ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

keskiviikko 4. tammikuuta 2023

hottista kylmiöön

 Kaikki on tänään mennyt päin persettä. Mulla oli injektio kankkuun, sen jälkeen helpotti. Mutta kengät hankasi kun käveli ja silmälaseista lähti lasi. Yritin saada paikoilleen, mutta hangesta sitä ei olisi löytynyt toista kertaa. Löysin kuin löysinkin sitten ass kaupan, ostin kombuchaa ja kaakaoaineksia. Eli en juuri mitään ruokaa. Kaksi ateriankorvikepatukkaa. Tosin en nähnyt mitään. Haistanut mitään ja maistanut mitään.

Pitäisi käydä labrassa, kysyä jostain specsaversilta saako ne lasit pelastettua, ja muutenkin stressata kaikkea. Laitoin uuniin jotain ruokaa vähän ranuja nugettia ja patonkia. Ei mulla enää ole nälkä. Aamupaino alkoi 121:llä eli laihdun jotain kilon päivässä mutta silti ei se kauaa kestä kun ei kohta toimi ruoansulatus korkealla.

Ai niin aloin kattoo leffaa. Ei tässä muuta voi. Hikoilin aika paljon, vieläkin tipun hikikarpaloita. Tiedä sit haisenko. Yritän kyllä pestä itseäni tarpeeksi. Toisaalta hajuihin tottuu. Olin haistavinaan jonkun miehen ratikassa. Hajut on enemmän märkä/kylmä, karhea/pehmeä kuin esim. hedelmäinen tai raikas.

Mutta silleen. Ei vaan huvittaisi. Mutta tiätteks. Käsivartta kramppaa.

Muoks. Söin vähän ja katsoin komedian ja luin kliinistä lähetettä ja olen entistä surullisempi vain... Avasin tuon postista hakemani fanitus teepaidan sisältävän paketin sentään. Onhan siinä ihan oikein kaikki.