Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

sunnuntai 8. tammikuuta 2023

Järkeviä ratkaisuja

 Voihan Luoja. Irtosi kaksi kynttä, stileton muotoista mitkä olin liimannut.. Tunnin järjestelin, mutta en päässyt eroon vielä oikein mistään. Eteisessä on 160cm pitkä pahvinen kasa erilaista pahvia mitkä pitäisi viedä kierrätykseen talon taakse. Sekä roskaakin. Pyykkiä. 

Ja mun läppäri missä on Windows järjestelmä ja avannut viimeksi lokakuussa 2021 kuunnellakseni joulumusiikkia kai? Siinä on vanhentunut versio Chrome selaimesta ym päivityksiä vaille... jalassa mulla on sandaalit? Kuunnellut Spotifyta ja vähän Yleltä historiaa yhden jakson kuluttamisesta. Sopi niin hyvin tähän hamstraukseeni.

Vasen nimetön ja oikea keskisormi. Niistä lähti ensin<3

****Muoks. saanut tänään aikaan vaikka mitä, siis. Vein roskia yhden jätesäkin eli kävin pihallakin. Poltellut suitsukkeita ja kynttilää. Tein pastaa ja siihen kastikkeen. Kaakaota juonut myös kolme isoa lasillista. Etsinyt johtoja ja latureita. Päivitin virtuaalilasit ton mun 9v Hp 250 pro lisäksi.

Kuulemma 70snt maksanut kun katsonut uutenavuotena vähän telkkaria hehheee

Katsoin mun sähkönkulutus trendiäkin 3kk:lta. Yksi kwh päivässä, korkeintaan 2,3 kWh, mutta harvemmin enemmän. Laskua odottaen toistaiseksi.

Ehkä mulla on niin erilainen olo kun kävin suihkussa, haistan jo enemmän, ja muutenkin muuttanut täällä sisustuksia? Voi perhanan hups caps lock mullahan oli se pikaohjelma tunti sitten pesukoneessa.. mutta siis kaikkea pientä. Pientä sälää siirtänyt. Vaikka jääkaapin magneettejakin. Pirskottelen itse iloa ilman että ckonmarit.