Leiriytykää jos haluatte nähdä Isojalan nyt

 Pesin pyykkiä ja robotti-imuri Ruttunen hoiti lattiat. Siinä oli kyllä touhua tarpeeksi. Keitin teetä ja kahvia, luin luvun kirjaa. (This B...

Translate

sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Samasta tekosyystä jolla aina ylläpidän näkymättömyyttäni

 Mun uusivuosi? Kuuntelin paukahduksia, katsoin telkkarista Jääkuningatar showta, viritin pari tähtisadetikkua perunasalaatti&nakki lautaselleni, söin muutenkin liikaa konvehteja ja ruokaa, ja sit oksensin vähän siinä vaille puolenyön. Katsoin live streemaajia. Tänään oon katsellut netflixistä jotain sekä telkkaria, torkkunut sohvalla. Aloitin virkkaus projektin eilen, sitä voisi jatkaa.

Ainakin tupakointi täytyy lopettaa, joten uudenvuodenlupaus voisi vaikka olla se. Laihduttaa en osaa joten turha yrittää.

Kaikki kymmenen vuotta eläkkeellä oloa tulee nyt testiin, kun ei ole mitään tekemistä kotona ja silleen ei viitti koskea kaikkeen jos vaikka hengittää vieläkin jotain koronaa ulos viikkoja kuukausia ilman maku- ja hajuaisteja. Täytyy vaan kehittää turhuustaitoja.

Olen aiemmin antanut pois akryylimaalit ym joten kattoo seuraavaksi mitä ilman pärjäisi olla harrastamatta. Kynsilakkoja on ainakin liikaa, mutta ne ei ole sitä merkkiä mistä pidän eniten. Huulipunat alkaa olla vanhoja, en ole syönyt loppuun askarrellut. Eka jonka ostin oli briteistä 2006 jokin Scream Rimmeliltä 06 sellainen klassisen punainen oikein Cruellan punainen.