Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Oisko se maailma viellä avoin

 Ihana uni siitä striimaajasta. Striimaja ei niin ihana. Muistan vaan, että sekstailtiin ja se lupas viedä autollaan maan halki. Lähinnä rentouduin sen seurassa kun se hönki naamaani jotain päihdehöyryä, ja sit silleen. Heräsin ja kerroin sille kun se oli edelleen livenä twitchissä. En voi uskoa, että olit mun unessa. Sit yhdes kohtaa se haukku mua, et mä vain näppäilen jotain. Se jäi vähän mieleen sit lopuksi. Se sai kanavalleen toimii avatarit, ja tappeli hetken lohikäärmeen kans<3 edistystä, vaikka ekat bossit oli jäänyt päihittämättä siinä kiirees :o

No jaa. Heräsin pari tuntia sitten, söin nuudelia ja kävin suihkussa. Annoin hamsterille jauhomadon, pelasin switchillä animal crossingia, kävin röökillä. En vieläkään pysty käyttää mun amiibo kortteja, vaikka sain teltan sinne vierailijoille tehtyy, epistä

Tarvis pestä pyykkii. Juttelin eilen yhdelle georgialaiselle tytölle, joka lupasi tulla organisoimaan mun kanssa joskus kun sillä on kolmas rokote.. kaikki jotka tunnen on selkävammaisia ja polttaa jotain, mikä pitäisi laillistaa kyl.

Katsoin myös telkkarista ja äänestin pari kertaa the Rasmusta euroviisuihin. Tein popparit. Sitten täällä kävi joku nuori mies tuomassa röökiä, maksoin ne ja sit se lähti anteeksipyydellen kotiin omaa suoristustaan sängyssä. Sitten olin ehkä kolmeen yöllä taas striimissä paikalla. Nukuin siis jotakin 6 t

Huvittaisi journaloida jotakin päiväkirjaa mutku mulla on vaikka mitä puuhaa muutakin. Lukea kirjaa vaikka.

Se maanantain teemiitti peruuntus muutesta. Mielellään olisin kuntopyörällä hetken, mutku nivuset vuotaa jostain. Voisihan sitä aina istua pyyhkeen päällä, tai hankkia ne alkkarishortsit joiden sisään saa pysyy laastareita. Ne oli kyl aika rajut.

Kukkuu kukkuu, väitti seinäkello tasatunnein ja se leimattiin hulluksi.

Muoks. Askartelin paskartelin pari korttia

lauantai 26. helmikuuta 2022

oui demain ce sera dimanche

 Vaihtelua. Syötiin mäkkäriateriat, laskiaispullat ja kahvit. Leikin systerin westien kanssa aika paljon. Sillä oli uusi kämppä alla ja gradun kirjoitukset aluillaan. Tungin niiden takapenkille vielä autoon joululta lainaamani matkalaukun eteisestä tilaa viemästä.

Oon nyt juonut magnesiumpore nesteytysjuomaa eilisestä, ja mun tupakoitsijan keuhkoista on irronnut enemmän kaikenlaista syljen mukana. Täytyy oikeasti pestä hampaita enemmän.

Pelaan pokemon go:ta tässä illan ja sit ehkä switchillä acnh tai jatkan edelleen netflixin katselua (sarjakuvaan perustuvaa sääilmiö antoi supervoimat Norjassa matkustaneille revontulien tutkijoille. Eka se pahis oli niinku siin yhdessä tyypissä mut nyt kakkoskaudella se on ettinyt lapsen majapaikakseen, että siinäpä kiero otus.)

Muutama vitsi taisi mennä tänään ohi itse kultakin. Ihan niin kuin mä katsoisin Angry Birds elokuvaa, tai että koiralta näkyisi kylkiluut jos sillä ei olisi niin paljon karvaa.

Mulla oli punaruskea huppari ja uudehko alennuslaarin kultainen hame päällä, olin meikannut aamulla ennen päiväunia. Hyvä että laitoin sitä all nighter meikkivoidetta, vaikka se kakkuuntuikin mun kuivaan nenällle. Hiuksille nyt ei voinut tehdä mitään, nämä alkaa olla melko pitkät siitä kun kävin hair garagessa, pyytää/ehdottaa, että ne leikkaa veitsellä mun hiukset.

Maanantaina meen teemittiin ja siellä pitäisi olla laskiaispullia myös. Toivottavasti sinne ei ryntää kauhea määrä porukkaa. Yksi väitti että se on rakentanut ne talot, ja toinen siihen, että et yksin, ja sit se verisukulainen siihen että katot melkein kokonaan. Siis minne maanantaina olen menossa. Ne kysyi järjestääkö se, jonka häissä olin. Enpä ole oikein ollut yhteydessä kauheasti siihen. Systerin ikäinen.

Harmi kun on allekirjoittanut sen lapun silloin, etten puhu mitään kenestäkään sukulaisesta netissä, mutta kyl mä varmaan jotain saan mainita... että perheen kanssa vietin kivan päivän.

perjantai 25. helmikuuta 2022

Päivän hörötiede: kallo suojaa aivoja ettei ne päädy stressileluksi muitten auki hakkaamaksi nuijalla

 Tympeät ihmiset tympiinnyttää. Varsinkin jotka huomauttelee hinnoista ja tullimaksuista, kun jokin tuotehan saisi heidät takaisin töihin helpolla. Minä ainakin investoisin kunnon haavahousuihin ja haavasiteisiin. Menee vähemmän pilalle vaatteita ja saa piloon vaivat, pysymään housuissaan. Mulla rutsahti eilen yksi patti, ja sen jälkeen tarvitsin kyllä ensiapulaukusta paljon sidetarpeita. Joku oli hakenut tähän hoitotukeakin. Kiva kun tuollaisia elämää helpottavia vaatteita edes tehdään jossain päin maailmaa. Ei tarvitse itse puhkoa reikiä vaatteisiin. Olisin varmaan jo tilannut, mutta en ole ihan varma mun koosta. Olisinko se isoin koko, vai pelkkä xl. Mulla ei ole hirveästi lanteita varmaan vieläkään.

Nukuin vähän katkonaisesti. Heräsin katsomaan hamsteria, ja sitten yksi oli twitchissä striimaa Elden ringsiä suomenaikaa aamusta. Illan katsoin Netflixistä Raising Dion ekat jaksot.

Aamupaino oli vähän päälle 124 kiloa. Pesin hampaat, sheivasin mun parrantyngän joka varmaan johtuu liiasta testosteronista.

Shoppailin laukkua amazonista mutta peruutin tilaukseni, enkä ostanut viikkokalenteriakaan. Sellainen olisi kiva, mihin voisi merkata tunneittain mitä on tehnyt, tai sit blogipostaus aiheinen johon merkitä muistiinpanoja tästä tai peräti korvata kokonaan nämä. Alun perin avasin jonkun ennustus sovelluksen, ja päädyin etsii lohikäärmeelle astrologista kalenteria mut niillä ei ollut myydä valmiiksi tulostettua, eikä mun tulostin toimi enää vaikka miten vaihtaisi musteet.

Kaikkea kallista löytyisi kyllä niin juu... ja tuntuu etten edes pysty joskus artikuloimaan jotain asioita, vaan kierrän ne sitten. Ketään jolle puhua. Vitut clubhouseista ja teamseista ja twitter spaceista tai muista liveistä. Mä oon ugh puhunut liikaakin kun möin sateliittikanavia joskus 8 vuotta sit.

torstai 24. helmikuuta 2022

Voisipa presidentti armahtaa veloista eiku

 Mulle tämä aamu tuli vähemmän järkytyksenä. Katsoin yhtä ukrainalaisen nuoren tytön kertomaa tiktokkia, miten Venäjä on jo 8 vuotta heittänyt Ukrainasta kansalaisilleen propagandaa. Putinin puheisiin ei voi luottaa yhtään. Ei miehitä Ukrainaa muka, ja hyökkäilee ihmisten koteihin jo, ja tapaa bisnesmoguileitaan siltä varalta kun muiden maiden taloudelliset pakotteet vaikuttaa mitään, Kiina kun ei antanut mitään pakotteita.

Tein äsken tuossa oman maksusuunnitelman vihdoin yhdestä vuokralaskusta 2016? Vuodelta? Vähän reilu 700 oli jo 1200 maksettavaa. Mä vaan unohdin sen, kun eksäkään ei mitään maksanut ja homekämpästä sit kiva vielä irtisanomiskuukauden vuokra kummittelemassa. Koskaan en pysty yli tonnia kerralla maksaa mistään, enkä uskalla säästää koska ne ottaa mut heti johonkin laitokseen, jos mulla oisi varaa

Mutta joo. Söin jonkun proteiinirahkan aamupalaksi, ja nukuin sohvalla aamun jälkeen lisää. Masentavaa olla kolmannessa maailmansodassa. Voittajat kirjoittaa historiankirjat, siitä mä aloittaisin jokaisen historiantunnin -jos tarvisi opettaa mitään.


Muoks. piti lisätä hyödyllinen linkki, jonka kautta voisi taloudellisesti tukea Ukrainan armeijaa, mutta koska ne jakaa kaikille käteen aseita, niin kaipa ne jo saa jostain tukea Venäjän aggressiota vastaan, mene sinne ja kuulostele pommeja en mää vaa tiiä

keskiviikko 23. helmikuuta 2022

Jaksaa jaksaa tätä turhaa elämää

 Luin kirjaa narsismista puoli tuntia, kun tipahti postiluukusta tänään. Sivun minuuttivauhtia. Menin päikkäreille, nukuin melkein kolme tuntia. Aiemmin tilasin pitsan, ja ranut, juomaa lounaaksi kotiin vikoilla rahoilla. Huomenna pitäisi vihdoin tulla asumistuki. Sitten voikin hankkia jotain kuukauden ruokarahoilla. En usko, että se on älykello. Jos säästäisin, mullehan tulisi säästöjä, enkä mä ole mitään maailmanympärimatkaakaan suunnittelemassa. Ehkä maksan velkoja. Ei yhtään huvittaisi. Ja onhan mulla noita laskuja ja tietty pienenpieni maksuvara varmaan edelleen. Apteekkiin on se viidenkympin omavastuu vuoden alusta. Hamsterille ostaa jätesäkkiä ja puruja monta kiloa esimerkiksi ostoslistallani. Se, mihin pistää rahansa on kyllä loputon mahdollisuuksien loppumaton lista. Eikö mulla olekin jo kaikkea? Kyllä kuluja aina löytyy. Sekin stressaavaa. 

En tiedä valvoisinko nyt siihen asti, että tilillä on rahaa ja sitten alan käydä läpi operaattoreiden laskuja. Eilen taisin olla aika myöhään live esityksessä Kaliforniasta, ja katsoin kun se pelasi zombeja vastaan telkkaristani sekä vr-laseista, taisi siellä jotain lumisia rakeitakin sataa minuutin, Kaliforniassa. Mun yhdellä tädillä on vissiin myös vr-lasit, jee lisäsin kaveriksi ja viestin perään, se vaan laittoi peukalon pystyyn... en sitten tiedä mitä niillä kavereilla tekee. Lahjoitin sen katsojille parit tilaukset. Tyyppi poltti ruohoa ja lopetti pelaamisen, ja siitä tuli chatti loppuajaksi. Kahden tunnin striimit, niistä se twitch tykkää. Paljasti minusta, että tykkään oikaista ihmisiä, olen älykäs siis, ja senkin että olen oikeassa aina mutta sehän lukee mun TikTok biossa. Kai mä nyt tiedän geologian ja maantieteen eron. D: 

tiistai 22. helmikuuta 2022

Jätä minut rauhaan?

 Hei aikuislukion opinto-ohjaaja. Minulla on lukion päättötodistus 2007 vuodelta, sekä ammatillinen perustutkinto 2019. Sairastuin vaihto-oppilasvuoden jälkeen (Englannissa). Todistuksen ka: 7,6. Tähtäisin kirjoittamaan ylioppilaaksi! Olen hakenut yliopistoon, valintakokeista kuitenkin pääsemättä läpi. Kirjoittaisin mahdollisesti pitkän englannin, äidinkielen ja kirjallisuuden lisäksi, reaaleista kokeilisin sekä psykologiaa että filosofiaa, ja mietin ruotsin ja lyhyen matematiikan väliltä.

Koulussanne minua ahdistaa etten tietäisi lyhenteiden perusteella mihin, ilmoittautua, millekin kurssille, joita tarvitsisin ja tuo kahdensadan euron oppimaksu aineista lukukaudelle, sillä olen päättötodistukseni saanut (mutta eikö tässä voi tehdä poikkeusta, koska paperisista ajoista on niin vitun kauan, etten saa kokeitani edes nähdä vaikka maksaisin.)

Sitä paitsi onnea vaan mulle väliinputoajalle ja noille opetusalan ammattimaisille jatkuvasti muokkaaville, heidän--- opetussuunnitelmiaan.

Sitä paitsi luin ihan liian monta tuntia kaikenmaailman oppimis sivustoja tänään ja sain selville (?) en ehkä mitään paitsi että tarvitsen lisäosan macbook air 2017:iini jos meinaan tällä kirjoitella sähköisiä koetilanteessa, tosin on mulla joku vanha, vanhempi, pro... windows läppäri myöski i=:n päällä

Hyöd. linkkejä  : : :  : https://ilmo.ylioppilastutkinto.fi/fi

Ja minähän aikuisena syyllistyn kiusaamiseen jos huomautan että joku on just oppinut ärrän kiertää orren ympäri

 Tilasin eilen jonkin uutuus poro pizzan. Samalla yritin kyhäillä uutta tinder profiilia. Siihen tarvii uuden SIM kortin eli puhelinnumeron, sähköpostin, facebook profiilit ja eri laitteen kun mitä on käyttänyt muutenkin eli mun iPhonella ja apple id:llä sellaista ei voi enää luoda. Sain joskus uutenavuotena muutama vuosi sitten ilmoituksen, että mulla oli yli tuhat matchia. En tehnyt uusia matcheja, swaippasin kaikki pois ja ei mennyt kauaa kun mut oli bännätty kokonaan. Ehkä miehet raportoi minua kun eivät saaneet pillua, nuo maan matoisista alhaisimmat. Mistä tiedätte olevanne mun tyyppiä? Ei mulle kelpaa kukaan. Samoin kuin mä en kelpaa, koska olen läski -niin teidän urheilunne ei merkkaa mulle vittuakaan.

Ei mennyt kuin muutama minuutti, niin heitti mut ulos ja pyysi lisää kuvia todistaakseni että olen kuka väitän. Mun kamera tietenkin oli ihan musta, joten en saanut yhtäkään selkeää kuvaa läppärin webbikameralla. Sinne meni se tili, ei siinä. Tuhlasin yli tunnin.

Laitoin yhdelle toiselle sivustolle ilmoituksen, ja siihen on tullut vastauksia säpöön, kaikenmaailman varatuilta ja alistajilta, paljaalla haluavilta ym isoista naisista tykkääjistä. En edes ole iso... paitsi ehkä muotimaailmassa olisin varmaan täysin käyttökelvoton. Tässä ei paljoa ilahduta, että olen laihtunut reilun kilon. Mun hs paiseet nivusissa on melko sinisinä, ja aiheuttaa vähän kipua. Laitoin vähän jotain akneliuosta. En tiedä mistä edes aloittaa miten mun Kik viestimessä on kertynyt satoja chatin aloituksia, kohta ehkä yli tuhat, ällöttäviltä miehiltä. Säilytän niitä ja pahoitan mieleni, kun avaan sen, vaikka pidänkin kaikki ilmoitukset pois. Ei kukaan kunnollinen ihminen lähesty sillä ketään. Ne on varmaan saanut alastonsuomesta sen nimimerkin. Kaikki olettaa että mä olisin niiden käytettävissä jotenkin. Ei tule suostumusta boksereillesi. Sitä paitsi en tykkää nuoremmista, enkä mistään yli viiskymppisistä, niin sekin rajaa jo pois.

Tein youtubeen videon eilen parista tekstistä enkuksi. Siinä oli kuvia ja sitten se luotu puhe Ihaan äänellä +1 oktaavi. Ei sitä lapsille ole tehty sitäkään, ei.

Sitäpaitsi Tinder kaikessa kaikkitietävyydessään ehdotti mulle, että näytetäänkö profiiliani ollenkaan, koska olen alueella jossa homoseksuaalisuus saattaa olla rikos. Laitoin siihen huvikseen panseksuaali. Tietääkseni tämä on vapaa maa eikä mitään Venäjä. Edes porojen nussimista ei ole lailla kielletty.

Menen juttelemaan hoitsulle parin tunnin päästä ja pitäisi valmistautua. Samat asiat varmaan taas. Se kuulemma edes muista mistä keskusteltiin kun ne välittää vain seuraavasta pullatauosta.

Mä en edes pidä suomalaisesta pulla kulttuurista... en syö pullaa tai karkkejakaan. Miksi syödä tyhjiä kaloreita saadakseen korkeintaan syyllistyneen olon. Joskus mennyt sipsejä, suklaata, jätskiä. Harvemmin sen vuoksi, että löytäisin jotakin hyvää mitä tekee oikeasti mieli.

Kääritään kaikki halipumpuliin vain. Kyllä se naapurimaa meidän maat ottaa. Etupiiri ja sillee.


Muoks. Käyty juttelee. Antoi minun hoitaa puhumisen enimmäkseen. Olin myöhässä, koska lunta ja bussi myöhässä. Olisin ehtinyt aiempaan, mutta sitten olisin ollut tunnin ajoissa. Ostin lähikaupasta kaikkea kivaa ihan maanisesti vaan halpaa tiätteks, kaikesta tuli juuri alennusta? 25:sta eurosta kallein ostos oli hiusten vaalennus aine, mutta sellainen purkki kuluu muutaman viikon välein. Hinnat kyllä yllätti tällä kertaa. Leipä oli puoleen hintaan, juustoksi otin sulateviipaleita, ohutta kanasiivua, pirkka nakkeja, dipattavaksi varsiselleriä, suklaapatukat oli kaksi eurolla ja siitä vielä joku ihmeellinen alennus? Tosin röökiaski oli taas noussut sen 20snt, ei siinä. Ja energiajuomapullot ei ole enää 1,99 ja gravitoiduin niihin. Ai niin, ostin mä pringlesinkin kun aamulla ehtinyt mitään syödä ja vedin sen annoksen siitä juotavan jogurtin kera, mutta 15 e taisi mennä kyl ekalla kauppareissulla tänään kun mennentullen vaan... et jotain söisikin tänään, hahhah

Alkaa olla päivällisaika ja meikä vain pohtii. Mitä murretta toi meikä on? Käyttääkö kukaan enää jne tai mm yms ? Miksen mä puhu soljuvasti vaan en osaa selittää asioita. Aina kaikki pitäisi selittää kuin alle 5-vuotiaalle (Kajsalle) jolla on ässävika... muuten siitä ei ymmärrä erkkikään

no mutta moi heijdååå

sunnuntai 20. helmikuuta 2022

Hei sporttiset mimmit potkikaa, on riemu raikkahin aika

 Yritän varmaan paastota. Ainakin paastosin sen 18 tuntia, kun nukuin aika paljon. Omat fiksut ajatukset ja rakkaat unet seurana. Lohduttaudun sillä, ettei kukaan edes näe jos söisin. Hah. Odotan edelleen asumistukea. Toivottavasti se tulee tässä kuussa takautuvasti, että saa matkapuhelinlaskut maksettua.

Pitäisi pestä hiukset. Jos sinä haistat itsesi, niin muutkin haistaa sinut.

 Olen syönyt vain jogurtin. Keksiä jotain tekemistä, mutta se on vaikeaa kun en halua tehdä mitään. Etten miettisi mitä ruokaa tekisi, kun en edes halua niitä syödä. Saisi köyhiä ritareita paahtoleivästä, tai wokkia massuun sen jogurtin seuraksi. On makaronia ja nuudelia, ja vaikka mitä keittoja. Eilen söin perunaa enimmäkseen.

Ei viittisi edes hakea tupakkia, kun viimeisen vedin just ja se pahentaa vain patteja. Ei vaan nukuta enää. Mietin levätessäni lontoonmatkoja ja vaihtarivuotta ja kaikkea vanhan minän juttuja, tuli mieleen, pitäisi kai keskittyä tulevaan minään.

En silti usko, että mikään auttaa painonpudotukseen. Olen ollut samanpainoinen niin kauan. Varmaan lääkityskin estää laihtumisen.

En tiedä jouduinko väärään ajattelutapaan. Tuon Fastic sovelluksen mukaan pitäisi huomisaamuun paastota. Jos ei saa kaloreita, niin sitä saattaa kärsiä päänsärystä, alavireisyydestä, ärsyyntyä helposti ja niin edelleen. Ruoka kuulostaa kyllä ihan addiktiolta, mutta silti syöminen on ihan normaalia.

2018 kävelin joka päivä keskimäärin 10 000 askelta, enkä silti laihtunut mitään. Joten en tiedä olisiko liikunnasta haittaa vai hyötyä. Nautin kyllä luistelusta, sählystä, sulkapallosta, nyrkkeilystä ja vatsatanssista, mutta siihen ne on jääneet.

Mulla on digitaalinen hyppynaru, kahden kilon käsipainot, viiden kilon painolevy ja vanha Tunturi kuntopyörä kotosalla. Sen lisäksi täällä on ilmainen sali tuolla alakerrassa, tosin en ole käynyt siellä sen jälkeen kun sitä siivottiin. Pilates liikkeiden tai ohjelman vetämisestä läpi saattaisi löytää jotakin kehontuntemusta ja itseluottamusta. Mun lemppari liike on kuitenkin makoileminen. 

Hyötyliikuntaa välillä kotiaskareissa. Tiskit, pyykit, vaihtaa petivaatteita, imuroi tai luuttuaa lattioita, järjestelisi jotakin. En ole nyt askarrellut tai tehnyt kalenterijuttuja, enkä piirtänyt saati maalannut. Annoin akryylimaalit pois. Sen jälkeen kun astuin sinisen päälle ja sitä lensi lattialle toiselle puolelle huonetta joskus... "orjalle sopivaa hommaa" hangata se pois. Kauankohan siitäkin jo on?

Turha sunnuntaina on mitään blogata. Mulla on yksi ihottuma tullut silmälaseista varmaan ja sitä rupea liotan bemetsonilla välillä, tosin tänään en ole vielä. Tiistaina seuraava meno juttelemaan hoitsulle.

lauantai 19. helmikuuta 2022

Häviö häviö häviö

 Meni vähän liikaa rahaa eilen. Cokis subista, pelimaksu 4e, kalja, iso kahvi, cokis, lohiwrappi, ritarit jälkkäriksi. Siitä kävin Alkossa, ja laitoin bussikortille kympin. Ostin varmaan tupakkiakin matkallani sinne. Niin ja kävinhän mä stokkan herkussa, ostin dipin ja kermaviilin, ja rusina-pähkinä suklaalevyn ihan vaan koska niitä sattui olemaan yhdellä mun edessä jonossa.. kotona sitten dippasin varsisellerit ja juopottelin yksin, kun kaverillakin meneillään jokin flunssa.

En tykännyt pelata oikeastaan. Ne oli kaikki kuponkipelejä, laskea pisteitä ja vihaan laskea pisteitä. Ärsyynnyin, kun mun vieressä ollut pelaaja otti nopan joka oltiin sovittu, että se jää viimeiseksi. Nousin ylös tuolista ja uhkasin lähteä, mutta silti hän oli idiootti. Muutenkin varmaan huijasi murhamysteerissä, mun olisi pitänyt voittaa, se aikuisten Cluedo.. arvasin aseen väärin kun vaihdoin mieltäni murha-aseesta. Vielä ennen nukkumaanmenoani mietin asiaa, ja se oli jotenkin epämiellyttävää koko juttu. Ei voi luottaa vieruspeluriin. Pelit oli muuten kivoja ja oli kivaa noin muuten.

Kuuntelen äänikirjaa Audiblesta. En osaa päättää mihin kirjaan, laittaisi ilmaiset krediitit.

Animal Crossingissa alkaa pikkuhiljaa edistyä peli, ja ehkä piakkoin voin käyttää amiibo korttejani? Löysin Harv's islandin, abelin siskosten butiikille löyti paikka, kohta on kauppa kokonainen sekä se teltta aukiolla rakentuu taloksi... Sen lisäksi Miitopia alkaa olla loppusuoralla.

Airpodseista loppuu akku, täytyypi keskeyttää tämä Varjometsästäjät 4 kirjan loppu. Keitän perunoita vaikka äsken tein perunamuusia jauheesta, soijarouheesta, voista, sourcream&onion kastikkeesta ja majoneesista... aamupalaksi tein muutaman kinkku-juusto voileivän. Olin jotain 20 minsaa kuntopyörällä, mutta ei näköjään auttanut nälkään se. Pikemminkin nostaa ruokahalua.

Katsoin myös telkkarista tuuliajolla elokuvan, enkä ole varma olenko sitä katsonut alusta loppuun koska viimeksi, jos ollenkaan. Netflixin perkele meni taas uusiutuu, ja sieltä löydä mitään... löysin enkeleistä 'angeluksista' kertovan ulkomaisen sarjan, mitä lie brasiliaa alunperin, ja mua kiinnostaa hyvä elämä ja uskon hitusen suojelusenkeleihin, niin se oli huvittava. Hamsteri pyöritti niiden koneita, arpoi niille päivittäin ihmiset joita suojella. Toisaalta en sitten katsonut loppuun, kun mistä se uusi angelus sitten TULI jos kerran sitä Tekijä tyyppiä ei ole toimistossaan, pelkkä koneisto... spoilereita tuossa oli kyllä juu parin jakson verran melkein, paitsi että sekin vielä että enkelyksiä kiinnostaa heti seksi ja huumeet ja mitä kaikkea, vaikka ihmiset on niiden mielestä ällötttäviä. 8000-vuotiaita vauvoja ilmeisestikin.

Mutta mitäs, poltanko taas perunoita pohjaan.

perjantai 18. helmikuuta 2022

Tuntemukset pulloon, pulloon korkki, ja muiden olotilojen joukkoon heittää pullo mereen

 Menin seitsemältä illalla nukkumaan, kun edellisyö jäi unettomaksi. Edelleen teki herätessä mieli cokista, mutta oon saanut sen mieliteon ehkä vähän laskee. Enhän mä edes lähtenyt ostaa kaupalta sitä, tai lisää savukkeita. Siirsin kaiken tälle päivälle. Kolmelta aukeaa lautapelikahvila, ja mulla on sinne joukkotreffit. Voisin tietty hakea postista yhden paketin myös jossain välissä. Lähin R-kioski ei ole niin lähellä, joudun vaihtaa ratikkaa.

Tilasin eilen päivällä kotiin sekä ranskikset, että 5 kanapalaa ranskalaisilla ja se haisi täällä. Piti tilata jotain muuta. Söin silti kaikki. Sain pienen ilmaisen pepsi maxin, mutta se ei oisi riittänyt mihinkään, vaan mulle tuli kauhea cokishimo...

Leikin hamsterin kanssa aika paljon. Se oli pyörässään lattialla hetken ja kävi kämpän ympäri myös. Otin sitä syliin. Yritettin skeitata mun sormiskeitillä. Se kiipesi mun yli ja jotain olisi kadonnut sohvan uumeniin. Tutkailin sen turkkia ja hampaita, onko sillä kaikki ok. Herätti mut äänillään päiväunilta taas, en tiedä halusiko vain huomiota.

Suihkussa olen käynyt. Pikkuhiljaa pukea loputkin.
Vedin pari jogurttia aamupalaksi.

torstai 17. helmikuuta 2022

Triggeröidyin taas laihdutuspuheista

 Fatsecret sovellus on kamala, koska ihmiset on törkeitä mulle, aina. Aloin kirjoittaa, sitä haukuttiin potaskaksi ja tuskin edes luettu ajatuksella, koska jaoin ajatuksia shine bright line dieettikirjasta, jota kuuntelin pienen pätkän Audiblesta mutten ostanut. Santtu21:n mukaan aivot muka haluaa laihtua. Ei, se ei todellakaan pidä paikkaansa koska ihmisellä on samat keräilijä-metsästäjän aivot kuin ennenkin, ja kaikki rasvainen ja korkeakalorinen pitää saada. Sen vuoksi karkitkin tehdään värikkäiksi. Ihminen ei pysty tuntea aivojaan, joten mitä ne edes haluaa. Kommenttini liittyi dieettikulttuuriinkin, koska joku kysyi jotain mitä oli nähnyt telkkarin laihdutusohelmassa.

Tietysti aivotyöskentelyä myydään, siten että se toimii paremmin jos liikkuu paljon. Kuole siinä sitten ylikuntoisena juoksupolulle sydäriin.

Läski on ehtottomasti ihmiselle elinehto. Naisille synnytyksessä, suojaamaan sisäelimiä. Läskifoobikot tekee tämän yhteiskunnan sellaiseksi vaikeaksi!

Aivot ei halua laihtua, ne blokkaa sen. Jätä jauhot ja sokeri. -viimeisin lukemani dieettikirjan sanoma. Kyllä huijaus päivä kerran viikossa on shokki keholle että mitäs pitsaa sieltä tulee, jos muuten on tarkkaan riistänyt kaloreita itseltään. Pysyy aineenvaihdunta hurjana. Monet väittää että niiden laihat ystävät syö mitä vaan eikä liho.. laihan aivot varmaan toimii mysteerisesti eri lailla ? Luin joskus Suklaadieetti kirjankin mutta siinä oli ns. perus ravinto-oppia. Eikö muka saa syödä liikaa tai sulla on joku ahmimishäiriö… 


keskiviikko 16. helmikuuta 2022

Toisaalta tuotteliaskin

 Ikkunanpesuaineella ja harjalla harjasin sohvaani, joka on jotain pehmeää kangasta. Pesin koneellisen pyykkiä. Keitin perunat pohjaan. Pelasin animal crossing: new horizons peliä ekaa kertaa kolmeen kuukauteen. Sen verran tässä joulusta aikaa jo onkin. Tyhjensin matkalaukun, mitä tuli lainattua. Tuntuu että mulla on vaatteita, kaikenlaista rääsyä, ihan riesaksi asti?

Animal crossingissa on talvi. Multa puuttui vain yksi esine, sänky, laittaa että saisin kaikki kyläläiset käymään. Saarella joka puuta hakattu, ihan kuin joku olisi käynyt hakkaa. Multa on kyllä tosielämässä hävinnyt kämpästä yksi hopeashampoo hoitoaine puteli, ja mietin löydänkö sitä ikinä mistään?! löysinhän mä sen peli cartridgenkin missä tuo peli oli, matkalaukun sisuksista... olin pelannut satoja tunteja ekalla switch käsikonsolilla mutta tallennus tuhoutui. En ole päässyt pelejä läpi ollenkaan varmaan.

Hamsteri kurkisti, annoin sille raddishia. Jostain syystä mun pää ei aina muista jotain sanaa, joten raddish on turnip välillä... siis kun ei voi muistaa samaa sanaa aina eri kielillä. Vaikiaa.

Pitäisi kaiketi suihkutella. Olin ennätyksellisen pitkään kerralla kuntopyörällä, 17 minuuttia. Olin vaan jotenkin ärsyyntynyt asioista. Jokin Chad Lindbergin feikkitili kehotti mua raportoimaan ja estää kaikki Chadin feikkitilit, vaikka itse oli niin feikki kun voi olla. Hän ja kenen hallinto? Ei tuu kesää, ei. Loskaa.

Muoks. Imuroin. Parveke on melko harmaa kaikesta tuhkasta. Polttelen tuoksukynttilää, miksi niitä kutsutaankaan joissa lämpökynttilä lämmittää vettä yläpuolella ja siinä lilluu jokin öljy. Laventeli mun tapauksessa. Joo meikä fonduettaa laventelia<3

missä lie liihotan

 Taidan olla onnellinen, kun näin niin ihanaa lunta. Kävelin, lensin tai liitelin, tipuin kielekkeeltä jota kiersin takaisin ja melkein hukuin se kun petti alta, shoppailin ja puhuin kuin paikallinen. Etsin pankkiautomaattia mistä saisi lisää käteistä, kun ostin jotain karkkeja ja meikkiäkin sen jälkeen kun melkein olin hukkunut. Kun lensin, mulla oli jokin kukka ja siihen tuli isoja perhosia tai lintusia juomaan siitä kukasta mettä. Ja jokin mies kehui mua useasti, kun katsoin siihen, luulin löytäneeni hänet myöhemmin mutta ilmeisesti pussailin jotain pandaotusta. Näin festarilavoja ja katutaiteen harjoittelijoita... Mikään tästä ei siis sijoittunut Suomeen, ehkä korkeintaan mun vaihtarivuoden Wightin saarelle, jos sinnekään löysästi. Välillä kaivoin maskia kaupassa, mutta ehkä silloin oli jo covid loppunut. Valikoimassa ei ollut kauheasti jäljellä brittiherkkuja siinä karkkikaupassa. Meikkikaupasta kokeilin jotain sinistä huulipunaa tai kynää, kysyin kajaalia, ja se kysyi oliko mulla varaa. Kerroin että olin joskus käyttänyt kokonaisen vuoden sellaista halpaa yhden paunan maksanutta silmänrajauskynää. 

Se oli kiva uni. Herätti ajatuksia. Miten yksi täti vei mut Särkänniemeen ja planetaarioon joskus. Vaikka olinkin nähnyt wightin saarella planetaarioesitystä myös. Lapsille sellaiset kaiketi onkin.

Eilen käytiin äidin kanssa, kaupassa ja syömässä pitsabuffetissa. Sain beigen spagettiolkaintopin ja xxl kultaisen värisen hameen poistomyynnistä ja mustia nilkattomia sukkia. Laatikollisen (32 kpl) nuudeleita. Niissä oli toimitusvaikeuksia... sen lisäksi lidlistä jotakin... söin heti masterchefin tullessa telkkarista lohenpalan, puolet sourcream&onion riisikakkujen päällä. Uusi toppini sai osumaa rasvaläikistä.

Laitoin silmänympärys maskin ja lauleskelin tiktok duettoja muutaman illalla suihkun jälkeen, kun hiukseni oli kiharoituneet. En käyttänyt mitään pesuainetta hiuksiin, ehkä senkin takia curly girl. Mutta ne on olleet koko yön ponnarilla.

Ei mulla erityistä syytä ole ilooni. Joskus äidin viisaudet tai motot tai hokemat, mitä lie "kaikella on tapana järjestyä," "aina on joku jolla menee huonommin", "aina ei ole kivaa" jne ehkä käykin järkeen? Kun ei millään tarvitse olla järkeä.

Ystävänpäivänä sain yhdeltä mieheltä suklaatia, pari kaljaa, ja pieniä palveluksia. Se oli kiva. Teki vähän lapiohommia lumesta mun parvekkeella, nouti mulle lattialta pöydän alta yhden pienen korkin, ja pussailtiin siinä. Esimakua alahuulesta jota imeä. Harjoitusniska josta ottaa kiinni, suupieli jota hyväillä sormella, voihkia vähän.

Muistaakseni tavattiin baarireissulla joskus vähän ennen covideja, tai siis hätäkaljat ryhmästä. Ei se mua ikinä muista, kun sillä on aina töitä, mutta tällaiset synttärit ja ystävänpäivät se näköjään muistaa. Eikä mulla muita kai olisikaan tollaisina päivinä, kunnollisia ihmisiä, jotka ei pilaisi sit kaikkea jollain riitelyllä.

Perjantaiksi olen suunnitellut osallistuvani lautapelailuun. Kaveri soitti menenkö sinne, mutta en mä jaksa kaiken viimeaikaisen jälkeen... tässä voisi vaikka nukkua ennen viikonloppua nämä turhat välipäivät ennen viikonloppua. 22. päivä näen ja juttelen hoitsulle avohoidossa taas. Ei se terapeuttia korvaa, että saa kuulla olevansa ollut pitkään remissiossa.

Odotan yhtä pakettia amerikoista. Se oli mennyt aika monen paikan kautta.. .japania, kaliforniaa. Siinä on yksi signeerattu valokuva. Tavallaan joo mä olen edelleen rakastunut siihen näyttelijään ja toisaalta ei kiinnosta sen jutut. Moving on.

maanantai 14. helmikuuta 2022

Päivän tärkein päivitys

 Sain ystävänpäiväkortin. Suljin silmät ja aloin laittaa käsiä selän taakse, olkapäille, ihmettelin vähän mutta menkööt. Sitten joku ihme halaus olisi pitänyt saada. Tästä tuli melkein yhtä hyvä meemi, kuin siitä kortista jossa olin niin tärkeä kuin taivaalla näkyy tähtiä. Entä jos kortinsaaja ei näe päivällä tähtiä? Hmmm....


No mutta munkin/leivoksen/keksin vaaleanpunaista höttöä itse kullekin säädylle. Älkää jättäkö hampaankoloon mitään.


sunnuntai 13. helmikuuta 2022

Olisiko teillä hetki aikaa laskeutua ikuiseen talveeni, oi lumihiutale

 Tein eilen illasta vuoden blogipostauksista sähköisen kirjan. Siinä meni muutama tunti. Sanoja oli reilusti miljoonan päälle ja sivuja pari sataa. Mitä oikein päivittäin kirjoitan, minä mitä häh? Tunnin korjailin osaa kirjoitusvirheitä ja poistin sivunumeroita ja otsikoiden jälkeen päivämääriä ja kellonaikoja. Mun enkku oli toisaalta ihan hyvää, vaikka brittienkkua olikin. Siis kun siellä on niitä englanninkielisiä välissä ehkä muutamia.

Tuli kommenttia, että kiva kun toteudan heidän unelmaa, ja että "ostaisin". Lähinnä sen takia, halusin vain taas toteuttaa itseäni, kun kyseltiin miten se tehdään helpolla. En ala kertoa, koska otin sen selville ihan itse, en halua kilpailijoita tai vähintään voisin halvalla editioda muiden kirjat niille. Suomen kirjailijapiirit on pieniä, samoin painokset. Ihan kiva jos olen myynyt alle kirjan vuodessa.

Joten mitä sillä on väliä, jos sardiineissa joita syöt viikottain, on raskasmetalleja, ellet ole raskaana? (Viittaus kommenttiosioon tiktokissa)

Nukuin viime yönä taustalla musaa ja unilaitteen kanssa. Olo on melko levännyt, toisaalta vihaan tällaista normaaliuden illuusiota.

Mun yhden blogikirjan on lukenut vain psykoterapeuttini. Mutta siis kaipa niitä on saatavilla mistä nyt yleensä sähkökirjoja luetaan - ja tosiaan kirjoitusvirheet on lähes tahallisia!

lauantai 12. helmikuuta 2022

Thanks for the food poisoning if you like that kind of shit

 Nah, I'm done with her abuse. It's like after thirteen years, she don't know me. Maybe that's my fault and she's given me the chances, or she wants me to be something I wasn't. It's 2022, and this is not the old wild west where you get a bullet in you if you cheat. And I didn't cheat. I've played the card game when I was a teenager a lot. If I swoop a card from the table when I'm empty handed, it's only right. 

It is my turn and I can try. It's about hope. Otherwise it's just losing and taking all the hits, or 2's for no reason. Be both had good chances to win in "päytäpaska" maybe she just got tired. I was tired. She told me to get my things and go, so I did, this time. Kajsa, Kajsa. Not loyal, not to be trusted. I hate when it's lies, even her dog senses I love it and I can show her whose boss by being consistent. Perhaps she messed me up in her head with another Libra, comparing me to some old enemy of an authority... she's crazy, I'm so up to over my head with our arguing. I don't argue, I just defend myself from her absolute symbolic law-enforcing, pettiness. I'm slow and I'm passive, maybe that's how we got along 13 years.

Apparently she's my only friend and she was finally glad to get rid of me. I was in the tram when she called about some money but she didn't owe it to me at that point. When she told me I was a card cheater and should be shot, I assumed she thought I was better off dead.

Everyone is playing the game, she said. Well, glad we didn't get to the card game version where you bluff and the cards aren't visible, because that could have literally not been fun, like it's supposed to be, just a game!

I am not including in this how she thinks winning is the most important thing to me. I beat her twice, the cards know me, I know the cards. Accept it, I win. How to lose friends: don't let them win or keep walking over you.perjantai 11. helmikuuta 2022

Kaikki muut oli jo varattu, joten olin pahan vaan..

 Aloin kattoa leffaa, mutta se pätki ja katkeili. Vieläpä semmoinen, että olisi kiva loppuun katsoa. Tein valmiskeiton mikrossa. Olin lähdössä bestiksen luokse, mutta onneksi soitin, koska se tarkoitti että menisin vasta illemmalla sinne. Kauhea deja vu kohtaus hississä, ja voin huonosti pitkän aikaa. Kaupasta ostin jotain parillakympillä, joten ei jäänyt hirveästi... toivottavasti asumistuessa ei menisi kauhean pitkälle aikaa, että tulee takautuvasti. Laitoin lataukseen virtuaalilasini, kun en ole käyttänyt niitä kuukausiin, pölyttyneet vain. Siinäkin 350e turha ostos. Oikeastaan yhtä paljon kuin yksi typerä nahkatakki Lontoosta, josta hajosi heti taskut ja se on jo liian pieni. Jääkaapissa on kastikkeita sekä valo. Silmälaseista tullut ruma kutiseva ihottuma joka on varmaan märkärupea piakkoin mutta onneks mulla on bacibactia... vitun korkki kieri pöydän alle... hyvä Kajsa..! Mun känsä sormessa on hellänä kun bakteerisilla hampaillani sen viikko sitten revin auki, kasvaa vain. En usko että se on syylä, kun mulla on ollut se jo 2007 vuodesta varmaan. Jotain heiluin sheivausterän kanssa, vaikka väittänytkin että se on tullut liiasta kaulahuivien kutomisesta. *mutustaa keksiä ja juo sitruunacolaa* Tuli tekstarimuistutus maanantain ajasta hoitsulle... se aina piippaa kahdesti jos en katso. Mutta mitäs tylsyyttä keksisin vielä pariksi tunniksi?

torstai 10. helmikuuta 2022

Tuntikaupalla m a t s k u a

 Vittu vitun meikki. Kaunis en ole. Poskipuna näyttäisi ihottumalta, huulet karkin siniseltä, piti laittaa highlightia joka vakoon ja paksut liian mustat kulmat. Juuret hiuksissa rehottaa blondia vasten tummana taas. Hiuksia irrotan suoraan pehkosta. Toisaalta miehet katselee enemmän peiliin.

Kauhea rymistys kun lakanat kieppuu pesukoneessa. Laitoin sukat myös 60 asteeseen mukaan. Roskaa tulee koko ajan, muovia eniten.

Kahvi ja jädepurnukka kesken. Auringonsädettä riittäisi vielä pienen minuutin, toisaalta sekin jo melko horisontin takana.

Jokaista "huonetta" tässä kattohuoneistossa käyttänyt tasapainoisesti tänään yhtä paljon. Joka vitun neliö! Keittokomeron roskakalenterista, makkarin peilikaapin pintoihin kuntopyöräillessä, hammastahnaiseen kylppärikaapin peiliin meikatessa. Siis kaikkea puhdistaa joka vitun välissä. Onneksi olen henk.koht. yksinään vain tässä ettei muiden sotkuja tarvitse mietiskellä- vaikka onhan minulla tuo papana.

Toisaalta tuntuu että iPhone SE mikä mulla on tuo, 2020 versio niin alkaa pikkuhiljaa kamera olla kuin toinen käteni. En kaihoile androidien perään, hyi.

MUTTA JOHAN ON hups caps lokki

Olenko koskaan pakottanut lähtee poiskaan

 Taisin jättää eilen bloggaamatta. Kävin illalla kaupassa, ostin kaikkea ahmittavaa, unohdin käyttää plussakorttia ja tuli kalliiksi. Oksensin herkkujani ulos ja aloin oikeasti oksentaa koska se oli niin kuvottavaa. Viimeksi kuukausi sitten oksentanut.

Täällä juuri käy ketään nykyisin. Neljä ihmistä seuraa päivityksiäni ehkä instagramissa, tai tykkäilee, ja linkedinissä vähän sama vaikka ei ole mitään päivitettävää sinne.

Katsoin illalla the Satire Vampiren twitch.tv pelailua ja aamulla se pelaa taas jotain Soulsia. Mä en ole edes kovin pitkällä mun pokemon peleissä switchillä. Se uusin mekaniikka ei ole mua varten. Pokepallot pitää rakentaa, ja se on avoin maailma tavallaan. Liian jännittävää ja mahdollista että kaikki menee huonosti... ennen pokemonpeleissä tarvinnut juuri miettiä mitään, tai osua, sen kun grindaa. Kokeilin Breath of Wild peliä, ja pelästyin. Olen liian tyttömäinen noihin, vaikka katselenkin sujuvasti.

Huomenna jos olisi ollut varaa, olisin mennyt kaverille. Ei sitä selvinpäin kestä.

Olen hereillä, mutta en kovin pirteä, pikemminkin voisi mennä uudestaan petiin mutta vähän siinä rajoilla ettei huvita. Toivottavasti mun hamsteri ei ole näin masentunut. Eiku, tuota olen toivonut aiemminkin. Kuulin sen kyllä juoksevan vähän yöllä. Näköjään mulla on vielä maanantaiksi yksi lääkepakkaus, sitten tuleekin omavastuu.. olisipa jotain asiaa. Mulla on jäljellä Spotify premiumia, netflixiä jne

Elisalta tuli jokin lasku avausmaksuineen ja toimitusmaksuineen kun vaihdoin. Hinta nousee mun tavallisessa liittymässä myös "koska ihmiset tekstailee ja puhuu vähemmän". Toivottavasti mulle tulisi takautuvasti piakkoin asumistuki. Kuukausittain pienet menot, mutta niin on pienet tulotkin.

tiistai 8. helmikuuta 2022

ⁿ0ⁿ

 huppista puppelista meikä kaksoisnapsautti virtanappia!

Ei toi edes, mitään vaikutusta... eihän sillä saa edes näytönsäästäjää päälle, ai niin tämä ei ollut taas jokin sovellus!!!

Poistin itseni ylläpitäjistä. Ilman snickerssiä en ole oma itseni enään.

(mutta joo) Opeta minulle vastavuoroisesti, jottei tarvi, tehdä niin kuin sanon vaan aina mennä itse perässä

"ymmärrän kyllä mitä tarkoitat, mutta se on väärin" vitun pakkoruotti ja sikseen kukaan ei ole ketään joka ne sanovat olevansa. Kyrpiinnyn pikkuhiljaa tähän lammaskatraaseen (: Teetä jou kera Kajsan, lukiinnuttamme ihmiskunnassa osana oloamme

Tulisipa tuet. Jaksaisipa pyöräillä ylämäkeen, uskaltaisipa rullaluistella alamäessä.

Kunpa en joutaisi pyydellä niiltä anteeksi, jotka minua haukkuvat. Tiedän tarkalleen vittuako mua kiinnostaa toisten pyrkimykset löytää oikeasti olemassaoleva unelmiensa kympin nainen.... sellaista ole kuten ainuttakaan ritarinarvoa tai palaa sademetsää. Kaikki päätyy kaikkialle, meriin muovien tavoin loppuaikojen ratoksi jättäen sukupolville otsonikerrosta, biodiversiteettiä, joko kirjoitin ilmaston? Lehmien röyhtäilyt vei jääkarhut. Pahoillaan olevat parhaillaan sotivat piakkoin x3

Mutta joo. Eksoottista ettei täydellisyyden ihannetta olisi muka, hahhah. Näytä lähdeteksti! Gradua kirjoittamattakin, ja niitä on ilmaiseksi yliopistojen sivuilla, toteanpahan vain... hyödyke, turhake, viihdyke?

maanantai 7. helmikuuta 2022

Helpolta näytä, anna vihasi auringon laskea selkäsi taa' ja risukasoihin paista, sateinen puoli ylösalaisin

 Triggeröidyin. Jos kuulet tämän äänen *pimpeli pom* niin on aika vaihtaa sivua... lapsettaa. En ole kuunnellut näitä lauluja aiemmin englanniksi laulettuina. Peruutin jäsenyyteni, *mutta* viikon kuluessa pitäisi tulla *uusi* 3kk lahjakoodi.

Piti vain todistaa etten ole botti ja laittaa taas turvajutut...

Internetin neroutta. Tekijät saa korvauksen, enkä minä joudu kuin ehkä harvoin vilauttaa paypallia, toisaalta, vartin välein mainos on 15 eli viisitoista minuuttia, ei... puolen tunnin väleinhän niitä

10% ihmisistä jättää arvostelun. Täytyy vain osata. Toive on rukous jonka sydämesi tekee..? Olen poistanut~ 2 ½ podcastia

Kaikkien on niin helppo nykyään mediaa tehdä ja yrittää saada sponsoreita aatteilleen, levittää sanaa "asioista joista kukaan ei puhu" kuin salatiedettä tämä olisi.
Moni ei vain viitsi. Nettihahmo helppo luoda. Ylläpitää sivustoa. Kuitenkin✓ sydämeni itkee, tietäen ettei ole helppoutta tässä mikään.

...SO✓✕✖︎✗#muunmuassa> jaettuna piin neliöjuurella *kuitenkin jaoit* virhe404 löytyisi, nälkä iskee vähän väliin ja vaikka tiedänkin sata ja yksi tapaa valmistaa kananmunia niin valitset sitten sen vaikeimman ja ainoan tavan mitä käytän ja vahingossa oppinut, toistamattakin selvä, help...0mgawdd Na, lupaan että katson taas mun puhelinta, oveni ei ole auki eikä kohta kyllä tavoita täältä 4 seinän sisästä kukaan, menen sen verran itseeniiiiiiiiiiii joo meeppä itte *rämpyttää valokatkaisijaa*

Rupatella rapsuttelen vasemmalta oikeaan kiinnittyen, seikkaan kuin seikkaperäiseenkin yksityisviestin koppavaan narsistikusip.- SIIS EIKÖ TÄÄLLÄ SA.

 Softa hei, tässä menee elämä ja se kuuluisa vittujen kevät. 14.2. on minulla seuraava lääkitys. Mitään en peru aikojani.

Kuka sahaa, kuka huutaa, ja nauraa, naapureista kyse. Täällä heilutan tietsikkapöytääni ja rapsutan mäkkini itsevalaisevaa näppäimistöä. Käyn välillä ottamassa sauhut partsillani. Katson taivaan lintuja, ja datan määrää.

Kusee nuo lumikasat ulkona.

Herkät aistini ovat sitä varten, että tunnistan hölynpölyn sekä hevosenpaskan kukkakedoilta. Tanssi ruusuilla sinä kykenemätön edestakaisin, no... en tiiä oletko ampiainen vai mehiläinen. Siitä varma, kuinka vähän nektaria saa kerran aamutuimaan hyväntuoksuisesta lempiyrtistäni jotka minulla on tapana tappaa joko kuivuuteen, tai muuten.

Tule ja kastele mun paavalinkukka. Lakkaa mun varpaankynnet. Palkkaan sut pelaamaan pelini tasolle 55. Sillä miten käy kun elämän tarkoitus on jo päästy läpi, otetaan uutta elämätä?

Huh. Inhottaa olla kiinnostavin eliö sitten sanan lausumista ääneen, kun se Sana oli Jumalan luona. Historiallisen munauksen toimesta, ja tieteeltä anteeksipyytäen, niin saan pelkkiä huonoja arvosanoja ikinä mistäkin, mutta tätä tämä häiriytyminen kuitenkin aiheuttaa... yliarvostus, kognitiivinen oppimus, ikinä kun ei saisi periksi antaa. Faktaa ei voi peruuttaa, mutta sitä voi testata monellako tapaa väärin se pystyy olla.

Eniveissön. Palkkia et saa halki joka pitää talon pystyssä. #mitävittuatäällätapahtuu

Tänään olen havainnut monenlaisia voimia. Ylläpitäviä voimia. Lämmön, magnetismin, älyn hoi. Karvauden, valon ja värejä, muistini, satuja ja otsonikatoa lehmien röyhtäilystä. Kun tarpeeksi pitkään jokin jatkuu, sillä on tapana kaareutua... kaksi viivaa kohtaisi jos kohtaisi, jos ne ei olisi suoria

Sä voit ehkä asua alapuolellani, vieressäni, mutta näitä tekoja sä et tee, ja mua on suhteellisen vaikea lähtee stalkkaa. Stalk tarkoittaa myös, ja näen nyt mielessäni pavunjuuren joka kohoaa taivaisiin, jonkin alkua... kiihkeää kiinnostusta turhaan aivan kuten vaikka ihmiset yleensä rakastuu sellaisen seuraamiseen jossa joku "ei tee mitään"

Mutta hei. En kopsaa. En liitä. En laita suojaan turviin jutskiani, ja silti sä voit oleilla rauhassa ihan varastaa just minun huomiota sillä olen pelkkä nynny ja pehmeä sisältäni. :S

sunnuntai 6. helmikuuta 2022

“An eye for an eye will leave the whole world blind.” -Gandhi (but so does drinking battery liquid)

 


Storytime. Melodramatic. My tears are for me only, both the happy and fear and hate and sadness. Don't try to make me feel. Thanks. The one warm one rolling down my cheek as I looked away from stage and the boy I looked at thought I was crying for him. He didn't know it was a happy tear for getting away for a year.

 Hurtful things was said. Elbow tactis. My depressed friend taking it out on me. I don't want to believe what she was telling me as her truth. If I give a blowjob I'm being submissive to a guy and should be raped too because I'm disgracing her gender, explicitly telling me I am a whore. I told her that it is against the law, my honor is being defaced. Sex worker maybe, but she got so worked up about my oral fixation. I don't believe she was a narcissistic psychopath like she kept saying she is.  She'd kept some rocks and my postcards to her, showed her keepsakes. Valentine's Day card and London card. She told me things I hadn't known, and between shots of alcohol things felt clear.

I know drunken people early from the childhood. Maybe I have more inhibitions than the sub-conscious leads to believe.

My limits are going to break if I associate with drunks. I will have had enough, I'll disappear if you can't be around me anymore as you only want hurtful things to me anymore. I'd love an apology from last night but sadly it's all shit and puke.

 It isn't honorable to make others feel bad about themselves, giving them a reading how everyone hates them and how they don't deserve to live. Backstabbing bitches should strike first. I can shout back at your insults, the worst of them being about permission to exist.

She told me to get out of there a few times. She told me to forget. What am I going to do about any of this?

She told me to delete pictures and didn't believe me when I said I've never mentioned her name online. To her; loyalty is important and trust but she's not rough or honest or raw like me she is steel hard and the verbal abuse was just personal and all I could do was not let her like, affect me..? I shoud be scared of her and everyone's always going to be on her grandious side... that's how it felt what she was saying, comparing it to how my family is ignorant. 

I told her I'm Gandhi and she quoted Gandhi. "if the world was an eye for an eye, there'd be no one alive" or whatever (*) and I told her peace isn't the way, it is the way. I'm quite sure she's understood civil disobedience wrong...

She told me what the psychiatrists already told me years back. My worst fears becoming real. She threw it all at me. Was I supposed to break. What was I supposed to do? That she's the only friend I have and I'll never do something she'd disapprove? Well, if you want to control me, you're going to have to get to know some other victim.

Yeah we are both female and we both are crazy. Bad stuff happens. I refuse to believe my life is a bad joke. I don't need to stand up to myself, you already shit on everything you love.

Been listening to my fav band non-stop while trying to move these things out of my head. You don't catch toe fungus from best friends. :o

but really what's the point..? You felt alone while you were with me? You believe everything people talk about you? 

I don't see myself, like others do so yeah I turn a blind eye, ok. If that makes us two teenagers. My so-called passion for screens, and computers, like there was something to me. Attracts shitheads, cuz I am so impossibly... undifferentiated... *gives up trying to explain why your subjective views of me are wrong and let's you rage on...* while stigmatized, unnerved, just spitting things out of your mouth like I was supposed to care anything you see in my aura lol

I mean, too much is too much of the same. And I am comfortable in me. That whore word is just enough, because you agree with rapists... I once kneeled in front of my mum and shouted whore but it was... a shaky desperate resort

Can't take out my eyes like a saint only cuz someone liked them. Not fair it isn't, this priviledged time I was given. Fastest sperm, I was. All is not my fault since birth... you can accuse me but that doesn't mean I was old enough

life is a fuckery given to all and without it we'd be virgins, but this is an old t-shirt

Kohta takasin taase

 Katsoin netflixiä ja pelasin magikarp jumppia selättääkseni krapulan loppuja. Olen mä jo ihan kunnossa, niinku. Ostin pullon Australialaista viiniä, vahvaa siideriä pullon, kaljan, ja sit join loput suomiviina pullosta, round 2. Se viini meni päähän kun join lähes tyhjään vatsaan melko nopeeta. Niinhän mä tein silloin festariaamunakin silloin 2006. Kaverini oli jo täyttänyt 18, eikä silloin mitään minuta kyselty myöskään. Ja kun yritin itsaria niin mä join pullon nopeeta unilääkkeiden kanssa. Chardonnay. Pulloa ei löytynyt, koska heitin sen reppuun yhden kaapin taakse.

Mutta joo. Sainpahan kuulla liikaa totuuksia vaihteeksi. Kannattaisi varmaan unohtaa... huomenna tulee rahaa, ja mä maksan siitä vuokran eikä mulle jää käyttöön mitään, mutta asumistuki saisi luvan tulla takautuvasti. Latasin bussikorttia sentään kympillä.

Olin 10 minuuttia etuajassa kaupan edessä. Mitä se nyt aukes klo11. Silti kun pääsin vessaan ripulipaskoineni, niin kello näytti 11.11. Se on enkelinumero.

Enkelit tosiaan jeesaa meikää. Jopa mun äityli on ainakin, uskonut niihin. Kuulemma joka ilta etäparansi mua kun olin vaihtarina.

Eikä mulla sit. Paha tapa bloggaus, älä tule hyvä teksti.

perjantai 4. helmikuuta 2022

Vakoiluraporttia ihmisten ilmoille

Kuinka muhkea takalistoni voi tänään istuintyynyillä. Ulkona rankka sää. Suunnitelmat vielä vaiheessa, mitä pitäisi ottaa mukaan. 

Toi Taru Sormusten Herrasta sotapeli se vain ilmoittelee. En jaksa välittää, mennyt koko kausi ihan täysin huonosti haltioiden kanssa. Sain majani maksimitasolle mutta melko myöhään, ja mut siirrettiin monet kerrat (uproot, loot) vastapelurien puolesta joten en saanut jalansijaa tuon pelin kartalle ollenkaan.

Vaihtovaatteita, uikkarit, lakana, ostokset sipsejä ja alkon juomat, kenties peräti salaatinkastike ...jos en ostanut turhaan.

Tulen suihkusta. Päiväunilta, kun viime yönä oli taas unetonta. En tiedä mitä vatsavaivoja minullakin alkaa olla... tai sitten johtui hillosta jossa oli xylitolia.

Lettujen lisäksi syönyt taas holtittomasti vain, kun ei se syömättömyys tunnu tepsivän. Ällöttää ja inhottaa, minkäs voit. Kieli sinisenä mustikkateestäni, jossa sokeria ja vettä ja mustikoita 1:1

Älkää paljastako mua. Mun lempihahmo Pottereista on se Ruikuliksikin kiusattu, kaksoisagentti, jota ilman koko kirjoja ei olisi. Ja osaan vähän kieliä, se tulee vähän tarpeeseen. Toisaalta en ole päässyt mukaan salaisiin ohjelmiin. Vakoojiin. Kerran kun kävin pääkirjastolla, siellä oli kirja Spies ja kuulin päässäni Englannin opettajan äänen lukevan sitä ääneen brittiajoilta. Se oli spookia elikkäs mulderia, eiku...

yliluonnolliset agentti vastaan vakooja jutut on välillä mukavia hömppiä. Nautin lyriikoista enemmän kuin siitä musiikki osuudesta, samoin dialogin kanssa. Ehkä koska mun kielellinen ajattelu on vähiten harpaantuvainen.

Se siitä, voisi kehittää huomiseen ryyppäykseen jonkun party tricksin. Tosin mun talentti on korkeintaan luovuus, hyvät kommentit, mahtava tuuri, ja se miten mut jätetään rauhaan nykyään kaikessa. Tulenko toimeen muiden kanssa, jos en ole yhtään atleettinen. Jos en arvosta edes vatsalihasten näkymistä. Siinähän kukkoilet lammas. <3

Paras kaverini on kiinalaiselta koira. Joskus mietin miten paljon samaa on hänessä kuin miten mun elämä pilattiin väittäen että mulla on jotain merkityselämyksiä, kun en kestänyt jotakin paskaa musiikkia. Luulisi ettei tarvisi sietää kaikkea mitä ei haluu, sen sijaan olet hullu. Tässä maassa arvostetaan niin vähän... noh, ketään. Vanhoja juttuja joihin jaksaisin mennä päivittäin! Olen kuulemma ollut oireeton/remissiota niin pitkään...  silti puhutaan just niin potilasmaisia juttuja kuin vertaistuelta vaan voi.

No niin. Se ei mee pois, marketeilla ja värivaloissa

torstai 3. helmikuuta 2022

En vaan muista sua

Äkäiseen asetettu päivitys. Älä tykkää pahaa. Mulla on menoja viikonlopuksi. En tiedä mitä olen tehnyt koko tämän viikon. En välttämättä mitään laiskuuden ylistystä.

Kaikki ajatukset vain hylännyt Twitteriin, instagramiin. Facebookkia tai Snapchattia käytän aniharvo. Tiktokkiin menee vain kuvakaappaukset. Kuvatekstien luku vaatii ålyä.

Äsken siivosin hamsterin asumusta. Kakat pissat pois pienellä kauhalla, sitä tuli boolimaljallinen. Hän voi ihan hyvin? Pesee itseään yhdessä piiloista, keraaminen ja se on just silleen nurkkaan päätynyt että hän kolistaa lasia sillä<3

Ei pitänyt mennä yksäreihin ookoo... no siis rakastan vain niin paljon mun pikku vakoilija otusta.

Päätä on särkenyt viime aikoina välillä satunnaisesti melko lailla, mutta olen lääkinnyt panadolilla. Olen pitänyt soometaukoja, katsonut Netflixiä, ladannut puhelinta oikeissa kohtaa. Ilmoituksia tulee taas normaalisti, ja lyön luurin jos puhelu tulee Portugalista!

Perus nettimättöä? Säästin kun en tilannut kotiin ruokaa, vaan uunissa lämmitin. Paras kun ei söisi mitään niin ei kotivara huppelis

Mutta hei, muistaisinpa huomenna vähän etsiä lakanoita ja uimapukua. Että en käyttäisi kaikkia rahoja. Sillä lauantaina on kunnon bileet bestiksen kanssa! Kolmen ruokalajin menu tehään ja saunomme keskustan tuntumassa. Voin syventyä pokemon go -peliin antaumuksella, koska yletyn kolmeen stoppiin. Mitäs siihen... ai niin kukaan ei ikinä sano mun juttuihin mitään?

Nih

 Päivän kirjaimet: no

Eiku siis päivän kirjaimet: on

Kaikki lyhenee, paitsi päivät pitenee. Jätät toisen rauhaan, ja toinen vaatii apua. Asiat riitelee. Ei ihmiset. Sä voit pyytää etten ikinä ota yhteyttä mutta sä voit silti törmätä muhun joskus . Parhaassa tapauksessa et ikinä edes tiedä olemassaolosta

(mutta sitten olisin vain tunteeton olio tai botti, yksi lisää pilvenreunalla enkeleitä korjaamassa sun askelia)

Mutta hei. Mulla ei ole tapana tehdä mitään, oon laiska, en edes muista joskus miksi olin vihanen?

baila baila

Mulla on sydän rikki ja olen helvetissä. Kun jätät asiat tarpeeksi huomiotta, niin ehkä se löytää sut, koska vaikka et etsi niin se on siellä...

Filosofiaa on se vaan. Kaikki palaa aina takaisin olomuotoonsa jossa ne oli.

tiistai 1. helmikuuta 2022

Päivän kalavitsi koska olen kova hemmo kuin kananmunakenno eiku kuha kerkiän

Lennän kuin kuuraketti, vaikka en olekaan mikään rakettispagetti. :) Siinä runo koska olen hyvällä tuulella, koska olin nopeampi tänään kuin missään muussa....

Kaikesta huolimatta tein kaikkea enkä ole vielä ruumis.

Positiivinen aggressio! Oppikaa, kerratkaa, kyselkää. Tahtomattomuuttannekaan... noh, ajatus katkesi kuin kissan kieli. Ylimääräinen viisaus on selkäsaunan paikka.

En välitä enää. Nukuin ihan normaalisti ja en ole paukutellut ruutuaika henkseleitä ilmaisen viihteen parissa.

Vai? no, harhar, hahhaaaa

Siispä en enää syki, terveisin runosuoni. Terveisin maailmanne. Ouh jea. Kaunis on sananparsi sille joka siihen tarttukoon. <3<3<3333

Harhaa luulit että se oli vaan mutta jos maata haluat sä omistaa, on se maata vaan

 En nukkunut melkein pariin yöhön. Siksi täytyi kirjoittaa asiasta josta tietää ja mistä on varma. Piilotin nyt kuitenkin julkaisun. En halua eksän kikkeleitä tänne. Hyvät tavat kenties? Seikkailu pois minusta… mitäkö en tiedä, vain sen etten mitään…

Rasittavaa olla minä. Ihmiset ymmärtää väärin energisyyteni. Saatan selailla kaikki yhteystiedot. Kuitenkin sen verran yksin, että väliäkö vaikka laittaisi kahdelle yhden viestin, kysyisi saman asian kaikilta miehiltä tai samalla yhdelle 20 viestiä.

Netti on häiriötekijä ja kiusaaja enkä minä. Tieto haluaa lisää tuskaa, se haluaa tulla ulos. Ei halua että kaikki uiskentelee samoissa hormoneissa ja lioissaan, eikä että näet vain sisältöä entisen datan perusteella mikä koukuttaa sinut käyttämään alustoja. Tuloksena on omituisia ihmisiä kuin jos sadalle apinalle antaa kirjoituskoneet ja odottaa että miljoonassa vuodessa yksi saa aikaan novellin.

*tuijottaa leikisti maahan* vahvisturharha eli confirmation bias tuli mieleen. En tiedä miksi silti mulle aina niin ilkeitä ollaan. Ehkä meanspo auttaa mua niiden mielestä, blokkauksenpelko. Jne! Toisaalta jos sitä ei voi kiertää, pitää mennä ali! Alhaalla on joki, eikä sitä voi ylittää! -frööbelinpalikoitten lyriikkaa kai

Uusivuosi siis tiikerin kiinalainen uusivuosi tuntuu hyvältä.