ihmisoikeudet

Se mikä örveltäen tulee, se viheltäen menee eiku

 Otin 45 päivää ilmaista Storyteliä. Aloitin kuuntelee Dyyni kirjaa. Kuuntelin myös Harry Potter ja Puoliverinen prinssi kirjasta yhden jutu...

Translate

torstai 26. toukokuuta 2022

Masentuneisuus on taitolaji, jopa näin kauniin sateisena päivänä

 Nukkuminen tekee terää, gutaa, poikaa, kaunistaa. Voisin tehdä sitä koko ajan. Eilen otit ainakin kahdet kolmen tunnin päikkärit. Herääminen on varmaan se ankein osuus. Kukin tyylillään. Vedin tuossa loput kuitumurot aamupalaksi sokerilla ja maidolla. Sitä ennen söin omenaa. Kirjoitan kyllä päivittäin, vaikka kaikkea ei näy. Inventaariota kaapeista ja jääkaapista, mitä korivaraa on varaa syödä. Olin eilen niin flegmaattisen laiska paska, että ei jaksanut lähteä ostaa mitään suuhunpantavaa vaan tilasin vikoilla rahoilla pitsan. Enkä syönyt muuta koko päivänä.

Vain Jumala voi tuomita minut. Mitäkö selitän, mitä itse selität. Suomalaisten olemassaolo on yhtä mysteeri kuin intialaisten vesipula on vakava.

En haluaisi alkaa paistella jauheesta porkkana/pinaattilättyjä. Niiden kanssa joko makaronia tai riisiä. Ei kuulosta niin maittavalta. Voisin syödä pientä pyöreää näkkäriä margariinilla, paistaa muutamat loput paahtoleivät. Tummasta leivästä olen luopunut, haukkukaa vaikka pullamössöksi- ei kiinnosta.

Voisin tehdä poppareita, mulla on tölkki ananasta ja tonnikalaa mutta ei ne kyllä itsetehtyyn pitsaan riitä. Mulla on tölkki kasvishernekeittoa. Soijarouhetta ja perunamuusijauhetta. Siitä saa ok perunajauhelihapaistosta muistuttavan sörsselin, ja kun lisää majoneesia ja tabascoa, voita. Paprikamauste loppui.

Pakastimessa on perällä jokunen kalapuikko avatusta laatikosta, vähän pakastevihanneksia ja marjoja jäljellä, ehkä puolet, pakkauksista. Kunpa siellä olisi jäätelöitä... äiti miettii vievänsä mua kauppaan, mutta ei sille taida olla tärkeää mun eloonjäänti. Mulla oisi nyt käteistä viidenkympin verran ja tilillä alle 5 e

Ei siis mitään herkkua. Kaakaojauhetta olisi muutama ruokalusikallinen jäljellä, voisin tehdä suklaapuuroa mannasuurimoista. Maito meni kyllä jo aamumuroihin. Muutama muna olisi. Ketsuppia ja sinappia. Kaikkea edellä mainittua sekä nuudeleita.

Silti ei huvita syödä noista mitään. Ehkä pitää keittää vähän teetä. Poltella loput tupakit, nukkua vähän lisää. Jotenkin saada kulumaan aikansa. Sillä välin minä tähän yhteiskuntaan mitään lisää tarjoa. Rakentelen kasaani risuista ja hukkaan häntääni kuin Disneyn Ihaa hahmo. 

Mitä luki yksinäisen ratsastajan päiväkirjassa? -koppoti, koppoti...