ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

perjantai 13. tammikuuta 2023

Hyvin on riittoisaa vintagea köhöm

 Tarvisin lisää parfyymiä. Olen ostanut viimeksi pari vuotta sitten itselleni pullon Calvin Kleiniä ja se on lopussa jo... Laitoin mun eau de lavender -pullosta, mutta se on todella vintagea jo. Sain sen ilmaiseksi vielä kun oli olemassa nuorten matalan kynnyksen paikka... Sanomattakin selvää, että mun parfyymissä pitää olla laventelia. Elle lehden artikkelissa oli esitelty muutamia, ja mulla olisi niistä varaa ehkä siihen 80+ euron pieneen 30ml pulloon... ei mitään Chanel Boyta.
En tiedä miksi sitä sitten yhdistetään miesten partavesiin tai jotain. Yleensä laventelia on pesuaineissa. Laventeli tulee latinan kielen sanasta 'lavare' eli pestä.
Alkosta voisi hakea jo viikonlopun nesteet. Varmaan huomenna koittaa ehtiä ennen leffaa. Osaisikohan kukaan Sokokselta neuvoa mulle mitään parfyymia. Joskus oli ihan pakko ostaa Lady Gagan mustanvärinen hajuvesi 2012. Sitä ennen jo halusin Sarah Jessica Parkerin hajuvedessä lovely, koska siinä oli laventelia. On sitä vieläkin tippa, 2006 tuli markkinoille. Sen sijaan mulla oli jotain Boumia mikä tuoksui sokerilta. Tuo mitä katsoin tänään, esikuvana oli ilmeisesti Angelina Jolie.
Tiedän miltä mun ominaistuoksu haisee, mutta en osaa selittää sitä. Toiset peittää itsensä paskalla, ja toiset ei haise miltään, kai. 
Pitäisi viedä postit. Kirjoitin kirjeen ja pari korttia eilen. Tuijotin mun instagramin Discover sivua niin kauan että halusin kokeilla meikata itseäni eilen illalla, kokeilla tuota ruskeaa väriä kaksoisleukaan, testata meikkivoidetta samalla. Ripsiliimaa mulla ei ole. Mainitsinko että revin loput stilettokynnet pois jo kynsistä ja laitoin päälle kiiltäää läpinäkyvää kynsilakkaa?