Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

sunnuntai 29. tammikuuta 2023

Vitut tästä, meikä lähtee seikseik-kahiluun huunhuun

 Tiskasin, olin kaksi minuuttia kuntopyörällä, join kahvia. Keitin myös jotakin vehnänjyvää. Vähän kuin makaronia, mutta isomman riisin muotoista suunnilleen. Ihan ekaa kertaa kokeilin, kun sitä on. Pitäisi miettiä miten saan riittää viikossa 50e ruokaan. Nyt kun ei mene 10e/pvä tupakkiin enää kuukauteen. Ajattelin vähän säästää pienistä tuloistani jos onnistun ja mennä kiristää leukaa rasvaimuun. Siitä on niin kauan kun kävin kosmeettisella. Olen isotöinen.

Mitäs muuten... pohtinut brittijuttuja, vaikken ole edes Lontoossa käynyt kohta 8? vuoteen. Tiedä edes mitä julkkiksia Tussaudsilla olisi vahakabinetissaan. En mä ole mikään anglofiili, ekspaatti, hädin tuskin turisti.

Ihmisyyttä voi selittää vaikka miten, mutta yhteistä on kulttuuri joka tappaa ja saastuttaa muut eläimet, luonnon. Sitä se "monimutkainen sosiaalinen viestintä" tarkoittaa. Se turhake umpilisäkekin meni minulta ja luontoon olisin kuollut puhkeamiseen kauheissa kivuissa, jos ei olisi ennen mennyt taju.

Mutta mihinkäs jäinkään? Haluisin kuunnella Varamiehen enkuksi loppuun audiblesta jonka jäsen ollut 2013 vuodesta. Rahaa menee myös noihin Adobe lisensseihin, vaikka ei niistä mitään hyötyä sinänsä...?

Muistin ottaa masennuslääkkeen. Yritin nukkua unilaitteen kanssa. Jonkun pitäisi hakea multa leipää kun ostin vahingossa kolme kiloa toissapäivänä.

Jeespsbulis. jepalis? jebbuileisii... vitustako mää tiedän mitään saatana. Jos näytän kieltä, niin avaanpahan suuni. Hähhä. Ei vaijskåååå löl ei jaks.

Mietin eilen jos hankkisi bonsai puun. Googlettelin ja katoin pruunaus videota mutta niille pitäisi antaa kai 400 vuotta eikä mulla sellaisia oo pitkäjänteisyyksiä. 15 vuoden päästä se olisi jos elossa olisi vielä, niin hädin tuskinkaan alussa. Tosi realistista. Tosin mulla olisi kyl multaa. Pitäisi katsoa noi olemassaolevat kaipaisiko ne lisävihermultia tai *tarkistaa* vermikuliittia.

Siis miksei tuossa laventeli opaskirjassa kasvattaa mainita bonsai mahdollisuuksista mitään! Muuta kuin että joo, vaikea kasvattaa plääplää hiekkainen alusta. 

Mitäs muuta googletin. Niin joo ihmiskaupassa oma arvoni olisi vain nolla pilkku seitsemän ja rapiat miljoonaa eli miljoonan helposti vähemmän jos olisi lakia opiskellut tai painaisi 0kg ja olisi 180 cm?