ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

keskiviikko 18. toukokuuta 2022

Olenko muutakin rotua ja sukupuolta kuin hullu noita läski

Miten määrittää ylensyönti. Määritykseen mukaan siinä syö suuria määriä välittämättä siitä, että ei ole enää nälkäinen. Toinen mua määrittävä seikka on tuo taiveakne, jota stressi ja tupakointi ja lihavuus pahentaa elämänlaatua… Mulla ei ole kontaktia edes ihotautipoliklinikalle. Tapana vähätellä niitä patteja. On ne kipeimmät ja ajatella jotain muuta kuin 12 minuutissa turraksi tulevaa takapuolta jos polkisin tuota kuntopyörääni. 

5min kuntopyörällä. Katselin ympärilleni. Heitin roskiin kääreet, ja aloin kirjoittaa kirjettä. Olin kirjoittamassa itseäni pussiin. Kaveri soitti ja pidän röökitaukoa. Podcast jatkaa mun korvakuulokkeissa jutskailuaan terveydestä. This podcast burns fat niminen, Spotify alustalta.

Elokuuhun siirtynee laivamatka. Bestis kierteli Helsingin hautausmaita ja puistoja. Kukin tyylillään. 

Pitäisi siivota lattialle tippunut muovinen rasia meikkejä ja silleen. Onneksi tuo testeri makuvettä ei tippunut perässä.

Kirje on valmis. Mulla on kaikkea kivaa tarviketta, tarroja ja lähinnä sellaista mitä laittaa kirjeessä kuoreen että silleen tullee nättiä jälkeä ja sisältöäkin ehkä (?) toivottavasti. Mun kirjekaverit on onnekkaita. Saa oikein all-inclusive paketin.