Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Samasta tekosyystä jolla aina ylläpidän näkymättömyyttäni

 Mun uusivuosi? Kuuntelin paukahduksia, katsoin telkkarista Jääkuningatar showta, viritin pari tähtisadetikkua perunasalaatti&nakki lautaselleni, söin muutenkin liikaa konvehteja ja ruokaa, ja sit oksensin vähän siinä vaille puolenyön. Katsoin live streemaajia. Tänään oon katsellut netflixistä jotain sekä telkkaria, torkkunut sohvalla. Aloitin virkkaus projektin eilen, sitä voisi jatkaa.

Ainakin tupakointi täytyy lopettaa, joten uudenvuodenlupaus voisi vaikka olla se. Laihduttaa en osaa joten turha yrittää.

Kaikki kymmenen vuotta eläkkeellä oloa tulee nyt testiin, kun ei ole mitään tekemistä kotona ja silleen ei viitti koskea kaikkeen jos vaikka hengittää vieläkin jotain koronaa ulos viikkoja kuukausia ilman maku- ja hajuaisteja. Täytyy vaan kehittää turhuustaitoja.

Olen aiemmin antanut pois akryylimaalit ym joten kattoo seuraavaksi mitä ilman pärjäisi olla harrastamatta. Kynsilakkoja on ainakin liikaa, mutta ne ei ole sitä merkkiä mistä pidän eniten. Huulipunat alkaa olla vanhoja, en ole syönyt loppuun askarrellut. Eka jonka ostin oli briteistä 2006 jokin Scream Rimmeliltä 06 sellainen klassisen punainen oikein Cruellan punainen.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy