Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

lauantai 28. toukokuuta 2022

Hei taiteilijaa

 Pitäisi pestä tuo karvakasa mun pään päällä. Jotenkin limainen otus.

Toisaalta voisi kirjoittaa muustakin edistymisestä näin jälkikäteen. Sehän nyt on ihan yksilöllistä minkä ikäisenä löytää g-pisteensä. Mutta alan ehkä eminoida jotakin chakraenergiaa universumiin joka kerta kun rämpytän itteeni mikä on toisaalta positiivista?

Huoh, ja sitten tuli yksi yhteydenottokin että pääsisin tapahtumamarkkinoitsija tiimiin, mutta eipäs sinne pääse julkisilla, eikä minulla ole kulkupeliä vaikka taskuparkkeerauksen olenkin ehkä oppinut 2008?

k... kuuntelin hieman musiikkia - - mutta sitten Spotify päätti laittaa bileet poikki, vaikka meitä oli pari enemmänkin jakamassa sinne listaan kappaleita. Tuo pelasti eilen mun hengen kyllä, toki tänään on jo ihan eri päivä, vai mitä.

Näköjään sanakirja ei tunne sanaa "pitäisi". Onhan se tottakai ahdistusta lisäävien sanojen joukossa. Ei siinä. Heliumi ei tunne painovoimaa sekään, oi maan matonen.

Köhöm. Voisin ehkä tassutella tonne lähikaupoille hakemaan, mitä, röökiaskin. Olisi pitänyt ostaa viimeksi pari kappaletta. Loppuu maustekortitkin, mutta ajattelenpa sitä sitten niin että viime hädässä pakko ostaa sitä mitä on aina hinnoista tinkimättä ja "savuttoman suomen" tunkien perseeseen nätisti taiteltuna.

Voisin hätistellä vaikkapa isukkia kun tuo lupasi Suomen Yrittäjien johtohahmona minulle laittaa niitä painotalojen nimiä joita se tietää.

Älkääkä vittu iniskö, mä teen nää talkoohommat kunnialla. Saan aina mitä haluan vaikka siinä kestäisi vitun iäisyys.