Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

perjantai 27. tammikuuta 2023

mutta hei vaihtuisiko

 Yritin alkaa askartelee muutaman kunnon ysärihenkisen slam, slamy, slamitus slameja... vihkoihin– paitsi ettei ole kontaktimuovia jonka alla koristukseni kansissa kestäis käsittelyä. Sitä siis täytyypi hankkia. Olisi varmaan saanut kolmella eurolla jonkun muovitarran läpinäkyvän paitsi että hankin leipää kolme kiloa hävikkiä vahingossa. Tänään pitäisi tehdä jo köyhiä ritareita??
Ei tuu mitään. Kävin siis ruokaostoksilla ratikalla ja takas. 
Kun olin saanut itseni kammettua ylös hereille unimaailmoistani. 

Tästäkin voi kiittää äänikirjaa Aleister Crowleyn käsikirjasta seremonialiseen magiaan. Jos ei kiinnosta muuten niin kaikkien pitäisi lukea tuo eka luku. 

Geosentrisestä maailmankuvasta ja siitä miten maailmankaikkeus pyörii jokaisen oman navan ympärillä<3

Huomenna pitäisi mennä elokuviin bestiksen kera keskellä päivää.

Vähän oon järjestellyt sälää. Otin yhden tarran pois hyllystä ja tilalle toisen. Pinoja siirtänyt. Ylläreitä laittanut samaan pahviseen laatikkoon. Siirtänyt laatikoita taemmas hyllyssä. Kuitteja repinyt ja heittänyt hyvää paperia roskiin tai ripustanut uudestaan, vaihtanut kirjojen paikkaa, lehtiä ajatellut vähentää lehtilaatikosta. Selkokieliset työntekijän oikeudet takaisin nojaamaan muihin paperiroskiin tuossa pahvilootassa, missä on loput dvd:t ja cd:ni. Alakoulu luokkien koulukuvat yhdessä repeytyvässä pahvikassissa. Tärkeät CV paperit tuossa päällä kansiota missä on mun vaihdetut taidekeräilykortit... kaikki pöydän alla, imuroinkin vähän kun aloin leikata paperia ja ne levisi.

Kysyi onko mulla rahaa. Kaikkihan täällä joskus on rahaa ollut ;P