Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

lauantai 21. toukokuuta 2022

Esimerkilliset suuntaa-antavat viittaukset miten extraa oon

 Kävin vaa'alla kolme päivää sitten ja olin sen mukaan, laihtunut siitä kolme kiloa. En edes muista koska olisin ollut 123,5 kiloa 125:n sijaan. Nyt olisi pokemon community day ja pitäisi vipeltää pelaa kaupungille sitä jonnekin. Eilen oli Homeen tullut päivitys, ja mun Legends Arceus pelihän on vielä ihan alussa. Avoin maailma ei ole mun juttu peleissä.

Päätä särkee ehkä vähän, kun olen nukkunut taas vaihteeksi. 12 tuntia ja sitten taas kohta varmaan 2 tuntia, eli keskiarvoksi jää ihan kohtuullinen määrä mutta ei se terveellistä voi olla?

Laitoin violettia huulipunaa ja tein ohuet kulmat. Rasvasin naamaa suihkun jälkeen. Hiukset on vielä kosteat, mutta en tiedä. Täytyy kohta taas juurikasvun takia laittaa vaalennusainetta purkista. Purkista, ehehhehe. Purkka on niin amerikkalaisen merkki elokuvissa. Mulla ei taida olla enää Jenkki purkkaa.. on ollut niitä hampaita vaalentavia purkkia kyllä pari pussia vuoden sisään.

En syönyt eilen muuta, kuin sellaisen sörsselin soijarouhetta ja perunamuusijauhetta ja siihen mausteet ja kastikkeet, vähän ehkä siis voita ja majoneesia. Mulla oli myös joku tummasuklaalevy- mistä hitaasti ottanut paloja. Se loppui.

Kyllä sitä nyt jotain ruokaa pitäisi syödä. Jopa tänä viikonloppuna. Mulla on vaihtoehtoja. Ulkona syöminen, tekee jotain pastaa, nuudelia tai sitten laittaa proteiinijauhetta pakastemarjojen sekaan ja jäädyttää aivot, eikun siis tehosekoittimessa tekee pöyheäksi. Muutama yksinäinen kalapuikko, vähän paahtoleipää. Muroihin olisi jäljellä uht maitoa jonka avasin eilen kun se sörsselini oli vähän tulista. En nyt jaksa mitään kokkailla tai paistaa, joutua hakemaan kaupasta tarvikkeita että saa aikaiseksi itse pitsan tai riisin kanssa hankkia kanaa. Pitsan määritelmä Italiasta on vähän sitä alunperin, että heittää siihen mitä kaapissa on jäljellä...

Mulla oli 2vk vielä elettävänä ennen asumistukea, ja alle 7 euroa per päivä budjetissa käyttää ylipäänsä mihinkään. Tililtä menee silloin tällöin kaikkea automaattisesti, ettei huomaakaan. OP vie neljä euroa joka kuukausi.

Äidin kanssa nyt ei ole päässyt kauppaan, mutta se toi mulle jotakin tarvikkeita yksi päivä. Kaikki menee mitä tulee. Ja jos ei tule, niin masennun ja näköjään Nukkuva Kaunokainen dieettini sitten taas jojoilee mun painoa.