Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

perjantai 20. toukokuuta 2022

Valtavasti rauhaa ja sanojen elämysmerkityksiä vaan tarttumaan muillekin

(tässä oli lyriikoita jostakin taaloihin liittyvistä taitteluista mutta totesin etten halua matkia/varastaa/niitä suorasti)
Olisiko siistiä – jos presidentit ei pussailisi vauvoja noustakseen kansanhurmioon?
Kaikki on rakenteellisesti keturoillaan tuolla maailmalla. Suomessa lipsutaan myös nykyisin. Ei olla enää ykkösenä korruptiottomuudessakaan. Toisaalta nämä barometrit muuttuu, siinä missä rakenteelliset viat myöskin. Väitän että jos yhteiskunnan normit ei huohota niskaan yhtään, niin pään täytyy olla perseessä.

Kuka keksi rakkauden... saatanan vitun perkeleen pallikyrvät hoitoon. Kaikki on nähty. Sä olet saatana nähnyt mut ja kuullut mut. Saatana on kirkon keksimä pahuuden ruumillistuma, pakanallisesta sarvellisesta metsänjumalista, jotka sattumalta metsästää. Ei tarvi paeta autiomaahan.

Mitähän muuta itsekritiikkiä voisi lopettaa antamasta. Päässä pyörii kerrankin muutakin kuin omat muumit laaksossa. Siellä on ne paapa paapat vaipoissaan.

Vakavasti... miksi miksi miksi mun täytyy jakaa muistojani sivustoilla? sananvapauden nimissä? 

Ikimuistoista?

 Retoriikka ei ole vain kysymyksiä vailla vastarakkauksia. *irvistys* Kaikki tarttis terapiaa, liian vähän korokkeita julistaa omaa poliitiikkaa.
Eletään toki. Sen kärsimys joka jaksaa kuunnella, sen kituutus joka muille elää.
Yöunet nollassa, TikTok videot pinnalla, ihmetysilme herkässä uteliaana vai siis uneliaana. Ihmistä on kuin pipoa maailmalla ja kaikki mahtuisi tikkuaskiin. Idässä on länsi, ja luonto päihittää vahvimmat apinat juottopaikalla. 98% perimästä ihmisellä samaa kuin orangilla. Yleensähän nettipersoonani on jotain mitä en sitten kuulemma ollutkaan. Pettymys kulkee käsi kädessä missä olet käynyt ja minkä paidan olet jo sieltä hankkinut, eikäku. Selviyykö sitä oikeasti jos ei ostanut turistikamaa.
10vuotta+ on elinikä ollut vaatteillani helposti. 60-luvun Sveitsin elintaso olisi kuulemma kestävää kehitystä. Sus. Sustainable. En dissaa muovia tai väittäisi papereiden olevan kuolleita puita tai jotain. 

Mutta en toki halua olla tökerö ja ilman käytöstapojakaan. Politiikka on kilpailua suosiosta. Filosofia on tiedon rakkautta. Siihen väliin mahtuu historiaa, uskontoa, ja mitä ei opeteta koulussakaan kun ennen maataloustyöt opittiin kotona. Ihmisillä ei ollut tarjolla jatkuvasti pitkälle prosessoituja ruokia.
Nykypäivän hättöhöttö. Lukiossa kai väittivät valmiiksi pureskelluksi silloista tätä päivää. Alzheimerin omaavan päässähän niitä muistitemppuja vaaditaan.

Halia ja pumpulia ircgalleriaanne kajsuliplumpsikselta.