ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

lauantai 14. toukokuuta 2022

Turha odottaa enempää

 Virka-aika alkoi tuossa 9 jälkeen lauantaiaamunakin. Laitoin viestin vakuutusyhtiölle sitten eräpäivästä. Ottaisinko muistutusmaksun 5e, vai saanko järkättyä tän kuun laskuja jotenkin. Sellaisia parinkympin laskuja tulee joka tuutista.
 Ja mikä on tuuteissa parasta? ei reunat... Lähinnä se kolmio siellä pohjasta jos sinne valuu suklaatia. Se on tuotteistettukin, en kyllä muista millä nimellä niitä lähtisi ettii ja mistä- mähän viimeksi puristin omaa softista niin lujaa että se osa irtosi.
Vedän tuossa turkkilaista jogurttia hunajan kera. Mun hunaja on melko kökköä ja hapatus muutenkin yks kautta kolme. Eri pakkauksessa luki siellä purkin sisällä "ei kaikenmaailman hapatusta"... ja se oli sen verran purkkina hieno että piti melkein säästää se.
Näin minä aina asian vierestä kerron omia näkemyksiäni. Tänään hain taas jonnekin, että en minä ihan toimeton ole kuntoutumaan? Kaveri soitti, sillä on jokin matkailuinto. Voisin toki mukaan lähteä tekemään omaa juttuani. Laivaan nääs.
 Kaupungin julkisen liikenteen sivut on tänään heittänyt mut pihalle. Laitoin niille sähköpostia. Ehkä kyseessä on kyberhyökkäys!? Selviäisiköhän tuo jos menisin matkakorttini kanssa liikenteeseen, vieläkö kortit toimii.
Posti tosiaan Twitterissä kommentoi mun postikortteihin. Aika turhaa toisaalta. Niiden maine on jo aika huono. Toisaalta, ei Tampereellakaan ole ainuttakaan asuinaluetta jonka maine olisi se paras.
Tasapuolisesti huonoa 13. päivän jälkeistä päivää kai sitten.