ihmisoikeudet

Unpopular opinion to never visit 'murica

What’s wrong with America They don’t recycle, the plumbing is old, the sleazy roadside hotels, gunlaws, people worshiping Trump, how much st...

Translate

tiistai 3. tammikuuta 2023

Tänä vuonna pois kuljeksimasta

Olin viimeksi katsonut mun luottotiedot heinäkuussa 2021! Laskeskelin menoja, tuloja, lainoja, laskuja ja maksuja. Pisti hiljaiseksi. Mulla oli alunperin velkajärjestelyä kymppitonni ehkä vähän päälle. Osa maksettu, muutama kummittelee ulosotossa (korkeintaan 4,5 tonnia) ja yhtä homeista irtisanomisvuokraa olen maksanut vuodessa tonnin jo kohtapuoliin. Laitoin siitä saldotodistuksen viestinä ulosottoon. Ehkä siitä saa pois yhden merkinnän joskus.

Ei kannata ikinä ottaa vippiä. Nytkin mulla on ollut muutama päivä 11snt tilillä ja tuet tulee kohta. Viimeiset tuet tätä päätöstä, kattoo nyt mitä taas keksivät käsitellä jokavuotista aneluoperaatiota kelaan.

Hyödyllisiä linkkejä oli paljon mitä käytin.