Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Todellisen rikollisen salakavalasti tuota pääsee jyvälle yhtäkkiä muiden aivoituksista

 Voihan triathloni. Taivas synkkenee ja päivä vain paranee. Jäädytin aivoni mansikkasmoothiella jäisistä marjoista ja proteiinijauheesta. Ei kauan tarvinnut tehdä räsymatolla peppuliikkeitä youtuben ohjeistuksella, kun tuli veskihätä ja otsaa hikoilutti. Habitukseeni ei yleensä kuulu treenata tuota takapuolta. Hyvä jos viitsin kuntopyörälle nousta, joka on keskellä olohuonetta, saati että käyttäisin mun vastuksia eli painoja jotenkin järkevään. Salille mulla on jäsenyys, mutta hyvä jos tunnin kuukaudessa käyn siellä.
Mieluummin olen peto keittiössä, kuin että saisin liikunnasta boostia energisyyteen.
Äityliini lupasi jonkin uuden, miesystävänsä kanssa heittää mua kaupoille. Pakko kai se on tarttua mihin tahansa oljenkorteen, mitä heitetään. Mun kaikki housut tuntuu olevan pesussa, ja loput on kotosalla oleilua varten shortseja... Shortsit ja huppari.
En nyt tiedä olenko löytänyt tyyliäni mutta... pakko käyttää niitä mitä on.
Katsoin eilen telkkaria. Katsoin homoerotiikka draaman viimeisen jakson, pullukkoiden läskeille kyytiä, hamstraajien kodinvaihtoa, ja yhden diilin verran Leijonanluolaa, eikä siihen edes sijoittanut yksikään hai. Nämä oli pakko toljottaa nukahtelun välissä.
Röökiä on yksi jäljellä. Mainitsinko että pitäisi pestä pyykkiä? Siivota nuo tehosekoitin sotkut. Imuroida, pestä lattioita, pyyhkiä paikkoja, ehkä tampata mattoja, siis kaikkea ilmaista hupia. Olen valmis kuin pääskynen kesään. Ja sitten taas laiskottelen varmaan, kunnes jokin naksahtaa päässä ja yritän hetkellisesti, parantaa tapojani. En ole munkki joten en hae suojaa ja turvaa korkeilta Kreikan vuoristoilta, tai intialaisen pyhän miehen tavoin elä askeettisesti toisten lahjoituksilla niitä kiertämässä. Mutta öö, kaikki viisaat kankut yhteen.

do or do not, there is no donut

Masentuneisuus on taitolaji, jopa näin kauniin sateisena päivänä

 Nukkuminen tekee terää, gutaa, poikaa, kaunistaa. Voisin tehdä sitä koko ajan. Eilen otit ainakin kahdet kolmen tunnin päikkärit. Herääminen on varmaan se ankein osuus. Kukin tyylillään. Vedin tuossa loput kuitumurot aamupalaksi sokerilla ja maidolla. Sitä ennen söin omenaa. Kirjoitan kyllä päivittäin, vaikka kaikkea ei näy. Inventaariota kaapeista ja jääkaapista, mitä korivaraa on varaa syödä. Olin eilen niin flegmaattisen laiska paska, että ei jaksanut lähteä ostaa mitään suuhunpantavaa vaan tilasin vikoilla rahoilla pitsan. Enkä syönyt muuta koko päivänä.

Vain Jumala voi tuomita minut. Mitäkö selitän, mitä itse selität. Suomalaisten olemassaolo on yhtä mysteeri kuin intialaisten vesipula on vakava.

En haluaisi alkaa paistella jauheesta porkkana/pinaattilättyjä. Niiden kanssa joko makaronia tai riisiä. Ei kuulosta niin maittavalta. Voisin syödä pientä pyöreää näkkäriä margariinilla, paistaa muutamat loput paahtoleivät. Tummasta leivästä olen luopunut, haukkukaa vaikka pullamössöksi- ei kiinnosta.

Voisin tehdä poppareita, mulla on tölkki ananasta ja tonnikalaa mutta ei ne kyllä itsetehtyyn pitsaan riitä. Mulla on tölkki kasvishernekeittoa. Soijarouhetta ja perunamuusijauhetta. Siitä saa ok perunajauhelihapaistosta muistuttavan sörsselin, ja kun lisää majoneesia ja tabascoa, voita. Paprikamauste loppui.

Pakastimessa on perällä jokunen kalapuikko avatusta laatikosta, vähän pakastevihanneksia ja marjoja jäljellä, ehkä puolet, pakkauksista. Kunpa siellä olisi jäätelöitä... äiti miettii vievänsä mua kauppaan, mutta ei sille taida olla tärkeää mun eloonjäänti. Mulla oisi nyt käteistä viidenkympin verran ja tilillä alle 5 e

Ei siis mitään herkkua. Kaakaojauhetta olisi muutama ruokalusikallinen jäljellä, voisin tehdä suklaapuuroa mannasuurimoista. Maito meni kyllä jo aamumuroihin. Muutama muna olisi. Ketsuppia ja sinappia. Kaikkea edellä mainittua sekä nuudeleita.

Silti ei huvita syödä noista mitään. Ehkä pitää keittää vähän teetä. Poltella loput tupakit, nukkua vähän lisää. Jotenkin saada kulumaan aikansa. Sillä välin minä tähän yhteiskuntaan mitään lisää tarjoa. Rakentelen kasaani risuista ja hukkaan häntääni kuin Disneyn Ihaa hahmo. 

Mitä luki yksinäisen ratsastajan päiväkirjassa? -koppoti, koppoti...

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King