Translate

kävijäpiikki

Olisi helpompaa ostaa e-kirja

The stupidity of all human knowledge is refreshing because at least you know it's endless

 2022 oli viimeinen vuosi kun halusin edes lapsia. Tein haun mun naamalla yhdestä hakemistosta, ja ekoina tuli kuvat missä näytin pahoinvoivalta ennen mun sterilointia jossain käytävässä jossa soi steriloitini aikana pilkaten vihaamaltani radiokanavalta sitä musiikkia josta minulta on muka merkityselämyksiä. Se sopi siihen tilanteeseen, koska se oli painajaista. Aina kun teen uuden spotify tilin, laitan että "älä soita tätä artistia ikinä". En edes mainitse missään bändin nimeä, mutta se kuulostaa pedofiileiltä. Että sillee. Niillä ei ole kuin kolmesataatuhatta kuuntelijaa onneksi? Sen verran paskaa ollut aina.

Mutta koska minua ei oltaisi kohdeltukaan kuin paskaa. En ansaitse elää, jne. Jos saisin lapsen, se otettaisi multa pois. Tuo ei ole nyt ihan totta... (kun kerron saavutuksistani eli, laihtumisesta jne).

Mitä järkeä tai halua ihmiselle edes jää elää, kun se sisäinen tahto lisääntyä jätetään pois.

Kaikki haluaa vain päänsä sekaisin. Se on toinen ääripää.

Tekijänoikeuspaskat, patentit sun muut rekisteröidyt tuotenimet, lyriikat ja lisenssit ohjelmistoista, huoh mikä viidakko ja porsaanreikien ihana suo

Käytin 15 puntaa ostaakseni piirustuksia ym. painotuotteita Briteistä jotka on piirtänyt yhden miehen, vaimo ja yhteisen Finn lapsen äiti, jolta tilasin joskus fiverrista lyhytsanaisen videon jossa sillä oli potterkamat päällä ja esitti Harrya siitä Potterista niinkuin se mies siis... Nythän ne on myynyt sielunsa Disneylle toki. Katsoin tänään yhden videon tekijänoikeuksista YouTubesta. Informatiivisesti kertoi se transihminen kuka ja omistaa mitä ja rahastaa millä. Faniktion laittomuudesta, mutta sitten toisaalta jos käyttää luovuutta kertoa saman tarinan eri tavoin kuin mitä ihmiset on alunalkaen kirjoittanut Beowulfia, Taru Sormusten herraa, ja niin edespäin perustuen samoihin toimiviin tyyppeihin ja juonenkäänteisiin, niin ainoa syy miksi ne saa rahaa on jotta se kirjailija voisi tehdä lisää. Eli rattaita kapitalismin vetämille hevosrataksiin. Sitten se selitti myös patenteista ja höyryveturista rokotteisiin. J.K. Rowling vihaa transihmisiä niin paljon, että sen mielipiteet ehkä estäisi mua nauttimasta jos hankin sen uuden Tylypahkan Legacy pelin (switchille varmaan, eihän mulla muita pelikoneita kuin käsikonsoli olekaan). Samoin kuin en olisi hankkinut sitä pokemonpeliä, mutta hankin lopulta ja se oli ihan samaa loppuviimein mitä muutkin koki... Paitsi ettei kiinnostanut se keräilypuoli. "Kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää." -minä viimeksi esimerkiksi lumesta joka glitteröi likaisena tienposkessa

Mutta joo, vajaa 16e, löysin vielä alennuksenkin s.postista jonka oli pitänyt mennä vanhaksi marraskuussa.

Tuota noin. Raavin rinnasta jonkun ihottumantapaisen ja laitoin voidetta. Toi märkii kai, haava? Olin etsimässä kevyttä kosteusvoidetta kylppärissäkin mutta soittelin kaverin kanssa huomisesta ja peruuntui se. Olen kuulemma raivoraittiiksi alkanut.

Piti kertoa että teema siinä boksissa oli kissat ja koirat? Voisin linkata Bishop, Please! nettikaupan muttei jaksa. Voisin etsiä jostain sen videon jonka ostin joskus öö- 13 vuotta sitten?? Saatte vain sanani etten fanita nykysin mitään.


mutta hei vaihtuisiko

 Yritin alkaa askartelee muutaman kunnon ysärihenkisen slam, slamy, slamitus slameja... vihkoihin– paitsi ettei ole kontaktimuovia jonka alla koristukseni kansissa kestäis käsittelyä. Sitä siis täytyypi hankkia. Olisi varmaan saanut kolmella eurolla jonkun muovitarran läpinäkyvän paitsi että hankin leipää kolme kiloa hävikkiä vahingossa. Tänään pitäisi tehdä jo köyhiä ritareita??
Ei tuu mitään. Kävin siis ruokaostoksilla ratikalla ja takas. 
Kun olin saanut itseni kammettua ylös hereille unimaailmoistani. 

Tästäkin voi kiittää äänikirjaa Aleister Crowleyn käsikirjasta seremonialiseen magiaan. Jos ei kiinnosta muuten niin kaikkien pitäisi lukea tuo eka luku. 

Geosentrisestä maailmankuvasta ja siitä miten maailmankaikkeus pyörii jokaisen oman navan ympärillä<3

Huomenna pitäisi mennä elokuviin bestiksen kera keskellä päivää.

Vähän oon järjestellyt sälää. Otin yhden tarran pois hyllystä ja tilalle toisen. Pinoja siirtänyt. Ylläreitä laittanut samaan pahviseen laatikkoon. Siirtänyt laatikoita taemmas hyllyssä. Kuitteja repinyt ja heittänyt hyvää paperia roskiin tai ripustanut uudestaan, vaihtanut kirjojen paikkaa, lehtiä ajatellut vähentää lehtilaatikosta. Selkokieliset työntekijän oikeudet takaisin nojaamaan muihin paperiroskiin tuossa pahvilootassa, missä on loput dvd:t ja cd:ni. Alakoulu luokkien koulukuvat yhdessä repeytyvässä pahvikassissa. Tärkeät CV paperit tuossa päällä kansiota missä on mun vaihdetut taidekeräilykortit... kaikki pöydän alla, imuroinkin vähän kun aloin leikata paperia ja ne levisi.

Kysyi onko mulla rahaa. Kaikkihan täällä joskus on rahaa ollut ;P

Asteikolla 1-10 mun huono olo on kaksi tai neljä, mutta ei ikinä nolla

 Eilen yritin koko iltapäivän löytää pikaisesti jotain seksiseuran tapaista, ja tänä aamuna miljoona Huomenta viestiä, jotka ignorettaa. Kik viestin on perseestä koska kuka vaan voi anonyyminä sielt ettii jotain livepaskaa. Jos miehelläsi on kik puhelimessa, erotkaa. Ehkä kiihottaminen ei pettävää naista kiihota kuten miestä, sitä vaihtelua on vain saatava, että toivonkipinä pysyisi elossa. 
Huomasin vain että 21 jälkeen ja 11 maissa tänä aamuna poliisi vaivasi naapuriani. Kävin avaamassa ovenikin, kun "mitä vittua" kuului koputusta. Sanoin, Jaa. Kun se koputtikin eri ovea. Hyvä kun oli rintsikat päällä.
Nyt olen taas kyllästynyt elämääni kokopäiväisesti.
Eilen söin lihapiirakoita. Tänään tein riisiä ja kanaa. Voisin tehdä vielä mansikkamarmeladi-pähkinälevite voileipiä, amerikkalaisittain, valkoiseen vehnäleipään. Tein vasta yhden.
Olen vain nukkunut. Heräsin kun aloin siivota jotain roskia matkatavaroista (siltä hyllyltä jossa ne oli vuoteen vieressä), ja tarkistaa olenko varannut lennolle käsi- sekä matkatavarat ja että olenko myöhässä siltä. Joku naikkonen itki vieressä varmana etten ollut varannut mitään. Kaikkea muistoja sieltä löytyikin päiväkirjaa, kuvia ja muuta leikkelettä paperitavaraa. Hereilläkin vielä mietin että voisinko heittää matkalaukun ja osan vaatteista jättää pois.
Pitäisi käydä kunnolla suihkussa. Vähän on niljakas olo jo ja kakkuna pään päällä hiukset ei oo fresh, mutta ei se mitään kun naama kiiltää. Eikä sekään niin, kun silmälasit heijastaa. On pyylevä ja lyhyt, ja tatuointeja käsissä. Sotkuinen kämppä täynnä rojua. Mutta näin mä elän, alaspäinviettävässä spiraalissa.
Ehkä liian vanhakin jo. Ajattelin niitä sukupolvia boomerit, millenniaalit, se kadonnut sukupolvi siltä väliltä Y ja X ja kaikilla niillä jotain lapsia. Paitsi mulla. Koska olin muutenkin vahinko, ja äpärä enkä halua lasta jota ei kukaan halua. Teen yhden maapallon palveluksen ja se on ettei lisäänny.

Hupaisaa

 Hohhoijakkaa, kun kello tulee jo paljon. 

Hain postit. 

Siellä oli kaikkea hauskaa tilaamaani kiinatavaraa. Jaksan vielä innostua sälästä. 

Tein tänään lasagnen ja söin sen kaiken, mutta sitten oli vielä nälkä. Hain pari kaljaa ja suklaata. Matkan aikana join energiajuoman.

Mulla oli pieni deja vu kohtaus matkan jälkeen, josta tuli lähes oksettava olo ja huimaus, kuin olisi tullut jostain hupilaitteesta, mutta kaikki vaan näytti niin tutulta kuin olisi kokenut aiemmin.

Katselen telkkaria mielelläni nyt sivusilmällä. Kaikkea ei viitsi edes kertoa. Kuvat kertoisi kyl tuhansia sanoja. *laittaa kollaasin tähän*Oi Brutukseni --44jaa, Caesar

 Täytän tänä vuonna 35 syksyllä ja alan olla käynyt jo kaikki mahdolliset paikat ja kynnykset, opinnot, tutustunut kaikki ne.

 • kymppiluokka työelämään valmistava VALMA
 • työväenopistoa
 • Takk, Voima kurssi (malli otettu briteistä kuntoutujille)
 • Kotiruutu, kotikuntoutus (Sopimusvuori)
 • Klubitalot ja nuorten matalan kynnyksen paikka vieressä, suljettiin
 • ilmainen kurssi matikkaa yliopistotasolla itseopiskeltavaa
 • Kelan teak, työharjoittelu 2kk
 • 2 vuoden ammattitutkinto Tredussa

Olisiko tuossa listaa, ei toki aikajärjestyksessä. Jos menee vanhemmaksi, niin

 • vaihto-oppilas välivuosi Wightin saarella Briteissä
 • lukion päättötodistus
 • kesätyötä nuorille kampanjan kesätyöt Isojoella lasten leikkipaikoilla, leirintä-alueella
 • 2kk kesätyö sahalaitoksen hissillä juoksennella lautojen päällä painellen nappeja
 • Tet:tiä kampaajalla, lähikaupassa. Palaute: hyvä puurtaja, kampaajalta lotrattavia hiustaineita jotka mun äiti taisi käytellä itekseen, niin no

Tietty terveys shokkeja ja muita pelonaiheita mahtunut elämään...

 • umpisuolentulehdus
 • kolme pakkohoitoa laitoksessa
 • smartlipo, kemiallinen kuorinta aknearpiin, laser kovaan pattiin lävistyksestä kun oli liian lyhyt koru
 • Novasure ja päivittäisten kuukautisten monet vuodet kärsiminen niistä kun kokeiltu ehkäisyjutut mitkä ei sopinut, kaavinnat

Useita soveltuvuustestejä eri koulutuksiin, ja osaan en päässyt ikinä. 

sairaanhoitaja, sähköinsinööri, lentokoneasentaja, urheiluohjaaja, englannin filologian maisteri...

Mun työturvallisuuskortti on kai kohta umpeen menossa. 
Hygieniaosaamiskortti ei ainakaan toistaiseksi. 
Ei ole ajokorttia, passia. Mitä mulla edes on? Ja ketä sekin koskettaa. 

No jaa, sitä paperivanaa jos viitti tutkia 2009 asti jotakin ydinjätesotaa niin hmm, on mulle luvattu kaikenlaista jo silloin tason laskemisista ja tunnekyvyttömyyksistä mielihyvän puutteista.

Täysin kyvyin mä tätä teen sitä ei vaan oo ikinä uskottu niin en voi muuta syyttää kuin niitä jokavuotisia lausuntoja ja loppukokouksia, missä nyt on ollut ketäkin paikalla oikeita töitä tekeviä hoitsuja.
Hiffailemassa minusta jotain mitä en allekirjoita. Tai opettajia, koulukavereita. Passiivinen, flegmaattinen, synnynnäinen agrafia, psykoottisesti päiväunelmoiva (yksi entinen kaveri linkkasi wikipediaan jonkun) jnejne negatiivinen, synkkä, masentunut, ankea. Pannaan menemään. Kajsuli. Kukka. Plumpsis. Plum. K<3

Kun mulla on kaikki hyvin, niin muilla ei näköjään oo

 Mistä mun äitikin taas on saanut tietää, että olen valvonut? Joo ehkä johonkin kolmeen. Livestreemaus mitä katsoin loppui jo aiemmin. Heräsin 11-12 välissä taas sohvalta. Kävin äidin kanssa ostoksilla. Ruokaa loppukuuksi. Syötiin pizza buffassakin. Tuli maha oksettavan täyteen xD

Ostin ripsarin ja pastellinsävyisen hiusvärin myös. Eilen tilasin karkkia, jäätelörasian, sipsiä ja limpparia kotiinkuljetuksella. Joku soitti ovikelloa aggressiivisesti puoli 9 maissa illalla enkä nähnyt ketään, tilaukseni vain pahvikassissa oven ulkopuolella kuin pitäisi.

En tarvi yhtään mitään. Mulla on kaikkea. Miehiäkin tulisi ovista ja ikkunoista ja joudun huutaa niille "EI, MEE POIS!"

:/

Kaksi tuntia myöhemmin: Siivoilin keittokomeroa lattiaa seiniä jne, tiskasin, kuorin mutanaamiolla kasvoja ja sheivasin sääriä, kosteutin kainaloita. 5 minuuttia kuntopyörällä jaksoi olla, sitten aloin kastella kukkia ja järjestellä. Tökätä vähän kumoon entisiä ja putsata korvia. Telkkarista katsoin hamstraajia hetken, kun oon tänään pelannut pokemon go:ta ja puuttuu enää alle 30 tappelua niin vaatimukset täytyy seuraavalle tasolle. En vaan oo jaksanut tapella. Seuraava taso varmasti jämähtää viideksi vuodeksi kans...

Pitäisi imuroida. Laitoin mun sinisen makeanveden helmen kaulaan. Sen arvo oli jotain 60-80 puntaa tai euroa tai jotain, kun itse sen poimin mutta hukannut aitoustodistuksen. Jotkut tarjoutui ostaankin. Pöh.

Mutta että sellaista? Olen jo melko väsynyt. Jokusen karkin vetänyt ja yhden juustosämpylän kotona, sen pizzabuffetin lisäksi, mutta niitä ja sipsiä on eiliseltä jäänyt kuitenkin. Pitäisi tällä viikolla tehdä jokin pieni lasagne, ja ennen kuun loppua kanaviibaleista jotakin. Siihen väliin lihapiirakoita kurkkusalaatilla. Ranut ja nugetit. Aamuisin puuro tai muroja. En tiedä miksi syön jos en kuluta, no okei onhan mun aineenvaihdunta ja lepokaloreiden tarve aika jätti tän kiloisena :3

Viikon päästä leffaan jos siellä menee vielä jotakin. Kaikki on niin nähty mitä tässä geolokaatiossa vaan voi.

Mitähän sitä nyt enää voisi

 Tein kalakeiton ja vedin sen kokonaan ja vähän leivänsiivua kaverina. En ollut syönyt kuin muroja aamulla, hieman teetä ja keksiä muuten. Yskin vähän kun on niin pientä hiutaletta ja muruja.

Siinä oli 300g pakasteesta jotain seitiä. Ruokakermaa (kasvisrasva), vähän maustetta ja muutama peruna jotka kuorin ja paloittelin, pakasteesta porkkanaa ja kukkakaaleja.Kohtapuoliin tulee kuukausi ilman tupakkaa, eikä ole ikävä. Katson telkkarista selviytyjiä, vaikka melko varma että olen nähnyt aiemminkin... Ota tuosta sarjasta nyt selvää, kun se on tullut niin kauan. Heräsin vasta joskus 3 maissa sohvalta ylös, ja kävin suihkussa. Yrittänyt sopia tulevalle jotakin menemistä.

Olisi toki voinutt siivota enemmän tänään.

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland