ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

torstai 12. tammikuuta 2023

Pidä unelmat itselläsi

 Yritin yöllä asentaa sims peliä Macbookkiini. Tilaa se olisi vienyt 20 gigaa, ja jäi lataus 98% valmiiksi. Tämä ei nyt pelitä oikein.

Postissa tuli postikortteja, käyttämättömiä siis, toiset ostanut ja toinen oli swappi joka kyllä epäonnistui kun luulin että sivuilla vaihtuisi keräilykortit eikä postikortit, sitten uudelta k-kamulta kirje ja loppulausunto työkokeilusta Mielen ry:ltä.

Nukuin 12 tuntia sohvalla ja sängyssä. Vihdoin nousi ylös, otin masennuslääkkeen ja join vettä. Laitoin paidan ja hameen. Postit avasin ja luin. En vielä ole mitään syönyt, mutta kaipa sitä kohta löydän vielä jotakin noista ostoksista. Alkuviikon kolme pahvilaatikkoa Prismasta. Voi olla että ensi viikon jälkeen tekee tiukkaa.

Lupasin huomenna käydä lunastaa liput, kun menen bestiksen kanssa leffaan vklo. Juodaankin varmaan. Täytyy vaan katsoa, että rahat riittää juomiin ja muuhun. Tilasin Alkosta juotavaa, mutta toimituspäivä ei ollutkaan 2-4 päivää vaan menisi viikon päähän :P Onneksi en käyttänyt kaikkia rahojani kosteaan.

Mutta joo, masennus puhuu ja jääkaappi kutsuu.