Translate

kävijäpiikki

Olisi helpompaa ostaa e-kirja

Hyvin on riittoisaa vintagea köhöm

 Tarvisin lisää parfyymiä. Olen ostanut viimeksi pari vuotta sitten itselleni pullon Calvin Kleiniä ja se on lopussa jo... Laitoin mun eau de lavender -pullosta, mutta se on todella vintagea jo. Sain sen ilmaiseksi vielä kun oli olemassa nuorten matalan kynnyksen paikka... Sanomattakin selvää, että mun parfyymissä pitää olla laventelia. Elle lehden artikkelissa oli esitelty muutamia, ja mulla olisi niistä varaa ehkä siihen 80+ euron pieneen 30ml pulloon... ei mitään Chanel Boyta.
En tiedä miksi sitä sitten yhdistetään miesten partavesiin tai jotain. Yleensä laventelia on pesuaineissa. Laventeli tulee latinan kielen sanasta 'lavare' eli pestä.
Alkosta voisi hakea jo viikonlopun nesteet. Varmaan huomenna koittaa ehtiä ennen leffaa. Osaisikohan kukaan Sokokselta neuvoa mulle mitään parfyymia. Joskus oli ihan pakko ostaa Lady Gagan mustanvärinen hajuvesi 2012. Sitä ennen jo halusin Sarah Jessica Parkerin hajuvedessä lovely, koska siinä oli laventelia. On sitä vieläkin tippa, 2006 tuli markkinoille. Sen sijaan mulla oli jotain Boumia mikä tuoksui sokerilta. Tuo mitä katsoin tänään, esikuvana oli ilmeisesti Angelina Jolie.
Tiedän miltä mun ominaistuoksu haisee, mutta en osaa selittää sitä. Toiset peittää itsensä paskalla, ja toiset ei haise miltään, kai. 
Pitäisi viedä postit. Kirjoitin kirjeen ja pari korttia eilen. Tuijotin mun instagramin Discover sivua niin kauan että halusin kokeilla meikata itseäni eilen illalla, kokeilla tuota ruskeaa väriä kaksoisleukaan, testata meikkivoidetta samalla. Ripsiliimaa mulla ei ole. Mainitsinko että revin loput stilettokynnet pois jo kynsistä ja laitoin päälle kiiltäää läpinäkyvää kynsilakkaa?

Pidä unelmat itselläsi

 Yritin yöllä asentaa sims peliä Macbookkiini. Tilaa se olisi vienyt 20 gigaa, ja jäi lataus 98% valmiiksi. Tämä ei nyt pelitä oikein.

Postissa tuli postikortteja, käyttämättömiä siis, toiset ostanut ja toinen oli swappi joka kyllä epäonnistui kun luulin että sivuilla vaihtuisi keräilykortit eikä postikortit, sitten uudelta k-kamulta kirje ja loppulausunto työkokeilusta Mielen ry:ltä.

Nukuin 12 tuntia sohvalla ja sängyssä. Vihdoin nousi ylös, otin masennuslääkkeen ja join vettä. Laitoin paidan ja hameen. Postit avasin ja luin. En vielä ole mitään syönyt, mutta kaipa sitä kohta löydän vielä jotakin noista ostoksista. Alkuviikon kolme pahvilaatikkoa Prismasta. Voi olla että ensi viikon jälkeen tekee tiukkaa.

Lupasin huomenna käydä lunastaa liput, kun menen bestiksen kanssa leffaan vklo. Juodaankin varmaan. Täytyy vaan katsoa, että rahat riittää juomiin ja muuhun. Tilasin Alkosta juotavaa, mutta toimituspäivä ei ollutkaan 2-4 päivää vaan menisi viikon päähän :P Onneksi en käyttänyt kaikkia rahojani kosteaan.

Mutta joo, masennus puhuu ja jääkaappi kutsuu.

Kun opi et, sä pärjäämään

 Katsellut Buffyn vikaa tuotantokautta, kuunnellut omelämäkertaa brittien hovista äänikirjana. Syönyt välillä tai nukkunut. Nähnyt kiinteistönhuoltajan, kun sellainen tuli ilmaamaan talon ylintä patteria. Katsoi silmiin ja oli kohteliaan puoleinen.
Kävin aamulla suihkussa ja pesin hampaat. En ole laittanut irronneiden tekokynsien tilalle uusia. En ole tehnyt mitään kauneusrutiineja, meikkejä tai karvanpoistoa kosteuttamisesta aloittamattakaan. Olen hillunut tällaisissa vaatteissa jotka menisi yöpaidasta ja -housuista.
Vielä viikko niin joudan puhumaan psykiatrisen hoitajan kanssa miten mulla on mennyt. En mä paljoa itsekseenkään puhu. Unohtaa kanssakäymiset ja sosialisoinnin taidot jos niitä ei harjoita.
Ainakaan ei tarvitse käydä paljoa ulkona. Kun enää edes polta tupakkaa, niin parveke koskematon ja lumen peitossa.
*muistaa nyt vasta ottaa masennuslääkkeen, eikä ole enää aamu*
Hupsista. Piti oikeastaan valittaa ettei kukaan ikinä lue niitä kirjoituksia jotka mun mielestä ansaitsee tulla luetuksi, vaan immeiset keskittyy ihan muihin asioihin.. nnoh

Sä et naista voi heittää lihamyllyyn kuin halpaa makkaraa tuulitunneliin

 Kaveri soitti itkettyään yöllä ja luettuaan sitä uutista Iso Omenassa jossain Espoossa missä raskaana ollut nainen oli mennyt ostaa lastenvaatteita, joku oli soittanut siitä poliisit koska se oli huutanut ettei lähde, ja neljää vartijaa piti sitä maassa ulkopuolella yli 10 minuuttia senkin jälkeen kun se oli jo kuollut eikä pystynyt enää huutaa, ettei pysty hengittää.

Taisin twiitata asiasta näin:


Pahintahan siinä toki on, ettei minkäänlaisia rangaistuksia jaeltu. Monelta naiselta on mennyt turvallisuudentunne. Mikä estää ettei tuota voisi tapahtua kelle vaan? Facebookissa koko asiasta keskustelu on kielletty monessa ryhmässä ym foorumeilla ja keskusteluryhmissä sitä vielä puidaan.

Eräs nainen jolle mun piti lukea tarot korteista, kohtasi kohtelua poliiseilta ja yliopiston vartijalta. Korkeastikoulutettu nainen ei pystynyt päästää irti siitä asiasta.

Tulta, tappuraa ja tulikiveä eiksjeh 

Toisaalta laki ei ole ihmisoikeuksien puolella Suomessa. On oikeus joutua osastolle jos on vaarassa muille tai itselleen. Paitsi että nämäkin on liukuvia käsitteitä lait ja muut, koska ei tarvi kuin yksi ihminen joka on lain yläpuolella tai muu erikoistapaus, joista pitäisi ilmoittaa. Mutta kuka näistä mielenterveysasioista tietää...

Järkeviä ratkaisuja

 Voihan Luoja. Irtosi kaksi kynttä, stileton muotoista mitkä olin liimannut.. Tunnin järjestelin, mutta en päässyt eroon vielä oikein mistään. Eteisessä on 160cm pitkä pahvinen kasa erilaista pahvia mitkä pitäisi viedä kierrätykseen talon taakse. Sekä roskaakin. Pyykkiä. 

Ja mun läppäri missä on Windows järjestelmä ja avannut viimeksi lokakuussa 2021 kuunnellakseni joulumusiikkia kai? Siinä on vanhentunut versio Chrome selaimesta ym päivityksiä vaille... jalassa mulla on sandaalit? Kuunnellut Spotifyta ja vähän Yleltä historiaa yhden jakson kuluttamisesta. Sopi niin hyvin tähän hamstraukseeni.

Vasen nimetön ja oikea keskisormi. Niistä lähti ensin<3

****Muoks. saanut tänään aikaan vaikka mitä, siis. Vein roskia yhden jätesäkin eli kävin pihallakin. Poltellut suitsukkeita ja kynttilää. Tein pastaa ja siihen kastikkeen. Kaakaota juonut myös kolme isoa lasillista. Etsinyt johtoja ja latureita. Päivitin virtuaalilasit ton mun 9v Hp 250 pro lisäksi.

Kuulemma 70snt maksanut kun katsonut uutenavuotena vähän telkkaria hehheee

Katsoin mun sähkönkulutus trendiäkin 3kk:lta. Yksi kwh päivässä, korkeintaan 2,3 kWh, mutta harvemmin enemmän. Laskua odottaen toistaiseksi.

Ehkä mulla on niin erilainen olo kun kävin suihkussa, haistan jo enemmän, ja muutenkin muuttanut täällä sisustuksia? Voi perhanan hups caps lock mullahan oli se pikaohjelma tunti sitten pesukoneessa.. mutta siis kaikkea pientä. Pientä sälää siirtänyt. Vaikka jääkaapin magneettejakin. Pirskottelen itse iloa ilman että ckonmarit.

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland