Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

maanantai 30. tammikuuta 2023

Tunne itsesi, vahvista tietotaitosi, teet vähemmän. Temet nosce, savoir faire, sache la verite, laissez faire.

 Kesätyö digimarkkinoinnissa, sitten haku medianomiksi, syksyllä aloittaisi jatko-opiskelut.

Helpointa reittiä kuulostelen. Toisaalta olisi huono valmistua opintoihin, joista ei pitäisi. Esim. psykologi joka vihaa ihmisiä. Niin nähty.

Liikaa twitteröinyt viime aikoina. Lannistan jo itseänikin. Saa nukuttua. REM unessa opiskelen, matkustan, tavarat mukaan ja rannalle. Ei sitä litaniaa ulkoa mumista unissaan puhelinmyynnistä, ja puhua perunoita seipäille.

Näin on näpyt. Stressi, ahdistus, lisää tänne vain. Olenhan itse aloittanut. Selvästi ravintorajoitteinen. En jaksaisi tehdä ruokaa, joten näännynkin. Ei kiinnosta, räpäytys ja kaaos valtaa. Se niistä teorioista. En ole filosofian maisteri. Miksikö en ole filosofi... rakastan tietoa mutten halua perustelujeni perustuvan kuin tieteeseen rakkauteen, enkä kristinuskon varastavan vesitiiviit teoriani.

helium kaasut, parafiinikynttilät sentään. Vesi ei uusiudu. Mutta miten sitten närästyslääke muuttaa hapot vedeksi?? Kysyn koska en tajunnut vieläkään, magnesium ja kalsium jotenkin ööö....?

Niin. Mulla on kauheat viekkarit tupakista eli niksat. Vaikka kuukausi mennyt jo. Että sekin persoonallisuuden piirre.

Taitokset vahvistaa. Mihin menossa tällä tekstillä olinkaan niin huonot puolet toki, etten osaa lopuksi tiivistää omaa mielipidettä. Sitäpaitsi opinnot antaa wikipedia, ojentaa käteen tutkintopaperit. Totta kuin vesirotta.