ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

maanantai 30. toukokuuta 2022

Jumputuksen kuuntelu tyhmentää ja klassinen musa nostaa älykkyysosamäärää vartiksi56 tuntia vanhempaa musiikkia kutittamaan hermopäätteitä. Olen kuullut noista lähes kaikki. Kaikilla ei ole Spotifyta, mutta jaoin sieltä tuohon upotuksen. Minulla on ilmainen premium, koska skannaan ostoksiani ja saan 3kk lahjakortteja pisteillä. Tänä aamuna kävin kalliissa lähikaupassa, sitten skannasin koodit puhelimesta. 
Mietin jos kävisi keskustan ärrät läpi ja ostelisi varastoon makukortteja. 
Mietin jos kuudenkerkkiä keräilisi vähän kauempaa metsästä hamsterilleni. Miettimiset jää miettimisiksi useimmiten. 
Eilen luin blogiani tunnin ja sitten tulikin jo jatko-ajalla jääkiekon maailmanmestaruus Suomeen. Porukka oli ihan villinä pitkin maita ja mantuja ja suihkulähteitä, mitä nyt näin netistä. Ei mua pelottaisi tuollainen meno, mutta panikoisin yksin ihmisjoukoissa.
Kyllä mä eilenkin näpyttelin blogiin jäi vaan julkaisematta. Riviä toisen eteen, ja liittyikö lauseet toisiinsa. Kuin parvekematto laudoista jonka toin varastosta eilen, ettei jalat palele paljaalla lattialla.
Minusta ei ole tulossa mitään kovin suurta tässä elämässä. Niitä samoja vanhoja skeemoja päivän päätteheksi.
Uusi viikko edessä ja kohta vaihtuu kuukausi. Uhkarohkeasti vain eteenpäin. Ei edes minulla ole mitään terapeuttista kirjoitettavaa. "nettikirjoitukset" on ihan valideja jos sattuu ehtimään vain. Inhoan itseni toistamista mutta minusta tulisi huonoin äidinkielenopettaja Suomessa. Tämä kaksikielisyys on kuulemma tekosyy olla kielioppia harjoittamatta. Haters laters. Kesä on kerran vuodessa vaan. Näin eilen sateenkaaria, ja nehän siis ei johdu yksisarvista vaan liasta ilmakehässä josta se valo sitten... yhdessä dokumentissa ne sai aikaan ainakin seitsemän sateenkaarta samoista vesipisaroista. En jäänyt laskemaan.
Dokumenteista osaan onneksi puristaa sen oleellisen. Haluaisin itsekin jotakin tutkia, mutta en tiedä mihin sitä tuhlaisi määrärahoja kun en ole intohimoani kohdistanut tiettyyn tieteenhaaraan. Voihan suurin osa ollakin jotakin yleispäteviä populismeja. tieteenkuvalehtismejä. Klikinsäästiksiä. Sanoja jääkaapinovessa magneetti taululla. Palkintotarroja siitä kun on tänään syönyt, pessyt hampaat, opiskellut jotakin hyödyllistäkin saanut aikaiseksi.
Sä olet jo maksanut tarpeeksi aikaasi, rahaasi, ja käyttänyt ympäristöäsi aggressiivisesti hyväkseen. Pistetty ylös ja sitä ratakaavaa. Terkuin pikku-neiti Kajsa... haluun leventää mun blogia :P Ei se pellillinen pitsaa lauantaina lihottanut kun vaan 300 grammaa. Ja minähän kasvan pelkästään vaakasuntaan, koska kukaan ei ymmärrä vaakojen sielunelämätä. En vaan halua paljastaa miten tyhmiä suuri osa on teistäkin joten sitä odottelessa, että saisitte mielipiteeni ulos..?

Kuuluisia vaakoja:

  • John Lennon, laulaja
  • Shakespeare, näytelmäkirjailija
  • Nietszche, filosofi
  • V. Putin, diktaattori
että se siitä harmoniasta tasapainosta ja sielunmaisemista. Seksi kuuluu vasemmistolle. En edes muista mihin kaikkeen äärimmäisyyksiin tuolla Twitterin puolella törmäilen välillä.
suomi
suomi
suomi
vaari
vaari
suomi
Jaa kaikki osaa maalittaa sitähän ne pikkulapset huusikin maalia. Maalin kuivumisen katsominen on yhtä tylsää kuin miettiä mitä sitä bloggaisi, samoin kimeää ääntä mulla ei enää löydy, rauh. Kaikenmaailman vouhotuksia lätkäkansa. Eikä mulla edes ole paitaa päällä just nyt, mutta jos olisin jossakin julkisella paikalla niin aina löytyisi joku pikkupoika joka ei ennen ole avannut rintsikoita.