Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

perjantai 20. tammikuuta 2023

Kun kyllästyt kuorimaan kerroksia ja luonnon omia pakkauksia niin zoomaa omaan isoon nenääsi

 Olipas kiva tulla puhtaisiin petivaatteisiin raikkaaseen asuntoon. Sotkuista ehkä, mutta ei mitään likaista, homeista tai mätänevää tai savulta haisevaa ym. Kovin oksettavaa.
Purin itseäni silti poskeen vahingossa. Mikä tässä nyt stressaisi, niin. Katsoin loppuun yhden kauhuelokuvan netistä. Pyykkikone päälle. Olen syönyt jo valmissalaatin sekä vihanneskeiton, teetä ja keksejä. Mussutin eka kaupungilla muutaman milkyway patukan, ja ne maistui ihan samalta kuin bountytkin rakenteeltaan ja siihen krapulan makuun suussa.
Join pienen viskipullon, päärynäviiniä, ja 2022 linnanjuhlien boolia ruokakaupasta.
 Siinä keskiyöllä särki päätä, muttei pystynyt edes vettä juoda, koska tuli pihalle. Putsaisitte itsekin sitä vessanpönttöä, saastaisen alta paljastuisi käytettävä istuin.
Sen mielenterveydeltä näyttää kyllä kämppäkin ettei siinä. Asioille voi mitään. Parin minuutin välein piippaili, jossain palohälytin edelleen. Nukuin ehkä aamuyön nojatuolissa, sohvalla, kuin sängyissä -ja tuuletin kylmää pakkasilmaa keuhkoihini. Kaupungin saasteet siinäkin, ellei kauempaa tuulahtanut pieni vire kierrellen nenääni.
Olipahan yö. Nukuin vielä kotona ja soiteltiin vähän väliä minne sen rahat on kadonnut.
Kaksi viikkoa ollut mulla nenänpielessä suun ympäristössä ihottumaa. En pidä naamastani tässä kunnossa. En pidä erityisemmin mitä mun hiuksillenikin on tehty. Liian lyhyet, liian kiharat, huono väri, liian veitsellä murrettu. En tällä hetkellä tykkää mistään kropassani. Huono tissi on liian pieni. Kulmakarvat ei ole tarpeeksi tummat tai siisti. Kynnet katkeili ja jouduin ne lyhentää. Mikään osa ja uloke ei nyt peilistäkään näytä ok. Läskiä on liikaa, sitä on puolet: eikä vettä tai proteiinia eikä vitamiineja tarpeeksi saa. Että voisi hyvin. Mihinköhän kaikki nuo menee, varmaan sioille ja karjalle ja kanoille tai jotain. En vaan osaa juoda vettä, ja proteiini olisi ylimääräistä ja jauhoissa ei ole mitään ravintoarvoa ja C-vitamiinikin on rasvaliukoinen liposomi imeytyväinen, eikä ole muka tutkimuksia että nämä ravintolisät mitään nuorentaisi ym retinoliakin viinistä pitäisi juoda rekallinen päivässä että sitä voi maalaisjärjellä miettiä onko tuo ihme nuorennuslääke. Saatika mikä ihmisen hipiän läpäisisi orvaskesi pinnat ym, jos vesipohjaiset kosteusvoiteet "imeytyisi" niin sitten suihkussa käynninkin pitäisi kosteuttaa eikä kuivattaa, jos liikaa käy. Retinol kuulemma ainoana läpäisisi, mutta sekin kuivattaa. Mun iho ei voi hyvin. Vähemmän on enemmän, kukkarolle varmaan.
Hyvää päivänjatkoa.