Translate

kävijäpiikki

Olisi helpompaa ostaa e-kirja

Kun opi et, sä pärjäämään

 Katsellut Buffyn vikaa tuotantokautta, kuunnellut omelämäkertaa brittien hovista äänikirjana. Syönyt välillä tai nukkunut. Nähnyt kiinteistönhuoltajan, kun sellainen tuli ilmaamaan talon ylintä patteria. Katsoi silmiin ja oli kohteliaan puoleinen.
Kävin aamulla suihkussa ja pesin hampaat. En ole laittanut irronneiden tekokynsien tilalle uusia. En ole tehnyt mitään kauneusrutiineja, meikkejä tai karvanpoistoa kosteuttamisesta aloittamattakaan. Olen hillunut tällaisissa vaatteissa jotka menisi yöpaidasta ja -housuista.
Vielä viikko niin joudan puhumaan psykiatrisen hoitajan kanssa miten mulla on mennyt. En mä paljoa itsekseenkään puhu. Unohtaa kanssakäymiset ja sosialisoinnin taidot jos niitä ei harjoita.
Ainakaan ei tarvitse käydä paljoa ulkona. Kun enää edes polta tupakkaa, niin parveke koskematon ja lumen peitossa.
*muistaa nyt vasta ottaa masennuslääkkeen, eikä ole enää aamu*
Hupsista. Piti oikeastaan valittaa ettei kukaan ikinä lue niitä kirjoituksia jotka mun mielestä ansaitsee tulla luetuksi, vaan immeiset keskittyy ihan muihin asioihin.. nnoh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland