Translate

kävijäpiikki

Olisi helpompaa ostaa e-kirja

Kerrannallisia kysymyksiä

Miten saa stalkkerin lopettamaan? Vastaus: antaa muiston jollaista ne ei koskaan unohda.
Pitäis ottaa suihku. Viikonloppu sentään. Otin aamulääkkeen, söin muroja ja join kaakaaoo. Pesin hampaat, laitoin vaatteita päälle. Mietin, tuokin tieku lehti pitäisi laittaa lehtikansioon. Jatkaa tuota virkkausta. Kaikki tavarat ei herätä sellaista että etsipä sille koti, tai säilytä minut pienemmässä tilassa, koske minuun järjestele...
Mietin vielä ennen nukahtamista siirtäisikö sängyn olohuoneen seinälle. Mutta pitäisi mittailla ja siirrellä tavaroita sitten makkariin. Vaarana on että säilyttäisin kaiken pian toisessa huoneessa ja olisin vain toisessa?
Kaikenlaista meneillään. Eilen oli vuoden ensimmäinen täysikuu.
Sellaisen kompromissin minä ja todellisuus ja tietokoneet on tehty, että tämä blogi kertoo mun jokapäiväisistä arjen jutuista vääristelemättä. Nytkin olen ehkä vartin tuijottanut tätä ruutua. Olen käärinyt housunhelmat ja laittanut sormuksen sormeen, en oikeastaan muuta.
Paino sahaa 122-124 kilogramman väliä vaarallisesti. Sijoittanut kryptoon ja pankin rahastoihin, mutta ne vasta leijuu kyberavaruudessa tuottamatta mitään. Pitäisi syödä tämä viikonloppu sitä mitä on kaapeissa, ja maanantai illalla kotiinkuljetus Prismalta S-kaupan sovelluksella jota selasin toissapäivänä ihan liikaa.
Ei tosiaan jäisi tupakointiin rahaa. Onneksi poltin enimmäkseen mentholia alunperinkin ja EU ne on kieltänyt, kuin Kalifornia vapet.

Liikekannallepanolle kaikki kykenemättömät

En pidä kirjaa mitä syön. En pidä päiväkirjaa. Mainitsen täällä toki jotain asioita.
Mulla on nenänpielessä huolestuttavan punainen ihottuman alku ja naama on muutenkin kuiva.
Katsoin tänään 10 jaksoa tähtiensota sarjaa. Kävin viemässä postia laatikkoon, ja ostin limsaa ja sen pullava uutuuden suklaalevynä. Pitäisi 
 • viedä roskat, 
 • pahvit kierrätykseen ja 
 • joulukoristeet varastoon. 
 • Tekisi mieli hakea viinaa,
 •  saada naapurilta takasin mun kukat. 
 • Pitäisi myös tyhjentää matkalaukkua ja laittaa ne sisäkkäin ja pois tilaa viemästä. 
 • Hakematta on yksi paketti ärrältä.
Tein tänään popkornia, olen syönyt leipää ja kaakaao ja vedin ne suklaat. Mutta siis syömättä oleminen ei auta. Jos kalorit on parisataa päivässä vaikka viikon ja laihdun pari kiloa, niin seuraavana päivänä syön mitä tahansa, niin olen taas alkupisteessä.
Järkevintä olisi yrittää ehkä lisätä liikuntaa, ettei menetä lihasta? Ja mun pitäisi juoda oikeasti vettä todella paljon enemmän. En vaan saa juotua...
Pesin aamulla hampaat. Pitäisi ottaa cpap käyttöön mutta siinä laitteessa on varmaan jokin korona. Jos pesen letkut illalla niin ne on märkiä enkä voi nukkua siltikään laitteella.
Nukahdin meditoinnin lopuksi ja nukuin kauhean pitkään. Eli unirytmi alkaa jo korjaantua entiseen. Ei se ole minusta johtuvaa, syytän talvista pimeyttä aamuisin.
Sitten pitäisi muokata tota mun ostoslistaa kotiinkuljetuksella S-ryhmästä siten että ruoat riittäisi mutta että etten tuhlailisi yli varojen tai mitään herkuttelisi jotain, mutku vaikea tilata edes mitään epäterveellistä tässä Maassa.

***

Ja toisekseen, oon liian kätsy kärsii kaikkea sitä mitä muut minussa näkee. Nautin todellakin täysin siemauksin sellaisesta, mikä muiden mielestä muuttaisi heidät kyvyttömiksi tehdä... mitään?
 Kognitiivisen tason laskua, syrjäänvetäytymistä, tunteiden latistumista, vaikeuksia keskittyä, mielihyvän kadotus. Niitä sellaisia negatiivisia "oireita" jotka ei mene koskaan pois. Johtuisiko siitä että ehkä mua on lannistettu, noita asioita ennustettu, syrjäytetty, kielletty itkemästä yms, annettu ankeita diagnooseja, käytetty hyväksi. Voisi yhtä hyvin vaan olla kuollut, mutta kuin aaveena vaeltelee tuolla ihmisvilinässä. Kadulla muiden mielenterveys ihmisten kanssa. Äksyt hoitajat ja kiltit, potilaat käsi kädessä... potilaalla vähän haahuilevampi katse ja askeleet arvaamattomampia, tai ehkä rinnuksilla kuolat...
Ihmiset haluaa muistuttaa itselleen, etteivät ole se poikkeus joka vahvistaa säännön. Mutta tässäpähän tulostan itseäni.

Niin varmaan

Minussa ei ole mitään vikaa sekä olen aina oikeassa.
Asenteeni on täydellinen.
Elän todellisuudessa.
Raha luo narsisteja. En valehtele koskaan, kun en pysty. 
Periaatteistani en luovu. Minulla ei ole arvoja eikä tunteita.
Minä elän täysillä, enkä kadu mitään.

JOULUPUKIN 150 ILON VILLAKILOA KATO VITTU GOOGLESTA

MUA VITTU ÄRSYTTÄÄ TOLLASET USKOVAISET JOTKA LAITTAA SANOJA MUN SUUHUN JA SITTEN LOPETTAVAT KÄÄNNYTYKSENSÄ

RITUAALEJA ON OLLUT ENNEN KRISTINUSKOA JA TULEE AINA OLEMAAN

KASTE TAI RISTIMINEN ON IHAN SAMA RITUAALI MINKÄ VOI ANTAA VAIKKA MÄKKÄRIN HAPPY MEALIN LELUNA TOISEN HENGILLISEKSI TAAKAKSI LOPPUELÄMÄKSI, MUTTA SYNTYÄ JA KUOLLA ON PAKKO

SAMA IHMINEN ON ALKANUT USKOA ETTÄ (KUULKAAPA TÄTÄ) SYNTYMÄTTÖMÄLLÄ LAPSELLA ELI ALKIOLLA OLISI *EN EDES MUISTA MIKÄ SANA SE OLI* KOSKA SE ANTAISI SILLE JOTAIN OIKEUTTA SEN NAISEN OMAN KEHON TAI TAHDON YLI NIIN ETTÄ ABORTTI OLISI MUKA MURHA!!!!

HALUAN TIEDOKSI, ETTÄ EMPIIRISESTI SEKÄ TEOREETTISESTI. EN USKO PARATIISIN OLEVAN LUONTO TAI MUUTA SANAHELINÄ-VERTAUSKUVA YMMÄRTÄMÄTTÖMYYDEN PÄÄHÄNPINTTYMÄLLISTÄ HOKEMAA

USKONTO ON TAPPANUT ENITEN IHMISIÄ MAAILMASSA ENEMMÄN KUIN MIKÄÄN MUU LIIKE VASTAAVA KOSKAAN

RAUHA, JUMALATTAREN JA JUMALAN PALVOMINEN, PAKANALLISUUS JA TIETEELLINEN HYVÄKSI KOETTU YLIPÄÄNSÄ AJATUS JA OLEMASSAOLO ON SITÄ AINOAA OIKEAA USKOA EIKÄ MIKÄÄN AABRAHAMIN-AATAMINALKUINEN KRISTILLINEN HÖPÖNLÖPÖ JA ILTASATU SANALEIKIT.

MIES LUO VAIN KUOLEMAA. JUMALA KUOLEE TALVELLA JA SYNTYY UUDESTAAN KEVÄÄLLÄ. LUONNON KIERTOKULU EI OLE VAIN SITÄ ETTÄ VESI NOUSEE TAIVAISIIN TAI MUU FYSIIKAN ILMIÖ TAI PARATIISI, JOSTA OLISIMME VIERAANTUNEET TAI ETTÄ RAAMATUN JOBIN KIRJASSA KERROTAAN JOTAIN, EI.

KOSKA IHMINEN ON ONNELLINEN VAIN LUONNONLÄHEISYYDESSÄ!

OLEN LIIAN VANHA JA HULLU TULLAKSENI ARGUMENTOIDUKSI TÄLLAISEN PASKAN KANSSA KUN KAIKKI PITÄÄ PUOLUSTELLA KUNNES OLET ÄÄNESI MENETTÄNYT, KOSKA KRISTINUSKO ON SOTAINEN JA TAPPAVA JA MURHAAVA USKON ASIA AINOASTAAN AGGRESSIO, EIKÄ SE OLE SOPIVAA NAISELLE,

NAISELLE JOKA TEKEE ENEMMÄN YHTEISKUNNAN JALKATYÖTÄ KUIN KR. PAPISTO IKINÄ

–TERVEISIN PAPITAR IHAN MAGIAAN USKON, MUTTA EN HALUA KAIKKEA KUULUTTAA KUIN IDIOOTTI JOKA ON SAMAA MIELTÄ VAIN PISTÄÄKSEEN TOISEN SUUHUN OMIA USKOMUKSIAAN

HILJAISUUS.

hottista kylmiöön

 Kaikki on tänään mennyt päin persettä. Mulla oli injektio kankkuun, sen jälkeen helpotti. Mutta kengät hankasi kun käveli ja silmälaseista lähti lasi. Yritin saada paikoilleen, mutta hangesta sitä ei olisi löytynyt toista kertaa. Löysin kuin löysinkin sitten ass kaupan, ostin kombuchaa ja kaakaoaineksia. Eli en juuri mitään ruokaa. Kaksi ateriankorvikepatukkaa. Tosin en nähnyt mitään. Haistanut mitään ja maistanut mitään.

Pitäisi käydä labrassa, kysyä jostain specsaversilta saako ne lasit pelastettua, ja muutenkin stressata kaikkea. Laitoin uuniin jotain ruokaa vähän ranuja nugettia ja patonkia. Ei mulla enää ole nälkä. Aamupaino alkoi 121:llä eli laihdun jotain kilon päivässä mutta silti ei se kauaa kestä kun ei kohta toimi ruoansulatus korkealla.

Ai niin aloin kattoo leffaa. Ei tässä muuta voi. Hikoilin aika paljon, vieläkin tipun hikikarpaloita. Tiedä sit haisenko. Yritän kyllä pestä itseäni tarpeeksi. Toisaalta hajuihin tottuu. Olin haistavinaan jonkun miehen ratikassa. Hajut on enemmän märkä/kylmä, karhea/pehmeä kuin esim. hedelmäinen tai raikas.

Mutta silleen. Ei vaan huvittaisi. Mutta tiätteks. Käsivartta kramppaa.

Muoks. Söin vähän ja katsoin komedian ja luin kliinistä lähetettä ja olen entistä surullisempi vain... Avasin tuon postista hakemani fanitus teepaidan sisältävän paketin sentään. Onhan siinä ihan oikein kaikki.

Tänä vuonna pois kuljeksimasta

Olin viimeksi katsonut mun luottotiedot heinäkuussa 2021! Laskeskelin menoja, tuloja, lainoja, laskuja ja maksuja. Pisti hiljaiseksi. Mulla oli alunperin velkajärjestelyä kymppitonni ehkä vähän päälle. Osa maksettu, muutama kummittelee ulosotossa (korkeintaan 4,5 tonnia) ja yhtä homeista irtisanomisvuokraa olen maksanut vuodessa tonnin jo kohtapuoliin. Laitoin siitä saldotodistuksen viestinä ulosottoon. Ehkä siitä saa pois yhden merkinnän joskus.

Ei kannata ikinä ottaa vippiä. Nytkin mulla on ollut muutama päivä 11snt tilillä ja tuet tulee kohta. Viimeiset tuet tätä päätöstä, kattoo nyt mitä taas keksivät käsitellä jokavuotista aneluoperaatiota kelaan.

Hyödyllisiä linkkejä oli paljon mitä käytin.

Tykkään

 Tylsää. Ihanku oisi uudestaan kipeä, pitäisi vain päästä pois neljän seinän sisältä. Pussailin paperia ja siitä tuli uusi kuvio shoppiin. Kivasti värimaailmoiltaan muistuttaa mun logoakin tuo glossy purple.

Tein yöllä riisiä ja siitä tuli currymaista. Mun violetti kauha muuttui oliivinvihreäksi siinä riisivedessä.

En erityisemmin alunperinkään tykännyt riisistä. Ihan sama vaikka joisi omaa virtsaa, kun ei kuitenkaan mitään maista eikä haista. Kokeilinko kenties?

Mutta joo. En tiedä.

Postimies toi mulle paketin ja siinä oli mun uusin ja tuorein blogikirjani! Kääreissä muoviin jne suoraan painosta. En mä sitä Suomessa tietenkään painattanut.Nukkumaanmenoaikani meni jo kiiruusti

Kaaokseen vastalääke? Avasin läppärin, katsoin blogini ja s.postin. Menin facebookiin. Sitten lähti lapasesta. 

Ajatuskuvioni meni jotenkin järjestyksessä noin:

 • Instagram seuraajien ostaminen
 • krypto
 • mahdollista kuunnella äänikirjaa telkkarista?
 • Anosmia + Ageusia -> smell therapy(covid podcastia)
 • -> Ruoan korvikkeiden nettishoppailu Apteekista jne
 • Kanakeittoa kaapin eineksistä?
 • Terveystietojen katsominen kannasta, reseptien lääkkeiden ja diagnoosien miettiminen, turhaan hammashoitoajan etsiminen vaikka edellisestä on 2vuotta, seuraava olisi ollut huomiselle suuhygienisti
   Ilmeisesti se erikoislääkäri oli päätellyt että poltin kaksi askia päivässä. Siinä oli muutenkin jotain outoa sen lausunnossa ja lääkkeissä ja mitä lie. En ole polttanut kahta askia päivässä, eksä kyllä väitti joskus 6v sitten että poltin niin paljon. Jonkin aikaa mahdollisesti. Kymmenen vuotta aski päivässä korkeintaan. Siksi varmaan nyt nautin tällaisesta anosmiasta ja ageusiasta täydellä Haisulin vimmalla kiskon asiaa jutusta. En moiti itseäni, se nyt vaan on tämänhetkinen tosiasia. Mauttomuus ja hajuttomuus. #ruutuaikapaukkuujaporisee

Potkaise minua, olen tyhmä

Samasta tekosyystä jolla aina ylläpidän näkymättömyyttäni

 Mun uusivuosi? Kuuntelin paukahduksia, katsoin telkkarista Jääkuningatar showta, viritin pari tähtisadetikkua perunasalaatti&nakki lautaselleni, söin muutenkin liikaa konvehteja ja ruokaa, ja sit oksensin vähän siinä vaille puolenyön. Katsoin live streemaajia. Tänään oon katsellut netflixistä jotain sekä telkkaria, torkkunut sohvalla. Aloitin virkkaus projektin eilen, sitä voisi jatkaa.

Ainakin tupakointi täytyy lopettaa, joten uudenvuodenlupaus voisi vaikka olla se. Laihduttaa en osaa joten turha yrittää.

Kaikki kymmenen vuotta eläkkeellä oloa tulee nyt testiin, kun ei ole mitään tekemistä kotona ja silleen ei viitti koskea kaikkeen jos vaikka hengittää vieläkin jotain koronaa ulos viikkoja kuukausia ilman maku- ja hajuaisteja. Täytyy vaan kehittää turhuustaitoja.

Olen aiemmin antanut pois akryylimaalit ym joten kattoo seuraavaksi mitä ilman pärjäisi olla harrastamatta. Kynsilakkoja on ainakin liikaa, mutta ne ei ole sitä merkkiä mistä pidän eniten. Huulipunat alkaa olla vanhoja, en ole syönyt loppuun askarrellut. Eka jonka ostin oli briteistä 2006 jokin Scream Rimmeliltä 06 sellainen klassisen punainen oikein Cruellan punainen.

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland