ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

maanantai 23. toukokuuta 2022

Nälässä pitoon tottuisi

 Pissanurka löydetty ja vaihdettu puruja hamsterin terraan. Se tulee aina omatoimisesti ulos sieltä sekä takaisin hyppää kantoboksista. Ei siinä kauaa nokka tuhissut. Sai samalla herkkuja.
Mulla on kahdeltatoista uusi perehdytys Best Buddies toimintaan Pella's Cafessa. En nyt muista tarjosiko ne kahvin, vai pitikö se itse ostaa.
Kävin ostaa itselleni kaljaa ynnä muuta lauantai-iltana, niin oma budjetti meni ihan mönkään. En nyt tiedä onko krapulaa ollut, mutta levotonta juttua nettiin väsyneenä pistää aina. Muokkasin yhden kuvan. Tuskin saan anteeksi siitä. Että sellainen hippu mun hartioilla. Reilun tunnin pidin TikTok liveä ja höpötin. Sitten kun poistuin, niin yksi herra näyttelijä on livenä. Aloitin varmaan kommentilla "what"
En ole pystynyt keskittyy seuraa tuota sarjaa mitä aloin katsoa. Se on niin kiertynyt yhden hahmon ympärille. Joku aina vääntää todellisuutta itsensä ympäriltä kuin jokin Steve Jobs. 
Olen toki saanut s.postiin työpaikkailmoituksia, mutta en tiedä yrittäisikö enää edes. Se on niin vaikeaa edes ilmaiseksi päästä töitä tekemään.
Olen syönyt vasta vähän omenaa ja mulla on janokin. Tämä näpyttely on pois parvekkeella rusketuksen ottamisesta ja kaikesta muusta oleilusta. Mulla on kyllä parempi olo, kun on saanut pari kiloa pois -mutta tulisihan ne toki takaisin nopeasti?