Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

lauantai 7. tammikuuta 2023

Kerrannallisia kysymyksiä

Miten saa stalkkerin lopettamaan? Vastaus: antaa muiston jollaista ne ei koskaan unohda.
Pitäis ottaa suihku. Viikonloppu sentään. Otin aamulääkkeen, söin muroja ja join kaakaaoo. Pesin hampaat, laitoin vaatteita päälle. Mietin, tuokin tieku lehti pitäisi laittaa lehtikansioon. Jatkaa tuota virkkausta. Kaikki tavarat ei herätä sellaista että etsipä sille koti, tai säilytä minut pienemmässä tilassa, koske minuun järjestele...
Mietin vielä ennen nukahtamista siirtäisikö sängyn olohuoneen seinälle. Mutta pitäisi mittailla ja siirrellä tavaroita sitten makkariin. Vaarana on että säilyttäisin kaiken pian toisessa huoneessa ja olisin vain toisessa?
Kaikenlaista meneillään. Eilen oli vuoden ensimmäinen täysikuu.
Sellaisen kompromissin minä ja todellisuus ja tietokoneet on tehty, että tämä blogi kertoo mun jokapäiväisistä arjen jutuista vääristelemättä. Nytkin olen ehkä vartin tuijottanut tätä ruutua. Olen käärinyt housunhelmat ja laittanut sormuksen sormeen, en oikeastaan muuta.
Paino sahaa 122-124 kilogramman väliä vaarallisesti. Sijoittanut kryptoon ja pankin rahastoihin, mutta ne vasta leijuu kyberavaruudessa tuottamatta mitään. Pitäisi syödä tämä viikonloppu sitä mitä on kaapeissa, ja maanantai illalla kotiinkuljetus Prismalta S-kaupan sovelluksella jota selasin toissapäivänä ihan liikaa.
Ei tosiaan jäisi tupakointiin rahaa. Onneksi poltin enimmäkseen mentholia alunperinkin ja EU ne on kieltänyt, kuin Kalifornia vapet.