Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

tiistai 31. tammikuuta 2023

O-I-S P-A paskakasa l. mun jutut kaipaa Html:ää, vaikka CSS on kaukana tästä muotoilusta...

Ääh,


1-0. III. 
Kuulemma näköjään vissiin varmuudella sillätavoin

Oispa järjenhilloa hiventä, marmelaatia markkaa, pysähtyä hetki miettiä missä päättyy kuningaskunta hyeenojen... päättyy leikki leijonien, synnytty rooliin erikoisefektien TAIVAs-alla ku ylempää. ota mun otsis tosissaanASIOITA JOTKA OVAT SUOMALAISIA:

 • - joulupukki
 • -hirveimmät meemit sitten Euraasian yhdistymisen
 • -juostenkustut aliarvioimalla aliarvostetut, salaiset piilotetut, kiitollisuuden hivenet ja häivät
 • -introverttiys, muitten ihmisten pelko
 • -meininki, rennosti jos reiluus on jo otettu.
 • -kRaPuLalalall lalalal, eiku Rakkaus, sekä ettei sitä tunnusteta ikinä kellekään, edes äidit lapsilleen sshhhhhh....
 • -tekstari, selain, pelisuunnitteluja, designia, lasitaidetta, kirpputoreilua, tiskikaappi, moderni hyvinvointivaltio sisun sisältäen syntymästä kuolemaan hyväksymisen kaiken synkän ja ihanan
 • - lyhyt virsi, lähimmäisenkaipuu, ja kikkelin omaavat mulkut kun pistäneet kaikkea sanoja löysästi roikkuu kielenpäälle kuin talitintin oksalle


Mistä näitä uutisia sikiää? Ajan hengestä.


Heko heko, 

pelkää Jumalaa, Luojaasi, ja kaikkea Jeesuksen kautta uudelleensyntynyttä kaikkivoipaisuutta saatanallisuudesta poikkeavaa puutetta ja hmm, synnytä uudestaan jokin luomistaru -johon ei liittyis seksikkäät hedelmät, 

ja muut symboliikat metaforat "faktat" luonnosta johon et ehdi keskittyäkään...

 Koske siihen paskaan miltä juokset pakoon tai muuten tulee se päivä, kun UUTISET saattaa jopa olla hyvänmielen tuotteita.

eikäku. Mitä mä sekoilen. Kullinkuvia kattelin tuossa öisellä tutkimusretkelläni syvälle "alitajuntaan" REM uneksinnan tuoksinnassa, en mä mitään muista enää ettei siinä nyt kyse olekaan

unihalvaus. Bloggaussfääriin uppoaminen siten että kadottaa todellisuudentajunsa rinnakkaistodellisuuden, virtuaalityöhön, koska HENKI kulkee vielä, pihiseepuhisee kuin rikkaruohoissa ohdakkeet kesällä, vaikka pitsaa voikin syödä jokapäiväisesti

Eh. Huokaus. En vaan osaa enää intellektuaalisesti rajoitella rajojani mitä kirjoittaa ja mistä ei???

Sain kuunneltua äänikirjan. Tein köyhiä ritareita aamupalaksi. FAxctszzz

Mutta sitten, kello on vasta  30 min yli kolme, eli puoli neljä kohta. Valoisaa edelleen. kauniisti alkaa taipua horisonttiin selkäs taa.

Sen pituinen "se". Tosin mun SE 2020 latautuu. Ei viitti koko aika räplätä ihan vihersiirtymän akunkin vuaksensa ...kjeh. tärisen matkalaukkuna juna-asemalla, ota tästä nyt vaarin jotakun, kun lähtee vieläkin painajaiset materialistisesta, asioiden säilyttämisestä rasioissa asioissa, toivo lippaassa ja lipat tuolla, laput täällä, säilöämme liikkeenne taajuudella hertzileijaa...

*viittomakielellä yrittää varoitella, kiinni neulotulla suulla heinäsuovista palapeli tauluista kuuluisista mökillä, alasajetulla kovalevyn nopeudellansakaan*

öö. Se mitä kirjoitin siihen "fb statukseen" tms päivitykseen nii, täytyy tsekkaa. Ymmärskö joku taas tahaltee väärin. sE N tjausin mahjdollistaah jälleen

vitun jeesus. sinne meni mainosrahat. 

maanantai 30. tammikuuta 2023

Tunne itsesi, vahvista tietotaitosi, teet vähemmän. Temet nosce, savoir faire, sache la verite, laissez faire.

 Kesätyö digimarkkinoinnissa, sitten haku medianomiksi, syksyllä aloittaisi jatko-opiskelut.

Helpointa reittiä kuulostelen. Toisaalta olisi huono valmistua opintoihin, joista ei pitäisi. Esim. psykologi joka vihaa ihmisiä. Niin nähty.

Liikaa twitteröinyt viime aikoina. Lannistan jo itseänikin. Saa nukuttua. REM unessa opiskelen, matkustan, tavarat mukaan ja rannalle. Ei sitä litaniaa ulkoa mumista unissaan puhelinmyynnistä, ja puhua perunoita seipäille.

Näin on näpyt. Stressi, ahdistus, lisää tänne vain. Olenhan itse aloittanut. Selvästi ravintorajoitteinen. En jaksaisi tehdä ruokaa, joten näännynkin. Ei kiinnosta, räpäytys ja kaaos valtaa. Se niistä teorioista. En ole filosofian maisteri. Miksikö en ole filosofi... rakastan tietoa mutten halua perustelujeni perustuvan kuin tieteeseen rakkauteen, enkä kristinuskon varastavan vesitiiviit teoriani.

helium kaasut, parafiinikynttilät sentään. Vesi ei uusiudu. Mutta miten sitten närästyslääke muuttaa hapot vedeksi?? Kysyn koska en tajunnut vieläkään, magnesium ja kalsium jotenkin ööö....?

Niin. Mulla on kauheat viekkarit tupakista eli niksat. Vaikka kuukausi mennyt jo. Että sekin persoonallisuuden piirre.

Taitokset vahvistaa. Mihin menossa tällä tekstillä olinkaan niin huonot puolet toki, etten osaa lopuksi tiivistää omaa mielipidettä. Sitäpaitsi opinnot antaa wikipedia, ojentaa käteen tutkintopaperit. Totta kuin vesirotta.

sunnuntai 29. tammikuuta 2023

yleensä en kirjoita sunnuntaisin ja tänäänhän oli poikkeus

Torstaina on taas joka kuukausittainen lääkitys.

En tiiä, olisin tarvinnut kesäksi mekon ja toi bomber takki näyttäisi siistiltä ja löytyisi kokoa ja taskua. Ne olisi 49e tarjouksessa yht. Tänään. Mulla on vaan käteisenä ja rahastossa tollaset "summat". Käyttötilillä ei pärjäisi edes seuraaviin tukiin saakka. Bussikortilla pääsee 5+8 euron arvosta jos tulee joku pakollinen, ja 10e on lahjakorttia tallessa s-ryhmään. Eli kai se on pakko unohtaa taas kauppaan.

Vaikka 1kk takana tupakoimattomuutta. 1 aski olisi nykyisin 10e, jos olisin polttaa jatkanut askin päivässä, olisi jo melkein 300e mennyt siihen tässä. Viekkarit tässä ahdistaakin ja kun ei saa shoppailuterapiaa. Ei luvannut lainaa mutsi yhtään. Olen käyttänyt samoja legginssejä jo viisi vuotta ja kauemminkin. Nuo on ainoita missä on taskut tai sopii koko, ja ne tulee jostain 'muricasta shippinggeillä pitkin maapalloa mutku, suuret koot ei myy kun niitä ei löydä.

Toisaalta tilasin jo parit silmälasit tässä kuussa, ettei siinä. Mun piti lopettaa peleihin rahan laittaminenkin, mut joo kymppi meni elvenariin tässä viime aikoina timantteihin. Sitä mä olenkin pelannut vajaat kuusi vuotta, enkä ole kuin keskivaiheessakaan... Bestiskin on velkaa kympin omista röökeistänsä. Kahtoo ny miten mä selviin pärjään

*saa lainaksi vähän tilille rahaa ja tilaa vaatteensa, jää 38snt*

Päiväni oon nähnyt minäkin jo tarpeekseen. Täytyy terapioida itsensä heittää pois lisää vaatteitakin. Ja opetella uudestaan farkkujen pito jalassa, kuten lapsena en pitänyt miltä ne tuntuu ihoa vasten.. kunnes oli kivat kukkafarkut ja sit tottui niihinkin mutta I digress from my objection

 Tähän ahdistukseen: auttaisiko mentol purkka, pastilli vai niksalaastari??

Tunnen sen, ahdistuksen, syvällä kurkussain kuin kaktuksen

Kävin läpi kirjanmerkkejä. Latasin noita 16x16 pikselin (?) faviconeja mitä sivustot tarjoaa. Siis tähän Chrome... päivitettyäni käyttiksen.

Mulla on gmail, blogger, instagram, tämä blogi, bookcrossing, bookreads, deviantart, pinterest, thehungersite, facebook, tori, tiktok, whatsapp web, postcrossing ja elvenar logot tossa selaimessa nyt. Käyty läpi. Päivitelty. Turhaa aikaa tuhlattu sun muuta. Istuen. Tosin joogaan sängyssä sitten iltaisin.

/päivitys päättyy


Muokkaus)

Ja ahdistuskin siirtyi vatsan pohjille. Vein kassillisen pahveja ja roskat, ja näin kun joku muutti taloon "sisälle". Telkkari päälle ja passivoittamaan ajatuksia. Ei saa olla näin aktiivinen, kun on ensin on jo varmaan kuukauden nukkunut turhaa liikoja.

Kysyttiin mun miesasioita, eikä sillä rintamallakaan olla mittää tulla tullen tuullen, tule mitään hhjuvaa.

Vitut tästä, meikä lähtee seikseik-kahiluun huunhuun

 Tiskasin, olin kaksi minuuttia kuntopyörällä, join kahvia. Keitin myös jotakin vehnänjyvää. Vähän kuin makaronia, mutta isomman riisin muotoista suunnilleen. Ihan ekaa kertaa kokeilin, kun sitä on. Pitäisi miettiä miten saan riittää viikossa 50e ruokaan. Nyt kun ei mene 10e/pvä tupakkiin enää kuukauteen. Ajattelin vähän säästää pienistä tuloistani jos onnistun ja mennä kiristää leukaa rasvaimuun. Siitä on niin kauan kun kävin kosmeettisella. Olen isotöinen.

Mitäs muuten... pohtinut brittijuttuja, vaikken ole edes Lontoossa käynyt kohta 8? vuoteen. Tiedä edes mitä julkkiksia Tussaudsilla olisi vahakabinetissaan. En mä ole mikään anglofiili, ekspaatti, hädin tuskin turisti.

Ihmisyyttä voi selittää vaikka miten, mutta yhteistä on kulttuuri joka tappaa ja saastuttaa muut eläimet, luonnon. Sitä se "monimutkainen sosiaalinen viestintä" tarkoittaa. Se turhake umpilisäkekin meni minulta ja luontoon olisin kuollut puhkeamiseen kauheissa kivuissa, jos ei olisi ennen mennyt taju.

Mutta mihinkäs jäinkään? Haluisin kuunnella Varamiehen enkuksi loppuun audiblesta jonka jäsen ollut 2013 vuodesta. Rahaa menee myös noihin Adobe lisensseihin, vaikka ei niistä mitään hyötyä sinänsä...?

Muistin ottaa masennuslääkkeen. Yritin nukkua unilaitteen kanssa. Jonkun pitäisi hakea multa leipää kun ostin vahingossa kolme kiloa toissapäivänä.

Jeespsbulis. jepalis? jebbuileisii... vitustako mää tiedän mitään saatana. Jos näytän kieltä, niin avaanpahan suuni. Hähhä. Ei vaijskåååå löl ei jaks.

Mietin eilen jos hankkisi bonsai puun. Googlettelin ja katoin pruunaus videota mutta niille pitäisi antaa kai 400 vuotta eikä mulla sellaisia oo pitkäjänteisyyksiä. 15 vuoden päästä se olisi jos elossa olisi vielä, niin hädin tuskinkaan alussa. Tosi realistista. Tosin mulla olisi kyl multaa. Pitäisi katsoa noi olemassaolevat kaipaisiko ne lisävihermultia tai *tarkistaa* vermikuliittia.

Siis miksei tuossa laventeli opaskirjassa kasvattaa mainita bonsai mahdollisuuksista mitään! Muuta kuin että joo, vaikea kasvattaa plääplää hiekkainen alusta. 

Mitäs muuta googletin. Niin joo ihmiskaupassa oma arvoni olisi vain nolla pilkku seitsemän ja rapiat miljoonaa eli miljoonan helposti vähemmän jos olisi lakia opiskellut tai painaisi 0kg ja olisi 180 cm?

lauantai 28. tammikuuta 2023

The stupidity of all human knowledge is refreshing because at least you know it's endless

 2022 oli viimeinen vuosi kun halusin edes lapsia. Tein haun mun naamalla yhdestä hakemistosta, ja ekoina tuli kuvat missä näytin pahoinvoivalta ennen mun sterilointia jossain käytävässä jossa soi steriloitini aikana pilkaten vihaamaltani radiokanavalta sitä musiikkia josta minulta on muka merkityselämyksiä. Se sopi siihen tilanteeseen, koska se oli painajaista. Aina kun teen uuden spotify tilin, laitan että "älä soita tätä artistia ikinä". En edes mainitse missään bändin nimeä, mutta se kuulostaa pedofiileiltä. Että sillee. Niillä ei ole kuin kolmesataatuhatta kuuntelijaa onneksi? Sen verran paskaa ollut aina.

Mutta koska minua ei oltaisi kohdeltukaan kuin paskaa. En ansaitse elää, jne. Jos saisin lapsen, se otettaisi multa pois. Tuo ei ole nyt ihan totta... (kun kerron saavutuksistani eli, laihtumisesta jne).

Mitä järkeä tai halua ihmiselle edes jää elää, kun se sisäinen tahto lisääntyä jätetään pois.

Kaikki haluaa vain päänsä sekaisin. Se on toinen ääripää.

perjantai 27. tammikuuta 2023

Tekijänoikeuspaskat, patentit sun muut rekisteröidyt tuotenimet, lyriikat ja lisenssit ohjelmistoista, huoh mikä viidakko ja porsaanreikien ihana suo

Käytin 15 puntaa ostaakseni piirustuksia ym. painotuotteita Briteistä jotka on piirtänyt yhden miehen, vaimo ja yhteisen Finn lapsen äiti, jolta tilasin joskus fiverrista lyhytsanaisen videon jossa sillä oli potterkamat päällä ja esitti Harrya siitä Potterista niinkuin se mies siis... Nythän ne on myynyt sielunsa Disneylle toki. Katsoin tänään yhden videon tekijänoikeuksista YouTubesta. Informatiivisesti kertoi se transihminen kuka ja omistaa mitä ja rahastaa millä. Faniktion laittomuudesta, mutta sitten toisaalta jos käyttää luovuutta kertoa saman tarinan eri tavoin kuin mitä ihmiset on alunalkaen kirjoittanut Beowulfia, Taru Sormusten herraa, ja niin edespäin perustuen samoihin toimiviin tyyppeihin ja juonenkäänteisiin, niin ainoa syy miksi ne saa rahaa on jotta se kirjailija voisi tehdä lisää. Eli rattaita kapitalismin vetämille hevosrataksiin. Sitten se selitti myös patenteista ja höyryveturista rokotteisiin. J.K. Rowling vihaa transihmisiä niin paljon, että sen mielipiteet ehkä estäisi mua nauttimasta jos hankin sen uuden Tylypahkan Legacy pelin (switchille varmaan, eihän mulla muita pelikoneita kuin käsikonsoli olekaan). Samoin kuin en olisi hankkinut sitä pokemonpeliä, mutta hankin lopulta ja se oli ihan samaa loppuviimein mitä muutkin koki... Paitsi ettei kiinnostanut se keräilypuoli. "Kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää." -minä viimeksi esimerkiksi lumesta joka glitteröi likaisena tienposkessa

Mutta joo, vajaa 16e, löysin vielä alennuksenkin s.postista jonka oli pitänyt mennä vanhaksi marraskuussa.

Tuota noin. Raavin rinnasta jonkun ihottumantapaisen ja laitoin voidetta. Toi märkii kai, haava? Olin etsimässä kevyttä kosteusvoidetta kylppärissäkin mutta soittelin kaverin kanssa huomisesta ja peruuntui se. Olen kuulemma raivoraittiiksi alkanut.

Piti kertoa että teema siinä boksissa oli kissat ja koirat? Voisin linkata Bishop, Please! nettikaupan muttei jaksa. Voisin etsiä jostain sen videon jonka ostin joskus öö- 13 vuotta sitten?? Saatte vain sanani etten fanita nykysin mitään.


mutta hei vaihtuisiko

 Yritin alkaa askartelee muutaman kunnon ysärihenkisen slam, slamy, slamitus slameja... vihkoihin– paitsi ettei ole kontaktimuovia jonka alla koristukseni kansissa kestäis käsittelyä. Sitä siis täytyypi hankkia. Olisi varmaan saanut kolmella eurolla jonkun muovitarran läpinäkyvän paitsi että hankin leipää kolme kiloa hävikkiä vahingossa. Tänään pitäisi tehdä jo köyhiä ritareita??
Ei tuu mitään. Kävin siis ruokaostoksilla ratikalla ja takas. 
Kun olin saanut itseni kammettua ylös hereille unimaailmoistani. 

Tästäkin voi kiittää äänikirjaa Aleister Crowleyn käsikirjasta seremonialiseen magiaan. Jos ei kiinnosta muuten niin kaikkien pitäisi lukea tuo eka luku. 

Geosentrisestä maailmankuvasta ja siitä miten maailmankaikkeus pyörii jokaisen oman navan ympärillä<3

Huomenna pitäisi mennä elokuviin bestiksen kera keskellä päivää.

Vähän oon järjestellyt sälää. Otin yhden tarran pois hyllystä ja tilalle toisen. Pinoja siirtänyt. Ylläreitä laittanut samaan pahviseen laatikkoon. Siirtänyt laatikoita taemmas hyllyssä. Kuitteja repinyt ja heittänyt hyvää paperia roskiin tai ripustanut uudestaan, vaihtanut kirjojen paikkaa, lehtiä ajatellut vähentää lehtilaatikosta. Selkokieliset työntekijän oikeudet takaisin nojaamaan muihin paperiroskiin tuossa pahvilootassa, missä on loput dvd:t ja cd:ni. Alakoulu luokkien koulukuvat yhdessä repeytyvässä pahvikassissa. Tärkeät CV paperit tuossa päällä kansiota missä on mun vaihdetut taidekeräilykortit... kaikki pöydän alla, imuroinkin vähän kun aloin leikata paperia ja ne levisi.

Kysyi onko mulla rahaa. Kaikkihan täällä joskus on rahaa ollut ;P

torstai 26. tammikuuta 2023

Asteikolla 1-10 mun huono olo on kaksi tai neljä, mutta ei ikinä nolla

 Eilen yritin koko iltapäivän löytää pikaisesti jotain seksiseuran tapaista, ja tänä aamuna miljoona Huomenta viestiä, jotka ignorettaa. Kik viestin on perseestä koska kuka vaan voi anonyyminä sielt ettii jotain livepaskaa. Jos miehelläsi on kik puhelimessa, erotkaa. Ehkä kiihottaminen ei pettävää naista kiihota kuten miestä, sitä vaihtelua on vain saatava, että toivonkipinä pysyisi elossa. 
Huomasin vain että 21 jälkeen ja 11 maissa tänä aamuna poliisi vaivasi naapuriani. Kävin avaamassa ovenikin, kun "mitä vittua" kuului koputusta. Sanoin, Jaa. Kun se koputtikin eri ovea. Hyvä kun oli rintsikat päällä.
Nyt olen taas kyllästynyt elämääni kokopäiväisesti.
Eilen söin lihapiirakoita. Tänään tein riisiä ja kanaa. Voisin tehdä vielä mansikkamarmeladi-pähkinälevite voileipiä, amerikkalaisittain, valkoiseen vehnäleipään. Tein vasta yhden.
Olen vain nukkunut. Heräsin kun aloin siivota jotain roskia matkatavaroista (siltä hyllyltä jossa ne oli vuoteen vieressä), ja tarkistaa olenko varannut lennolle käsi- sekä matkatavarat ja että olenko myöhässä siltä. Joku naikkonen itki vieressä varmana etten ollut varannut mitään. Kaikkea muistoja sieltä löytyikin päiväkirjaa, kuvia ja muuta leikkelettä paperitavaraa. Hereilläkin vielä mietin että voisinko heittää matkalaukun ja osan vaatteista jättää pois.
Pitäisi käydä kunnolla suihkussa. Vähän on niljakas olo jo ja kakkuna pään päällä hiukset ei oo fresh, mutta ei se mitään kun naama kiiltää. Eikä sekään niin, kun silmälasit heijastaa. On pyylevä ja lyhyt, ja tatuointeja käsissä. Sotkuinen kämppä täynnä rojua. Mutta näin mä elän, alaspäinviettävässä spiraalissa.
Ehkä liian vanhakin jo. Ajattelin niitä sukupolvia boomerit, millenniaalit, se kadonnut sukupolvi siltä väliltä Y ja X ja kaikilla niillä jotain lapsia. Paitsi mulla. Koska olin muutenkin vahinko, ja äpärä enkä halua lasta jota ei kukaan halua. Teen yhden maapallon palveluksen ja se on ettei lisäänny.

tiistai 24. tammikuuta 2023

Hupaisaa

 Hohhoijakkaa, kun kello tulee jo paljon. 

Hain postit. 

Siellä oli kaikkea hauskaa tilaamaani kiinatavaraa. Jaksan vielä innostua sälästä. 

Tein tänään lasagnen ja söin sen kaiken, mutta sitten oli vielä nälkä. Hain pari kaljaa ja suklaata. Matkan aikana join energiajuoman.

Mulla oli pieni deja vu kohtaus matkan jälkeen, josta tuli lähes oksettava olo ja huimaus, kuin olisi tullut jostain hupilaitteesta, mutta kaikki vaan näytti niin tutulta kuin olisi kokenut aiemmin.

Katselen telkkaria mielelläni nyt sivusilmällä. Kaikkea ei viitsi edes kertoa. Kuvat kertoisi kyl tuhansia sanoja. *laittaa kollaasin tähän*maanantai 23. tammikuuta 2023

Oi Brutukseni --44jaa, Caesar

 Täytän tänä vuonna 35 syksyllä ja alan olla käynyt jo kaikki mahdolliset paikat ja kynnykset, opinnot, tutustunut kaikki ne.

 • kymppiluokka työelämään valmistava VALMA
 • työväenopistoa
 • Takk, Voima kurssi (malli otettu briteistä kuntoutujille)
 • Kotiruutu, kotikuntoutus (Sopimusvuori)
 • Klubitalot ja nuorten matalan kynnyksen paikka vieressä, suljettiin
 • ilmainen kurssi matikkaa yliopistotasolla itseopiskeltavaa
 • Kelan teak, työharjoittelu 2kk
 • 2 vuoden ammattitutkinto Tredussa

Olisiko tuossa listaa, ei toki aikajärjestyksessä. Jos menee vanhemmaksi, niin

 • vaihto-oppilas välivuosi Wightin saarella Briteissä
 • lukion päättötodistus
 • kesätyötä nuorille kampanjan kesätyöt Isojoella lasten leikkipaikoilla, leirintä-alueella
 • 2kk kesätyö sahalaitoksen hissillä juoksennella lautojen päällä painellen nappeja
 • Tet:tiä kampaajalla, lähikaupassa. Palaute: hyvä puurtaja, kampaajalta lotrattavia hiustaineita jotka mun äiti taisi käytellä itekseen, niin no

Tietty terveys shokkeja ja muita pelonaiheita mahtunut elämään...

 • umpisuolentulehdus
 • kolme pakkohoitoa laitoksessa
 • smartlipo, kemiallinen kuorinta aknearpiin, laser kovaan pattiin lävistyksestä kun oli liian lyhyt koru
 • Novasure ja päivittäisten kuukautisten monet vuodet kärsiminen niistä kun kokeiltu ehkäisyjutut mitkä ei sopinut, kaavinnat

Useita soveltuvuustestejä eri koulutuksiin, ja osaan en päässyt ikinä. 

sairaanhoitaja, sähköinsinööri, lentokoneasentaja, urheiluohjaaja, englannin filologian maisteri...

Mun työturvallisuuskortti on kai kohta umpeen menossa. 
Hygieniaosaamiskortti ei ainakaan toistaiseksi. 
Ei ole ajokorttia, passia. Mitä mulla edes on? Ja ketä sekin koskettaa. 

No jaa, sitä paperivanaa jos viitti tutkia 2009 asti jotakin ydinjätesotaa niin hmm, on mulle luvattu kaikenlaista jo silloin tason laskemisista ja tunnekyvyttömyyksistä mielihyvän puutteista.

Täysin kyvyin mä tätä teen sitä ei vaan oo ikinä uskottu niin en voi muuta syyttää kuin niitä jokavuotisia lausuntoja ja loppukokouksia, missä nyt on ollut ketäkin paikalla oikeita töitä tekeviä hoitsuja.
Hiffailemassa minusta jotain mitä en allekirjoita. Tai opettajia, koulukavereita. Passiivinen, flegmaattinen, synnynnäinen agrafia, psykoottisesti päiväunelmoiva (yksi entinen kaveri linkkasi wikipediaan jonkun) jnejne negatiivinen, synkkä, masentunut, ankea. Pannaan menemään. Kajsuli. Kukka. Plumpsis. Plum. K<3

Kun mulla on kaikki hyvin, niin muilla ei näköjään oo

 Mistä mun äitikin taas on saanut tietää, että olen valvonut? Joo ehkä johonkin kolmeen. Livestreemaus mitä katsoin loppui jo aiemmin. Heräsin 11-12 välissä taas sohvalta. Kävin äidin kanssa ostoksilla. Ruokaa loppukuuksi. Syötiin pizza buffassakin. Tuli maha oksettavan täyteen xD

Ostin ripsarin ja pastellinsävyisen hiusvärin myös. Eilen tilasin karkkia, jäätelörasian, sipsiä ja limpparia kotiinkuljetuksella. Joku soitti ovikelloa aggressiivisesti puoli 9 maissa illalla enkä nähnyt ketään, tilaukseni vain pahvikassissa oven ulkopuolella kuin pitäisi.

En tarvi yhtään mitään. Mulla on kaikkea. Miehiäkin tulisi ovista ja ikkunoista ja joudun huutaa niille "EI, MEE POIS!"

:/

Kaksi tuntia myöhemmin: Siivoilin keittokomeroa lattiaa seiniä jne, tiskasin, kuorin mutanaamiolla kasvoja ja sheivasin sääriä, kosteutin kainaloita. 5 minuuttia kuntopyörällä jaksoi olla, sitten aloin kastella kukkia ja järjestellä. Tökätä vähän kumoon entisiä ja putsata korvia. Telkkarista katsoin hamstraajia hetken, kun oon tänään pelannut pokemon go:ta ja puuttuu enää alle 30 tappelua niin vaatimukset täytyy seuraavalle tasolle. En vaan oo jaksanut tapella. Seuraava taso varmasti jämähtää viideksi vuodeksi kans...

Pitäisi imuroida. Laitoin mun sinisen makeanveden helmen kaulaan. Sen arvo oli jotain 60-80 puntaa tai euroa tai jotain, kun itse sen poimin mutta hukannut aitoustodistuksen. Jotkut tarjoutui ostaankin. Pöh.

Mutta että sellaista? Olen jo melko väsynyt. Jokusen karkin vetänyt ja yhden juustosämpylän kotona, sen pizzabuffetin lisäksi, mutta niitä ja sipsiä on eiliseltä jäänyt kuitenkin. Pitäisi tällä viikolla tehdä jokin pieni lasagne, ja ennen kuun loppua kanaviibaleista jotakin. Siihen väliin lihapiirakoita kurkkusalaatilla. Ranut ja nugetit. Aamuisin puuro tai muroja. En tiedä miksi syön jos en kuluta, no okei onhan mun aineenvaihdunta ja lepokaloreiden tarve aika jätti tän kiloisena :3

Viikon päästä leffaan jos siellä menee vielä jotakin. Kaikki on niin nähty mitä tässä geolokaatiossa vaan voi.

sunnuntai 22. tammikuuta 2023

Mitähän sitä nyt enää voisi

 Tein kalakeiton ja vedin sen kokonaan ja vähän leivänsiivua kaverina. En ollut syönyt kuin muroja aamulla, hieman teetä ja keksiä muuten. Yskin vähän kun on niin pientä hiutaletta ja muruja.

Siinä oli 300g pakasteesta jotain seitiä. Ruokakermaa (kasvisrasva), vähän maustetta ja muutama peruna jotka kuorin ja paloittelin, pakasteesta porkkanaa ja kukkakaaleja.Kohtapuoliin tulee kuukausi ilman tupakkaa, eikä ole ikävä. Katson telkkarista selviytyjiä, vaikka melko varma että olen nähnyt aiemminkin... Ota tuosta sarjasta nyt selvää, kun se on tullut niin kauan. Heräsin vasta joskus 3 maissa sohvalta ylös, ja kävin suihkussa. Yrittänyt sopia tulevalle jotakin menemistä.

Olisi toki voinutt siivota enemmän tänään.

lauantai 21. tammikuuta 2023

"Kiviäkin kiinnostaa" sanoi kivet, ja heittivät itsensä ensin kivimuodostelmassa kohti elollista luontoa ja homo homo sapienssia kröhöhhö

 Lauantai iltapäivä. Päivällinen kavereiden kanssa ja leffa. Puuttuvat siis. Olipas huono ohje Bloggerissa käyttää hakua :P

Olen typistänyt kodin ulkopuoliset tapaamiset minimaaliseen muutenkin. Mitä muuta syytä työn lisäksi ihmisillä on nähdä toisiaan tänäpäivänä?

Korvaa tyhjät ajatukseni musiikilla aivoihin. Suoraan suoneen pianoa. Ettei tarvitse raapia näppäimistöä.

Olenko minuutin edellä, vai tunnin jäljessä, siinäpä kyse ajan määreistä, muttei valonnopeudella kuitenkaan. Hidasta, hidasta.

Huomaa että tylsyys asuu minussa, me olemme somekansan ensimmäiset maahanmuuttajat, nimensäveroinen boredomville. Vai oliko sittenkin bummerville. Kuulostaa perseille, vetovoimaisempi.

Murehdin tulevaisuutta?

pyhän kolminaisuuden äiti!

Mitähän sitä seuraavaksi kehittelisi ihmisen evoluution parhaimmaksi, jeps. Lisää uutta tietoa elimistä, elämästä ja elimistöistä. Tarvi lähtee vesistöihin, vartavasten.
Mutta siis joo... oon vaan teetä juonut ja keksiä vetänyt vasta. Laitoin naamaan ruskeaa tuotetta meikkiä. Kiskoin ekana käteen tulleet vaatteet vaan. En tiedä kumpi on sekavampaa, unet vai valveillaolo?
Plato, pluto, dinosaurukset, jotain mitä muistella vanhainkodissa. Elämäsi loppupuolisko on taattu lapsillesi myös, kun nyt olet kuuluisa ja teet taukoamatta työtä.
Jos mä olen oman elämäni NPC, niin te muut ootte sit vain, täytesanoja.
0,4 astetta ihmisen kehonlämpö laskenut keskimäärin kaikkialta siitä kun se oli 37? Vai laskiko ne alunperin sen jo väärin? Tarkentuuko informaatio sitä mukaa kun sitä kerää, vai... kertooko voittaja aina historiaa.
Tiede ei tiedä hevonv*ttua anteeksi nyt vaan..

perjantai 20. tammikuuta 2023

Kun kyllästyt kuorimaan kerroksia ja luonnon omia pakkauksia niin zoomaa omaan isoon nenääsi

 Olipas kiva tulla puhtaisiin petivaatteisiin raikkaaseen asuntoon. Sotkuista ehkä, mutta ei mitään likaista, homeista tai mätänevää tai savulta haisevaa ym. Kovin oksettavaa.
Purin itseäni silti poskeen vahingossa. Mikä tässä nyt stressaisi, niin. Katsoin loppuun yhden kauhuelokuvan netistä. Pyykkikone päälle. Olen syönyt jo valmissalaatin sekä vihanneskeiton, teetä ja keksejä. Mussutin eka kaupungilla muutaman milkyway patukan, ja ne maistui ihan samalta kuin bountytkin rakenteeltaan ja siihen krapulan makuun suussa.
Join pienen viskipullon, päärynäviiniä, ja 2022 linnanjuhlien boolia ruokakaupasta.
 Siinä keskiyöllä särki päätä, muttei pystynyt edes vettä juoda, koska tuli pihalle. Putsaisitte itsekin sitä vessanpönttöä, saastaisen alta paljastuisi käytettävä istuin.
Sen mielenterveydeltä näyttää kyllä kämppäkin ettei siinä. Asioille voi mitään. Parin minuutin välein piippaili, jossain palohälytin edelleen. Nukuin ehkä aamuyön nojatuolissa, sohvalla, kuin sängyissä -ja tuuletin kylmää pakkasilmaa keuhkoihini. Kaupungin saasteet siinäkin, ellei kauempaa tuulahtanut pieni vire kierrellen nenääni.
Olipahan yö. Nukuin vielä kotona ja soiteltiin vähän väliä minne sen rahat on kadonnut.
Kaksi viikkoa ollut mulla nenänpielessä suun ympäristössä ihottumaa. En pidä naamastani tässä kunnossa. En pidä erityisemmin mitä mun hiuksillenikin on tehty. Liian lyhyet, liian kiharat, huono väri, liian veitsellä murrettu. En tällä hetkellä tykkää mistään kropassani. Huono tissi on liian pieni. Kulmakarvat ei ole tarpeeksi tummat tai siisti. Kynnet katkeili ja jouduin ne lyhentää. Mikään osa ja uloke ei nyt peilistäkään näytä ok. Läskiä on liikaa, sitä on puolet: eikä vettä tai proteiinia eikä vitamiineja tarpeeksi saa. Että voisi hyvin. Mihinköhän kaikki nuo menee, varmaan sioille ja karjalle ja kanoille tai jotain. En vaan osaa juoda vettä, ja proteiini olisi ylimääräistä ja jauhoissa ei ole mitään ravintoarvoa ja C-vitamiinikin on rasvaliukoinen liposomi imeytyväinen, eikä ole muka tutkimuksia että nämä ravintolisät mitään nuorentaisi ym retinoliakin viinistä pitäisi juoda rekallinen päivässä että sitä voi maalaisjärjellä miettiä onko tuo ihme nuorennuslääke. Saatika mikä ihmisen hipiän läpäisisi orvaskesi pinnat ym, jos vesipohjaiset kosteusvoiteet "imeytyisi" niin sitten suihkussa käynninkin pitäisi kosteuttaa eikä kuivattaa, jos liikaa käy. Retinol kuulemma ainoana läpäisisi, mutta sekin kuivattaa. Mun iho ei voi hyvin. Vähemmän on enemmän, kukkarolle varmaan.
Hyvää päivänjatkoa.

keskiviikko 18. tammikuuta 2023

(Joskus xD) _______ kauppoihin loppuunmyydyksi tulisi jos kehuisin ikinä mitään (R)

Terveisiä täältä maavoimista joiden supersankari olen eikäku.
Varautuminen on puoli voittoa. Etupiirit, vittu ei kiinnosta pätkääkään sotaisten tyrannien tietohyökkäykset. Kätevää
Hyvät sulle? Maksimus ruisranne kanadanhanhi j'adore toi, viekää otsikkoni holviin ne on suuria aarteita 
Ei tunnu missään. Rakastan jokaista soluani, kaikkea aivoissani joka kääntää tiedon ymmärrettävään muotoon. Tieteellisiä teorioita, psykologiaa, sosiologiaa, pseudotiedettä! Erottelen chupachupsit tikkareista ja lyriikat kertoo pettämisestä vaikka creepin on verbi creep sanasta, top50 listalla briteistä kuuntelen. Hetki juoksupyörällä, aamupuuro, suihkautin karkkia suuhun pestyäni hampaat, käytyäni suihkussa. To Do -lista on sotkuinen. Etten vain laskisi asioita mihin sattuu, kaikelle ole paikkaa sitten. Tiskit, kukkienkastelu, roskienvienti, en edes sänkyäni petaa koskaan kun en ikinä aloittanut sitä tapaa.
Hiukset on kosteat juuri sopivasti. Alushousut on vielä kivat ihoa vasten. Kännykälle voisi olla povitasku.

No jaa, tietäjät tietää sydämenasioista kun on tällainen kotihaltiatar, ettei mitään kiinnostuksen rajaa hömpötyksiin, mukaan tulkaakin. Vihaat pitkiä virkkeitäni, tappaisit kielikukkaseni. Vastaisit kirjeeseeni, lukisi käsialaani. Se on paljon enemmän mitä lupaisi yksikään saalistaja joilta, patriarkaalinen yhteiskunta, ottaa surutta suihin seksistiset falloksensa vain koska syntyi sukupuoleen xy. eikun sukupuolielimet kohdussa kehittyvä eriävät mutaatoituvat, vaihtuvat alkuperäisestä naisen munasolusta, kaiken elämän alkulähteestä. Kohtu kantanut häpeää lääketieteessä sairaalloisesti naisia pelätty, epäkunnioitettu, suojaavaa elämää liiallisesti vainottu läskiä lotinaa, leuanloksutusta, sarvien yhteen koputtamista saatanaa kutsuvaa. Aavikko kaipaa lisää hiekkaa. Sitä oliko muuallakaan kosmoksessa? Vähemmän kuin tähdistöjä. Supernova ja laskelmat ajasta ikuisuuteen. Mitä ei näe, mikä ohjaa galakseja. Voisimme palata aina siihen, mitä ei osata selittää, palata poikkeukseen jolla aina selittää mikä on normaalia. Pakollinen kiinnostus aivoihin, epänormaaleihin asiayhteyksiin, jokaisessa ennen mainittiin kun oikein luki lehden toistuvasti, huomasi kiinnostuksen tähän skitsofreniaan? Mikä on nykyään?
Kuka kärsii noitavainot tänään, kuka poikkeaa, valtavirrasta hyppää puuhun kotkottamaan, viruksen isäntänä toimii. Elää ja voi hyvin kiitos ja anteeksi. Toiset uskovat tiedon pitäisi olla ilmaista. Ei sitä voi nyhtää tyhjästä. Vertailehan ammattiisi liittyviä ulkoisia seikkoja, mitä puet päälle ja missä harjoitat hyppokrateen valaasi... tai sitten fysiikan matematiikan opetuslupaasi, aina kiinnostaa uusi, hämmästyttävää himoa pakkomiellettä ristiretkeä, suoraa toimintaa, putkinäkö. Numerosta viiva toiseen seuraavaan, askelta eteenpäin kerrallaan. Juokse pakoon Kajsa, painajaista se on vaan, kun et mitään ymmärrä. Mies? Nainen? Maailmanvaltaajaa, vastakohtaa, sääntöjä luontoon soveltaa. Kerää luusi täältä? Seuraajille puhuisin sikäli etten kirjoittaisi esseetä puolestasi. Voisin opetella ulkoa, silti kuusi todistukseen biologiasta. Maantietoa huijaan, edes ilmansuuntia osaa. Sinnepäin, niinhän mä sanoin. Pilalla turismi. Rikkaat ei välitä ympäristöstään, katso sohvan taakse onko kiinni seinässä. Fleksaan kuin pellavansiemen tätä monologia, ei se mitään.
Ota selvän, siitä hän tekaisisi ravintoa merimatkalleen. Suomalainen on vähän kuin norppa. Tylsyydessään alkaa muovailla noppia. Eikä edes ota riskejä, ellei ole tulossa naurunalaiseksi. Puhun itselleni tuntikaupalla, nauran rakkaat suomalaiset lautasen nuolijat puhtaaksi, siihen suohon kuokkaanne.

Kaveri soitti. Olen kiitollinen ettei mennyt välit jostain yhteiskunnallisista epäkohdista. Pitäisi viettää enemmän kuulemma aikaa ostoskeskuksissa tai siis... keskustoissa, toivoi eräs bussikuskikin joskus, hiekkalaatikolla somessa kun kommentoin shoppailun kuolemasta (Hämeenkadulla) main streetillä muistaakseni

mutta siis maksavat asiakkaat ja muut kansalaiset, niin profiloikaahan itsellenne 2. sähköposti töitä varten... kitukaa itsenne kipeäksi alustanne vuoksi. Päivittäin saakaa aikaan tekstiä 10 vuotta. Menee ikä ja terveys. Sateenkaari on vain väriraitoja

2-2,5 vuotta on liian lyhyt aika olla rakastunut

Mutta joo, on mulla mielipiteitä– oi kaukosäädin joka aina tippuu lattialle.

*lappu luukulle* ratkaisen moraalifilosofiset ongelmat

Äitini: "en ole sinun tavaroidesi vartia"

Näkeekö ihmisestä millä kirjolla se on

Huolettaa hyppiikö seinille, hiffaako miten hänestä ajatellaan, JJJJakomielitautinen

P.S. Lue S.Kingin Kierasta kertova Kalpea Aavistus

bloggaajasi... suosittelija, vaikuttaja, ammattiluulolautinen eikun, siis:

Keisha, Kiesza, Kaizer, Geisha, Kaysuh, Kai… Quasi, Cashflow, etc c'nest pas fois?

tiistai 17. tammikuuta 2023

Palaudun tunnin, sammu sammu aivoni, psykoosini tuntien, puoleensa jos kääntyis haudassansa ympäri, tykösi ota toimeentuloni. Kiitetty olkoon hyvinvointisi.

Täti Kajsa tässä moi,
sijaintini tyhjien tuijotuskatseiden maa

 Kas näin, uusi laukku. Kirpeitä imeskeltäviä. Maissikuoren sisällä hyviä täytteitä. Pitsa ja valkkari eilen illalla.

Saako 3plo energiajuomaa vetää vuorokaudessa?

Kävin nahkaliikkeessä, oli huonot valikoima kalliiseen makuun. Olisin pannut punaista Petteri Punakuonoa jos ei olisi yli 60 euroa kallein niistä lompsis.

Joo! Jutskailin hoitsulle ja ehkä pyörin pitkin seiniä kenties juttuineen, vaikka oon tasainen latistettu pökäle. Heijastuksensa näkee niiden kliinisiltä lattioilta. Heko heko meikän tilannekomiikkaa, jolle en itse naura ja loukkaan kaikkia <3
Kaikki kovalevyt täynnä. Jaksaisin selittää asianvierestä mutta... life goes on helpottuu kun neutraalin asiallisesti tunteet vittuun, ja 
ehkä mutta niin joo vai
loppuunkäytetty vai loppuunkulunut
desinfioiva vai antiseptinen
nurin vai oikein kaksi riviä, kumpi kampi
pirteä jännä

tappelu vai pako! Siinä vasta eikö ollakin kyssäri.

maanantai 16. tammikuuta 2023

Kyynärpäätaktiikalla puhjomme pilvilinnansa sen, omaan nilkkaan kusemalla, käpäläisellä kaviolla, torahampain, pitkin siivin nahkaisin timanttikoristeisin

 Oikea julkaisu tulee tässä seuraavaksi? Nukuin viikonloppuna ehkä yht7 tuntia. Join 35cl viinapullon, vahvan siiderin, tölkin kaljaa ja huikan valkkaria. Tuon illan krapula, oui jösses, siinä vasta raitista ilmaa kaipasi. Sorruin polttaa puolikkaan tupakan kunnes huomasin miten pahaa se oli. Eli sitä ei lasketa.
Kovat oli keskustelut. Arvoni minäkin ansaitsen. Satuin istumaan yhden tuolin rikki.
Seikkailin Sokoksella etsien hajuvettä joten tuoksuin ihan kivalta. Naiselliselta. Laventelia, päärynää, myskia, vaniljaa, mitä näitä nyt on.
Maistan ja haistan. Sitä en tiedä olenko yhä positiivinen. Oireita ei ole. Vain ihmisyyden rippeet ja perustarpeeni.
En muista miten pitkään lihavin mies pystyi olemaan syömättä, mutta kun nälkä kouristelee äänekkäästi toiseen kertaan, annan periksi ja nielen "tahdon" puutteeni
tms. ironia parodia satiiri
turha hahmo internetissä, jona en esiinny ollenkaan. huora läskipelle pois takaisin mistä tullutkin terveisin kiusaajat, helppo vihata jos et raukka opi itserakkautta oi huonosti asennoitunut 
niin. kasa oireita, ihan kuin turvaantuisin välittää kun mikään ei oikeuta kohtaa mua ihmisenä niin epäkunnioittaen. kivat sulle mistä ylipäätään?
noh, tietynlaisia ihmisiä. Vaikea löytää ja helppo vetää puoleensa. Tuhoat elämästäsi kallisarvoiset sekunnit... mutta joo piti kirjoittaa rajoista, ei lahjoa omanikäisiä
Takasin luutakaappiin, turha selitellä. tähdet eivät näe meitä. Kesytetty on meret taivaat maat. Siirretty heikompiin naurut itkut, tuskat kivut. Ajateltu on puoliksi tehty
Mmmnh, mahdollisesti jaarittelen taas. pää pää, vatsa korvat, hartiat kohista
saippuakauppias
innostunut sonni
jaska kajsa asjak molb
yhyy huhhuh, yksin. kummittelee halut, mitä jos. Ei, turha jahdata syödä omaa häntää pelottavassa labyrintissa. En valehtele, jos en väärin muista. Olinko jo kertonut siitä, esim. kenen kanssa join? Mitä ristiriitoja ei ottanut kuuleviin korviin. Tarjonnut sateenvarjoa, pisti hupun korviin, satoi niskaan vesipisara. Ei verta väkemämpää kertoa. Toisella kertaa. Loukkaa kun minua uskota, ja itse vaatii etten petä luottamusta.
Unohtaisi jos voisi
taas pidemmäksi ajaksi. Seuraamatta jättämiset. Molemminvuoroiset sovitut aktit episodit. Soimaan itseäni miten voi rakastaa itseäni näin rajattomasti. Kuka jätti sen tänne? todellisuudentajunsa onnellisen. kärkäs stoori. alemmuudentunne, itkun katkuinen oletettu.

suomalaiset panee poroja, ja olen läski noita

R u No?_


 räppiä ropisee

läskiä lotisee

tuivertaa tuulee

ikkunaan piiskaa

turruttaa tunteen

metsiin mentiin

mahan murina

selväähän sen

paljas pylly

makea myllerrys

kulkijaa kummaa

siellä sielu,

valaan vanha

loputon loitsu

saatanan sarvi

etumatkaa aarteeni,

peurat päreet

pohjalle palannut

sunnuntai 15. tammikuuta 2023

Ajoittain nukkunut yön valvottuaan

 Siihen suuntaan kallistun, ettei hyvä kirja ikinä valkokankaalle kunnolla siirry. Lähellä ollaan jos haukottelee kolmesti. Loppukin alusta ja siihen väliin vuosi kiirehtiä toiveikasta talvimieltä uudestaan. Ensimmäistä kertaa toteuttaa autiosaarella selviytymis fantasiaa, miksei se toimisi toisenkin perheen kanssa. Olin oikeassa ettei Hamsteri ole huijari, hamstraisi itselleen pesää väärin aikein. Voi vain samaistua, nauraa, onni onnettomuudessa ja ihan hyvän mielen pätkä. Turvaa tuo. Metsähiiri Minni kun heittää käpälät kattoa kohti, hakea uutta. Turhaa, sotkua, kirjoja taiteilua, kaupunkilainen maalla, poissa aikamies katseilta. Kuin ainoa joka osaa lukea toisten tunteita koska niitä itse niin selkeästi ilmaisee, jääden yksin tuijottaa taivaanrantaa.

Hamsterit on söpöjä. Ajan pyörä jäi harmittaa etten lukenut aikoinani. Mieskirjailija ja vanhahtavat kannet. Mistä puhun? Frankly, I don't QUAIL!– Zuck

Kiinnostus maksimaalinen kohti suomalaisuutta. Empiirinen tutkimus sillä viisii, että pahuksen mainiota rakas rakastajattareni, elämä on, bonjournée...

perjantai 13. tammikuuta 2023

Hyvin on riittoisaa vintagea köhöm

 Tarvisin lisää parfyymiä. Olen ostanut viimeksi pari vuotta sitten itselleni pullon Calvin Kleiniä ja se on lopussa jo... Laitoin mun eau de lavender -pullosta, mutta se on todella vintagea jo. Sain sen ilmaiseksi vielä kun oli olemassa nuorten matalan kynnyksen paikka... Sanomattakin selvää, että mun parfyymissä pitää olla laventelia. Elle lehden artikkelissa oli esitelty muutamia, ja mulla olisi niistä varaa ehkä siihen 80+ euron pieneen 30ml pulloon... ei mitään Chanel Boyta.
En tiedä miksi sitä sitten yhdistetään miesten partavesiin tai jotain. Yleensä laventelia on pesuaineissa. Laventeli tulee latinan kielen sanasta 'lavare' eli pestä.
Alkosta voisi hakea jo viikonlopun nesteet. Varmaan huomenna koittaa ehtiä ennen leffaa. Osaisikohan kukaan Sokokselta neuvoa mulle mitään parfyymia. Joskus oli ihan pakko ostaa Lady Gagan mustanvärinen hajuvesi 2012. Sitä ennen jo halusin Sarah Jessica Parkerin hajuvedessä lovely, koska siinä oli laventelia. On sitä vieläkin tippa, 2006 tuli markkinoille. Sen sijaan mulla oli jotain Boumia mikä tuoksui sokerilta. Tuo mitä katsoin tänään, esikuvana oli ilmeisesti Angelina Jolie.
Tiedän miltä mun ominaistuoksu haisee, mutta en osaa selittää sitä. Toiset peittää itsensä paskalla, ja toiset ei haise miltään, kai. 
Pitäisi viedä postit. Kirjoitin kirjeen ja pari korttia eilen. Tuijotin mun instagramin Discover sivua niin kauan että halusin kokeilla meikata itseäni eilen illalla, kokeilla tuota ruskeaa väriä kaksoisleukaan, testata meikkivoidetta samalla. Ripsiliimaa mulla ei ole. Mainitsinko että revin loput stilettokynnet pois jo kynsistä ja laitoin päälle kiiltäää läpinäkyvää kynsilakkaa?

torstai 12. tammikuuta 2023

Pidä unelmat itselläsi

 Yritin yöllä asentaa sims peliä Macbookkiini. Tilaa se olisi vienyt 20 gigaa, ja jäi lataus 98% valmiiksi. Tämä ei nyt pelitä oikein.

Postissa tuli postikortteja, käyttämättömiä siis, toiset ostanut ja toinen oli swappi joka kyllä epäonnistui kun luulin että sivuilla vaihtuisi keräilykortit eikä postikortit, sitten uudelta k-kamulta kirje ja loppulausunto työkokeilusta Mielen ry:ltä.

Nukuin 12 tuntia sohvalla ja sängyssä. Vihdoin nousi ylös, otin masennuslääkkeen ja join vettä. Laitoin paidan ja hameen. Postit avasin ja luin. En vielä ole mitään syönyt, mutta kaipa sitä kohta löydän vielä jotakin noista ostoksista. Alkuviikon kolme pahvilaatikkoa Prismasta. Voi olla että ensi viikon jälkeen tekee tiukkaa.

Lupasin huomenna käydä lunastaa liput, kun menen bestiksen kanssa leffaan vklo. Juodaankin varmaan. Täytyy vaan katsoa, että rahat riittää juomiin ja muuhun. Tilasin Alkosta juotavaa, mutta toimituspäivä ei ollutkaan 2-4 päivää vaan menisi viikon päähän :P Onneksi en käyttänyt kaikkia rahojani kosteaan.

Mutta joo, masennus puhuu ja jääkaappi kutsuu.

keskiviikko 11. tammikuuta 2023

Kun opi et, sä pärjäämään

 Katsellut Buffyn vikaa tuotantokautta, kuunnellut omelämäkertaa brittien hovista äänikirjana. Syönyt välillä tai nukkunut. Nähnyt kiinteistönhuoltajan, kun sellainen tuli ilmaamaan talon ylintä patteria. Katsoi silmiin ja oli kohteliaan puoleinen.
Kävin aamulla suihkussa ja pesin hampaat. En ole laittanut irronneiden tekokynsien tilalle uusia. En ole tehnyt mitään kauneusrutiineja, meikkejä tai karvanpoistoa kosteuttamisesta aloittamattakaan. Olen hillunut tällaisissa vaatteissa jotka menisi yöpaidasta ja -housuista.
Vielä viikko niin joudan puhumaan psykiatrisen hoitajan kanssa miten mulla on mennyt. En mä paljoa itsekseenkään puhu. Unohtaa kanssakäymiset ja sosialisoinnin taidot jos niitä ei harjoita.
Ainakaan ei tarvitse käydä paljoa ulkona. Kun enää edes polta tupakkaa, niin parveke koskematon ja lumen peitossa.
*muistaa nyt vasta ottaa masennuslääkkeen, eikä ole enää aamu*
Hupsista. Piti oikeastaan valittaa ettei kukaan ikinä lue niitä kirjoituksia jotka mun mielestä ansaitsee tulla luetuksi, vaan immeiset keskittyy ihan muihin asioihin.. nnoh

tiistai 10. tammikuuta 2023

Sä et naista voi heittää lihamyllyyn kuin halpaa makkaraa tuulitunneliin

 Kaveri soitti itkettyään yöllä ja luettuaan sitä uutista Iso Omenassa jossain Espoossa missä raskaana ollut nainen oli mennyt ostaa lastenvaatteita, joku oli soittanut siitä poliisit koska se oli huutanut ettei lähde, ja neljää vartijaa piti sitä maassa ulkopuolella yli 10 minuuttia senkin jälkeen kun se oli jo kuollut eikä pystynyt enää huutaa, ettei pysty hengittää.

Taisin twiitata asiasta näin:


Pahintahan siinä toki on, ettei minkäänlaisia rangaistuksia jaeltu. Monelta naiselta on mennyt turvallisuudentunne. Mikä estää ettei tuota voisi tapahtua kelle vaan? Facebookissa koko asiasta keskustelu on kielletty monessa ryhmässä ym foorumeilla ja keskusteluryhmissä sitä vielä puidaan.

Eräs nainen jolle mun piti lukea tarot korteista, kohtasi kohtelua poliiseilta ja yliopiston vartijalta. Korkeastikoulutettu nainen ei pystynyt päästää irti siitä asiasta.

Tulta, tappuraa ja tulikiveä eiksjeh 

Toisaalta laki ei ole ihmisoikeuksien puolella Suomessa. On oikeus joutua osastolle jos on vaarassa muille tai itselleen. Paitsi että nämäkin on liukuvia käsitteitä lait ja muut, koska ei tarvi kuin yksi ihminen joka on lain yläpuolella tai muu erikoistapaus, joista pitäisi ilmoittaa. Mutta kuka näistä mielenterveysasioista tietää...

maanantai 9. tammikuuta 2023

sunnuntai 8. tammikuuta 2023

Järkeviä ratkaisuja

 Voihan Luoja. Irtosi kaksi kynttä, stileton muotoista mitkä olin liimannut.. Tunnin järjestelin, mutta en päässyt eroon vielä oikein mistään. Eteisessä on 160cm pitkä pahvinen kasa erilaista pahvia mitkä pitäisi viedä kierrätykseen talon taakse. Sekä roskaakin. Pyykkiä. 

Ja mun läppäri missä on Windows järjestelmä ja avannut viimeksi lokakuussa 2021 kuunnellakseni joulumusiikkia kai? Siinä on vanhentunut versio Chrome selaimesta ym päivityksiä vaille... jalassa mulla on sandaalit? Kuunnellut Spotifyta ja vähän Yleltä historiaa yhden jakson kuluttamisesta. Sopi niin hyvin tähän hamstraukseeni.

Vasen nimetön ja oikea keskisormi. Niistä lähti ensin<3

****Muoks. saanut tänään aikaan vaikka mitä, siis. Vein roskia yhden jätesäkin eli kävin pihallakin. Poltellut suitsukkeita ja kynttilää. Tein pastaa ja siihen kastikkeen. Kaakaota juonut myös kolme isoa lasillista. Etsinyt johtoja ja latureita. Päivitin virtuaalilasit ton mun 9v Hp 250 pro lisäksi.

Kuulemma 70snt maksanut kun katsonut uutenavuotena vähän telkkaria hehheee

Katsoin mun sähkönkulutus trendiäkin 3kk:lta. Yksi kwh päivässä, korkeintaan 2,3 kWh, mutta harvemmin enemmän. Laskua odottaen toistaiseksi.

Ehkä mulla on niin erilainen olo kun kävin suihkussa, haistan jo enemmän, ja muutenkin muuttanut täällä sisustuksia? Voi perhanan hups caps lock mullahan oli se pikaohjelma tunti sitten pesukoneessa.. mutta siis kaikkea pientä. Pientä sälää siirtänyt. Vaikka jääkaapin magneettejakin. Pirskottelen itse iloa ilman että ckonmarit.

lauantai 7. tammikuuta 2023

Kerrannallisia kysymyksiä

Miten saa stalkkerin lopettamaan? Vastaus: antaa muiston jollaista ne ei koskaan unohda.
Pitäis ottaa suihku. Viikonloppu sentään. Otin aamulääkkeen, söin muroja ja join kaakaaoo. Pesin hampaat, laitoin vaatteita päälle. Mietin, tuokin tieku lehti pitäisi laittaa lehtikansioon. Jatkaa tuota virkkausta. Kaikki tavarat ei herätä sellaista että etsipä sille koti, tai säilytä minut pienemmässä tilassa, koske minuun järjestele...
Mietin vielä ennen nukahtamista siirtäisikö sängyn olohuoneen seinälle. Mutta pitäisi mittailla ja siirrellä tavaroita sitten makkariin. Vaarana on että säilyttäisin kaiken pian toisessa huoneessa ja olisin vain toisessa?
Kaikenlaista meneillään. Eilen oli vuoden ensimmäinen täysikuu.
Sellaisen kompromissin minä ja todellisuus ja tietokoneet on tehty, että tämä blogi kertoo mun jokapäiväisistä arjen jutuista vääristelemättä. Nytkin olen ehkä vartin tuijottanut tätä ruutua. Olen käärinyt housunhelmat ja laittanut sormuksen sormeen, en oikeastaan muuta.
Paino sahaa 122-124 kilogramman väliä vaarallisesti. Sijoittanut kryptoon ja pankin rahastoihin, mutta ne vasta leijuu kyberavaruudessa tuottamatta mitään. Pitäisi syödä tämä viikonloppu sitä mitä on kaapeissa, ja maanantai illalla kotiinkuljetus Prismalta S-kaupan sovelluksella jota selasin toissapäivänä ihan liikaa.
Ei tosiaan jäisi tupakointiin rahaa. Onneksi poltin enimmäkseen mentholia alunperinkin ja EU ne on kieltänyt, kuin Kalifornia vapet.

perjantai 6. tammikuuta 2023

Liikekannallepanolle kaikki kykenemättömät

En pidä kirjaa mitä syön. En pidä päiväkirjaa. Mainitsen täällä toki jotain asioita.
Mulla on nenänpielessä huolestuttavan punainen ihottuman alku ja naama on muutenkin kuiva.
Katsoin tänään 10 jaksoa tähtiensota sarjaa. Kävin viemässä postia laatikkoon, ja ostin limsaa ja sen pullava uutuuden suklaalevynä. Pitäisi 
 • viedä roskat, 
 • pahvit kierrätykseen ja 
 • joulukoristeet varastoon. 
 • Tekisi mieli hakea viinaa,
 •  saada naapurilta takasin mun kukat. 
 • Pitäisi myös tyhjentää matkalaukkua ja laittaa ne sisäkkäin ja pois tilaa viemästä. 
 • Hakematta on yksi paketti ärrältä.
Tein tänään popkornia, olen syönyt leipää ja kaakaao ja vedin ne suklaat. Mutta siis syömättä oleminen ei auta. Jos kalorit on parisataa päivässä vaikka viikon ja laihdun pari kiloa, niin seuraavana päivänä syön mitä tahansa, niin olen taas alkupisteessä.
Järkevintä olisi yrittää ehkä lisätä liikuntaa, ettei menetä lihasta? Ja mun pitäisi juoda oikeasti vettä todella paljon enemmän. En vaan saa juotua...
Pesin aamulla hampaat. Pitäisi ottaa cpap käyttöön mutta siinä laitteessa on varmaan jokin korona. Jos pesen letkut illalla niin ne on märkiä enkä voi nukkua siltikään laitteella.
Nukahdin meditoinnin lopuksi ja nukuin kauhean pitkään. Eli unirytmi alkaa jo korjaantua entiseen. Ei se ole minusta johtuvaa, syytän talvista pimeyttä aamuisin.
Sitten pitäisi muokata tota mun ostoslistaa kotiinkuljetuksella S-ryhmästä siten että ruoat riittäisi mutta että etten tuhlailisi yli varojen tai mitään herkuttelisi jotain, mutku vaikea tilata edes mitään epäterveellistä tässä Maassa.

***

Ja toisekseen, oon liian kätsy kärsii kaikkea sitä mitä muut minussa näkee. Nautin todellakin täysin siemauksin sellaisesta, mikä muiden mielestä muuttaisi heidät kyvyttömiksi tehdä... mitään?
 Kognitiivisen tason laskua, syrjäänvetäytymistä, tunteiden latistumista, vaikeuksia keskittyä, mielihyvän kadotus. Niitä sellaisia negatiivisia "oireita" jotka ei mene koskaan pois. Johtuisiko siitä että ehkä mua on lannistettu, noita asioita ennustettu, syrjäytetty, kielletty itkemästä yms, annettu ankeita diagnooseja, käytetty hyväksi. Voisi yhtä hyvin vaan olla kuollut, mutta kuin aaveena vaeltelee tuolla ihmisvilinässä. Kadulla muiden mielenterveys ihmisten kanssa. Äksyt hoitajat ja kiltit, potilaat käsi kädessä... potilaalla vähän haahuilevampi katse ja askeleet arvaamattomampia, tai ehkä rinnuksilla kuolat...
Ihmiset haluaa muistuttaa itselleen, etteivät ole se poikkeus joka vahvistaa säännön. Mutta tässäpähän tulostan itseäni.

torstai 5. tammikuuta 2023

Niin varmaan

Minussa ei ole mitään vikaa sekä olen aina oikeassa.
Asenteeni on täydellinen.
Elän todellisuudessa.
Raha luo narsisteja. En valehtele koskaan, kun en pysty. 
Periaatteistani en luovu. Minulla ei ole arvoja eikä tunteita.
Minä elän täysillä, enkä kadu mitään.

keskiviikko 4. tammikuuta 2023

JOULUPUKIN 150 ILON VILLAKILOA KATO VITTU GOOGLESTA

MUA VITTU ÄRSYTTÄÄ TOLLASET USKOVAISET JOTKA LAITTAA SANOJA MUN SUUHUN JA SITTEN LOPETTAVAT KÄÄNNYTYKSENSÄ

RITUAALEJA ON OLLUT ENNEN KRISTINUSKOA JA TULEE AINA OLEMAAN

KASTE TAI RISTIMINEN ON IHAN SAMA RITUAALI MINKÄ VOI ANTAA VAIKKA MÄKKÄRIN HAPPY MEALIN LELUNA TOISEN HENGILLISEKSI TAAKAKSI LOPPUELÄMÄKSI, MUTTA SYNTYÄ JA KUOLLA ON PAKKO

SAMA IHMINEN ON ALKANUT USKOA ETTÄ (KUULKAAPA TÄTÄ) SYNTYMÄTTÖMÄLLÄ LAPSELLA ELI ALKIOLLA OLISI *EN EDES MUISTA MIKÄ SANA SE OLI* KOSKA SE ANTAISI SILLE JOTAIN OIKEUTTA SEN NAISEN OMAN KEHON TAI TAHDON YLI NIIN ETTÄ ABORTTI OLISI MUKA MURHA!!!!

HALUAN TIEDOKSI, ETTÄ EMPIIRISESTI SEKÄ TEOREETTISESTI. EN USKO PARATIISIN OLEVAN LUONTO TAI MUUTA SANAHELINÄ-VERTAUSKUVA YMMÄRTÄMÄTTÖMYYDEN PÄÄHÄNPINTTYMÄLLISTÄ HOKEMAA

USKONTO ON TAPPANUT ENITEN IHMISIÄ MAAILMASSA ENEMMÄN KUIN MIKÄÄN MUU LIIKE VASTAAVA KOSKAAN

RAUHA, JUMALATTAREN JA JUMALAN PALVOMINEN, PAKANALLISUUS JA TIETEELLINEN HYVÄKSI KOETTU YLIPÄÄNSÄ AJATUS JA OLEMASSAOLO ON SITÄ AINOAA OIKEAA USKOA EIKÄ MIKÄÄN AABRAHAMIN-AATAMINALKUINEN KRISTILLINEN HÖPÖNLÖPÖ JA ILTASATU SANALEIKIT.

MIES LUO VAIN KUOLEMAA. JUMALA KUOLEE TALVELLA JA SYNTYY UUDESTAAN KEVÄÄLLÄ. LUONNON KIERTOKULU EI OLE VAIN SITÄ ETTÄ VESI NOUSEE TAIVAISIIN TAI MUU FYSIIKAN ILMIÖ TAI PARATIISI, JOSTA OLISIMME VIERAANTUNEET TAI ETTÄ RAAMATUN JOBIN KIRJASSA KERROTAAN JOTAIN, EI.

KOSKA IHMINEN ON ONNELLINEN VAIN LUONNONLÄHEISYYDESSÄ!

OLEN LIIAN VANHA JA HULLU TULLAKSENI ARGUMENTOIDUKSI TÄLLAISEN PASKAN KANSSA KUN KAIKKI PITÄÄ PUOLUSTELLA KUNNES OLET ÄÄNESI MENETTÄNYT, KOSKA KRISTINUSKO ON SOTAINEN JA TAPPAVA JA MURHAAVA USKON ASIA AINOASTAAN AGGRESSIO, EIKÄ SE OLE SOPIVAA NAISELLE,

NAISELLE JOKA TEKEE ENEMMÄN YHTEISKUNNAN JALKATYÖTÄ KUIN KR. PAPISTO IKINÄ

–TERVEISIN PAPITAR IHAN MAGIAAN USKON, MUTTA EN HALUA KAIKKEA KUULUTTAA KUIN IDIOOTTI JOKA ON SAMAA MIELTÄ VAIN PISTÄÄKSEEN TOISEN SUUHUN OMIA USKOMUKSIAAN

HILJAISUUS.

hottista kylmiöön

 Kaikki on tänään mennyt päin persettä. Mulla oli injektio kankkuun, sen jälkeen helpotti. Mutta kengät hankasi kun käveli ja silmälaseista lähti lasi. Yritin saada paikoilleen, mutta hangesta sitä ei olisi löytynyt toista kertaa. Löysin kuin löysinkin sitten ass kaupan, ostin kombuchaa ja kaakaoaineksia. Eli en juuri mitään ruokaa. Kaksi ateriankorvikepatukkaa. Tosin en nähnyt mitään. Haistanut mitään ja maistanut mitään.

Pitäisi käydä labrassa, kysyä jostain specsaversilta saako ne lasit pelastettua, ja muutenkin stressata kaikkea. Laitoin uuniin jotain ruokaa vähän ranuja nugettia ja patonkia. Ei mulla enää ole nälkä. Aamupaino alkoi 121:llä eli laihdun jotain kilon päivässä mutta silti ei se kauaa kestä kun ei kohta toimi ruoansulatus korkealla.

Ai niin aloin kattoo leffaa. Ei tässä muuta voi. Hikoilin aika paljon, vieläkin tipun hikikarpaloita. Tiedä sit haisenko. Yritän kyllä pestä itseäni tarpeeksi. Toisaalta hajuihin tottuu. Olin haistavinaan jonkun miehen ratikassa. Hajut on enemmän märkä/kylmä, karhea/pehmeä kuin esim. hedelmäinen tai raikas.

Mutta silleen. Ei vaan huvittaisi. Mutta tiätteks. Käsivartta kramppaa.

Muoks. Söin vähän ja katsoin komedian ja luin kliinistä lähetettä ja olen entistä surullisempi vain... Avasin tuon postista hakemani fanitus teepaidan sisältävän paketin sentään. Onhan siinä ihan oikein kaikki.

tiistai 3. tammikuuta 2023

Tänä vuonna pois kuljeksimasta

Olin viimeksi katsonut mun luottotiedot heinäkuussa 2021! Laskeskelin menoja, tuloja, lainoja, laskuja ja maksuja. Pisti hiljaiseksi. Mulla oli alunperin velkajärjestelyä kymppitonni ehkä vähän päälle. Osa maksettu, muutama kummittelee ulosotossa (korkeintaan 4,5 tonnia) ja yhtä homeista irtisanomisvuokraa olen maksanut vuodessa tonnin jo kohtapuoliin. Laitoin siitä saldotodistuksen viestinä ulosottoon. Ehkä siitä saa pois yhden merkinnän joskus.

Ei kannata ikinä ottaa vippiä. Nytkin mulla on ollut muutama päivä 11snt tilillä ja tuet tulee kohta. Viimeiset tuet tätä päätöstä, kattoo nyt mitä taas keksivät käsitellä jokavuotista aneluoperaatiota kelaan.

Hyödyllisiä linkkejä oli paljon mitä käytin.

maanantai 2. tammikuuta 2023

Tykkään

 Tylsää. Ihanku oisi uudestaan kipeä, pitäisi vain päästä pois neljän seinän sisältä. Pussailin paperia ja siitä tuli uusi kuvio shoppiin. Kivasti värimaailmoiltaan muistuttaa mun logoakin tuo glossy purple.

Tein yöllä riisiä ja siitä tuli currymaista. Mun violetti kauha muuttui oliivinvihreäksi siinä riisivedessä.

En erityisemmin alunperinkään tykännyt riisistä. Ihan sama vaikka joisi omaa virtsaa, kun ei kuitenkaan mitään maista eikä haista. Kokeilinko kenties?

Mutta joo. En tiedä.

Postimies toi mulle paketin ja siinä oli mun uusin ja tuorein blogikirjani! Kääreissä muoviin jne suoraan painosta. En mä sitä Suomessa tietenkään painattanut.sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Nukkumaanmenoaikani meni jo kiiruusti

Kaaokseen vastalääke? Avasin läppärin, katsoin blogini ja s.postin. Menin facebookiin. Sitten lähti lapasesta. 

Ajatuskuvioni meni jotenkin järjestyksessä noin:

 • Instagram seuraajien ostaminen
 • krypto
 • mahdollista kuunnella äänikirjaa telkkarista?
 • Anosmia + Ageusia -> smell therapy(covid podcastia)
 • -> Ruoan korvikkeiden nettishoppailu Apteekista jne
 • Kanakeittoa kaapin eineksistä?
 • Terveystietojen katsominen kannasta, reseptien lääkkeiden ja diagnoosien miettiminen, turhaan hammashoitoajan etsiminen vaikka edellisestä on 2vuotta, seuraava olisi ollut huomiselle suuhygienisti
   Ilmeisesti se erikoislääkäri oli päätellyt että poltin kaksi askia päivässä. Siinä oli muutenkin jotain outoa sen lausunnossa ja lääkkeissä ja mitä lie. En ole polttanut kahta askia päivässä, eksä kyllä väitti joskus 6v sitten että poltin niin paljon. Jonkin aikaa mahdollisesti. Kymmenen vuotta aski päivässä korkeintaan. Siksi varmaan nyt nautin tällaisesta anosmiasta ja ageusiasta täydellä Haisulin vimmalla kiskon asiaa jutusta. En moiti itseäni, se nyt vaan on tämänhetkinen tosiasia. Mauttomuus ja hajuttomuus. #ruutuaikapaukkuujaporisee

Potkaise minua, olen tyhmä

Samasta tekosyystä jolla aina ylläpidän näkymättömyyttäni

 Mun uusivuosi? Kuuntelin paukahduksia, katsoin telkkarista Jääkuningatar showta, viritin pari tähtisadetikkua perunasalaatti&nakki lautaselleni, söin muutenkin liikaa konvehteja ja ruokaa, ja sit oksensin vähän siinä vaille puolenyön. Katsoin live streemaajia. Tänään oon katsellut netflixistä jotain sekä telkkaria, torkkunut sohvalla. Aloitin virkkaus projektin eilen, sitä voisi jatkaa.

Ainakin tupakointi täytyy lopettaa, joten uudenvuodenlupaus voisi vaikka olla se. Laihduttaa en osaa joten turha yrittää.

Kaikki kymmenen vuotta eläkkeellä oloa tulee nyt testiin, kun ei ole mitään tekemistä kotona ja silleen ei viitti koskea kaikkeen jos vaikka hengittää vieläkin jotain koronaa ulos viikkoja kuukausia ilman maku- ja hajuaisteja. Täytyy vaan kehittää turhuustaitoja.

Olen aiemmin antanut pois akryylimaalit ym joten kattoo seuraavaksi mitä ilman pärjäisi olla harrastamatta. Kynsilakkoja on ainakin liikaa, mutta ne ei ole sitä merkkiä mistä pidän eniten. Huulipunat alkaa olla vanhoja, en ole syönyt loppuun askarrellut. Eka jonka ostin oli briteistä 2006 jokin Scream Rimmeliltä 06 sellainen klassisen punainen oikein Cruellan punainen.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy