Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Kymmnensormijärjestelmällä vaikka haukotellen silmät kiinni

 Palasin sitten kahteen fantasiapeliin tänään. Elvenariin sekä LotR:Rise to War. Toinen on mobiilipeli ja toista on helpompi pelata selaimella. Viisi vuotta sitten viimeksi pelannut, sain säpöä että ne poistaisi mun tilin.

Vähän aika sitten mun piti alkaa jatkaa Pokemonin peluuta switchillä. Avoin maailma vie aikaa kyllä. Ajattelin vain valvoa keskiyön jälkeen kun rahat tulee ja maksella jotain laskuja.
Kuuntelen Zombies, Run! radiota samalla ja kerään puita Forest sovellukseen. On tämäkin keskittymistä.
Hampsteri ei ole vielä herännyt... telkkarista tulee Sormuksen ritarit. Vein postilaatikkoon postcrossing kortteja ja pokemon kirjeen jossa pari keräilykorttia swap-botin swappia varten. Samalla hain colaa ja sipsiä. Poksauttelin viimeiset popparit tänään. Tein myös nuudeleita, ja vähän valmisperunamuusia ja kaksi jauhelihapihviä. Teki mieli kai suolaista omenapiirakan jälkeen.
Tarot kortteja lukaisin tuossa. 10 kortin kelttinen risti luenta lemppari lohikäärmepakallani. Siinä oli paljon sisäistettävää. Lempparikorttini rakastavaiset tuli toisena pakasta. Toisaalta moni kortti oli ylösalaisin. Isoja kortteja, pieniä kortteja. Olen jumissa, mutta valmis seikkailuun, enkä välitä muiden mielipiteistä. Hankaluudet on takanapäin ja tappelut edessä. Vähän kuin tuossa sormuksen ritareissa, hehheh.

Eipä tule kukaan pelastaa valkealla ratsulla ikinä ettei sen puoleen

 Eilen oli huono päivä. Toisi turvaa jos olisi bussikortilla rahaa, että voisi lähteä johonkin, tai tupakkaa taskussa, mutta ei ollut. Vappuun meni varmaan ainakin 80 euroa. Saan huomenna asumistuen. Ehkä vähän piristi kun leivoin omenapiirakkaa illalla. Vaikka söin siitä puolet, mahani kipeäksi, niin vaaka näytti 1,5 kiloa vähemmän aamulla. Kaipa se Prinsessa Ruusunen dieetti vieläkin toimii. Vaikka kyllä mä yritin vähän oksentaakin. Mainitsinko että päivä oli huono? Nyt saisin vähän aamuaurinkoa, mutta se meni pilveen. 

Näin aamuyöstä seksuaalista unta. Rehtorin puhutteluun kännykänkäytöstä. Sillä oli toimistonsa ikkunan ulkopuolella petolintuja perhe. Yritin saada todisteita, että minua kiusattiin, ja hän selitti jotakin iPhonen uusista kirjautumisen ominaisuuksista, salasanoista, joita mulla ei ollut kun en ole päivittänyt puhelinta. Sitten itkuissani halasin sitä, tunsin sen erektion ja se laittoi vähän verhoja kiinni, ja sitten se olikin sellaista työntöä.

Pitäisi viedä laatikkoon posteja. Viedä roskat. Siivota. Tehdä tälle kaaokselle jotakin. Kaikki on niin esillä ja täynnä tavaraa. Vaatteet laittaa jonnekin kuivumasta mistä ne löytäisi. Tiskata. Varmaan yhtäkään puhdasta haarukkaa ei löydy. Mistä löytäisi järjestelmällisyyttä. Aloittaisiko siitä että heittäisi marmorikuulat ja mariskoolin pois. Ottaisi serpentiinit alas. Pesisi lakanapyykkiä. Varmaan menen vain uudestaan makuulle.

Hamsteri sai retiisin. Se oli hetken sylissä eilen illalla. Karvapalleroista ihanin. Luulis että se ainakin vuoden vielä eläisi.

Masentunut itsetunto just nyt. Kuvaa tätä huonoa oloa. Tosin samaa se oli 7kg sitten, 7 vuotta sitten.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King