Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

torstai 26. tammikuuta 2023

Asteikolla 1-10 mun huono olo on kaksi tai neljä, mutta ei ikinä nolla

 Eilen yritin koko iltapäivän löytää pikaisesti jotain seksiseuran tapaista, ja tänä aamuna miljoona Huomenta viestiä, jotka ignorettaa. Kik viestin on perseestä koska kuka vaan voi anonyyminä sielt ettii jotain livepaskaa. Jos miehelläsi on kik puhelimessa, erotkaa. Ehkä kiihottaminen ei pettävää naista kiihota kuten miestä, sitä vaihtelua on vain saatava, että toivonkipinä pysyisi elossa. 
Huomasin vain että 21 jälkeen ja 11 maissa tänä aamuna poliisi vaivasi naapuriani. Kävin avaamassa ovenikin, kun "mitä vittua" kuului koputusta. Sanoin, Jaa. Kun se koputtikin eri ovea. Hyvä kun oli rintsikat päällä.
Nyt olen taas kyllästynyt elämääni kokopäiväisesti.
Eilen söin lihapiirakoita. Tänään tein riisiä ja kanaa. Voisin tehdä vielä mansikkamarmeladi-pähkinälevite voileipiä, amerikkalaisittain, valkoiseen vehnäleipään. Tein vasta yhden.
Olen vain nukkunut. Heräsin kun aloin siivota jotain roskia matkatavaroista (siltä hyllyltä jossa ne oli vuoteen vieressä), ja tarkistaa olenko varannut lennolle käsi- sekä matkatavarat ja että olenko myöhässä siltä. Joku naikkonen itki vieressä varmana etten ollut varannut mitään. Kaikkea muistoja sieltä löytyikin päiväkirjaa, kuvia ja muuta leikkelettä paperitavaraa. Hereilläkin vielä mietin että voisinko heittää matkalaukun ja osan vaatteista jättää pois.
Pitäisi käydä kunnolla suihkussa. Vähän on niljakas olo jo ja kakkuna pään päällä hiukset ei oo fresh, mutta ei se mitään kun naama kiiltää. Eikä sekään niin, kun silmälasit heijastaa. On pyylevä ja lyhyt, ja tatuointeja käsissä. Sotkuinen kämppä täynnä rojua. Mutta näin mä elän, alaspäinviettävässä spiraalissa.
Ehkä liian vanhakin jo. Ajattelin niitä sukupolvia boomerit, millenniaalit, se kadonnut sukupolvi siltä väliltä Y ja X ja kaikilla niillä jotain lapsia. Paitsi mulla. Koska olin muutenkin vahinko, ja äpärä enkä halua lasta jota ei kukaan halua. Teen yhden maapallon palveluksen ja se on ettei lisäänny.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy