Translate

-

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

kävijäpiikki

Menee yliajalle, kun tilanne on 1-1

Lauantai on juuri sopivan rento päivä, ettei tee mitään suunniteltua, vaan menee vain fiiliksen mukaan sen mitä jaksaa.

Kuin saippuakupla.

Tai mustikkarae meikän suklaalevyssä. Tai jos vielä pienempään reikään aikoo mahtua niin sit vissii jokin tamponinriekale jossain, eiku...

Tilasin vaihteeksi uusia teriä mun hygeniseen höylään, kun olen ollut niiden kestotilaaja kauan, ainakin yli 10v. Elokussa viimeksi tilasin, mulla oli niitä varastossa eikä noita juuri edes kulu kun en sheivaa joka päivä sääriä, mutta piti nyt sit pitkästä aikaa kun oli päässeet loppumaan.  Samalla desinfioin suihkua viimeisillä kloriiteilla ja vessanpyttyyn roiskuttelin aineita jne pientä siistimistä ko. huoneessa.
Keitin kahvit itselle, poksauttelin popkorneja, testasin uutta Sodastream pulloa joita meni vaihtoon kaksi. Nakersin loput goudan palat.

Sit olin vähän netintarjoajaan yhteydessä, ne laittoi tulee lainamodeemia. Päivitin iPhonen, ja lataan mun androidia, että saan vaihdettua vielä parit pokemonit kaikesta netin hitailusta huolimatta.

Teippasin muutamaan ystävänpäiväkorttiin sälää, ja yksi jäi. Joskus varmaan joku yksisarvinen ilmoittautuu haluavansa sellaisen myös

Kuuntelin Villi Vaellus -kirjaa suunnilleen puolet jostain vaelluksesta jonka tämä kirjailija oli tehnyt 1995. Vähän myöhässä, nyt luen asiasta, kun leffakin tuli jo 2014. Mulla on kolme kirjakrediittiä käyttämättä amerikkoihin. Oikein tiedä mikä kiinnostaisi, niinku seuraavana.

Ehkä syön omenan tosta boolimaljasta ja pesen hampaat menthol savukkeella ja tota. enpä tiiä. Tulevaisuus ei tiedä kyl' hyvää, pelkkää surua jos meikä sattuisi potkaisee, sitä ämpäriä.

Jaa, niin mutta mun ämpäri on melko laakea ja kylvetin siinä jalat, joten ihan mukavaa. Loppui meikän laventeli kylpyrouheet samalla. Voisi tyhjentää vessan roskiksen,- kun se on puoliksi täynnä jo, joo.

Yrittänyt ottaa sähkölaitteita pois käytöstä, mutta en viittis ottaa telkkaria pois seinästä -- vaikka sitä ei tule katsottuakaan.

 "Laatu muistetaan kauan sen jälkeen, kun hinta on unohdettu." -mun joulukynttelikön tuotelappu (in English, käänsin sen vaan hätäiseen päässäin)

Ja sit ehkä eniten mua lauantaissa raksuttaa se kun saa nukkua kuinka pitkään ikinä haluaakaan ja tänään se oli ysiin saakka! Vaihtelua tohon että pakko nousta ylös kukonlaulun aikaan kuin mikäkin, heinähattu. Jee jee haiskaa paskalta ja tukehtukaa torttuihinne <3

Puhtauspisteeni 37/100

Tämäkin kokemus palasiksi


 • Vadelmakastike= yök, vihaan vadelmaa
 • Muuten hyvät laventelit tossa kakussa = haistoin ne hädin tuskin


 • Valkosuklaa = se mun juttu, koska sen valmistuksessa ei ole ainuttakaan kaakaopapua käytetty
 • musticcamaskarpone = vähän kuin jäätelöä, eli . taatusti joku viskannut sen kasaan läskistä, senkin...

Mitä terveellistä jäi 10eur annoksesta kysyn vaan=? ja odotin tota kuin kuuta nousevaa. Vitun, fine diningia, nyt taas. Se oli sekä mun lounas että päivällinen!!

Vanhassa myllyssä kuvattu kuulemma kaikki ravintolakohtaukset johonkin sarjaan... ei vois vittu vähempää kiinnostaa, niiden sisustus tai servietit. Olen niin suomalaisuuden-vastainen että huhheijaa

***
Tältä päivältä muistan lähinnä lauman jonossa kulkevia pikkupoikia, joista joka toinen söi lunta janoissaan... olisi tehnyt mieli kertoa tai edes huutaa sinne toiselle puolelle katua, että lumesta on vain alle neljäosa vettä ja loput epäpuhtauksia ja muutenkaan lunta ei kannata juotavaksi sulattaa. Mutta mikäs sen parempaa kuin kusta juotavana.
***

Juttelin englanniksi taas eräälle naiselle -ja -sehän se onkin paras tapa oppia kieltä


Oltin munkkikahvilassa reilu tunti varmaan. Tilasin paikan isoimman kahvin ja sain puolen litran lasiin kahvia ja sopivan maitotilkan sinne. Rouva ehdotti, että mentäisi muumimuseoon, kun en ole käynyt siellä ikinä. Paitsi kerran unissani ja sekin pienenä.

Oli perjantai ja sain palkkaa käteen muutaman kympin, että olisi varaa alkoonkin.

Plussapisteitä oli kertynyt. Ihmettelin kuittia aika paljon. Ostin vain vessapaperia ja tupakkaa, ja sain kymmenestä eurosta pari euroa takaisin. Tervetuloa uudestaan.

Tämä loppuilta... 😢...?


varmaankaan ei mene peilin edessä miettien kuinka hieno mun sininen pusero on, tai sellainen laskostus siinä edessä, tai miten ihmiset kehuu mun poikatukkaa jonka mieluummin peittäisin vaikka huivilla.

Riisuin jo. Paikat hiertyneet. Toisaalta voisi mennä käymään naapurille, jos sillä oisi haluja. Kerroin naapurista kaverille, ja sen mielestä olen liian sinisilmäinen... "kiltti naapurin-setä" sanat kuulemma lauseessa on jo rikos xDxD Vaiks toi eräs naapuri onkin jo rangaistuksensa kärsinyt -kuten ehkä sen hömsähtänyt naisystäväkin, jolla on lapsiviha.

Join yhden kaljan. Rentoudun vaan, tänään en ole oikein nähnyt kunnolla näillä mun silmälaseilla, mutta nämä on muutenkin omituisimmat niistä kiinalaseista, jotka omaan.

---FIN---

Medianlukutaito olisi edelleen ihan kiva olla näpyissä

Mulla puhkee suoni, mutta ette ehkä arvaa minne, libidooni liittyvässä paikassa. Siihen sattuu jos koskettelen sitä.

Voisi ehkä lopettaa tupakoinnin, kun verisuonet tukkeentuu - mitäs sit jos multa joudutaan amputoimaan kaikki alaraajat. Mun hs-tauti on ollut aika kesy tähän verrattuna. Siis edes jatkuva vuoto ei ole näin pelottavaa. Koita siinä nyt sitten vatkata jotain mielihyvää. Ketään ei kiinnosta, mutta kaikki muut sitä tekee, paitsi Englannin neitsytkuningatar.

Nukuttaisipa ja nukkuisipa. Mikä ruman tappaisi. Mikä läskit veisi pois. En kelpaa kellekään edes persepanoksi tai mitään. Pitäisi olla omat persetapit ja unohtaa ne vaiks peräsuoleen ja ottaa nokoset. Ehkä sitä kuolisi suolitukkeutumaan...

Kirjoitan kunnes naurattaa. Kohta näen humoristisen puolen tästä. Eipä ole luumut tulleet läpi, vaikka söin niitä ainakin 666 kalorin verran. Olipas paskat kuidut!

life fucks by...


Ei naurata ollenkaan, kun tämä kotitoimistoni on niin sekava

Ei miehet tajuu.

Tulin kotiin kaupan kautta ja aloin mässäilee kaikkea vaan ruokaostosta. Tunteisiin... gouda juustoon hampaankolot, luumupurkista puolet, kookosjogurttia, croissantteja, ja pikkupullosta punaviiniä... sen lisäksi että söin puolikkaan kalkkunasubin, ja ehkä mulla on vain oikeasti jano. Join energiajuomaa pullon, olisi pitänyt siihen lopettaa. Miksi näin kyltymätön. Kouluruoastakin tulee vain pahalle tuulelle. Mua ei saisi tyytyväiseksi. Mitähän teen tolla inkiväärimausteella. Katselin kyllä inkivääri eteeristä öljyä terveyskaupassa, mutta alkaa olla kevät- ennen kuin aikaa moisiin saunatuoksuihin.

Mulle jäi vuokranmaksun jälkeen alle satanen, ja vaiks hammasta purren sit kituutan pari viikkoa ja sen yli.

Miksi mulla soi päässä jotkut asiat, joita en kuitenkaan kirjoita alas tai ylös tai muuta. Ai niin, ne ei ollut mun huomioita! Miksen saa olla yksisarvinen, miksen saa olla tyytyväinen mihinkään, miksi mä joudun olla vain minä. Leivän päälle ylähuulta.


 • Mietin miten joskus polvenkorkuisena, sain idean istua isäpuolen läppärillä ja kopioin tekstiä, jostain kirjan kuvateksteistä siihen näytölle, ja tämä sanoi, että


 "Sähän kirjoitat kohta paremmin kuin minä."


 • vaikka ne sanat ja kirjaimet poukkoili siinä sivulla...


Mutta joo, mä olen analoginen, enkä mikään analyyttinen. Melatoniinit painaa jo.

Kaksi lintua samalla iskulla

Ja kaikkea muuta mitä mikä mahtuu aina vain pienempään tilaan. Sananlaskua ja partta ja viisauksia ja plääh. Vituttaa vaan kun ei kiinnosta kirjoittaa tieteellistä tekstiä, paitsi kuka siitä hei, hyötyisi.

Ehkä jokin piirakkatilasto olisi tosiaan hyvä havainnollistaa mua.
Kuulemma ei ole tietyn ikäisiä sukupolvia, koska ne vaihtuu parin vuoden välein.

Vesi oisi jees, paitsi sitä tulee hanasta. Vidu.

Myytti on totuutta sankempaa T. lohikärmes-maa-plussa-naikkonen-joka-myös-harmoniaan-pyrGi$

- Koske mun pehmoleluun ja puukotan sinut ^^o !! "-"

Sen nimi on Koila. Se näyttää silti aasilta enemmän. Se kuuluu mulle. Sain sen ehkä jo synnytyssairaalassa. Äiti osti sen joltain joka oli sen käsityönä tehnyt. Siitä on monta tarinaa, että se oisi ennen kuulunut jollekin muulle jne. -millä mua kiusattiin lapsena.

Olen syönyt = lutkuttanut, siltä korvat, silmät, ja "halinut" siitä täytteet pihalle. Tätä rakkautta ei voi kopioida.

Pites mennä nuqq, mutta kello on paljon ja kuuntelen äänikirjeä.

Sache la verite - tuntekaa totuus

! !

Muttah, tuossa oisi pari kuvaa jotka otin. En nyt jaa tänne 2017 aprillipäivän kuvaa.


Kaikki on jotenkin sumuisaa. Oppikaas kirjoista, ettei tarvitse heittää menee sit kun sivut kellastuu <3333

Myy mulle tämä, kynä? -the wolf on wall street

HYI YÖK. Kajsa, mitä mä taas menin tekee???!!!! Mähän lupasin, etten osta mitään koko vuonna?!!! Ehkä tota ei lasketa... hmm. Perjantaille ostin lipun itselleni Tammerfestiin... KRÖHÖM. Sit meinaan juhlitaan. Sitä jotain että olisin valmistunut perustutkintoon, myös.
No, mutta joo. Ehkä mä sit.. vaan.. tota, aion vielä olla elossa heinäkuussa, jos ei pahemmin satu käymään. ARGH. Mä en ehkä kestä. Sinne meni sekin lupaus sitten, ja nyt on vasta helmikuun kuudes päivä. heko heko.
Toin koulusta eripariväriset kuulosuojaimet, mitä ne napit nyt onkaan, mitkä ei edes mahdu mun korvakäytävään kuin poikittain... niitä oli ainakin 707 siinä Teollisuusliiton edellisessä julkaisussa. Tänään tuli pelkästään vammaisliiton tukikaverien kutsupostia, eikä ne edes parittaneet mua kellekään ongelmaiselle, joka tahtoo soluttautua yhteiskuntaan --- koska, mä olisin siihen melko täydellinen valinta, yksilöksi
Kestän ja jaksan, ja jee... huomenna koulun jälkeen on joo, ja sit, tota perjantaina vaikka ei ole koulua niin tulee, pitkä päivä, pidempi kuin koulupäivä taas; sosialisointia!

Luin LinkedInistä että oltiin sijoitettu vähittäiskauppiaiden hävikkiin miljoonia jostain ulkomailta jotain, tilastotiedettä vissii... onhan toi nyt jäätävää täällä päässä minne kaikki päätyy yleensä...
 1. ilmainen jätehuolto 
 1. ilmainen vesihuolto 
 1. pienet palkat
 1. muuten halpaa kaikki!!!!
 2. ja sit joku muistikortti oli löytynyt norpanpaskan joukosta, että tota...
 3.  jatkuu...

LÖYTÄJÄ PITÄKÖÖT
"finder's keepers"

Taas tätä mun tuplapenetraatiota eli silmienväliä, DP, reseptiä

Asioihin tottuu nopeasti. Pahoihin hajuihinkin ehkä 3sek ennen kuin sitä edes huomaa.
Ei sillä että mun kämpässä haisisi pahalta, päin vastoin. Onhan mulla nyt toi ilmanpuhdistin.

Menin eilen todella ajoissa nukkumaan, ja herännyt vaan ajoissa itsekseni. Voisi vaikka vetää puurot tossa vielä massuun --- niin jokin pitäisi mua paikoillaan. En liihottelisi ajatuksissani vaan koko päivää. Sanoo, ehkä mun jalkapohjat.

Kaduttaa- jotkin kirjoitusvirheet vieläkin, mutta vain koska olen perfektionisti ja vaadin itseltä liikoja jne. Keskimääräisen hyvä kaikessa edelleen. Joskus asiat vaatii nopeaa reagointia ja joskus taas tarvitsee miettiä kauan ja hinkata jotain samaa juttua kunnes se kelpaa. Riippuu missä tuotannon vaiheessa ollaan...

Voisi viedä roskat, mutta se on eri suunnassa mihin yleensä lähden aamuisin. Melko varma että tämä rakennus on jossain itä-länsi akselilla. Oikein voi pitää mitään kukkia tai elävää täällä, koska en löydä niille paikkaa, mikä ei olisi liian aurinkoinen. Huomenna maksaa vuokraa eläkkeestäni, en tiedä jääkö käteen taaskaan mitään. Kai ne on laskeneet sen niin, että mulle ei jää. Voisi myydä television pois, enhän mä sellaista passiivista toimintaa harrasta ollenkaan. Nukkuminen on niinku se juttu. Ei mikään politiikan ja uutisten seuraaminen. Vaikka tiedänkin, mitä se Putin puuhaa, vaikka itse olen tällainen Gandhin seuraaja.

Aamukahveet juotu. Jos lähtisi viime tipassa vasta koululle. Kävelen sinne kymmenessä minuutissa näköjään.

Oman elämänsä ekspertti, niinkö. Kaikki sosiaaliset mediat vaan hattuun. Turhan tiedon unohtaa muutenkin.

Kajsa ei ole mikään koodaaja. Blogit kuolee (ei, se on vaan google+). Avoimuus ei ole trendikästä työtä.

Mitähän valheita ihmiset kertoo itselleen selviytyäkseen taas tästäkin päivästä. Mun kirjoitukset ei edes ole mun, koska ne tavallaan on jollain bloggerin alustalla ja loput elääkin sit valhetta. Jos kääntää englanniksi, niin siinähän yllättyvät merkityksistä. Tai, niiden puutteesta, minä ainakin.

Joisko tummanharmaasta Iittala mukista vai tosta kiinan TRUST SNAPE kulahtaneesta mukista. Näitä valintoja nyt. Aina huomaa jotain uutta paskaa jossain, ja pitäisi rientää siivoamaan. Mä olen ollut hetken siivoajana itsekin jollain pajalla kun olin kymppiluokalla. Ei se tee minusta siistimpää ihmistä. Tyydytystä saa siitä paljonko saa lähtemään likaa. Kaikki riippuu niin paljon paljonko antaa aikaa ja miten välittää ympäristöstään, tai muusta.

Sutaisen menemään kiireellä loppuun, loput aamurutiinit. Eikö äippäliinit opettanut, että kaikella on tapana järjestyä... Kaikella muulla, kenties, paitsi ehkä tämä mun sinkkuilu. Piti katsoa joku pornovideo vaan eilen ja tulla taas parissa minuutissa, mutta päädyin kattelee persepanoa ja meni ainakin 7 minsaa. tänk gawd? Nukahdin ja olin puoliksi tajuton loppuajan joten mistä tässä elämässä edes nauttii, hä. HÄ?

En halua manata asioita, mutta pitäisi kiirehtiä jos aion oppitunneille. En mä noita ohjelmia osaa käytellä, koska en ole tarvinnut. Ihan kuin en ole käynyt kirjapainossakaan, vaikka mun täytyykin tietää mitkä työvaiheet on ensin.

The world has gone crazy

Huomionhaluni on yhtä suuri kuin itsetuhoutumishalut

Kyllästyin olemaan koulussa, istumaan paikoillaan. Silti sitä tulee kotona istuttua. Ei kovin fiksua. En ole nyt pelannut pokemoniakaan mitään. Kyllästynyt vaan kaikkeen lapselliseen. #alanjotajutakaikkea
Kehuin koulukaverin kenkiä, hymyilin työnjohdolle, olin kiltisti aikaisin paikalla. Kestin 15minsaa jotain suklaa Mindfulnessia sen lisäksi että söin runebergintortun vihdoin... Voi olla että se mindfulness auttoi vähän näihin vapinoihin ja tärinöihin ja stresseilyyn<3
Täytys kai aina vaan, vastata ainoastaan silloin kun sulta kysytään jotain... muahah
Voiko kusipäisyyteen kuolla?

Ei voi välttyä, välttis, kenkiä heittämästä seinään, kun olen niin unohtumaton

Kun juttelet sun tekoäly munan kanssa, ja sen mielestä, mun kanssa kohtaamiset on aina taianomaisia. Jaa - miltäkö tuun näyttää 50 vuoden päästä, jos se teknologiasta riippuisi... huh sitä en kestä edes ajatella! Hädintuskin pystyn miettii 2sek päähän tulevaisuuteen joskus ;))

Otin päikkärit, pesin pyykit, kävin psykoterapiassa, annoin enkun yksityisopetusta subwayssa, ja oikeastaan tullut edes hiki.... jotain ystävänpäiväkortteja sain myös aikaan, että tota...

Mistä tätä nuoruuden intoa vielä jaksaa tulla! Nyt kun on tämä kiinalainen uusivuosi ja siat on tyytyväisiä elukoita, niin vaikuttaisiko jotenkin?

Huomenna kahdeksan tunnin koulupäivä. Että jos niinku maailmanloppu olisi jo vaivannut tänään, niin olisin kyl. Tiätteks, Reiskat, niin melkosta häp... häviävää laatua eikun, onnellinen niinhän se meni!
Ja sitä paitsi. Mulla on lämmin aina sisältä päin, mistä se rakkaus lähtee, kaits.

P.S. Vaihdoin mun blogiin otsikokuvan Zuckerbergin pärstästä omiin varpaisiin. Pikkuvarpaassa sellainen pentagrammi varvassormus. Tykkään, rikkoa stereotypioita. Sitä paitsi... selitin jo. K15-kamaa ei Oooh AAaaaaHHhhhh....

Sitä mitä teemme joka ilta, yritämme vallata maailm...Aha

Arvonnat suoritettu = eli ei ollut paljon mitään arvottavaa, molemmat kommentoijat/tilaajat saa tässä tapauksessa sen kymmenen euron, superlahjiksen. (Sinne meni pisteet.)

Ostin sitä uutta pinkeröistä. ben&jerry's jädeä, ja söin koko purnukan. Mistähän mä olin saanut ne sandaalit, joissa on tota b&j juttua. No, mutta lehmät ei kirjoita. Jotain pilluminatia vaan.

Kröhöm. Hmm. Piti lopettaa tupakointi mun, vaikka ei tunnu siltä että keuhkot olisi täynnä jotain töhnää. Hengittäisin, palleastani, enkä pinnallisesti vain, sikäli että olisi, yleensä hyvä ryhti.

Kaverit, tekee karhunpalveluksia, ja silti vois laittaa niille muutamat ystävänpäiväkortit. Näen yhtä swappikamua torstaina koulun jälkeen, palautan sille sen kirjevihon ja ojennan noita slameja. Tulostin koulussa neljä "Ystävyys on kuin kukka, jos sitä ei kastele, se voi kuihtua" korttia -jotain, -taitettua. Niihin voisi kustomoida jonkun viestin, ja pistää postiin piakkoin. Montako ystävää mulla edes, on?

Ystävyys on kuin omena, siinä on niin paljon säilöntäaineita, että se säilyisi ainakin viikon tässä kämpässä... mutta kukas, mää olen runoilemaan.

Joku sanoi, että olisin kasi. En, siis mikään kympin, tyttönen. Osata vaikka mitä hienouksia. Lisäilen noita pilkkujakin ihan vain nussiakseni niitä.

Laittaisiko meikkiä ja joisi kahvia ja painuisi sinne psykoterapiaan taas leveilemään aistitiedoilla ja muulla turhalla. Nykäisen itseäni vaan hihasta ja tolle kans.

Mun läppäriin palasi äänetkin, muutes... Että mitähän mää taas näin- ja kuulin, kun stand-upp:ia katsoin. 

En yleensä kirjoita sunnuntaisin, joten varoituksen sana! Sijoiteltu ronskia kielen "käyttäytymistä"

Jaa, kaikkien sunnuntai panetukset yhteensä!? Suihkuttelin vessaan loput ilmanraikastajat, että mitähän Helvettiä. Jotkut mannetytöt varoitteli mua joskus perjantai-iltana lumen tippumisesta niskaan, ja siitä se sitten lähti, viikonloput. Mikään ei ole loputonta, paitsi mun pornotähteys ja hevostenkengitys...

Haukoin henkeä kuin kala kuivalla maalla, kun sain vihdoin naapurini ottaa mut edestäpäin, ja äsken tosiaan otin vähän takaapäin, jee. Jee, että mitähän se aikoisi maailma taas tänään vapaa-ajallaan... Ei vaan, mä varmaan iPhonella viikossa teen jotain vajaa 40 tuntista aivotyötä, että ei siinä. Raskaat huvit, raskaalle naiselle. Hihhei. Ja rauhoittava piikki perään

Varmaan heitettävä menee noi EU-tukiaisen paskat pastat, kun eksä vei multa kattilankannetkin.

Kaveri kääri mulle röökiä ja pari jäljellä. Yhden piti riittää yöksi. No juu... kuka yöllä tuhoaa kroppaansa jollain... niin, tupakka on varmaan alkuperäisasukkaiden "lahja" valkoihoisille... Niillä oli kannabis, mutta ne lahjoitti tupakan. Viekasta! Muistan vielki sen karkkipaperiäijän Pitkästäniemestä, joka viljeli niitä öisin mun huoneeseen, ilmeisesti vei mun kännykän tyynyn alta kun nukuin, sikeästi.

Pitäisi jokin pissakoe, ettei mulla ole mitään ylimääräisiä tauteja. Korkeintaan jokin verisuoni sykkimässä mulle jossain jonkun otsassa tai muussa elimessä. En ehkä jaksa tätä sinisilmäistä väestöä, kun ne kaikki on samaa. Tai no, samaa ja samaa. Käteviä kuin mitkä, mutta menkööt...

Lueskelin yhtä indie-kirjailijan kirjaa, ja se vaikuttaa lupaavalta. Ilmaiseksi sain, kun huomautin että sen linkit ei toimi. Olen sitten mikälie Christine, vaikka kylläkin Kajsa, vaan että auf wiederschen, Vi ses...?! Oopperan kummitus oli huono kirja, tai muistan niin Naomin mulle kertoneen, joten kuinka huonoja voi olla siihen liittyvät runot. Mä en kirjoita niitä enää, olen siirtynyt totaaliseen maailmantuhoon. Loppu tulee kuin sujauksessa.

Mä näen siis kaikki virheet oikeesti. Joku kind girls dot com. Niiden kilttien tyttöjen selkäihrat, selluliitit, finnit... mutta eihän muulla ole väliä kuin se, että ei, edelleenkään ole kovin tuhraantuneita genitaalialueita olemassa. Kaikki ne on yhtä hygieenisiä koska ihminen nyt vaan on niin itsesäätelevä. Ellei sit joku aivopessyt, kuten minä, kenties omista harvinaisia ihotauteja, jotka sinne taipeisiin aiheuttaa patteilua ja vaatii kalliit voiteet ja geelit kurissa pitää ne, reiteni... vegetatiivisessa tilassa, varmaan pantu muhun jotain ylimääräistä geeniroskaa-jotka ne aiheuttaisi.

No mutta ei se mua vaivaa tänään mikään kokkailu, kun ei kukaan vie, autollaan kauppaan ostelee kotivaroja kaappeihin. Haluavat vain minusta eroon mahdollisimman pian, jokainen.

"TEASER", sanoi vaan kun lopetin, niinkös ja siinä kiitos taas seisoi

Hehtometri ihmisiä mahtuisi aika pienelle alueelle, johki kyläpahaseen kuulemma, jos sijoittaisi kaikki maailman ihmiset sievästi yhteen nippuun.

Vihaanko minä maailmaa, vai vihaako maailma minua. Hakuuuuna matataaaaaa

(Mun aivot on aikapommi ja saa purkaa. Mun stressinlievitys nyt vaan on tää.)

p.s. mun macbook airista ei kuulu äänet... et niinku kuolonhiljaisuus näkejään laskeutunut mullekin ja onneksi olkoot

Olisi helpompaa ostaa e-kirja