Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

tiistai 10. tammikuuta 2023

Sä et naista voi heittää lihamyllyyn kuin halpaa makkaraa tuulitunneliin

 Kaveri soitti itkettyään yöllä ja luettuaan sitä uutista Iso Omenassa jossain Espoossa missä raskaana ollut nainen oli mennyt ostaa lastenvaatteita, joku oli soittanut siitä poliisit koska se oli huutanut ettei lähde, ja neljää vartijaa piti sitä maassa ulkopuolella yli 10 minuuttia senkin jälkeen kun se oli jo kuollut eikä pystynyt enää huutaa, ettei pysty hengittää.

Taisin twiitata asiasta näin:


Pahintahan siinä toki on, ettei minkäänlaisia rangaistuksia jaeltu. Monelta naiselta on mennyt turvallisuudentunne. Mikä estää ettei tuota voisi tapahtua kelle vaan? Facebookissa koko asiasta keskustelu on kielletty monessa ryhmässä ym foorumeilla ja keskusteluryhmissä sitä vielä puidaan.

Eräs nainen jolle mun piti lukea tarot korteista, kohtasi kohtelua poliiseilta ja yliopiston vartijalta. Korkeastikoulutettu nainen ei pystynyt päästää irti siitä asiasta.

Tulta, tappuraa ja tulikiveä eiksjeh 

Toisaalta laki ei ole ihmisoikeuksien puolella Suomessa. On oikeus joutua osastolle jos on vaarassa muille tai itselleen. Paitsi että nämäkin on liukuvia käsitteitä lait ja muut, koska ei tarvi kuin yksi ihminen joka on lain yläpuolella tai muu erikoistapaus, joista pitäisi ilmoittaa. Mutta kuka näistä mielenterveysasioista tietää...