittää ympäristöstään, tai muusta.

Sutaisen menemään kiireellä loppuun, loput aamurutiinit. Eikö äippäliinit opettanut, että kaikella on tapana järjestyä... Kaikella muulla, kenties, paitsi ehkä tämä mun sinkkuilu. Piti katsoa joku pornovideo vaan eilen ja tulla taas parissa minuutissa, mutta päädyin kattelee persepanoa ja meni ainakin 7 minsaa. tänk gawd? Nukahdin ja olin puoliksi tajuton loppuajan joten mistä tässä elämässä edes nauttii, hä. HÄ?

En halua manata asioita, mutta pitäisi kiirehtiä jos aion oppitunneille. En mä noita ohjelmia osaa käytellä, koska en ole tarvinnut. Ihan kuin en ole käynyt kirjapainossakaan, vaikka mun täytyykin tietää mitkä työvaiheet on ensin.

The world has gone crazy

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King