Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Ei vaan, ei tää nyt niin tylsää ole (vai onko?)

 Laastari perseessä ja virtuaalilasit nokalla. Join pari pirkkaolutta. Kävin äkkiä kaupungilla bk:ssa syömässä roskaruokaa. Pelailin pokemon go:ta. Muut vaikutti puhuvan älyluureihinsa. Mä keräilin lahjoja kaverilistan tyypeille.

Tutut on kaikki vissiin jossain lenssussa. Ei se mitään. Niisk. Kello on jo paljon, mutta telkkarista My 600lb life tuleepi...

Se paiseen/filatelin/flare upin tyhjennyksessä meni puoli tuntia kunnes luovutin ettei mene kaikki vessapaperi, vaikka suihkuttelinkin paljon. Yritin katsoa jotain streemiä twitchistä mutta olkoon. Pitäisi kai itse striimailla. Ei tosin tähän aikaan pimeässä. Mulla on mikrofonikin, en vain käytä sitä. Kaikki kerää pölyä?

Päivitin vr lasit ja yritin tehdä vr chattiin hahmoa. En oikein keksi tuolle mitään funktioo. Pelit on kalliita. Ei aina viittisi liikkua. Tai chi, nyrkkeily, kalastus... aikaa vievää.

Palvelu ei ole käytettävissä viesti tuli telkkariin? En edes painanut mistään. Omituista. Ehkä sitä pelailisi switchillä Legends Arceusta vielä. Niin varmaan. En jaksa keskittyä mutta saan aikaa yhtäkkiä hujahtaa kaikkeen. Koko aamunkin piirsin sitä logoa pitkälle iltapäivään. Heräsin siihen kun kysyttiin mikä mun onlyfans on ja siitä se sitten jotenkin tuijottelin tyhjyyteen.

Mun voimavarat ja energia ei ihan yllä tuotteistukseen tai yhteisön luomiseen itseni ympärille

 Söin aika ison annoksen riisiä ja vokkivihannesta. Loput omenapiirakat jälkiruoaksi sitten kun vähän tasoittui olo. Muutenkin tekisi ehkä makeaa mieli. Lainasin kirjastosovelluksesta Eroon makeanhimosta kirjan, mutta eipä sekään taida auttaa. Joko menen kauppaan tai sitten en. Tupakkeja on enää pariskunta, joten kai mun täytyy mennä.

Pää on sinällään aika tyhjä. En oikein tee mitään, kotona nyhvään. Ihan kuin täällä pitäisi päivystää. Laitoin yhden tarot kortin lompakkoon. Se oli tavallaan niinkuin magiaa. Äh. En oikein luota mun piirtämis ja kuvanmuokkaus taitoihin. Mutta miten voisikaan odottaa että kotivehkeillä ja ilmaisohjelmilla saisi edes ammattimaisen logon tehtyä. Parhaani muokkaan. En voi taikoa pikselisoppaa tyhjästä.

Siellä on aika kylmä toisaalta. Ei huvittaisi sekään kaupassakäynti. Telkkarista ei tule mitään, mutta kaipa sen eteen passivoituisi.

Että silleen. Selasin tiktokkiakin pitkään. En kehtaa näyttää naamaani videoilla edes, vaikka ei edes ole huonosti hiukset. Ehkä pitäisi ladata virtuaalilasit ja päivitellä se. En ole viikkoihin pelannut sillä. Kaikki on niin ajantuhlausta. 

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King